Herkku-puhelin
Yökerhossa
Lacrima

Jo se etten saanut silmiäni irti parista joka tanssi yhdessä vieressäni sai minut ajattelemaan että liikunkohan nyt vaarallisilla vesillä. Kaunis vaalea nainen tanssi silmät suljettuina vasten miehensä lihaksikasta vartaloa ja miehen kädet seikkailivat omistushaluisesti naisen rinnoilla ja vyötäröllä. Yhtäkkiä hätkähdin kun tajusin lopettaneeni tanssimiseni ja jääneeni tuijottamaan paria. Onneksi yökerhossa oli pimeää, punastumiseni ei ehkä näkynyt.

Nainen katsoi minua hymyillen ja tarttui käsistäni. Tule, tanssitaan, hän kuiskasi ja minä seurasin häntä kuin lammas. Mies siirtyi tanssilattiaa kiertävän aidan toiselle puolelle istumaan ja katseli meitä siemaillen oluttaan. Lattarityylinen musiikki tihkui erotiikkaa.

Suljin silmäni ja aloin tanssia. Tunsin naisen kädet lantiollani mutta annoin silti musiikin viedä. En erottanut, mihin edellinen kappale päättyi ja mistä uusi alkoi. Olin niin hurmiossani tanssista. Jossakin vaiheessa avasin silmäni ja huomasin tuijottavani suoraan naisen silmiin. Sinä tanssit hyvin, hän hymyili ja sipaisi poskeani. Väristys kulki poskestani vatsan kautta varpaisiin. Lähde meidän mukaan, hän lisäsi kuin ohimennen ja minä vastasin hymyllä.

Mies auttoi takin yltäni ja laittoi sen siististi naulakkoon. Astelin varovasti naisen perässä peremmälle asuntoon ja henkeäni salpasi. Asunto oli avara. Siinä oli paljon suuria ikkunoita, niistä näkyi koko kaupunki ja sen upea valomeri. Se oli sisustettu hyvällä mutta selkeästi kalliilla maulla. Istahdin pehmeään beigeen sohvaan ja upotin

varpaani seepramattoon. Puna- vai valkoviiniä, nainen kysyi. Valkoviiniä, kiitos, melkein kuiskasin. Nainen poistui keittiön puolelle. Hänen miehensä ei ollut sanonut minulle vielä sanaakaan. Hän katseli minua hieman arvioiden. Sinä olet kaunis, hän avasi sanaisen arkkunsa. Hämmennyin hiukan mutta hymyillen kiitin häntä. Mies kumartui cd-soittimen puoleen ja katselin häntä sivusilmällä. Hän oli pitkä ja lihaksikas. Tummat, lyhyet hiukset ja siistit vaatteet. Ilmeisesti joku insinööri, päättelin itsekseni hymyillen. Tässä, olepa hyvä, kuulin äänen vierestäni. Nainen oli ilmestynyt viereeni ja ojensi minulle valkoviinilasia. Hän oli vaihtanut vaatteensa. Tai itse asiassa vähentänyt niitä, tein huomion. Katsoin häntä hetken ja katseessani oli sekoitus epävarmuutta ja ihailua.

Nainen istuutui viereeni sohvalle ja asetti kätensä reidelleni. Tuhannet kipinät sinkoilivat kosketuksesta mutta en hätkähtänyt. Hiljainen, kaunis akustinen musiikki alkoi soljua soittimesta ja mies poistui huoneesta. Katsahdin hänen peräänsä kai hätääntyneenä. Hän tulee pian takaisin, nainen kuiskasi tyynnyttelevästi ja tunsin hänen huulensa aivan korvallani. Pian tunsin myös kielen joka seikkaili korvalliseltani alas kaulalle. Nainen silitteli reittäni ja pian hänen kätensä pujahti hameeni alle. Käsi löysi nopeasti stay- upin pitsisen reunan ja jäi siihen. Nainen laski viinilasinsa takanamme olevalle pöydälle ja sai näin toisen kätensäkin käyttöön.

Käännähdin hieman naiseen päin ja uppouduimme suudelmaan. Se oli ensimmäinen suudelmani naisen kanssa ja olin yllättynyt. Naisen kieli seikkaili pehmeänä huulieni sisäpinnoilla ja huomasin kostuvani ajatuksesta miltä se tuntuisi hieman alempana. Kiedoin käteni naisen ympärille ja vedin häntä lähemmäksi itseäni. Naisen käsi kosketteli sisäreittäni mutta löysi pian stringieni reunan. Sormet seurasivat kangaskolmion reunaa, työntyivät kankaan ja ihon väliin. Ynähtelin naisen näykkiessä kaulaani ja silittelin hänen niskaansa. Nainen vetäytyi minusta kauemmas ja tarttui paitaani.

Autoin häntä hieman ja pian paitani lennähti seepramatolle. Vapisin hiukan kun nainen laskeutui alemmas vartalollani ja suuteli rintojeni paljasta ihoa. Hän avasi rintaliivini ja ne pääsivät pitämään seuraa paidalleni. Nainen laskeutui lattialle polvilleen ja pääsi näin suutelemaan minua alempaa. Minä kiemurtelin sohvalle ja toivoin naisen suutelevan minua vielä alempaa. Nainen hyväili rintojani ja suuteli napaani. Hän silitti sormellaan lantiollani olevaa tatuointia ja suuteli sitä hellästi hymyillen. Nostin lantiotani ja nainen veti stringit jalastani. Hän raotti jalkojani ja siirsi suunsa suutelemaan sisäreisiäni. Suljin silmäni ja keskityin kihelmöivään kiihottuneisuuden tunteeseen. Nainen hengitti hetken kuumaa ilmaa hävylleni kunnes kosketti klitoristani kielensä kärjellä. Voihkaisin ääneen ja takerruin naisen hiuksiin.

Nainen näppäili kielellään klitoristani ja työnsi samalla kaksi sormea sisääni. Tunsin valuvani naisen sormille. En ollut tunnistaa itseäni enää. Lepäsin selkeästi kalliilla sohvalla, vieraassa kaupungissa, vieraan kosketellessa minua. Ja vieläpä naisen. Purin huultani kun nainen liikutteli sormiaan sisälläni. Kielen ja lämpimien, näppärien sormien yhdistelmä oli minulle pian liikaa. Laukesin vapisten naisen suuta ja sormia vasten.

Avasin silmäni hetkeä myöhemmin. Nainen oli edelleen polvillaan jalkojeni välissä ja lepäsi pää vatsallani. Hän hymyili minulle ja hymyilin takaisin. Mies oli ilmestynyt myös huoneeseen. Olin aivan unohtanut hänen läsnäolonsa. Hän oli riisuuntunut ja huomasin hänen olevan harvinaisen hyvin varustettu. Tunsin alkavani kiihottua uudelleen miehen katsellessa meitä: vaimoaan ja minua.

Nainen nousi käsiensä varaan päälleni niin että hänen rintansa olivat kasvojeni edessä. Kohotin käteni ja avasin naisen rintaliivit jotta pääsisin suutelemaan hänen kiinteitä rintojaan. Imaisin hieman varoen nännin suuhuni ja toisella kädellä sivelin naisen vartaloa. Mies tuli aivan kiinni naiseensa ja työntyi hänen sisäänsä takaapäin. Minä imin naisen rintoja ja ujutin toisen käteni naisen klitorikselle. Hyväilin sitä vaistomaisella tavalla, aivan kuin hyväilisin itseäni.

Mies piti naista kiinni lantiosta ja selkeästi kiusoitteli häntä. Työntyi syvään, sitten sarja lyhyitä työntöjä ja taas syvään. Nainen huohotti yläpuolellani ja minä nopeutin käteni liikettä. Mies murahteli ja kiihdytti tahtiaan. Pian nainen laukesi. Tunsin hänen supistelevan ja tahattomasti hän nopeutti miehensä laukeamista. Yksi työntö syvään ja mies ummisti silmänsä karjaisten. Nainen tuli istumaan syliini ja kietoi kätensä ympärilleni. Tunsin siemennesteen ja naisen oman kosteuden valuvan reisilleni ja tunsin olevani taas aivan valmis.

Nainen nousi päältäni ja poistui. Jäimme miehen kanssa kahden. Laskeuduin polvilleni miehen eteen ja otin hänen elimensä suuhuni. Härnäsin sitä kielelläni, välillä otin sen kokonaan suuhuni. Välillä kiusoittelin vain herkkää terskaa. Mies silitteli hiuksiani ja urahteli. Pian hän tarttui minua käsistä ja kiskaisi ylös. Hän työnsi minua edellään kohti seinää. Kiedoin käteni miehen hartioiden ympärilleni ja hän nosti minut syliinsä.

Nojasin seinään ja mies työntyi syvälle sisääni. Olin lähes hervoton halusta. Mies nosteli minua ja karkea kiviseinä raapi selkääni. Aivan kuin se olisi lisännyt kiimaani sillä liikutin lantiotani raivoisasti miehen vielä purressa olkapäätäni. Hurja tahti sai minut laukeamaan kerran, toisen kerran. Kolmannen orgasmin jälkeen sekosin laskuista ja menetin melkein tajuntani. Pian mieskin antautui ja antoi tähtisateen laskeutua ylleen.

Tunsin oloni superseksikkääksi laskeutuessani yökerhon rappusia alas. Lyhyt hameeni ja saappaani eivät jättäneet tämän iltani tarkoitusta arvailujen varaan. Edellisyön uneni oli ollut kiihottava ja antanut minulle lisäpotkua iltaan valmistautuessani. Hämyisä yökerho oli minulle uusi. Olinhan ensimmäistä kertaa kaupungissa. Tilasin drinkin ja asettauduin istumaan lähelle tanssilattiaa. Tunsin melkein polttavankuuman katseen kehollani ja nostin katseeni. Mies ja nainen. Molemmat katsoivat minua ja tanssivat samalla kiihottavasti. Katsoin heitä uudelleen ja huomasin... He näyttivät tutuilta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute