Herkku-puhelin
Karttakeppiä opiskelijatytölle
Jonttu

Tämä tarinani tapahtui tosielämässä…

Vanhassa suhteessani, vuosikausia sitten sain hääriä piiskahommissa. Silloista tyttöystävääni kiihotti alistaminen ja ruoskaleikit, joten sain oppimäärän aiheesta. Erottuamme erilaiset SM-leikit ovat jääneet vähemmälle, mutta aina silloin tällöin olen päässyt / joutunut kurittamaan naiseläjiä.

Tutustuin Nannaan (nimi muutettu), 20-vuotiaaseen opiskelijaan kaksi vuotta sitten eräässä hevikonsertissa täällä pääkaupunkiseudulla. Olin tuolloin 33-vuotias.

Näimme muutamia kertoja kiihkeän seksin merkeissä. Koska molemmat seurustelivat, kaikki tapahtui salassa ja luottamuksella.

Nannaa kiihotti joutua vanhemman miehen alistamaksi. Hän oli suht kokematon ja haki vielä omaa seksuaalisuuttaan. Tumma, hoikka ja huumorintajuinen kaunotar - meidän välille puhkesi kesän ja syksyn mittainen romanssi.

Eräänä iltapäivänä menin kolmannen kerran Nannan opiskelijaboksiin eräässä Helsingin lähiöistä. Toin mukana kuohuviiniä ja karttakepin. Pullon poksautimme auki ensitöiksi, kokoontaitettava keppi sai luvan odottaa.

Menimme sohvalle ja nautimme viiniä. Sitten Nanna tuli päälleni kahareisin. Kiihotuimme suudelmista. Nuolin Nannan korvia ja kaulaa. Riisuin Nannan paidan, imin hänen kiinteitä rintoja

Vein Nannan sänkyyn. Kaadoin kuoharia hänen navalle ja nuolin. Nanna huokaili ihanasti ja kieriskeli kiimaansa. Hieroin hänen haaraväliä mustien, tiukkojen farkkujen läpi ja tunsin kostean lämmön. Riisuin omat farkkuni ja bokserini. Sykkivä, posliiniksi ajeltu kyrpäni oli aika laskea kahleistaan.

“Nyt saa pikkuhuora luvan ottaa suihin ja katsotkin että nielet jokaisen spermatipan tai muuten piiskaan perseesi punaiseksi”, patistin Nannaa.

“Kyllä opettaja. Älä lyö lujaa”, hän vastasi viattomalla äänellään.

Nanna tuli kontilleen eteeni ja hänen ilmeensä oli yhtä ihanan eteerinen kuin ennenkin upottaessani kullin hänen suuhunsa. Nanna alkoi imemään. Otin hänen takaraivosta tukevan otteen ja määräsin tahdin. Välillä läimäytin napakan kepiniskun hänen ihanalle farkkupepulleen. Olin säästänyt Nannalle monen päivän sperma-annokseni. Muutaman minuutin jälkeen tajunta himmeni ja lasti ilmoitti tulostaan. Kiihdytin tahtia ja annoin kepin laulaa. Nanna ynisi ja yökki, kun piipullinen lämmintä spermaa jysähti satsi kerrallaan hänen suuhunsa.

Nyt oli Nannan vuoro. Riisuin hänen farkut ja hieroin kevyesti hänen pillua läpimärkien Hipsterien läpi. Nanna meni nelikontin sängylle ja komensin häntä hieromaan klitoristaan. Annoin samalla tasaisin väliajoin karttakeppia - ei mustelmiksi asti, mutta sillä tavalla että sattuu.

“Oletko ollut kiltisti? Monenko miehen kanssa olet nussinut tänä kesänä (elettiin heinäkuuta)”, kysyin melkein menettäen pokkani.

“Sinun opettajan, oman miehen ja yhden vieraan miehen kanssa juhannuksena”, Nanna vastasi ääni väristen.

Läps, läps…

Hänen orgasminsa lähestyi, enkä enää itsekään voinut olla nussimatta märkänä kimaltelevaa pillua. Piiskatessani kullini oli äitynyt jälleen juhlakuntoon. Tulin Nannan sisään takaapäin ja voimalla. Hän parkui kiimasta. Otin hänen kapeasta lantiosta tiukan otteen ja nain häntä määrätietoisella rytmillä. Hän piti rajusta seksistä, joten annoin “laulaa“.

“Nussi mua, aah, nussi”. Nannan vaikerrus täytti yksiön. Pian hän laukesi kovaa huutaen. En antanut hänelle lepohetkeä, vaan käänsin tytön selälleen. Hän oli hoikka, alle 160 senttiä, minä suhteellisen roteva, 190 cm pitkä. Laitoin Nannan punoittavan pepun alle tyynyn ja nostin hänen jalat olkapäilleni. Tyttö oli tiukasti allani, kun painoin paksun kyrpäni häneen.

Nannan suu aukeni ja hengitys katkeili. Välillä hän päästi kovan parkaisun. Hän sai jälleen orgasmin. Vitun sykkiessä oma kiihkoni pääsi valloilleen ja aloin pumpata hurjasti, pitkin vedoin ihanaa tyttöä. Hetken päästä spermalasti sinkosi Nannan vittuun ja vaivuimme onnellisina jonnekin hämärän ja raukeuden rajamaille.

Lopetimme suhteemme muutaman rakastelukerran jälkeen hyvässä hengessä ja ystävinä. Kiihkeät muistot jäivät elämään.

Äskettäin kevätsiivouksen lomassa löysin karttakepin kellarista. Siellä se lepää odottamassa uusia seikkailuja. Kenties jo tämän kesän…?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute