Herkku-puhelin
Kerrankin kunnolla
Mandy

Olen seurustellut saman pojan kanssa jo 5 vuotta. Aloimme seurustella rippileirillä, ja lukion jälkeen muutimme yhteiseen asuntoon, joten olemme molemmat toistemme ensirakkauksia. Minulla ja Pekalla on kaikki muuten oikein hyvin, paitsi seksin ei ole ollut tyydyttävää, kun se olisi jotenkin jäänyt kesken. Olen aina tolkuttanut itselleni että, ei poikaystäväni elimen koko tai seksin kesto voi olla syynä. Vika on pakko olla minussa, en varmaan vain kykene saamaan orgasmia. Pekka on pitkään puhunut että haluaa järjestää saunaillan lätkäjoukkueen poikien kanssa, vanhempieni talossa. Kysyttyäni vanhemmiltani asiaa, he suostuivat yhdellä ehdolla. Minä olisin paikalla valvomassa että mitään ei rikota ja ketään ylimääräisiä ei tulisi paikalle. Minä en ollut kamalan innoissani asiasta, sillä minulle oli tiedossa oikein tylsä ilta.Viimein minun pelkäämäni lauantai saapui. Pekan kavereita alkoi saapua, kaikilla oli olutta mukana ainakin se korillinen. Pekka esitteli meidät toisillemme, jätkiä oli kaikkiaan viisitoista. Sen jälkeen minä lupasin esitellä talon osia mitkä olivat meidän käytössä. Tämä koostui pääosin alakerrasta. Alakerta koostui hyvin isosta saunatilasta, uima-altaasta, pukuhuoneista ja takkahuoneesta. Jätkien ihaillessa tiloja Pekka totesi ”Mandy vanhemmat on ihan hyvin toimeen tulevia”.

Jätkien ryypätessä ja saunoessa, minä olin siirtynyt olohuoneeseen katselemaan telkkaria. Noin neljän tunnin kuluttua Pekka tuli yläkertaan unisen näköisenä. Hän sanoi ”menen nukkumaan, ja jätkät ovat lähdössä baariin jatkamaan”. Päätin mennä alas tarkastamaan vahingot. Alas päästyäni huomasin että sauna oli jäänyt päälle. Päätin mennä saunaan ja sitten vasta siivota jäljet.Istuessani saunassa alkoi suihkutilasta kuulua melua, siis Pekan kaveri eivät olleen vielä lähteneet baariin, ja olivat tulossa uudelleen saunaan. Minulla ei ollut muuta vaihtoehtoa kun koettaa peitellä kriittisimpiä alueita, sillä jätkät eivät kuulleet kun huusin heitä menemään pois, sitten he avasivat oven ja vain totesivat ”mehän ollaan saatu seuraa tänne ja istuivat alas. Käskin heitä menemään pois, sillä ei ollut mitään vaikutusta. Huomasin että pojat alkoivat katsella minua, vaikka tiedänkin olevani kaunis, mutta se että 15 miestä katselee kiimaisena, sai minun sykkeeni kiihtymään. Huomasin kuinka heidän elimensä alkoi osittain kovettua, kaikilla oli isompi kuin Pekalla ja molemmilla puolilla istuvien Jarin ja Matin penikset oli isompia mitä minun parhaan kaverini Karon omistama dildo. Itse en ollut koskaan kokeillut mitään semmoista, ja Pekka oli muutenkin ainut mies kenenkä kanssa olin harrastanut seksiä. Samalla Jari ja Matti vinkkasivat toisillensa silmää ja alkoivat hyväillä minun rintojani käsillä ja lopulta suutelemaan nännejäni. Meinasin käskeä heitä lopettamaan, mutta sen sijaan laskin jalkani alas ja rupesin hengittämään vielä kiihkeämmin. Minä en ymmärrä vieläkään kuinka suostuin moiseen. Tunsin kuinka Matin vahvat kädet siirtyivät minun vatsaani pitkin häpyhuulille ja sen jälkeen painautuivat klitoristani vasten. Kuulin kuinka Jari huusi jotain yhdelle tyypeistä ja hän katosi saunasta, mutta tuli hetken päästä takaisin mukanaan iso paketti kondomeja.

Samalla Jari alkoi laittaa yhtä elimensä päälle. Ensin minä vastustelin, sillä Jarin penis oli ihan järkyttävän kokoinen. Olin nähnyt vastaavia porno elokuvissa, mutta en ollut koskaan kuvitellut että jollain voisi olla niin valtava. Samalla Matti nosti minut hajareisin sen päälle, ja alkoi laskea minua varovasti alaspäin. Ensin minuun se sattui pikkaisen, sitten tunsin kuinka Jarin sienen muotoisen peniksen pää oli minun sisälläni. Samalla minä olinkin jo omien jalkojeni varassa. Jari alkoi naida minua kiihtyvällä tahdilla. se tuntui jumalaiselta, en olisi koskaan voinut kuvitella minkään tuntuvan niin hyvälle.

Tämän nautinnon lisäksi, Matti alkoi nuolla minun klitoristani ja kuvittelin räjähtäväni siihen paikkaan. Huusin koko 20 vuoden edestä. Sitten orgasmi alkoi hellittää ja huomasin kuinka 13 miestä runkkasi minun ympärilläni, selvästi kiinnostuneena saamaan oman osuutensa minun mehukasta piirakkaa. Minun jalkani tärisivät ja en taatusti jaksaisi pitkään samanlaista menoa. Minulla vain alkoi olla semmoinen tunne että asiaa ei tultaisi kysymään minulta. Samalla huomasin kuinka Matti alkoi vetää kondomia oman peniksensä päälle. Sitten hän kaappasi minut syliin ja kantoi suihkutilaan. Siellä hän nosti minut sylissä peniksensä päälle ja alkoi naimaan minua seinää vasten. Sitten valtava orgasmi tuli taas ja tunsin kuinka Mattikin laukesi. Sen jälkeen minut nostettiin pois Matin sylistä ja laitettiin pyyhkeistä tehdylle alustalle. Sanoin että minä en jaksa enää, mutta jälleen kerran minun toiveita ei kuunneltu.

Minulla oli kuulemma loput tyydytettävänä, joten levitin jalkani ja alistuin kohtalooni. En kyennyt käsittämään sitä, sain orgasmin kaikkien kanssa, kun viimein viimeinen oli lopettanut. Olin ihan täysin uupunut. Jätkät vain pukivat päälle ja lähtivät. Kuulin heidän vain jonkun sanovan ”tämä oli paras saunailta koskaan, mennään baariin iskemään naisia”.

Makasin siinä pyyhkeiden päällä toista tuntia, kunnes tunsin että minun jalkani varmasti kantaisivat. Rupesin siivomaan, käytettyjä kumeja oli kaikkialla ja jokaisessa oli spermaa. Ajattelin mielessäni miten kamalan noloa, jos joku saisi tietää. Olen kumminkin pitänyt itseäni aina melko siveellisenä ihmisenä. Siivoamien jälkeen menin suihkuun, ja nukkumaan olohuoneen sohvalle. Pekan viereen en tämän jälkeen enää voinut mennä nukkumaan.

Palautetta saa antaa...............

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute