Herkku-puhelin
Unelma 5
töissä

Kun kolmois panomme oli ohi sovimme että asiat pysyvät meidän kolmen salaisuutena, tosin kysyin ensin Tertulta miten hän suhtautuu tähän, kun on naimisissa.

Terttu hymyili ja sanoi, mieheni pettää minua jatkuvasti eikä koskaan anna minulle mitään, joten voitte olla varmoja että olen tyytyväinen kun otitte minut mukaan rakasteluun.

Tuleeko tästä nyt teidän välillenne ongelma kun sekosin suhteeseenne? Saija sanoi, minä ainakin olen valmis ottamaan uudestaan, jos se teille sopii.

Minä vastasin myöntävästi, samoin Terttu ja sovittiin ettei aikailla vaan tavataan illalla minun asunnollani.

Saija ja Terttu tulivat illalla luokseni riisuttiin ja mentiin heti sänkyyn, molemmat naiset hyväilivät minua käsin ja huulin, olin hetkessä kulli pystyssä.

Terttu sanoi Saijalle, "sinä ensin". Saija nousi päälleni ja otti kullin sisälleen, se meni tottuneesti pilluun Saijan painautuessa pohjia myöten.

Terttu hyväili Saijan isoja rintoja kun Saija alkoi nostella vaativasti, mutta hitaan nautinnollisesti itseään kulliini seivästyneenä.

Sanoin Tertulle, tule kasvoilleni että pääsen maistamaan pilluasi, Terttu laski pillunsa kasvoilleni ja aloin lipoa kielelläni limaista pillua.

Saija hyppi ja kirnusi kullillani pilluaan, Terttu huokaili ja nautti kun kieleni lipsutti häpyhuulia ja klitorista.

Saija äänteli ja painoi nopeaan tahtiin itseään minua vasten, oli selvästi saamassa orgasmin, kun Terttu vielä sormeili Saijan klitorista tuli Saija ulvahtaen huipulle ja tärisi voihki kierähti pois päältäni.

Nuolin Terttua imien klitorista ja hän oli ihan valmiina laukeamaan, jatkoin hetken Tertun vatkatessa limaista pilluaan kieleeni, ja silloin Terttu sai.

Pillu ja lantionpohja supistelivat rytmikkäästi, kun Terttu nautti orgasmista voihkien.

Saija oli tilaanteen tasalla kortsu valmiina, kun Terttu lysähti viereeni pujotti Saija kulliini kumin ja auttoi Tertun polvileen eteeni, Tunkeuduin kerralla pohjaan Tertun tiukkaan pilluun ja puskin kuin kani nauttien pillun puristuksesta.

Painoin silmät ummessa Tertun lanteita puristaen itseni säälimättä pohjaan, Terttu nytkähti ja ulisi kun vauhti kiihtyi.

Terttu tuli toistamiseen huipulle, ja minä karjuen laukesin sperman ruiskutessa kortsuun, painelin tärisevää naista niin kauan kunnes kullini veltostui ja valahti pillusta.

Saija sanoi, Ihanaa katsoa miten saitte yhteisen orgasmin, kuin olisi pornoelokuvaa katsellut, niissä kun useimmiten tullaan yhtaikaa.

leipäiltiin raukeina nainen molemmin puolin lämpimänä kyljissäni, saija puristeli kulliani ja veteli esinahkaa toiveikkaana saada kulliini eloa.

Melko kauan meni ennenkuin kulli alkoi kovettua, ja kun Saija sai sen jäykäksi oli se taas hänen pillussaan.

Saija komensi Tertun hyväilemään klitoristaan, ja Terttu oli heti valmis. Saija pyöritti lanteitaan ja puristeli pillunsa lihaksilla kulliani, kun hitaasti nosti ja laski itseään.

Saija laski itsensä takanojaan asentoon ja Terttu meni nuolemaan Saijan klitorista, tertun hiukset kutittivat kun ne Saijan pumpatessa liukuivat haroissani.

Se sai jotenkin ihmeen hyvän tunteen lantiooni, ja paine palleissa tuntui jo pitelemättömältä.

Kullini ruiski spermat Saija pilluun, ja lipsahti pois sperman vielä roiskuen Tertun kasvoille.

Terttu levitti Saijan jalkoja, nuoli vimmatusti pillua minun katsoessani kun Saija tuli lantio hyppien orgasmiin.

Terttu työnteli sormia pilluun ja nuoli, kunnes Saija kierähti kyljelleen haukkoen henkeään.

kun oltiin tasaannuttu oli pesun aika, ja Tertun oli mentävä sen jälkeen kotiinsa.

Ei sovittu mitään jatkoja, vaan jätettiin hyvästit Tertulle ja Saija jäi luokseni yöksi.

Loikoiltiin sängyssä ja puhuttiin asiat halki kaikesta tapahtuneesta, minua kiinnosti oliko Saijalla aiemmin kokemusta toisen naisen kanssa rakastelusta, mutta hän ei halunnut sanoa.

Kuitenkin Saija teki selväksi että hän haluaa olla minun kanssani, ja jos joskus terttu on mukana se hänelle sopii, mutta mieluummin oltaisiin kahden.

Sanoin että olet todellinen unelma nainen, ja kietouduttiin toisiimme ja nukuttiin aamuun asti.

Jatkuu..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute