Herkku-puhelin
Opiskelijatytön omaa kivaa
WattiHatti

Työskentelen huoltomiehenä pohjanmaalla eräässä sairaanhoitajien oppilaitoksessa ja eräänä päivänä olin vaihtamassa lamppuja opiskelijoiden asuntolassa. Opiskelijoiden olivat kaikki tunnilla, mutta päätin kumminkin koputtaa oveen varmuuden vuoksi. Kuten arvelinkin en saanut mitään vastausta, joten astuin sisään. Olin saamassa työtäni päätökseen kun kuulin että joku oli tulossa sisään huoneeseen. Huone sisälsi vain kirjoitus pöydän ja sängyn. Minun tikapuuni oli WC sisään käyntiin tarkoitetussa syvennyksessä. Olin tikapuiden kanssa kyseissä syvennyksessä ja sisään tulija pystyisi näkemään minut vain seinällä olevan peilin kautta. Minä katselin peilin kautta kun opiskelija tyttö astui huoneeseen, mutta hän ei selvästikään huomannut minua. Opiskelija tytöllä oli vain pyyhepäällään ja hiukset oli suihkun jäljiltä vielä märät. Hänellä oli noin puoleen selkään olevat kauniin punaiset hiukset. Meinasin huomauttaa olevani huoneessa, kunnes näin hänen pudottavan pyyhkeen ja käyvän sängylle makaamaan.

Huomasin kuinka hän tuijotti sängyn päädyssä olevaa Johnny Deppin julistetta ja hyväili rintojaan. Hetken aikaa hän epäili, ja oli selvästikin keskeyttämässä kauniiden noin C-kuppisten rintojen hyväilyn, mutta kumminkin pyöreiden rintojen keskellä olevat pienet nännit alkoivat kovettua. Selvästikin hän oli päättänyt jatkaa koska, hänen kätensä alkoi liikkua vatsaa pitkin häpykummulle, ja siitä jalkojen väliin. Hänen posliiniksi ajeltu pillu alkoi kostua, klitoriksen hyväily seurauksena. Sitten sormet työntyivät sisään, ensin yksi ja lopulta kaksi kerrallaan.

En voinut liikkua tikkailta kun hän olisi kuullut minut, housut alkoivat olla melko ahtaat, ja minun oloni muuttui muutenkin tukalaksi. Siinä minä olin katselemassa kuinka noin 19-vuotias nainen tyydytti itseään.

Juuri ennen suurinta huippua hän lopetti sormiensa liikkeen, ja minä ajattelin että se oli nyt siinä. Tyttö kumminkin kaivoi kassinsa sängyn alta ja alkoi etsiä sieltä jotain. Viimein hän löysi sen noin 20cm pitkän mustan tekopeniksen. Nuori nainen alkoi työntää tekopenistä syvemmälle sisäänsä, samalla voihkien Deppin nimeä, ei ollut epäselvää mistä hän haaveili. Lopulta penis oli melkein kokonaan hänen sisällään. Silloin tyttö löysi uudelleen klitoriksensa ja alkoi hyvällä sitä, samalla toinen käsi siirtyi hänen rinnoilleen, sitten käsi joka oli aiemmin hyväillyt rintoja, siirtyi nyt takaisin tekopenikselle, ja molemmat kädet alkoivat liikkua yhä kiihtyvämmällä tahdilla. Sen seurauksena tytön lantio alkoi liikkua yhä nopeammalla tahdilla. Samalla kun hän sai orgasmin. Lopulta hänen hengityksensä alkoi tasaantua rajun orgasmin jäljiltä, tyttö laittoi dildon takaisin kassin ja alkoi kuivaa jalkojen väliään. Sitten hän nosti katseensa ja näki minut peilin kautta.

Minä aloin sopertaa vaivaantuneena…

Palautetta saa antaa ja jatkoa on mahdollisesti tulossa…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute