Herkku-puhelin
Kuntoutuksessa
Leena

Olen 50-kymppinen nainen ja pääsin kuntoutusreissulle

Ikaalisten kylpylään. No siellä on iltaisin tanssit ja myös miehiä paljon kuntoutuksessa. Heti seuraavana iltana törmäsin mieheni vanhaan työkaveriin jolla oli kova naisten miehen maine. Hän tanssitti minua ahkerasti pyysi iltamyssylle huoneeseen. No otimme siinä paukut ja tietysti juttu meni kotiasioihin ja miten sexi vanhassa avioliitossa pelaa. Kerroin myös kuulleeni hänen maineestaan. Hän myönsi että hänellä on aina käytännössä ollut yksi tai useampi rakastajatar. Hänen vaimonsa sen kyllä tietää mutta ei pane pahakseen niin kauan kuin homma hoituu hyvin kotonakin. Hän suoraan ehdotti sexiä ja sanoi että en tulisi katumaan ja homma kotonakin varmaan taas maistuisi paremmalta vaihtelun jälkeen. Minä kysyin, oletko aina noin suorasukainen ja menet heti asiaan?

Hän vastasi myöntävästi ja sanoi sen olevan kokemuksesta paras keino. No minua suorastaan rupesi tekemään mieli, olihan hän hyvännäköinen mies ja minä terve sexuaalinen nainen. Sanoin että antaa palaa.

Riisuuduimme siinä vastakkain seisoen, otimme kaikki vaatteet pois päältä ja syleilimme. Himo minussa kasvoi kun hän puristeli pakaroitani, suuteli ja tunsin hänen aseensa kovenevan vasten vatsaani.

Menimme sängylle ja jatkoimme hyväilyjä, tunsin hänen kätensä vatsani päällä ja hivuttautuvan siitä alemmas hävylleni. Kostuin nopeaa vauhtia, vein käteni hänen haaroihinsa ja tunsi kovan suuren kalun olevan täysin valmiina ajoon. Kuitenkin hän jatkoi kädellä ja tuli sisälleni parilla sormella. Taitavasti hän laukaisi minut melko nopeasti ja ennen kuin olin siitä toipunut hän pyörähti selälleen ja veti minut päällensä.

Taidokkaasti hän ohjasi kalunsa altapäin sisääni ja alkoi naida minua. Kiihotuin välittömästi uudelleen ja tulin voimalla mukaan. Nyt naimme kauan ja voimalla ja hän sääteli oman tulemisensa samaan aikaan kuin minä laukesin uudestaan. Minä olin ihan tulessa ja valtavassa nautinnon huumassa. Kierähdimme kyljittäin ja sanoin hänelle, olet kyllä taitava.

Hän vastasi että sinua on kyllä ilo naida, olet säilyttänyt muotosi ja paikkasi todella hyvin.

Halailimme siinä hetken ja tunsin hänen sormensa taas hävylläni. Kuin ihmeellä hän sai minut taas mielettömään kiimaan. Sitten hän käänsi minut selälleni ja sanoi, nyt alkaa tämän illan viimeinen erä. Siinä meni varmasti yli puoli tuntia kun sitten laukesimme molemmat yhtä aikaa.

Jälkeenpäin kun siinä keskustelimme hän sanoi että hänen vaimonsa saa tämän hoidon pari kertaa viikossa ja osaa arvostaa sitä. Sitten hän myös sanoi että hänellä olisi juuri rakastajattaren paikka avoinna kun edellinen osoittautui liian omistushaluiseksi.

Hän pyysi minua harkitsemaan. Siitä se alkoi ja jatkuu.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute