Herkku-puhelin
Irma 3
pikapano

Irma soitti mulle hengästyneenä ja pyysi tulemaan luokseen pian, ja ovi on auki mutta kun tulet lukitse se. Menin hänen luokseen ja ovi oli auki minua varten, painuin sisään ja kuulin voihkintaa keittiöstä missä Irma alastomana nojasi hellaan ja hiveli hurjasti pilluaan.

Näky oli tosi kiihottava ja avasin housuni painuen kulli pystyssä Irman eteen, hän tarrasi kulliini kiinni levitti reitensä ja aloin työntyä märkään turpeaan pilluun. Nostin Irman syliini ja hypitin himosta sekaisin olevaa naista kullini rajusti pillussa kirnuten, Irma piti kiinni niskastani ja huudahteli kun kulli osui pillun pohjaan.

Sain panna eläimen raivolla Irmaa, ja yhdyntä kesti pitkään vaikka olimme kumpikin kiimaa täynnä. Kannoin Irman kullini sisällään keittiön pöydän päälle ja jatkoimme villiä panoamme, pääsin klitorikseen sormineni ja se toi Irman orgasmiin niin pian, etten voinut kuin ihailla sätkivää kiljuvaa naista orgasmien seuratessa toistaan.

Vedin kullini pois pillusta ja runkkasin terskaa kovaa puristaen, tunsin orgasmin olevan tulossa nopeutin tahtia sperman purkautuessa monena ryöppynä Irman leukaan, rinnoille ja vatsalle. Painoin kullin vielä pilluun ja sinne purkesi loput spermat, tosin ihan häpyhuulille näkyviin.

Irma huokaili ja sanoi, kiitos kun tulit pian, olen ajatellut sinua ja saanut hiveltyä useita orgasmeita ennen kuin soitin sinulle. Olin lukemassa netistä seksikertomusta, ja hivelin märkää pilluani lukien juttua edelleen kuvitellen sinun nussivan siinä minua, vaikka henkilöt olivatkin tummaihoisia. Sain orgasmin jo lukiessa jatkaen pillun hyväilyä keittiössä, kunnes soitin sinulle ja vielä ennen tuloasi kun olin avannut oven sinua varten, kävin taas huipulla.

Oliko yllätys nähdä minut valmiina panoon kun tulit sisälle? Myönsin yllätyksen, mutta näytit niin kiihottavalta että oli pakko työntyä pilluusi heti kun sain kullini ulos housuistani. En tiedä miksi en halunnut laueta pilluun vaan runkkasin spermaa päällesi, pillu teki kyllä mahtavan hyvää mutta tein kuin tein.

Irma nauroi ja veti spermaa rinnoiltaan sormiinsa, nuoli ja sanoi olevansa niin onnellinen kun sai kullistani vielä lisää orgasmeja. Olet sinä melko kiimapillu, ja hyvä niin koska saat minut syttymään aina nopeasti valmiiksi rakasteluun.

Olis mulla toive sinullekkin Irma, levätään ja jos saat kulliini ryhtiä haluan nussia sinua taas takaa niin että pidät valkoiset satiini pikkuhousut päälläsi. Irma pesaisi pillunsa, minä kullini ja hän puki pikkuhousut ylleen, makailimme Irman sängyllä ja hyväiltiin toisiamme suudellen himokkaasti. Irma alkoi puristella palleja ja kulliani, vedellen kielellään pitkiä nuolaisuja terskaa pitkin ja kulliin tuli pikkuhiljaa eloa.

Kun se seisoi kunnolla, käänsin Irman kontalleen eteeni ja kaivauduin sormilla pikkuhousujen peittämään pilluun, lipsutin häpyhuulia ja klitorista ja ihailin kun pillu näkyi kuin tirkistellen housuista. Painoin kullin hitaasti pilluun Irman levittäessä sormin häpyhuuliaan, olin onneni täyttymyksessä kun sain panna Irmaa venyttäen pikkuhousuja kullin tieltä, ja ihailla muodokasta lantiota ylhäältäpäin.

En tiedä mitään kiihottavampaa kuin panna takaa naista jolla on pikkuhousut jalassaan, se on aina ollut mieleeni. Mieluiten valkoiset pikkuhousut. Painelin kullia Irmaan tuntien mahtavaa hallintaa, kun hän antautui minulle niin kuin haluan. Paine palleissani kasvoi joka työnnöllä joita nopeutin, ja Irma huomasi sen painautui vastaan, ja puristeli pilluaan saaden minut laukeamaan ulvoen.

Rytyytin Irmaa lanteista puristaen kunnes olin täysin tyhjentynyt, Irma vetäytyi irti ja otti kullini suuhunsa, imi ja nuoli terskan alaosaa ja sai nautintoni pitkittymään. Hän ei itse saanut orgasmia, mutta olemme usein rakastelleet niin että tyydytämme toisemme pyyteettömästi, ja onhan se elämän suola kun kuulee toisen saavan kiljuen orgasmin, vaikkei itse olisikaan samalla laukeamassa. Näin pikapanomme sai taas molemmat tyytyväisiksi, ja sanoin Irmalle kiusoitellen ettei hänen ehkä tarvitse heti itseänsä alkaa tyydyttää, ainakaan jos minä olen luonasi.

Irma keimaili vielä pikkuhousuissaan, istui kasvoilleni hieroen märkää haarustaansa kasvoihini kun tiesi minun nauttivan siitä.

Jatkuu....

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute