Herkku-puhelin
Vaimo tulessa
Palomieskö

Oli taas se tavallinen perjantai-ilta. Palasimme pikku rouvan kanssa jälleen uupuneina viikonlopun ruokaostoksilta ja lysähdimme sohvalle. Hädin tuskin saimme raahauduttua keittiöön, laitoimme pienet ateriat ja päätimme saunoa aikaisin ja vetäytyä punkkaan hyvissä ajoin. Saunan jälkeen huomasimme molemmat virkistyvämme ja muutaman punaviinin jälkeen olimmekin jo taksissa matkalla kohti kaupunkia. Vaimoni on kaunis nainen. Sievä ja runsas, toki hieman pyöreähkö, mutta se on ollut aina minulle vain lisäkiihoke. Ja aito punapää, joskaan sitä ei enää ole pitkään aikaan voinut alapäästä tarkistaa, koska hän on ajellut sen säännöllisesti aivan paljaaksi.

Olimme tapahtumahetkellä noin 25-vuotiaita, joskin siitä on nyt jo jokunen vuosi. Menimme kantapaikkaamme, rentoon baarityyppiseen ravintolaan, jossa usein otamme ensimmäiset iltoina joina käymme ulkona. Siellä oli kanta-naamat ja joitakin tuntemattomia tyyppejä tiskillä. Vaimoni oli pukeutunut pikkumustaan, sukkanauhoihin ja hänen kaunis pitkä punainen tukkansa roikkui vapaana pitkin selkää. Keskinäinen vitsailumme oli pikkutuhmaa ja hävytöntäkin, kuten se usein on pienessä sievässä. Tänään jutut olivat kuitenkin tavallistakin riettaampia. Siihen saattoi vaikuttaa vaimoni työkaveriltaan kuulemat jutut kaupungissa kurssilla olevista palomiehistä, joiden kanssa ilmeisesti kyseinen työkaveri oli pitänyt "hauskaa". Puhumme vaimoni kanssa avoimesti fantasioistamme ja näin ollen tiesin hänen joskus fantasioivan ryhmäseksistä ja varsinkin palomiehistä.

Olimme hälisseet tiskillä ilmeisen kovaäänisesti, kun aivan yllättäen meidät tultiin kutsumaan pöytään jossa istui meille aivan tuntemattomia miehiä. Olimme hieman varautuneita aluksi, mutta alkoholi ja kohonnut mieliala hoitivat esteet ja puhuimme pöydässä sangen iloisesti jo aivan hetkisen kuluttua. Miehet paljastuvat todellakin palomiehiksi ja olivat kurssilla kaupungissamme, mutta vaimon työkaverin hurjista jutuista hekään eivät olleet kuulleet mitään. Taisi olla eri palomiehet. He esittäytyivät Akeksi, Makeksi ja Peraksi, minusta nimet kuulostivat jostain hieman tutuilta, mutten muistanut mistä.

Miehet tarjosivat kuitenkin juomaa avokätisesti, varsinkin vaimolleni. Pera vei vaimoani tanssimaankin, vaikkei baarissa varsinaista lattiaa ollutkaan, niin pyöritti ja kähmi tätä kuitenkin jukeboksin tahtiin pöytämme vieressä. Aioin ensin puuttua asiaan, mutta vaimollani oli täysi vauhti päällä, eikä hän vastustellut Peraa, vaan oli enemmänkin täysillä mukana. Ilta eteni mukavasti. Tullessani vessasta näin Maken työntävän kieltään vaimoni kurkkuun ja jo pöydässä ollessani Ake kouri vaimoni rintoja vähän turhankin julkisesti. En tiedä mitä ajattelimme, luultavasti ei mitään, mutta annoimme molemmat leikin edetä. Puolen yön jälkeen miehet halusivat välttämättä lähteä meille ja ilmoittivatkin ykskantaan menevänsä saunaan vaimoni kanssa. Joka kuulemma tuli pesemään heidän selkänsä. Lähdimme siis meille.

Taksissa Pera työnsi sormensa vaimoni hameen alle ja liikutteli sitä siellä. En itse joko nähnyt tai halunnut nähdä mitä muuta siellä takana tapahtui. Miehet sulloutuivat taksin takapenkille ja vetivät vaimoni mukaansa. Hän siis joutui tai pääsi heidän syliinsä ja sai kättä varmasti joka puolelle vartaloaan. Ainakin pikkuhousunsa hän oli jo menettänyt kun jäimme taksista kotipihallemme. Menimme sisälle ja istuuduimme hetkeksi olohuoneeseen odottamaan saunan lämpenemistä. Hain meille oluet keittiöstä ja palatessani näin kun vaimoni nosti päänsä Aken sylistä. Kai siinä jotain kömpelöä selitystäkin esitettiin, mutta sanoin että se on ihan ookoo jatkakaa vain. Ake antoi nopean suukon vaimolleni ja painoi hänen päänsä syliinsä jossa näinkin jo suuren kalun odottavan pystyssä. Vaimoni otti siinä Akelta suihin meidän muiden juodessa olutta ja katsellessa. Mitenkään erityisen kauan siinä ei kestänyt kun jo näimme Aken ilmeestä että loppu lähenee. Ei tainnut mieskään turhia pidätellä, vaan otti vaimoni tukasta kiinni ja antoi mällinsä purskahtaa vaimoni suuhun. Ja näin hänen yrittävän niellä osan siitä, mutta osa valui väkisinkin Aken kalua pitkin sohvalle. Se oli yllättävän vapauttavaa, olin ollut jotenkin jännittynyt koko illan, mutta Aken tullessa vaimoni suuhun tulin minäkin, jos en fyysisesti, niin henkisesti, siis sellaiseen tilaan jossa voin antaa mennä ja nauttia. Kiihotuin vahvasti ja katselin jo mielelläni kun vaimoni imi puhtaaksi äskettäin imutettua kalunvartta. Sauna on varmaan jo lämmin, kuulin itseni sanovan. Eikä aikaakaan kun jo me kaikki neljä miestä katselimme alasti kun vaimoni riisuutui. Hän ymmärsi ottaa aikansa ja hetkutti ja ketkutti oikeissa kohdissa oikeaan aikaan. Suihkuhuoneessa piti joko odottaa tai jakaa suihku, joten kaikki me neljä olimme suurin piirtein vaimoni kanssa suihkussa samaan aikaan. Pääsimme kuitenkin saunaan asti, jossa vaimoni otti kalua joka aukkoon ja useampaan kertaan. Siitä ehkä lisää toiste...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute