Herkku-puhelin
Ihana Miia 2
Pianonsoitonopettaja

Miia, tuo pieni enkeli, rakas suloinen 18-vuotias oppilaani, oli nyt reidet auki, lantio hieman koholla allani. Kyrpäni työntyessä pohjaan häpykarvamme hieroutuivat yhteen – minun, nelikymppisen äijän karkea karvoitus ja hänen, nuoren tytön vasta tuuheneva hentoinen villa.

Olin niin kiimassa joka solullani, että minun oli erittäin vaikea hillitä itseäni. Malttia nyt, sanoin itselleni. Survaisin muutaman kerran miehisen aseeni pienen tyttöni neitseelliseen ahtauteen, mutta sitten käskin itseäni rauhoittumaan, ja aloin työnnellä elintäni Miian sisässä hitain, rauhallisin liikkein. Miialla oli silmät ummessa, hän ynisi hiljaa, otti kämmenillään tiukan otteen pakaroistani, ja hänen kyntensä upposivat hänen kiimaisessa puristuksessaan syvälle ihooni. Jatkoin rauhallista naintia hitain, nautinnollisin työnnöin. Joka työnnellä painoin lopuksi lujaa aivan pohjaan saakka. Työnnön loppuvaiheessa aina rynkäytin mahdollisimman syvälle, vaikka eihän Miian pienessä emättimessä aluksi tuntunut syvyyttä olevan. Mutta ihmeellisesti hänen vittunsa vähitellen avautui, ja minusta tuntui, että iso miehen elimeni halkaisi koko hänen kapean ja pienen tyttömäisen lantionsa. Hän oli todella lantiosta ja vyötäröstä vielä kuin 12-vuotias. Kyrpäni kärki nussi hänen kohtuaan.

Laskeuduin koko äijän ruhollani hänen päällensä. Minä, noin 95-kiloinen lihaksikas keski-ikäinen kormu, ja pieni, noin 49-kiloinen 18-vuotias tyttö, suloinen oppilaani. Yhtäkkiä Miia alkoi ulvoa, ja nauraa hysteerisesti. Hänestä lähti eläimellinen ääni, jostain syvältä. Aivan kuin jokin vieras henki olisi mennyt häneen, hän alkoi täristä, potkia jaloillaan, ilmaa, ja kynsi pienillä kätösillään persettäni entistä rajummin. Hän oli saamassa elämänsä ensimmäistä orgasmia miehen kanssa. Naintini oli jo muuttunut rynkytykseksi, ja kiihtyi, olin kiihkon hekumassa. Ja minulta alkoi tulla… työnsin kyrpäni hänen vittunsa pohjimmaiseen sopukkaan, painoin sitä sinne lujasti, nuolin, imin, otin hampaillani otteen hänen kaulastaan, ja sperman purskahdukset alkoivat täyttää hänen neitsyen pimppiään. Halusin seivästää pienen tyttöni, tehdä hänestä naisen, tehdä hänestä huoran, naitavan, hyväksikäytettävän vittukoneen. ”Ihana Kaitsu, älä enää, lopeta, mä en kestä!!” Mutta en tuntenut sääliä vaan annoin kyrpäni työntyä vielä muutaman kerran rajusti pohjaan saakka.

Irtauduin hänestä, ja lepäsimme sängyllä hetken hiljaa aivan vierekkäin. Yhtäkkiä tajusin, että Miialla oli käsi taas pimpissään. Hän työnsi sormensa häpyhuuliensa väliin, kastoi ne valuvaan limaan, jossa oli spermaani ja hänen vitun nesteitään. Hän katsoi minuun, silmissään hieman sumea, mutta kiimainen, eläimellinen katse, ja hän nuoli sormensa spermaisesta limasta. Hän hymyili minulle jotenkin sairaasti. ”Mä haluun nuolla sun kyrpäs, tuu!” hän aneli, ja tarttui uudestaan jo pehmenneeseen kaluuni. Hän veti minua puoleensa kalustani, asettui selälleen alleni. Olin polvillani hajareisin hänen kasvojensa päällä. Hän tarkasteli kiimaisen raukeasti kaluani, otti sen varresta hiljaa kiinni, puristi, ja alkoi vedellä esinahkaani rauhallisesti. Aloin kiihottua, kyrpäni tulvahti täyteen verta, ja se kovettui hänen huulilleen, joilla hän imaisi terskan suuhunsa. ”Vittu mikä ihana pikkuhuora, uskomaton tyttö. Ja luulin häntä niin hyveelliseksi”, ajattelin. Miia imi kyrpääni suuonteloonsa niin paljon kun sitä mahtui, mutta eihän sitä sinne mahtunut kuin noin kolmasosa vartta. Samalla hän liikutteli kieltään terskan juuressa, ja raapi hampaillaan kovaa vartta. Se tuntui uskomattomalta. Hän puristi palleistani toisella kädellä samalla kun alkoi imeä yhä voimakkaammin, ja sitten hän teki sen, mitä en olisi odottanut: Hän vei toisen kätensä persevakooni, ja työnsi etusormensa peräsuoleeni. Yhtäaikaisesti hän imi kyrpääni, hieroi pallejani, ja runkkasi sormillaan persereikääni. MIKÄ PIKKUHUORA! Ja omassa kodissaan, vanhempiensa poissa ollessa. Että tämmöinen tapaus, ajattelin.

Toinen orgasmi antaa yleensä odottaa tuloaan, mutta se voi olla sitäkin syvempi ja ihanampi. Nyt Miia runkkasi ja imi minua noin varttitunnin, kun yhtäkkiä kyrpäni tulvi niin täyteen verta, että se tuntui halkeavan. Lopulta jostain ristiselän ja nivusten välisestä osasta lantiotani alkoi syvä, voimakas lihaskouristus, varsinainen megaorgasmi alkoi purkautua, ja jo kirkkaampaa siemennestettä alkoi purskua kyrvästäni Miian suuhun. Hän nieli sen minkä kerkesi, mutta spermaa valui suusta ulos. Hän antoi kyrpäni tulla suustaan ulos, ja otti osan sperman roiskeista kasvoilleen ja suloisille tisuilleen. Ja silloin näin tuon unelmieni näyn: Miia, kasvot ja suupielet spermaa valuen, silmissään raukea, hieman kärsinyt, hyväksikäytetyn katse, ripsissä ja silmäluomilla spermaa. Otin hänen takaraivostaan kiinni, ja ohjasin kyrpäni uudestaan hänen suuhunsa. Otin hiuksista oikein riuskan otteen ja aloin nussia vielä hänen suutaan. Hän ulisi eläimellisesti. Olin täysin menettämässä itsekontontrollin, työnsin kyrpäni syvälle hänen kurkkuunsa, hän alkoi kakoa, yskiä ja pärskiä. ”Saatanan huora, nyt saat opettajaltasi oppia, jota isäsi ei uskalla sulle antaa, vaikka se haluaisi…!”

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute