Herkku-puhelin
Kesäisiä mökkitunnelmia
Ydit

Olemme pian nelikymppinen pariskunta, itse olen 40 ja vaimoni Jonna vuoden vanhempi, eli 41 vuotta. Olemme olleet naimisissa 12 vuotta ja lapsiakin meillä on kaksi kouluikäistä. Jonna on vaaleahiuksinen noin 175cm pituinen, naisellisen muodokas ja nuorekas. Kilot ovat kertyneet juuri sopivasti oikeisiin paikkoihin. Kurvikas lantio ja D-kupin rintavarustus herättää myös muissa miehissä katseita. Jonna on melko estoton luonne, eikä hän muotojaan peittele. Kesäisin miesten päät kääntyilevät, kun kuljemme yhdessä kaupungilla, mutta emme ole antaneet sen häiritä. Lisäksi kesällä hän ajelee karvansa alapäästä ja on monesti hameen alla ilman mitään. Ja tiedän kyllä että Jonna nauttii siitä kun miehet katsovat häntä, nauttikoon siis. Itse taas olen melko tavis, noin 178cm pituinen pienen kaljamahan omaava vahvaselkäinen suomalainen.

Oli lämmin kesä ja olimme mökillämme, aivan kahdestaan. Lapset olivat serkuillaan viikon tekemässä pahojaan, ja saimme olla huolettomina rauhassa. Pari päivää oleilimme ihan kahdestaan, kunnes alkoi tulla tylsää. Niinpä soitin hyvän ystäväni Timon mökillemme vieraaksi. Hän on ikäisemme ja hieman minua pidempi mies. Hän oli tullut Jonnallekin tutuksi vuosien varrelta, vietimme illanistujaisia tai baari-iltoja silloin tällöin. Ja olihan Timo auttanut meitä alkukesällä laiturin laskussa. Silloin myös saunoimme kolmistaan ensi kertaa, eli Timo oli nähnyt vaimoni sulot aiemminkin.

Jonna oli rennosti rintsikoillaan ja hamosellaan. Sää oli lämmin ja olin itsekin ilman paitaa shortseilla. Laitoin saunan jo lämpiämään odotellessani. Nostin saunan eteisestä pöytää ulos, kun sitten yhtäkkiä ulko-ovi lähti alasaranastaan irti. Voi helkatti, manasin mielessäni, pitikö tämä juuri nyt hajota. No, ei auttanut kuin ottaa ovi kokonaan pois ja katsoa. Katsoin ja tuumin että sen saisi korjattua ja lähdin varastoon etsimään ruuveja.

Samassa Timo tulikin ja menin häntä moikkaamaan, samoin Jonna tuli halaamaan Timon tervetulleeksi. Kannoimme Timon tuomat juomat kylmään ja avasimme yhdet oluet, Jonna otti siiderin. Ahh, kyllä tuo järvi on houkutteleva, sanoi Timo ja kysyi onko sauna jo laitettu tulille. Sanoin että on, mutta ulko-ovi hajosi juuri, että korjaisin sen mieluiten nyt selvänä ollessa. Menimme saunalle katsomaan ovea ja näytin Timolle miten sen saisi korjattua. Minun ainakin tekisi mieli nyt heti saunaan, sanoi Jonna. Sanoin että kyllä minä nyt korjaan sen oven ensin. Tähän Jonna tokaisi että no jos me mennään sitten Timon kanssa jo edeltä saunomaan, kun ei jaksais millään odottaa ja puitakin pitäis varmaan pikku hiljaa lisätä. Kysyin että ai te kahdestaan vai, johon Jonna vastasi että johan me ollaan toisemme alasti nähty. Ajattelin että niinhän me ollaan, no ei kai sillä väliä sitten.

Sanoin että no menkää jo sitten, pianhan minä tämän oven korjaan ja lähdin varastolle hakemaan ruuveja. Pienen etsimisen jälkeen löysin sopivan kokoiset ruuvit ja tulin takaisin saunalle. Eteisen sohvalla oli Jonnan rintsikat ja hame, sekä Timon vaatteet. Kuulin löylyn heittoa ja jotain juttelua josta en saanut selvää, välillä Jonna nauraa kikatti jollekin jutulle. Yritin samalla ruuvata saranaa uudelleen kiinni hieman eri kohdasta. Pian saunan ovi aukesi ja he tulivat alastomina vilvoittelemaan ulos. Timo kysyi että jokos ruuvit löytyi, johon vastasin että sarana on jo kiinni, enää tarvitsisi nostaa ovi paikoilleen. Nostimme sitten oven paikoilleen ja siinähän se pysyi taas niin kuin ennenkin. Sillä välin Jonna oli mennyt jo uimaan ja nousi vedestä rinnat pompahtaen hurraamaan. Sitten Timokin meni veteen nakuna ja sanoin että varo ettei hauki nappaa.

Jonkin aikaa he polskivat vedessä, istuskelin nyt hetken aikaa olutta siemaillen saunan terassilla. Pienen hetken jälkeen Jonna kiipesi laiturille ja perässä tuli Timo, hänellä oli varmasti melkoiset näkymät päänsä yläpuolella kun Jonna kiipesi laiturille. Jonna käveli tissit heiluen ja vesi vartalolla kimallellen terassille ja kysyi joko tulen saunaan. Vastasin että teitähän tässä on koko ajan odoteltu. Hei ne pyyhkeet on mökissä, haetko ne samalla, kysyi Jonna. Niinpä lähdin pyyhkeitä hakemaan, sekä lisää juotavaa kaikille ja tulin takaisin saunalle.

Otin vaatteeni pois ja menin sisään saunaan. Kaadoin hieman vettä päälleni ja menin lauteille istumaan. Lauteet olivat L-malliset joten tilaa oli. Jonna istui aivan perällä siten, että hän oli kasvokkain meihin päin. Hän istui irvokkaasti mitään peittelemättä polvet koukussa ja jalat hieman levällään meihin päin. Sileät häpyhuulet paistoivat reisien välistä houkuttelevasti, ja huomasin miten Timo istui vaikeasti jalat ristissä, ilmeisesti seisokkiaan peitellen. Tiesin heti että Jonna nautti kun sai katseita ja aiheutti ilmeisen selvää kiihotusta. Tosin itseäkin hieman himotti katsella häpeämättömästi istuvaa vaimoani, vielä kun tiesin, etten ollut ainoa joka katseli. Juttelimme Timon kanssa jotain puuta heinää, ja heittelimme mietoja löylyjä. Sitten Jonna sanoi että nyt pojat uimaan.

Nousin ja astuin alas lauteilta, Timo tuli perässäni ja näin miten hänen iso kalunsa heilui puolijäykkänä. Astelimme laiturin päähän ja Jonna käveli perässämme. Pulahdimme kaikki veteen uimaan, pulikoimme siellä hetken aikaa ja menimme sitten terassille istuskelemaan ja juomaan. Saunoimme vielä jonkin aikaa ja kävimme pari kertaa vilvoittelemassakin. Pieni humalakin oli jo yllä, ja jutuissa alkoi olla jo lennokkuutta. Lopulta päätimme peseytyä ja Jonna kysyi haluanko pestä hänen selkänsä vai laitetaanko kaveri töihin. Ajattelin että saakoon nyt haluamaansa nautintoa, ja sanoin että Timohan varmaan aivan mielellään pesee selkäsi.

No, sitten Timo lauteilta alas ja sieni käteen, komensi Jonna. Timo meni alas, laittoi sieneen hieman saippuaa ja alkoi hieromaan sitä Jonnan selkään. Eikä mennyt aikaakaan kun Timon kalu alkoi jälleen heräämään, pian se oli puolijäykkänä ja osui välillä melkein Jonnan pakaroihin. Jonna nautti täysin siemauksin kun Timo hieroi vaahtoa hänen selkäänsä. Samalla hän vinkkasi minut pesemään etupuolen. Menin ja aloin saippuoimaan Jonnan rintoja, siirryin alemmas ja levitin vaahtoa hänen pillulleen, samalla hieman hieraisten siitä. Timo pesi edelleen selkäpuolta ja hieman pakaroiden yläosaa. Tilanne oli vähintäänkin eroottinen, Jonna saippuoitavana meidän välissä ja kaikki alasti. Lopuksi kaadoimme vettä Jonnan päälle ja katselimme miten vaahto valui hänen vartaloaan pitkin lattialle.

Jonna meni pukemaan ja jäimme Timon kanssa vielä peseytymään. Sanoin Timolle, että taisi olla kuumat paikat äsken ja vilkaisin hänen pitkää ja kaarevaa kaluaan joka oli vähän jäykkänä äskeisestä. Hän sanoi että joo vähän, Jonna kyllä hieman taitaa härnätä tahallaan meitä molempia. Vastasin että niinhän se taitaa tehdä, ja nauttii mielessään. Voi perhana meitä, Timo sanoi ja sytytti tupakan ja avasi molemmille olutpullon. Puimme vaatteet päälle ja istuimme terassilla vielä jonkin tovin juttelemassa, päivä oli kääntynyt illaksi.

Menimme mökkiin iltaa istumaan ja käristimme jossain vaiheessa makkaraakin. Olutta ja siideriä kului illan aikana melko hyvin. Jonnalla oli college housut ja valkoinen t-paita, ilta oli jo viilentynyt. Pelasimme korttia ja radiosta soi jotain iskelmämusiikkia. Humalan seurauksena puheenaiheet menivät illan kuluessa yhä pervommiksi. Jonna tenttasi Timolta kuinka monelta naiselta hän on saanut baari-illan jälkeen herkkua. Timo vastasi että no tietenkin jokaiselta keneltä pyydän, no ei vaisinkaan, joskus saa herkkua joskus ei. Jonna nauroi ja sanoi että ihme ettei tuollaisella melalla naisia saa, ja vielä kun se noin herkästi toimii. Tähän Timo vastasi että eihän ne naiset heti sinne housujen alle katso. Pelasimme korttia ja jutut jatkuivat samoissa aiheissa kaulan ja polvien välimaastossa. Näin miten Timon ja Jonnan välillä oli pientä flirttiä.

Ilta eteni ja kello lähestyi puoltayötä, Timo lähti käymään kusella ja tupakalla. Kysäisin Jonnalta, että taisi Timon seura olla varsin viihdyttävää. Jonna vinkkasi silmää ja kysyi että haittako, sanoin että ei haittaa, eihän mökkisekoiluja lasketa. Tästä vaimoni silmiin tuli uutta pilkettä, hän sanoi että jos sitten hieman sekoiltaisiin. Kysyin että miten, johon Jonna vastasi että jos leikittäisiin hieman. Hän voisi olla molempien miesten yhteinen vaimo. Kysyin oletko tosissasi, johon kiihottuneen oloinen vaimoni vastasi että tietenkin. Kiinnostuin leikistä itsekin, varsinkin kun tiesin nyt mitä Jonna ajatteli. Samassa Timo tuli pihalta ja suunnittelumme jäi kesken.

Timo kysyi että vieläkö pelataan vai mennäänkö nukkumaan. Jonna katsahti hieman minua ja sanoi että kävisikö mieluummin leikki. No millainen leikki, kysyi Timo hölmistyneenä. Öö tuota juttelimme tuossa mieheni kanssa, että voisin leikkiä molempien vaimoa, kun yhdelle miehelle minussa on näemmä liikaa hoideltavaa. Ahaa, totesi Timo ja vilkaisi minua hieman epäillen. Sanoin hänelle että leikissä pärjää kun tekee vain niin kuin vaimo käskee. No, mistäs aloitetaan, roskiksen tyhjäämisestä vai mistä, kysyi Timo vitsikkäänä. Höh se tyhjätään vasta aamulla, sanoi Jonna ja pyysi Timoa tanssittamaan häntä. Laitoin musiikin hieman isommalle ja sanoin että no niin Timo, vaimo käskee. Radiosta tuli jotain suomi-iskelmää.

Niinpä Timo tanssitti Jonnaa mökin lattialla. Pian tanssi muuttui eroottisvivahteisemmaksi, Jonna painautui yhä tiiviimmin kiinni ja katsoi Timoa himokkaasti. Lopuksi he vaihtoivat pari suudelmaa ja minä sain tyytyä katsojan rooliin. Sitten vaimoni tuli istumaan päälleni ja suutelimme hetken. Pian hän nousi ja sanoi että jos mentäisiin makuuhuoneen puolelle, miehet. Jonna sammutti valot ja suuntasi makuuhuoneeseen, me perässä. Hän otti vaatteensa pois ja jätti stringit ylleen, sitten hän meni selälleen parisänkyyn, laittaen punertavan yövalon päälle. Riisuimme myös alushousuillemme ja menimme toinen toiselle puolelle ja toinen toiselle. Näytin esimerkkiä ja aloin lipomaan kielelläni vaimoni kovana olevaa nänniä, Timo teki samoin ja otti toisen nännin suuhunsa. Jonna voihkaisi kiimasta ja kohotti selkäkaartansa ylöspäin. Sitten Timo suuteli vaimoni kaulaa ja siirtyi siitä pian suulle. Pian he suutelivat kiihkeästi ja samalla Timon toinen käsi kouri Jonnan muhkeaa tissiä.

Minä siirryin kädelläni alemmas ja laitoin sen pillun huulille, tunnustelin sitä hetken ja pian upotin sormeni kosteaan reikään, Jonna voihkaisi jälleen ja sanoi että haluaa naida. Hän oli todella kostea ja sitten Timokin siirtyi alemmas. Hän veti stringit pois jaloista ja ihasteli vaimoni pillua lähietäisyydeltä. Otin sormeni pois ja annoin Timolle vuoron, hän levitti Jonnan haaroja ja vei kielensä sinne. Nuolin kovia nännejä ja katselin samalla kuinka Timo nuoli pillua himokkaasti, ja Jonna voihki yhä kiimaisemmin nautinnosta. Otin housuni pois ja tarjoilin kovaa kaluani Jonnalle, hän imaisi sen suuhunsa ja alkoi lutkuttamaan sitä edestakaisin. Samalla Timokin otti housujaan pois ja paljasti ison kalunsa, pian se lähestyi uhkaavasti vaimoni pillua. Timon kalu tunnusteli häpyhuulia, kunnes terskan pää muljahti sisään, samalla Jonna otti kaluni pois suustaan ja voihkaisi. Pikku hiljaa Timo työntyi syvemmäs, ja Jonna huokaili samalla, oooohhh…voi saakeli kun tuntuu, ai kun se on iso, ja pian kalu oli pohjassa asti.

Sitten Timo alkoi työnnellä hitaasti edestakaisin, tämä tuntui vaimosta varmasti varsin hyvältä, niin mehukkaasti hän voihki ja huokaili. Hän vispasi kaluani vasemmalla kädellä ja välillä imaisi suullaan. Pian naiminen muuttui kiivaammaksi ja tissit heiluivat irvokkaasti työntöjen tahdissa. Pienen hetken jälkeen Timo otti kalunsa ulos ja antoi vuoron minulle. Menin selälleni ja Jonna tuli päälleni, hän laskeutui kaluni päälle ja tunsin miten se upposi helposti liukkaaseen pilluun. Reikä tuntui hieman väljemmältä Timon jälkeen, vaikka ei hänen kalu loppujen lopuksi nyt paljon isompi ollut. Jonna teki lantiollaan keinuvaa liikettä päälläni ja voihki himokkaasti. Juuri kun alkoi päästä vauhtiin, niin Jonna nosti sen verran lantiotaan, että kaluni pulpahti ulos. Sitten hän vinkkasi Timon taakseen ja kohotti lantiotaan hieman pyllistäen, samalla minua suudellen.

Suudellessa tunsin miten Jonna voihkaisi ja työntyi hieman eteenpäin, rinnat minuun painautuneena. Sitten hän nosti itseään hieman ylemmäs, siten että tissit keikkuivat nenäni edessä. Tunsin myös Timon jalat, ne osuivat hieman omiini. Jonna alkoi heilua työntelyn mukana, katsoin hänen nautinnollista ilmettään ja tissien heiluntaa, voihkinta täytti huoneen. Näin vartalojemme välistä, miten Timon kalu upposi joka työnnöllä vaimooni. Pakaroiden läiske ja nesteiden litinä soi korvissani, ja tissit heiluivat tahdikkaasti. Naimisen jatkuessa Jonna painui koko ajan alemmas, ja pian hän makasi kiinni minussa. Timokin makasi puolittain käsiensä varassa Jonnan päälle ja naiskenteli häntä takaapäin. Olimme jokseenkin yhdessä kasassa, minä alimmaisena. Heiluin voimattomana työntöjen mukana, ja kaluni oli hieman hankalasti, mutta en voinut kuin olla. Jonna voihki kiivaasti ja tarjosi herkkuaan Timolle, minun toimiessa tarjottimena.

Nainti vain jatkui päälläni, kunnes Jonna alkoi kiemurtelemaan ja voihkimaan, lopulta hän sai eläimellisen orgasmin joka vain jatkui ja jatkui. Hän huusi ja vaikeroi sekä puristi kynsillään minua, tunsin miten hänen lantionsa kiemurteli voimakkaasti, eikä mennyt kauaakaan kun Timon tahti alkoi kiihtyä, pian hän laukesi huohottaen vaimoni sisään. Timo työnteli vielä jonkin aikaa viimeisiä pisaroitaan, kunnes liikkeet laantuivat. Tunsin miten kalulleni ja mahalleni valui jotain kostean tahmeaa ja lämmintä. Timon vetäytyessä ulos pillusta, liisteriä valui vielä lisää mahalleni. Jonna tärisi vieläkin äskeisestä ja hieroi spermaista pilluaan nyt mahaani vasten levittäen sitä entisestään. Pian hän liikutteli pilluaan kaluni päällä ja tunsin miten tahmea vako liikkui ylös ja alas. Lopulta hän osui kaluuni oikealla tavalla, ja muljautti sen sisäänsä ilman käsiä. Tunsin miten helposti upposin vastanussittuun pilluun ja liukkautta riitti.

Jonna aloitti ratsastamaan päälläni ja kaluni pulpahti välillä ulos liiallisen liukkauden ja väljyyden takia. Niinpä Jonna kävi selälleen ja asetuin itse hänen päälle. Aloin naimaan häntä kiihkolla, pillu suorastaan lotisi. En kestänyt kiihottavaa vaimoani kauempaa, vaan laukesin hänen uumeniin. Jonna voihki allani kun minä pumppasin viimeiset pisarat syvillä työnnöillä sisään. Sitten lysähdin hänen päälleen hetkeksi. Viimein kellahdin omalle puolelleni ja olimme hetken aikaa aivan hissukseen. Pian Jonna ehdotti että pitäisi varmaan käydä pesulla. Nousimme ylös ja katsoimme kuinka lakanassa oli keskellä iso märkä läikkä. Voi räkä, tuohon pitäisi kyllä laittaa pyyhe tai jokin, että saa nukuttua, sanoi Jonna. No kyllähän meillä pyyhkeitä on, sanoin, ja heitin yhden niistä läikän päälle.

Ulkona oli jo viileä ja oli hieman epämiellyttävä kävellä alasti märkää nurmikkoa pitkin saunalle. Sauna oli onneksi vielä jälkilämmin ja padassakin oli lämmintä vettä. Jonnan pillu näytti aika irvokkaalta, kun valkoista tahmaa oli häpyhuulien reunoissa ja reisissä. Timo kaatoi napolla vettä ja Jonna pesi pilluaan edessämme. Lopulta Jonna kiitti ja pesi meidän molempien kalut perusteellisesti. Menimme takaisin mökkiin ja ilman sen kummempia kiemuroita makuuhuoneeseen nukkumaan. Olimme kaikki väsyneitä, mutta tyydyttyneitä. Menimme ilman rihman kiertämää takaisin sänkyyn ja sammutimme valot. Jonna antoi molemmille hyvän yön pusut ja aloimme nukkumaan. Olihan parisängyssä hieman ahdasta kolmen aikuisen nukkua, mutta sopu sijaa antoi.

Aamulla heräsin janoon ja hieman krapulaiseen oloon, Jonna näytti nukkuvan Timon kanssa saman peiton alla kyljellään minuun päin. Hänellä oli silmät kiinni ja nautinnollinen ilme kasvoilla. Jonnan suu aukesi hieman ja hän huokaisi syvään ja raotti silmiään hieman auki, kunnes näki että olen hereillä. Tajusin samassa että peiton alla on jotain meneillään. Jonna hieman yllättyi nähdessään minut hereillä, mutta jatkoi nautinnollista ilmeilyään ja huokailua. Emme puhuneet sanaakaan eikä Timo nähnyt minun olevan hereillä, koska makasi Jonnan takana. Katsoimme vain Jonnan kanssa toisiamme silmiin, ja pian huomasin kuinka hän alkoi huojumaan tasaisesti.

Sitten Jonna huokaili tasaisesti ja voihkaisi välillä ääneenkin. Pian sänky heilui jo tuntuvasti, eikä jäänyt epäselväksi mitä peiton alla tapahtui. Tahti nopeutui ja ihot läiskivät toisiaan vasten, Jonnan pään heiluessa edestakaisin. Melko äkkiä Timo alkoi huokailemaan tuttuun tyyliin, tiheä tikitys muuttui syviksi työnnöiksi korahtelun saattamina. Jonna katsoi koko ajan minuun ja nytkähteli Timon laantuvien työntöjen mukana. Pian he makasivat paikallaan, huokailut laantuivat hieman ja Jonnan ilme muuttui raukeammaksi. Iskin hänelle silmääni ja aloin leikisti uudelleen nukkumaan. Pidin silmiäni kiinni ja kuuntelin kuinka vieressä oltiin tyydyttyneitä ja raukeita.

Esitin sitten herääväni ja katsahdin Jonnaa päin, hän sanoi että huomenta kulta. Totesin että huomenta, ootko kauan ollut hereillä, johon Jonna vastasi että ei kovin kauaa. Kysyin että taitaa Timokin olla hereillä, johon hän vastasi hieman mumisten että joo tässä pikku hiljaa. Naurahdin ja sanoin että ei kai Jonna ole yrittänyt tiputtaa häntä sängystä, johon Timo vastasi että kyllä se kovasti on yrittänyt kiilata, mutta olen yrittänyt pukkia sitä keskemmälle. Pukkiapa hyvinkin, naurahti Jonna pilke silmäkulmassa. Suutelin Jonnaa ja sanoin että menen keittämään kahvia, koittakaa te nousta siitä sillä välin. Laitoin vaatteeni päälle ja astelin tuvan puolelle.

Jätin makkarin oven auki ja näin miten Jonna pyyhki pyyheliinalla pilluaan. Timo puki päälleen ja lähti käymään ulkona savuilla. Jonna tuli luokseni keittiöön, hän oli laittanut ohuen mekon ylleen. Halasimme ja suutelimme, kysyin oliko hyvät aamupanot. Jonna hymähti ja sanoi että kokeile. Arvasin ettei hänellä ollut alushousuja ja laitoin käteni mekon alle. Hän oli pyyhkinyt enimmät tahmat, mutta tunsin että pillu oli naidun liukas. Sanoin että panetti hieman, mutta en jaksanut krapulassa naida. Jonna sanoi että Timo sormeili häntä koko aamun ja lopulta työntyi sisään, ah kyllä oli ihana herätys. No siltä sun ilme näyttikin, sanoin ja otin lopulta sormeni ulos pillusta. Voi saakeli vieläkin valuu, ähkäisi Jonna ja näin miten pari vaaleaa pisaraa tippui lattialle ja pillusta valui lisää reisille. Jonna meni pyyhkimään valuvan pillunsa paremmin.

Timo tuli tupakalta ja joimme kahvit, kello oli jotain kymmenen ja ulkonakin paistoi kivasti aurinko. Menimme ulos istumaan, kun pian naapurimökkiin porhalsi auto pihaan. Jonkin ajan jälkeen puolituttu naapurin Risto tuli tervehtimään ja kyseli oltiinko pitkään oltu. Sanoin että muutaman päivän ollaan oltu, ja Timo tuli eilen. Risto oli viisissäkymmenissä oleva ukon retku, juhlat oli viime talvena. Jutellessamme hän silmäili aina välillä kesämekossa istuskelevaa vaimoani, mekon helma oli häpeämättömän ylhäällä eikä alla ollut mitään. Risto sanoi tulleensa vain hetkeksi mökille katsomaan paikkoja, hänen poikansa oli nimittäin tullut parin kaverinsa juhlimaan armeijan päättymistä. Risto sanoi, ettei hän kauaa viitsi olla kyttäämässä poikien juhlimista, vaan lähtee pian takaisin kaupunkiin.

Risto ehdotti kuitenkin että tulisimme katsomaan hänen uutta venettään. Niinpä kävelimme heinikon poikki Riston pihaan ja siellähän oli uudenkarhea busteri rannassa. Risto esitteli uisteluvenettään ja Jonna sanoi että hän nyt ei oikein näistä ymmärrä. Kolme parikymppistä salskeaa poikaa tuli mökistä pihalle naurunremakan saattelemana ja olutpullot käsissä. Risto huudahti pojille että tulkaa nyt morjestaan naapureita. Pojat tulivat esittelemään itsensä, Ville oli Riston poika ja hänen kaverinsa olivat Aleksi ja Roni. Pojat huomasivat kevyessä kesämekossa olevan vaimoni ja silmäilivät häntä vuoron perään. Jonna kysyi pojilta, että meinaatteko nyt sitten vetää kunnon kännit kun Risto häipyy. Joo eiköhän se ole tässä niin kuin tarkoitus, sanoi Ville reippaana. Risto naurahti ja sanoi että hei hei pojat, naapurit pitää teitä silmällä ja vinkkasi meihin. Jonna hymyili ja sanoi että niinpä, olkaapas fiksusti pojat.

Pienen vierailun jälkeen menimme takaisin mökillemme. Jonkin ajan kuluttua Riston auto lähti pihasta ja pian naapurista kuului vapautunut naurunremakka. Keittelimme ruokaa, söimme ja menimme pienelle levolle. Jonkin ajan kuluttua heräsimme päiväunilta ja notkuimme hetken aikaa ulkosalla. Tuli iltapäivä ja Timo alkoi tehdä lähtöään, hänen piti olla huomen aamuna veljellään muuttoapuna, vaikka mieli olisi tehnyt vielä jäädä mökille. Hän kiitteli meitä vieraanvaraisuudesta sanan varsinaisessa tarkoituksessa ja sanoi Jonnaa hyväksi vaimoksi. Sitten he suutelivat Jonnan kanssa hetken, kunnes Timo alkoi keräillä kamojaan laukkuun ja tehdä lähtöään. Vilkutukset perään ja Timon auto poistui metsän siimekseen.

Istuimme jälleen vaimoni kanssa kahdestaan mökillä ja mietimme, minkälaiset kekkerit naapurissa oli meneillään. Toivottavasti eivät koko yötä mesoa, ajattelin. Melko kekkerit naapurissa olikin, jossain vaiheessa joku heistä huusi meille että tulkaa tänne grillaamaan makkaraa. Sanoin Jonnalle että viitsiikö sitä nyt noiden kanssa, mutta Jonna totesi että mennään nyt uteliaisuuttamme. Niinpä lähdimme kävelemään heinikon läpi naapuriin.

Pojat olivat shortseissaan ilman paitaa ja sanoivat että ottakaa siitä. Jonna sanoi että teillähän tuuri on kun on tällainen paikka missä juhlia. Ville sanoi että Risto hieman vastusteli, mutta suostui lopulta antamaan mökin heidän vastuulle. Kyselin pojilta armeijasta, ja juttua alkoi tulla niin että tuli aivan omat armeija-ajat mieleen. Istuimme poikien kanssa ja he tarjosivat meille oluttakin, joten aloimme viihtymään. Yhtäkkiä olimme istuneet varmaan pari tuntia poikien kanssa juttua heittäen. Jonnakin alkoi jälleen humaltua ja alkoi härnätä poikia pikkutuhmilla kysymyksillä. Tosin pojat olivat aika sanavalmiita ja rohkeita suustaan, mutta Jonna nautti heidän härnäyksestä. Ja samalla pojilla oli katseltavaa, jos vaikka Jonnan mekon alta vilahtaisi vahingossa jotain.

Roni tuntui olevan pojista rohkein ja sanoi suunnilleen mitä ajatteli. Hän ehdotti että jääkää tänne heidän kanssa juomaan ja saunomaan. Naurahdin ja katselimme Jonnan kanssa hetken toisiamme. Sitten Jonna sanoi että no onkos sauna edes lämmin, johon Ville sanoi että ei vielä mutta äkkiähän se tulille saadaan. Sanoin että käymme mökillä ja tulemme jonkin ajan päästä katsomaan oletteko saaneet saunan lämpiämään.

Kävelimme mökillemme ja kysyin Jonnalta haluaako hän oikeasti saunoa poikien kanssa. Hän sanoi että no mitäs me täällä kahdestaankaan, käydään nyt vähän viihdyttämässä poikia kun kerran pyysivät. Ovatko naista ennen nähneetkään, sanoi Jonna. No ei varmaan sinun ikäistä, muuta kuin äitinsä. Istuskelimme jonkin aikaa radiota kuunnellen, Jonna oli edelleen mekollaan ilman alusvaatteita, ilta oli lämmin ja tyyni. Otimme pyyheliinat mukaan ja kävelimme naapuriin. Ulkona ei ollut ketään, mutta saunasta kuului meteliä, pojat olivat siis jo menneet saunaan. Jonna sanoi että mennäänpä yllättämään pojat. Hiippailimme saunalle ja riisuimme vaatteet, Jonna avasi saunan oven ja sanoi että terve pojat me tultiin nyt sitten saunomaan kun pyysitte. Kävelin perässä saunaan ja näin miten pojat suunnilleen söivät katseillaan vaimoani. Tosin kiinnosti Jonnaakin varmaan nähdä nuoria ja hyväkroppaisia nuoria miehiä.

Kiipesimme lauteille ja pojat tekivät tilaa. Sauna oli kulma mallinen ja istumaan mahtui kun tiivisti. Jonna nosti häpeämättömästi jalat kaiteelle ja ainakin Ronilla oli melko suorat näkymät hänen jalkojen väliin. Heitimme löylyä ja pojat silmäilivät Jonnaa samalla jotain huumoria heitellen. Eivät tainneet pojat kuvitella, että keski-ikäiseltä naiselta löytyisikin posliiniksi ajeltu pillu ja muutenkin upea vartalo. Pojat istuivat jalat ristissä, seisokkiaan peitellen. Saunoimme hetken aikaa, kunnes Jonna sanoi että käydään nyt vilvoittelemassa välillä. Lähdimme ulos ja pojat tulivat puolijäykät kalut heiluen perässämme. Pojat pulahti uimaan ja me Jonnan kanssa jäimme juomaan terassille olutta. Jonna sanoi poikien uidessa, että taisi mennä jätkillä hieman pasmat sekaisin. No entäs itselläsi, kysyin. Jonna oli humalassa ja sanoi että Roni kyllä katseli sen verran häpeilemättömästi, että lämmittihän se tällaisen täti-ikäisen mieltä. Kysyin leikilläni tekisikö mieli, johon Jonna nauroi että hei haloo.

Menimme takaisin saunaan ja pian pojatkin tulivat sinne. Jonna katseli nuoria uroksia ja heidän heiluvia kalujaan. Roni jatkoi katseluaan ja Jonna naurahti, tännekö haluat nähdä ja levitti hieman haarojaan. Ville ja Aleksi nauroivat ja sanoivat Ronille että hei sen mies istuu vieressä ja sä vaan katselet. Sanoin leikilläni että jaahas Roni katseletko vaimoni pillua. Roni käänsi katseensa pois ja sanoi että ei kun näitä lautoja ja myhäili. Niin varmaan, pillu aivan selvästi mielessä, sanoi Jonna. Hän lisäsi, että hei poju voisin kuule olla äitisi, että eiköhän tämä pillu ole sinulle hieman liian vanha. Pojat nauroi Ronille ja häntä hieman nolotti. Saunoimme vielä hetken aikaa, kunnes päätimme Jonnan kanssa lähteä järven kautta saunasta pois.

Istuimme hetken aikaa pihalla poikien kanssa ja joimme heidän oluitaan. Pojat herjailivat Ronille tämän käytöksestä ja Jonnakin huomasi sen. Hän sanoi että Roni voisi tulla tuolla meidän mökille tekemään pari tehtävää hyvitykseksi. Pojat nauroi ja sanoi että pankaa se pilkkomaan halkoja tai tyhjäämään paskahuusi. Nauroin ja sanoi että eiköhän me jotain keksitä. Pian lähdimmekin Ronin kanssa heinikon läpi mökillemme, ja pojat nauraa räkättivät.

Tulimme mökillemme ja Roni pahoitteli hieman käytöstään, hän sanoi että pitihän sitä nyt vähän kavereille esittää coolia. Mitäs me oikein teetettäisiin, kysyin. Jonna oli hiprakassa ja sanoi että hänellä olisi hyvä idea. Sitten hän kuiskasi korvaani että pillua tuon kuitenkin mieli tekee. Tiesin mitä vaimoni halusi ja nyökkäsin myöntävästi. Sitten Jonna sanoi että mennäänpäs tuonne mökin sisälle ja veti Ronin kädestä perässään. Kävelin heidän perässä sisään ja Jonna vei Ronin suoraan makuuhuoneen sängylle. Itse menin istumaan makuuhuoneen tuolille.

Roni oli hieman ihmeissään kun Jonna käski hänen riisua vaatteensa. Hän kuitenkin totteli ja otti vaatteensa pois, jättäen alushousut jalkaan. Jonna sanoi että nämä myös ja veti Ronilta alushousut pois ja sieltä paljastui tummakarvainen puolijäykkä kalu. Hän sanoi että nyt tämä poju saa sitten sitä mitä katseellaan kerjäsi ja heitti mekkonsa lattialle. Tätäkö halusit, Jonna osoitti pilluaan ja katsoi Roniin kiimaisesti. Roni katsoi vain naisellista vartaloa eikä sanonut mitään. Jonna katsoi Ronin kalua joka seisoi jo tanakasti, ja alkoi hieromaan sitä kädellään. Onpas tämä iso, huokaisi Jonna ja alkoi lipoa kielellä sitä. Roni vilkaisi minua hieman epäilevästi, mutta jatkoi sitten nauttimista. Omaakin kaluani alkoi pakottamaan kun näin vaimoni tuon nuoren kollin kimpussa. Pian Jonna upotti Ronin kalun suuhunsa ja liikutteli päätään ylös ja alas.

Hetken suihinoton jälkeen Jonna siirtyi Ronin päälle 69-asentoon. Näky oli herkullinen kun vaimoni tarjosi herkkuaan nuoltavaksi. Roni alkoi nuolla antaumuksella ja Jonnakin hieman voihkaisi, mutta upotti kalun vain syvemmäs suuhunsa. Katselin kaluani hivellen herkullisen näköistä touhua, joka muuttui yhä kiihkeämmäksi. Jonna nautti täysin siemauksin nuoresta kollista allaan ja lantiokin alkoi liikkua aaltomaisesti. Pian Jonna nousi ylös ja kääntyi toisinpäin, lähennellen pillullaan Ronin kalua. Siirryin heidän taakseen katselemaan ja pian näin lähietäisyydeltä, miten Jonna upotti kivikovan kalunsa pilluunsa kiihkeästi voihkaisten. Näky oli kuin pornoelokuvasta, Jonna keinui seksikkäästi pumpaten kalua sisään ja ulos. Hänen pakarat läiskyivät Ronin reisiä vasten ja kalu upposi aina pohjaan asti.

Jonna voihki kiimaisesti ja liikutteli lantiotaan yhä tiheämmällä tahdilla. Roni huokaili alla Jonnan määrätessä tahdin, kauaa ei Jonnan tarvinnut tahtia jatkaa, kun Roni jo laukesi hänen sisäänsä nytkähdellen. Jonna pumppasi lantiotaan vielä hetken Ronin päällä ja näin miten vaaleaa spermaa alkoi valua Ronin kalun vartta pitkin pillusta ulos. Jonna nousi hänen päältään ja varmaan desi vaaleata nestettä valui valtoimenaan reisille ja lakanoille. Nuoret tulevat niin äkkiä, nauroi Jonna. Sitten hän sanoi Ronille että tehtävä on suoritettu ja hän voisi poistua omalle mökilleen. Roni sanoi että uskomaton fiilis, ja puki vaatteet päälleen lähtien pois.

Jäimme kahdestaan sänkyyn ja Jonna makasi selällään pillu avoimena ja spermaa valuvana. Se oli himottavan näköinen ja asetin kaluni huulille. Upposin sisään helposti ja aloin työntelemään. Spermaa pursusi joka työnnöllä, ja liukkaus tuntui välillä jopa liialliselta. Työntelin kiivaasti kaluani sisään ja ulos, Jonna voihki kiihkeästi. Kyselin Jonnalta miltä nuori kalu tuntui, johon hän vastasi voihkien että helvetin hyvältä. Lopulta laukesin ja purkauduin hänen sisäänsä edellisten liisterien sekaan. Lysähdin hetkeksi hänen päälle, kunnes kierähdin sivulle. Menimme saunalle pesemään itsemme ja olimme lopun iltaa kahden.

Juttelimme ja ilta kului. Jonna kertoi että kiihottui oikeasti nuorista kolleista, ja iltapäivän pano oli varsin kiihottava kokemus. Sanoin että olihan se aika kiihottavaa katseltavaa kun olit nuoren kollin kimpussa. Oma kiihotukseni jostain syystä lisääntyi vaimoani kohtaan, kun näin hänet vieraan miehen kanssa. Hän sanoi että voitaisiin joskus kokeilla vieraan naisen kanssa, vähän niin kuin toisinpäin. Vastasin että ehkä sitten seuraavalla reissulla. Joka tapauksessa tällainen kokeilu piristi seksielämäämme kummasti. Seuraavana yönä naimme kiimaisesti ja muistelimme samalla tapahtuneita. Aamulla naimme vielä kertaalleen ja aloimme sitten aamukahvien jälkeen siivota mökkiä, kunnes lähdimme ajelemaan kotiin päin. Paluu koitti arkeen, mutta muistelimme vielä moneen otteeseen mökin tapahtumia.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute