Herkku-puhelin
Fantasian toteutus 2
kauris

Petristä ja Antista tuli tämän ensimmäisen tapaamisen jälkeen hyviä ystäviämme. Yhteiset sessiot saivat jatkoa ja tämä kertomus on yhdestä sellaisesta. Olimme Anitan kanssa molemmat hyvin kiintyneitä ystäviemme mahtaviin ”aseisiin”. Päätimme eräänä viikonloppuna järjestää saunaillan, jonne kutsuimme myös Petrin ja Antin. Pojat saapuivatkin täsmällisesti sovittuna aikana. Tervehdittyämme toisiamme otimme pienet tervetuliaisdrinkit. Pojat olivat pukeutuneet todella hyvännäköisiin farkkuihin ja tiukkoihin ihonmyötäisiin T-paitoihin, mikä toi lihaksikkaiden vartaloiden piirteet hyvin esille. Anita oli päättänyt laittaa ylleen minihameen ja pitkät korkeakantaiset saappaat, jolloin hänen upeat reidet suorastaan vaativat koskettelua. Yläosana Anitalla oli päällään paita, josta hän oli tarkoituksella jättänyt pari-kolme nappia auki. Tämän pojat kyllä huomasivat välittömästi.

”No niin kundit saa mennä ensin saunaan, minä tulen hetken kulutta perässä, kunhan laitan suolaisen iltapalan valmiiksi”. Vaatteet vain pois päältä ja lauteille istui kolme urosta, kylki kyljessä. Juttelimme niinä näitä, mutta huomasin kuitenkin tuijottavani välillä molempien jalkovälin suuntaan. Petri huomasi tämän ja samassa huomasin hänen kalunsa värähtävän ja aloittavan nousun kattoa kohti. Jouduin rykäisemään selvittääkseni kurkkuani, muistaessani miltä tuo mahtava mutteri tuntui suussani. Oma kaluni alkoi myös osoittaa heräämisen merkkejä siinä vaiheessa. Petri kysyi, että olenko kaivannut hänen kyrpäänsä. Pakkohan minun oli antaa myöntävä vastaus, jolloin Petri pyysi, että runkkaisin häntä. Petri levitti jalkojaan ja asetuin alalauteelle hänen jalkojen väliin ja aloitin hitaan runkkaamisen, samalla puristelin toisella kädellä hänen pallejaan. Antti oli katsonut tätä touhuamme ja hänen kyrpä oli myös paisunut niihin mahtaviin mittoihin, millaisena sen muistinkin. Antti runkkasi itseään katsellen miten käsittelin Petrin kyrpää. Otin kyrvän juuresta kiinni tiukalla otteella, jolloin kyrpä paisui, muuttui kivikovaksi ja tummansiniseksi. En voinut vastustaa haluani, vaan upotin tuon mahtavan aseen huulteni väliin ja aloitin imuttamisen.

Kiihkoni kasvoi koko ajan, kun samalla mietin miltä tuntuisi saada sitä peppuuni. Antti siirtyi vierelleni siten, että hän pystyi runkkaamaan kyrpääni. Sinulla on Ihanan suonikas kyrpä. Saanhan ottaa sen suuhuni, hän kysyi. Ota, kähisin vastaukseni. Olimme varmaan kiihottava näky. Petri puoli-istuvassa asennossa kyrpä minun hyväiltävänäni ja Antti vastaavasti hääri minun kyrpäni kimpussa. Antti työnsi hellästi sormensa peppuuni ja se oli minulle liikaa sillä hetkellä. En pystynyt pitkittämään nautintoani yhtään pitempään, vaan laukesin Antin suuhun. Kiitos sanoi Antti ja pyyhkäisi suupielestään spermaani. Petri nousi kontalleen ja menin hänen alleen jatkaen kyrvän imemistä. Antti taas siirtyi Petrin taakse ja alkoi sovittaa isoa melaansa Petrin peppureikää kohti. Näky oli niin kiihottava, että kyrpäni seisoi taas uljaasti. Petri tarttui kyrpääni aloittaen runkkaamisen ja silloin minä laitoin kaikki taitoni peliin, sillä halusin hänen laukeavan suuhuni. Antin kyrpä teki mäntämäistä liikettä Petrin pepussa ja kassit läiskähtelivät joka työnnön aikana. Nyt multa tuleee! AAH! Ime, nyt tulee! Samassa tunsin miten ensimmäinen satsi lähti kohti kitalakeani ja tunsin tuon ihanan sperman maun suussani. Viiden supistuksen aikana sain suuni täyteen spermaa ja nielin kaiken. Antti oli kolmikostamme vielä laukeamatta ja hän jatkoi Petrin nussimista takaapäin. Ajattelin tehdä hänelle saman, mitä hän oli tehnyt minulle. Menin hänen taakseen, otin hänen palleistaan kiinni vasemmalla kädelläni ja työnsin oikean käden peukaloni hänen peppuunsa. Anna poika mennä, nussi kunnolla, kannustin Anttia nussien samalla sormellani häntä. Oooh ihanaa, työnnä syvemmälle vaativat molemmat yhteen ääneen. Antti ei kestänyt enempää vaan kiihkosta urahdellen painoi vielä muutaman työnnön ja laski lastinsa Petrin sisään.

Kukaan meistä ei ollut kuullut Anitan tuloa saunaan. ”Wau! Kylläpä oli kiihottavan näköistä touhua” sanoi Anita, joka oli seurannut meitä oven raossa jo jonkin aikaa. Nyt jokainen tänne pesuhuoneen puolella, niin minä huolehdin teidän kalujenne pesusta. Antti meni ensin Anitan käskystä suihkuun ja me Petrin kanssa odottelimme vuoroamme pesuhuoneen penkillä istuen. Anita meni lattialle kontalleen Antin eteen ja tietenkin peppu meihin päin. Hitaasti hän aloitti Antin saippuoimisen kehuen samalla Antin varustusta komeaksi. Saippuoiminen ja Anitan puheet saivat Antin kyrvän taas kasvamaan ja kovettumaan. Anita joutui nojautumaan eteenpäin selkä kaarella, jolloin huomasimme Petrin kanssa saman asian yhtä aikaa. Anitan tiukkaa tiukempi pillu oli turvoksissa ja häpyhuulet olivat raollaan, jolloin hänen kiimanesteitä alkoi valua reisiä pitkin. ”Johan on kiimainen narttu”, Petri sanoi. Anita vain nauraa kujersi ja kysyi, että ”tekeekö jo mieli nussia minua”. Kaikki kolme vastasivat yhteen ääneen, että JOO! Ei vielä pojat, pesu ensi. Antti oli pesty ja vuoroon tuli Petri. Petrin kyrpä heilui tummanpuhuvana Anitan kasvojen edessä hänen aloittaessa saippuoimisen ja kehumisen, totta kait. Olipahan mitä kehua. Hitaasti runkaten saippuan kanssa alkoi Anitakin jo hengittää kiivaammin. Voi, minä haluan kohta tätäkin ihanuutta sisälleni Anitan suusta pääsi. Minun on pakko vähän maistaa tätä, saanhan? Samassa hän jo upotti tuon melan suuhunsa ja aloitti nautinnollisen näköisen imemisen, välillä nuollen tuota pitkää kyrvän vartta. ”Aaah, ihanaa! Oooh jatka vain senkin narttu. Kohta saat elämäsi panon”, Petri voihki Anitan käsittelyssä. Antti siirsi kätensä kyrvälleni ja minä käteni hänen kyrvälleen. Katselimme Anitan ihanaa päärynän muotoista peppua, sheivattu pillu tarjolla silmiemme edessä ja runkkasimme toisiamme.

No niin ja viimeinen pestävä sanoi Anita keskeyttäen Petrin imemisen varmaan juuri viime hetkillä. Nousin ylös ja Anita aloitti saippuoimaan minun kovana sojottavaa kyrpääni. Ihanaa rakas, sinun kyrpäsi on mahtavan kokoinen, kehui Anita samalla kun hän runkkasi kyrpääni. Tuntui, että laukean siihen paikkaan. Käsittely oli niin mahtavaa ja samalla sain seurata poikien runkkausta Anitan selän takana. Nyt on kaikki pesty sanoi Anita, johon Antti vastasi, että yksi on vielä pesemättä. Sinä! Näin pääsimme saippuoimaan kolmestaan Anitan vartaloa. Rinnat saivat erityiskäsittelyä, samalla kun kukin vuorollaan pääsi koettamaan turvonnutta ja kiimasta kosteaa pillua. Petri meni selälleen lattialle ja Anita oli heti hänen päällään ohjaten tuota mahtavaa melaa pilluunsa. ”Mahtuukohan se sisääni”, Anita kysyi varovasti. Oli kiihottavaa katsoa miten tuo kyrpä kuitenkin loppujen lopuksi upposi Anitaan kuin kuuma veitsi voihin. Ja voi sitä kirnuamista. Anita pyöritti persettään ylös, alas ja vastapäivään ja välillä myötäpäivään. Petri leipoi Anitan rintoja ja hän ulisi ja ynähteli. ”IHANAAA, isoa KYRPÄÄ, anna sitä nyt kunnolla, kuten lupasit”. Antti oli jossain välissä löytänyt jostain rasvaa, jolla hän rasvasi kyrpäänsä. Tiesin heti, mitä miehellä oli mielessä. Kiihkossani mietin, mitenhän Anitan paikat kestävät. Anita tunsi, että Antti rasvasi hänen peppureikää ja sanoi, että ”Ihanaa! Haluan kyrpää joka reikääni. Pankaa minua, pankaa isoilla kaluillanne”.

Antti aloitti hitaasti työntää paksua kaluaan tuuma tuumalta Anitan peppuun, samalla Petri hidasti työntöjään, että Antti pääsisi työntymään kunnolla sisään. Siirryin seisomaan Anitan eteen ja tarjosin oman kyrpäni Anitan huulille. Ihanaa, lisää kyrpää mumisi Anita työntäessäni kyrpäni Anitan suuhun. Antti oli päässyt painamaan kyrpänsä pohjaan asti ja aloitti rytmikkään nussimisen Anitan peppuun. Petrin kyrpä teki sitä ihanaa työtä Anitan pillussa ja minä nussin Anitaa suuhun. Vauhti alkoi joka kundilla kiihtymään. Kuulin, miten pojat ähkivät ja nussivat oikein kunnolla tuota ihanaa kiimapersettä. Anita työsi peppuaan enemmän poikia kohti ja samalla hän imi ja runkkasi minua. Huohotus lisääntyi myös Anitan taholta ja sitten huomasin niin tutut merkit Anitan orgasmin lähestyessä . Pieniä nytkähtelyjä ja värähtelyjä. Kurkusta kuului vaimeita ynähtelyjä. Tiedän, miten Anitan treenatut pillulihakset aloittivat supistelun samalla kun peppu tekee sitä samaa supistelua. Tässä vaiheessa oma kyrpäni alkoi paisua orgasmin lähestyessä. Kuin yksissä tuumin pojat hidastivat tahtiaan ja aloittivat viimeiset nautinnolliset hitaat työnnöt, mitkä takasivat Anitalle ja pojille mahtavat orgasmit. Nytkähtelyä, voihkaisuja ja kiiman tuoksut saivat meidät kaikki laukeamaan. Hetken levättyämme jatkoimme löylyttelyn ja iltapalan merkeissä. Seuraavassa tarinassa saamme mukaamme lisää vieraita, jos kiinnostaa?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute