Herkku-puhelin
Alistus
Bi mies

Tapasimme pubissa ja joimme oluet, juttelimme. Olit kertonut, että pidät miesten alistamisesta anonyymisti ja ulkosalla. Vaikutit sopivalta kaverilta, maskuliininen, itsevarma, silti luotettavan tuntuinen.

Lähdimme ulos, kävelimme teollisuusaluetta kohti. Mietin, mitä olenkaan tekemässä. Kiima poltti lantiotani kuitenkin.

Vedit minut erään teollisuushallin porttikongin syvennykseen. Katsoit vielä kerran ympärillesi, ei ketään. Sitten komensit minut nurkkaan: "Polvillesi" Astuit röykeästi eteeni, lantiosi aivan kasvojeni tasalle. Vedit veroketjun auki hitaasti ja kalusi ponnahti jäykkänä aivan huulieni tuntumaan.

Olin pyytänyt sinua pesemään sen baarissa, silti se haisi kuvottavasti ja kiimaisesti urokselta. Kiimatippoja valui sen päästä. Käskit minua tylysti: "Ime"

Maistoin ensin kalusi päätä. Se maistui suolaiselta ja oudon karvaalta. Sitten raotin huuliani ja annoin se liukua syvemmälle suuhuni. Päästit kuuluvan huokauksen. silitit niskaani, kun liikutin kaluasi suussani. Sitten otit päästäni kiinni tiukensin ja aloit naida minua lyhyillä liikkeillä suuhun. Kiimainen ääntelysi kertoi, että sinulta oli tulossa. Tunsin kalusi maskuliinisen sykähtelyn ja sitten suuni täyttyi sinun paksusta siemennesteestä. Siirsit kätesi kevyesti kaulalleni ja vaadit, että nielen sen. Kuvotusta tuntien nielin sen paksun nesteen ihan kokonaan sinun äännellessä hyväksyvästi. Pyysit minua imemään sitä vielä hetken ja sitten vedit sen ulos suustani.

Komensit minut pystyn, seisomaan kasvot nurkkaa kohti. Tuli taakseni, ihan kiinni minuun ja kaivoit kaluni esiin. Runkkasit sitä voimakkaasti ja spermani suihkusivat rapattuun harmaaseen seinään. Sanoi minulla vain "Moi" ja kävelit pimenevään iltaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute