Herkku-puhelin
Metsätiellä
Lacrima

Sinä huokaat merkitsevästi ja katsahdat minuun kuitenkin pilke silmäkulmassasi. En vedä kättäni pois vaan jatkan reitesi hyväilyä virnuillen. Toisella kädelläni silittelen omaa jalkaani kiemurrellen hieman. Vaihdat vaihdetta ja hipaiset samalla reittäni. Kohta huomaan metsätien, sattuipa sopivasti. Aja tuonne, kuiskaan käheästi. Sinä katsahdat minuun ja pian automme lipuu metsätielle, piiloon muiden autoilijoiden katseilta.

Kömmin syliisi ja suutelen sinua. Hameeni rullautuu vyötärölleni ja kätesi seikkailevat ohuen kesäpaitani olla hyväilemässä selkääni juuri oikeista paikoista. Näykit kaulaani hellästi. Minä liikutan lantioitani hieman ja tunnen kovuutesi housujesikin läpi. Olen niin kiihottunut että melkein huohotan jo. Sinä riuhdot paitani pois ja suutelet sen alta paljastuvaa, ruskettunutta ihoa nautinnollisen kevein hipaisuin. Sinä olet pitkän kaavan mies, minä tiedän sen. Hymyillen antaudun suudelmillesi.

Sinun hieman auttaessa vedän paitasi pois ja suutelen lämmintä ihoasi. Tuoksut taivaallisen hyvältä. Uusi kesätuoksusi toimii, ajattelen ja hyväilen vatsalihaksiasi jotka ovat kiristyneet odotuksesta. Näykin kaulaasi korvan alta. Tiedän että kiihotut siitä. Liu´utan käsiäni pitkin lihaksikkaita käsivarsiasi ja silittelen hetken tatuointiasi. Kätesi ovat löytäneet tiensä pakaroilleni. Pusertelet niitä hellästi ja seuraat sormellasi stringieni reunaa.

Yhtäkkiä avaan oven ja irrottaudun hieman vastahakoisesti kuumasta käsittelystäsi. Kävelen keinuen auton eteen ja riisun rintaliivini. Hyväilen itse rintojani. Sinäkin nouset autosta ja nojaat auton kattoon minua tarkasti katsellen. Tunnen kiihottuvani lisää tästä leikistä ja tiedän sinunkin pitävän tästä. Ujuttaudun hameestani eroon ja annan sen pudota maahan. Ylläni on enää stringit jotka painavat kiihottavasti häpyäni. Sinä riisut nopeasti valkoiset kesäcaprisi ja tulet taakseni.

Taivutat minua niin että saat upottaa kielesi seikkailemaan omaani vasten. Kätesi hyväilevät rintojani, peukaloillasi kidutat kivikovia nännejäni. Voihkaisen kun siirrän käteni väliimme ja tunnen kovan elimesi. Sen suonikas varsi painuu kiihottavasti pakaravakooni ja haluan sen heti sisääni. Sinä käännät minut ympäri ja suutelet minua ahnaasti ja omistavasti. Olet niin kiihottunut että repäiset stringit kahdeksi kappaleeksi. Sävähdän hieman rajuja otteitasi mutta haluan leikkiä lisää tätä kuumaa kiihottavaa kesäleikkiämme.

Asetan käteni auringon kuumentamalle konepellille. Katson sinua olkani yli kutsuvasti ja keikautan takamustani. Sinua ei tarvitse kahdesti pyytää leikkiin. Yhdellä nopealla työnnöllä olet sisälläni ja tunnustelen sinua. Alat liikkua sisälläni hitaasti, kiusoitellen. Toisella kädelläsi hyväilet klitoristani ja minä en voi kuin voihkia varmassa käsittelyssäsi. Minä tahdon välillä hallita leikkiä.

Pyydän sinua lopettamaan työnnöt. Sinä pysäytät nautinnollisen liikkeesi odottavasti. Minä alan pyörittää lantiotani ja näin elimesi osuu uusiin hekumanpisteisiin sisälläni. Sinä puristat lujaa lanteitani ja myötäilet liikkeitäni. Pian tunnen supisteluja vatsalihaksissani. Ne kertovat tulevasta nautinnonhuipusta. En kestä enää vaan pyydän sinua rakastelemaan minua omaan, äärimmäisen nautinnolliseen tyyliisi. Laukean melkein heti ja sinä saat oman sykkivän huippusi aivan minun jälkeeni.

Jäät sisääni ja nojaat selkääni. Suukottelet selkääni hellästi ja sivelet käsilläsi rintojani. Nautin ihosi lämmöstä silmät ummistettuina. Hetken kuluttua vetäydyt minusta. Vedät minut syliisi ja painan pääni rinnallesi. Silittelet hiuksiani hellästi. Talletan nopeasti muistini sopukoihin ihosi tuoksun, kosketuksesi, täysin tyydytetyn ja onnellisen tunteeni. Kesä ei jatku ikuisesti?

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute