Herkku-puhelin
Yksityinen ranta
nalle

Oltiin yksityisellä rannalla.. . Ja hyvin kaunis tyttö, tummatukkainen, vartaloltaan notkea ja atleettinen. "ihmeekseni hän astui ulos puvustaan ja alkoi availla liivejään. "Sari mitä sinä teet? "kysyin järkyttyneenä, kun hän riisui peräti pöksysilleen. "mikä hätänä, Mira? "hän sanoi hymyillen. "etkö tiedä, miten mukavalta lämmin auringonpaiste tuntuu paljaalla iholla?

Mehän olemme tyttöjä molemmat, ja tämä on täysin yksityinen paikka, joten minä riisun aina kaikki vaatteeni, " ja hän oli sanansa mittainen, sillä lakattuaan puhumasta hän veti valkoiset pöksynsä alas paljastaen yhden karvaisimmista mättäistä , mitä olen koskaan nähnyt. Hänen jalkovälissään oli oikea metsä silkkistä mustaa karvaa, ja silloin juuri tunsin halun ensimmäiset väristykset. "etkö tee seuraa? "hän kysyi, ja minä ajattelin: mikäpä siinä? Riisuuduin siis itsekin liiviin ja pöksyihin asti. Emmin hetkisen ja avasin liivini, ja täyteläiset rintani pulpahtivat esiin. Näin Sarin nuolaisevan huuliaan, ja hän sanoi: tissisi ovat paljon isommat kuin omani. "hymyilin takaisin, mutta en vastannut mitään, kun riisuin pöksynikin ja istuuduin huovalle. Sitten Sari otti aurinkovoiteen ja sanoi: Mira, annahan kun hieron selkääsi hiukan rasvaa. Se tekee auringossa olon mukavammaksi. Käänny vatsallesi, niin laitan sitä hiukan. Tein kuuliaisesti niin, ja täytyy sanoa, että hänen kätensä tuntui ihanalta hieroessaan selkääni. "tätä on parasta panna myös noihin sinun maidonvalkoisiin pepunposkiisi", täytyi myöntää että tämä lausuma tuotti hiukan levottomuutta, mutta makaaminen siinä auringossa toisen hoivattavana oli saattanut minut ihan toiseen maailmaan. Hänen käsiensä hyväillessä minua aloin jälleen saada vallan toisenlaisiakin

Tuntemuksia kuin hieronta, josta nautin. Siirsin aivan hiukkasen jalkojani erilleen juuri, kun hänen kätensä levittivät viileää rasvaa reisiini. Hänen käsissään oli hyvin intiimi tuntu, kun hän hankasi liukasta nestettä sääriini. Suuni kävi kovin kuivaksi, ja sydämeni alkoi pamppailla Sarin levittäessä rasvaa hyvin huolellisesti, ja kun hänen kätensä pujahti reisieni väliin sivelemään sisäpinnatkin, sormenpäät hipaisivat kevyesti pimpsanhuuliani.

tiesin, ettei hän voinut olla huomaamatta, että olin jo märkä, mutta ei hän sanonut siitä mitään. Hän vain sanoi:"hienoa Mira, käännyhän nyt, niin käsitellään loputkin sinusta. "

kun makasin selälläni jalat hiukan harallaan, katselin, kun Sari kaatoi rasvaa käsiinsä ja kumartui eteenpäin. Hänen kätensä painuivat heti rinnoilleni, ja olen varma, että hän tiesi tarkalleen, miten kiihoittunut aloin jo olla, etenkin kun hän tarttui kevyesti pyöreisiin palloihini sanoen:emme saa antaa auringon tehdä näitä punaisiksi ja aroiksi", puristellessaan ja kouriessaan rintojani hieroen lämpimillä, märillä sormillaan hellästi kovettuvia nännejäni.

Huohotin nautinnosta hänen lisätessään: "sinun nännisi ovat niin pitkät ja kovat, Mira. Imartelu, voimakas tunne pimpsassani, joka valui nyt hurjasti, ja huohottava hengitykseni estivät minua tekemästä mitään muuta kuin mutisemaan heikosti kiitoksen.

Sarin oikea käsi vaelsi hitaasti vatsani yli ja vaalean tussuni läpi, ja hän kuiskasi: levitä jalkojasi lisää, niin annan sinulle ylimääräisen erikoishieronnan!" tein jälleen, mitä hän sanoi, olin nyt niin kuumana, että kun hänen sormensa sujahtivat hunajaruukkuuni ja alkoivat kutittaa klitoristani, sain melkein heti mahtavan orgasmin niin, että koko ruumiini kouristeli valtavien nautinnon aaltojen vyöryessä lävitseni.

nyt heitimme teeskentelyn tyystin sikseen, Sari suuteli minua tulisen intohimoisesti. Hän vierähti päälleni, ja suidemme kohdatessa rintamme hieroivat toisiaan, ja tunsin hänen tuuheiden häpykarvojensa hankaavan reisieni sisäpintaa, ja hän asettui niin, että klitoriksemme koskettivat toisiaan joka kerta, kun hän työnsi lantiotaan eteenpäin. Hänen onnistui jopa suunnata kova pikku nipukkansa mehuiseen kanavaani ja sulkea pillunhuuleni pidellen niitä tiukasti kädellään. Me laukesimme yhdessä tuntien orgasmiemme kaikuvan kehomme läpi.

nyt hän muutti asentoa kääntyen niin, että istui polvillaan selin minuun. Sitten hän työnsi peppuaan taaksepäin niin, että hänen tumma pimpsansa oli suoraan kasvojeni yläpuolella, kun hän kumartui ja erotti pimpsan huuleni uudelleen, nyt kielellään, työntäen sen sileään väylääni samalla, kun minä korjasin asentoani ja nuolin hänen märkää rakoaan tutkien, maistellen, kutittaen, hivellen kielelläni hänen klitoristaan. Me liikuimme yhdessä nuollen ja imien toisiamme, kunnes laukesimme huutaen ja nauraen ja tietäen, miten hyvältä tunnuimme toisistamme.. ..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute