Herkku-puhelin
Unelmaloma
Tarina naisille

Minulla on yksi aivan uskomaton ja ihana lomakokemus, jota olen taas tänäkin talvena monta kertaa muistellut. Täytyy jollain tavoin päästä pakoon tätä Suomen harmautta ja loskaa, edes sitten muistoihin. Olen minäkin yksinäinen ”vanhapiikaopettaja” sentään joskus elämässäni tehnyt jotain repäisevää!

Siitä on nyt jo muutama vuosi. Olin etelänlomalla yksin, kun ei ollut ketään kaveria, jonka kanssa lähteä. Toisaalta minusta on ihan mukavaakin matkustaa yksin, saa olla rauhassa omien ajatusten kanssa ja tehdä mitä huvittaa. Ei minulla tosin sen kummempia suunnitelmia ollut. Rannalla loikoilua ja nähtävyyksien katselua, ihan normaaleja turistijuttuja.

Kieltämättä lomamatkoilla tulee aina sellainen kutina, että jonkinlainen eroottinen seikkailukin olisi kiva kokea. Onhan niitä ollutkin muutama, mutta ei niissä paljoa muistelemista ole. Paitsi tässä yhdessä.

Istuskelin katukahvilassa lounaan jälkeen ja nautin kaikessa rauhassa jälkiruokadrinkkiä, kun kiinnitin huomiota kahteen paikalliseen nuorukaiseen. Tosi komeita poikia, tummatukkaisia, ruskeasilmäisiä ja hoikkavartaloisia. Varsinkin kiharapäinen oli oikea namupala. He istuivat samassa baarissa muutaman pöydän päässä minusta, ja olisin varmaan huomannut moiset silmänilot muutenkin, mutta erityisesti silmääni pisti, että pojat loivat minuun katseita ja naureskelivat keskenään.

Hieman hämmentyneenä ihmettelin poikien vilkuilua. Pitkään en ehtinyt pohtia syytä parikymppisten nuorten miesten käyttäytymiseen, sillä samassa pojat nousivat pöydästään ja tulivat luokseni. Kohteliaasti he tervehtivät minua murteellisella englannilla ja pyysivät lupaa liittyä seuraan. Hieman hämmentyneenä viittasin heitä istumaan.

Minulta meni hetki, ennen kuin ymmärsin mihin pojat tähtäsivät. He tarjoutuivat minulle oppaaksi! Jos halusin tutustua lähiseudun nähtävyyksiin, he voisivat kuljettaa minua niille. Tai he voisivat viedä minua paikkoihin, jonne turistit eivät yleensä eksy, tutustumaan paikallisten elämään.

Ensimmäinen ajatukseni oli kieltäytyä. Mielessä kävi, että pojat yrittivät rahastaa tyhmää turistia, ja ties mitä ryöstöä suunnittelivatkaan. Mutta pojat vaikuttivat tosi fiksuilta, käyttäytyivät erittäin kohteliaasti, ja olivat aivan syötävän söpöjä. Tosin he olivat parikymmentä vuotta minua nuorempia, niin että vähän hävetti ne eroottiset ajatukset, joita komeat pojat minussa herättivät. Mutta mitä pitempään poikien kanssa juttelin, sitä houkuttelevammalta tuollaisten nappisilmien iloinen seura alkoi tuntua. Hittojako sitä arkailemaan, päätin kerrankin elää vaarallisesti ja hyväksyä poikien tarjouksen.

Siitä tuli todella hauska iltapäivä. Pojat veivät minut ajelulle vuoristoon, ja kävimme parissa uskomattoman upeassa vuoristokylässä. Maisemat olivat mahtavia, ja pojat tiesivät pari todella hyvää ostospaikkaa, joista sai edullisesti paikallista käsityötä. Päättelin, etteivät kaverit olleet ensimmäistä kertaa kyyditsemässä naisturistia – tuntuivat tietävän, millaisiin paikkoihin opastettava kannatti viedä.

Muutenkin poikien otteet tuntuivat yllättävän varmoilta. Kuin luonnostaan ilta jatkui yhteisen ravintolaillallisen parissa. Pojat tiesivät paikallisten suosiossa olevan hyvän ravintolan, jonka hintataso oli aivan kohtuullinen. Minä tietysti lupasin maksaa poikien aterian, enkä muutenkaan pihistellyt rahan käytössä. Vaikka pojat eivät olleet suoraan pyytäneet rahaa opastuksestaan, ymmärsin toki, että eivät he hommaa pelkästään hyvää hyvyyttään tehneet. Ja kyllähän niin kohteliaille ja mukaville kavereille ihan mielellään korvasi heidän vaivannäkönsä.

Jossain vaiheessa iltaa alkoi mielessäni liikkua levottomia ajatuksia. Pojat jaksoivat osoittaa minulle huomiotaan, ja vaikkei varsinaisesti tapahtunut mitään, eikä sanottukaan mitään, niin jotenkin sain päähäni, että pojat olisivat valmiita muihinkin kuin pelkän oppaan palveluihin. Aterialla tuli nautittua viiniäkin sen verran, että oma rohkeus sen kuin kasvoi. Taisin alkaa aika lailla flirttailemaan pojille. Nämä eivät tuntuneet pahastuvan.

Kun sitten olin maksanut ravintolalaskun ja pohdimme, mitä seuraavaksi, pojat ehdottivat yökerhoa. Minä epäröin, olisin mieluummin ollut nuorten miesten kanssa kolmestaan jossain rauhallisemmassa paikassa. Pojista puheliaampi, se söpö kiharapää, tuntui ymmärtävän ajatukseni. Hän ehdotti yöllistä kävelyä uimarannalla.

Emme me tosin ihan kolmistaan sielläkään olleet, rannalla oli yllättävän paljon väkeä ja erityisesti meluisia nuoria. Mutta kun jatkoimme eteenpäin, ihmiset ympärillämme vähenivät, ja aaltojen rauhallinen pauhu peitti muut äänet alleen. Oli lämmin yö, kuuman päivän jälkeen pieni tuulenvire virkisti mukavasti. Vastaantulijat olivat lähes kokonaan loppuneet, ja kaupungin valot kajastivat jo sangen etäällä.

- Mennään uimaan, kiharapää ehdotti. Minä yllätyin ehdotuksesta ja kieltelin, eihän meillä ollut uimapukujakaan mukana.

- Uidaan alasti, poika nauroi. – Ei täällä kukaan näe. Ja mitä sitten jos vaikka näkeekin!

Ajatus alkoi yhtäkkiä tuntua kovin houkuttelevalta. Olisi ihanaa pulahtaa lämpimään veteen yön pimeydessä! Eikä ajatus nuorten seuralaisteni alastomista vartaloista yhtään vähentänyt yöuinnin houkutusta. Tunsin oloni ihanan kevyeksi ja vastuuttomaksi. – Mennään! minä suostuin.

Aloin riisua vaatteitani hieman arastellen, mutta poikia ei kainous vaivannut. He heittivät paidat päältään ja alkoivat aukoa farkkujensa vöitä. He katselivat minua hymy huulillaan, eivätkä tuntuneet välittävän siitä, että katselin heidän riisuuntumistaan. Vaikka valoa olikin niukasti, saatoin nähdä, että kummallakin oli hoikka, jäntevä vartalo. Sitten pojat olivat jo alushoususillaan, heittivät nekin jalastaan. Mitenkään alastomuuttaan häpeillen he seisoivat siinä kauniina ja seksikkäinä ja antoivat minun nauttia näystä.

- Sinun vuorosi, vilkkaampi pojista sanoi nauraen. Tunsin itseni ujoksi kuin teinityttö, enkä voinut olla murehtimatta muutamaa liikakiloani. Pojat seurasivat vaatteitteni vähenemistä, ja punastellen otin vastaan heidän kehunsa. – Sinä olet kaunis aikuinen nainen, kiharapää sanoi. Ymmärsin kyllä, että imartelu kuului asiaan, mutta siitä huolimatta sanat tuntuivat hyviltä.

- Ja nyt uimaan!

Pojat kirmasivat edelläni ja seurasin kahta alastonta valkoisena vilkkuvaa seksikästä takapuolta rauhallisena vyöryvien aaltojen syliin. Muistan miten ajattelin, että ei minulle voinut tapahtua tällaista. Tuntui kuin olisin seurannut jonkun toisen elämää, katsonut elokuvaa, johon samaistuin hieman liian voimakkaasti. Mutta kyllä se kaikki oli totta!

Yhtäkkiä pojat olivat ympärilläni, he roiskuttivat vettä päälleni ja sitten toinen alastomista nuorukaisista kahmaisi minut hetkeksi vedessä syleilyynsä. Se oli olevinaan vain viatonta leikkiä, ja sellaisena sitä oli hyvä jatkaa. Jahtasin nuorukaisista vilkaampaa ja hyppäsin hänen päälleen. Kaaduimme hetkeksi uppeluksiin veden alle, ja sitten nousimme ylös toisiimme kietoutuneena.

Samassa tajusin nuoren miehen vahvojen käsivarsien puristuvan lujemmin ympärilleni. Painauduin hänen alastonta vartaloaan vasten meren aaltojen keinuttaessa meitä laiskaan tahtiinsa. Ja sitten suutelimme.

Viimeisen kerran tunsin hämmennystä ja katumusta ja kauhistuin sitä mitä olin tekemässä. Poika ei päästänyt minua otteestaan.

- Me olemme valmiit mihin vain, poika kuiskutti minun korvaani. – Jos haluat vain toisen tai jos haluat molemmat yhtä aikaa.

Toinenkin poika oli tullut luokseni ja he puristivat minut alastomien vartaloittensa väliin. Suudelmat muuttuivat kiihkeämmiksi. Tunsin takanani olevan pojan kädet rinnoillani. Minäkään en malttanut pitää käsiäni kurissa, vaan kourin komean kiharapään haaroja.

Sitten pojat taluttivat minut kohti rantaa. Hetken aikaa meni, että löysimme vaatenyttymme – pojilla oli kondomit matkassa. Kohta olin taas kahden komean nuoren miehen puristuksessa. Hyväilyt muuttuivat kiihkeämmiksi.

Kaaduimme rantahiekalle. Painoin kiharapään alleni. Hänellä seisoi koko komeudessaan ja hetken aikaa tutkin hänen upeaa miehistä elintään. Sitten halusin sen sisälleni. Istuin kahareisin hänen päälleen ja ohjasin pojan kalun sisääni. Toinen nuorukainen piti minua takaapäin sylissään ja puristeli rintojani.

Aloitin nautinnollisen ratsastuksen. Kaikki arkuuteni oli tipotiessään ja nautin estottomasti rakastelusta noiden kahden kaveruksen kanssa. Liikutin lanteitani kiihtyvään tahtiin, ja komea nuori mies allani voihki nautinnosta. Tunsin huipun lähestyvän ja sitten muu maailma katosi tajunnastani ja alkoi ihana kiihkeänä sykkivä orgasmi. Ihanaa nautintoa kesti aikansa, mutta sitten tajusin nuorukaisen lauenneen, ja hän halusi vetäytyä sisältäni. Minä olisin halunnut vielä jatkaa.

Onneksi toinen kaveri oli tilanteen tasalla. Lysähdin uupuneena hiekalle, ja toinen nuorukainen puski päälleni ja työntyi sisääni. Nautinnon syke alkoi lähes samassa uudelleen. Tällä kertaa vain makasin hiekalla ja annoin pojan tehdä työn. Suurin kiihko oli jo laantunut, mutta orgasmi jatkui kuin meren aaltojen tahtiin huokuen. Poika tuntui jaksavan pitkään, mutta viimein häneltäkin tuli. Ponnisteluista uupuneina jäimme hiekalle makaamaan suloisen raukeaan olotilaan toisiimme kietoutuneina.

Viimein nousimme. Olimme yltä päältä hiekassa. Kävimme uudelleen meressä peseytymässä. Kuivattelimme itseämme yötuulessa, joka alkoi tuntua viileältä. Oli pakko pukeutua. Pojat tarttuivat minua kahden puolen kainalosta ja sillä lailla käsikynkkää lähdimme kävelemään takaisin kohti kaupunkia ja sitä osaa uimarannasta, jossa yöelämä tuntui yhä sykkivän vilkkaana.

Eron hetki tuntui haikealta. Teki mieli pyytää poikia vielä hotellihuoneeseen, mutta en kehdannut. Pojat katselivat toisiinsa, ja sitten se puheliaampi rohkaistui. Jos voisin maksaa päivän opaskierroksesta…

Hetken aikaa tunsin itseni loukatuksi. Olinhan ollut poikia kohtaan avokätinen ja illallisenkin olin tarjonnut. Sisimmässäni minun täytyi myöntää, että olin kyllä jotenkin tajunnut pelin hengen. Että ei pojat ihan pelkästään minun (kyseenalaisen) kauneuteni tähden seuraani hakeutuneet.

- Jos haluat tavata toistekin, kiharapäinen tumma nappisilmä ehdotti, ja olin jo pudistaa päätäni. Mutta sitten sen illan hulluus tarttui minuun vielä kerran.

- Minusta se olisi mukavaa, sanoin, ja pojan kauniille kasvoille levisi lievän yllättynyt ilme.

- Meistäkin se olisi mukavaa, poika sanoi ja suli poikamaiseen hymyyn. Ja niin sovimme vielä toisesta opaspäivästä poikien kanssa. Mutta se on sitten jo eri tarinan aihe.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute