Herkku-puhelin
Pikkunarttuni sedän kanssa
Rivo mies

Olin tapaillut jonkin aikaa itseäni nuorempaa tyttöä, Sannaa. Olen itse 33-vuotias ja Sanna on minua reilut kymmenen vuotta nuorempi. Kiihotuin siitä, kun kyselin tytöltä naimisen aikana, miten muut miehet tuijottavat ja himoitsevat häntä. Sanna kertoi aina kiltisti, miten ukot olivat kuolanneet hänen peräänsä kadulla ja baareissa, mikä sai minut nimittelemään Sannaa lutkaksi ja miesten härnääjäksi. Nimittelin ja samalla läpsin peppua kämmenelläni niin, että kiinteä pikkuperse punoitti kutsuvasti. Kiihotuin kovasti etenkin ajatuksesta, että minuakin vanhemmat sedät tuijottavat kiimaista narttuani. Melko pian aloimme keskustella siitä, että järjestäisin Sannalle kimppasession, jossa vanhempi mies naisi Sannaa minun valvonnassani. Baaritiskien sijasta päätimme koittaa ”täsmähakua” netin kautta. Sain ilmoitukseeni useita vastauksia, joista kiinnostavimmaksi nousi Sepon, 49-vuotiaan ukkomiehen vastaus. Seppo oli mahakas ja isokaluinen ukkomies, joka himoitsi salaa nuoria tyttöjä eli oli juuri sellainen "setä", jota haimmekin.

Sovimme pian tapaamisen hotelliin Sepon kanssa. Käskin Sannan pukeutua mataliin lantiofarkkuihin, stringeihin ja pikkuiseen toppiin, jossa hoikan tytön b-kupin tissit olivat hyvin tyrkyllä. Seppo oli sellainen kuin pitikin eli isokokoinen, mahakas ja melko karvainen ukko. Juttelimme hotellihuoneessa aluksi niitä näitä ja joimme rauhassa Sepon valmistamia drinkkejä. Pian Seppo kuitenkin käski Sannan viereensä. Miehen kädet alkoivat hyväillä tytön reisiä ja pian kourat puristelivat jo avoimesti narttuni tissejä. Katsoin vähän mustasukkaisena ja yltyvän kiiman vallassa, miten Seppo kaivoi Sannan kiinteät tissit esille ja puristeli niitä niin kovakouraisesti, että tytön suusta pääsi pieni uikutus.

Ukko käski Sannan riisua pillunsa paljaaksi ja Sanna teki työtä käskettyä. Tytön paljas posliinipillu sai Sepon läähättämään kuuluvasti kiimasta ja pian kuulin pillun litinän kun ukko tunki sinne paksuja sormiaan. Seppo kaivoi kalunsa esille ja se oli paksu ja pitkä, oikea ”hevoskulli”. Sormetettuaan hetken likan vittua, ukko käski Sannan imemään kyrpäänsä. Tyttö totteli kuuliaisesti ja minä tuijotin kiimaisena, miten paksu kulli upposi sisään ja ulos maalatussa suussa samalla, kun Seppo puheli minulle tähän tyyliin: ”Katsopas, miten pikkuhuoras imee sedän kyrpää. Kunnon mulkunlutkuttaja. Huomaa kyllä, että lutkatyttö on kyrvän perään.”

Pian Seppo sai suusta tarpeekseen ja käski Sannan makaamaan sängylle selälleen jalat oikein levälleen. Katselin epäuskoisena, miten vanhan sedän paksu ja paljas mulkku lähestyi narttuni posliinipillua. Yhtäkkiä Seppo kuitenkin katsahti minuun ja sanoi: ”Tulepas ohjaamaan sedän kulli pikkulutkas vittuun.” En saanut kiimaltani sanaa suustani, mutta kävelin sängylle ja tartuin vapisevalla kädellä Sepon kaluun. Kalu oli isompi kuin omani ja se tuntui todella kovalta kädessäni. Runkkasin kalun vartta, kun terska upposi kiiltelevään pilluun. ”Noin, kunnon lutkapillu”, Seppo huohotti kieli ulkona. Runkkasin kalun vartta jonkin aikaa, mutta otin käteni pois, kun Seppo alkoi naida pillua kovempaa. Ukko tykkäsi selvästi nussia oikein rajusti ja Sanna sai sellaista kyytiä, etten edes minä ole sellaista hänelle antanut. Pillin litinän lomassa setä nimitteli Sannaa lutkaksi, jakorasiaksi ja sedän pikkuhuoraksi. Tyttöni uikutti ja ulisi todella kovaan ääneen ja selvästi myös kyyneleitä valui silmistä, kun setä innostui läpsimään narttuani kasvoille. Ukko läähätti kieli ulkona niin, että kuolaa valui suusta Sannan paljaille tisseille ja kasvoille.

Olin itse niin kiimassa etten uskaltanut koskea kaluuni, sillä olisin taatusti lauennut välittömästi. Sanna vapisi orgasmista sedän alla ja uikutti ääneen: ”Ihana setä, nussi mua setä, anna kyrpää setä”. Sepon läähätys koveni ja hän käski minun puristella pussejaan, sillä ”pikkuhuora saa nyt spermaa”. Tottelin ja puristelin hänen pussejaan kun ukko tunki spermaa syöksevää kyrpäänsä nykivin liikkein syvälle kiimapilluun.

Seppo makasi hetken Sannan päällä niin, että molempien hengitys ehti tasaantua. Pian ukko kuitenkin nousi Sannan päältä puolitanssa oleva kalu limasta kiiltelevänä. Huomasin, että Sannan pillu oli todella turpea ja sieltä alkoi heti valua paksua spermaa ulos. Seppo vetäytyi vessaan siistiytymään ja minun oli pakko mennä katsomaan narttuni punottavaa ja turpeata pillua ihan läheltä.

Katselin sitä hetken ja sitten kosketin limaista vittua kielelläni. Aloin nuolla ja lipoa sitä kuin transsissa. Suussani maistui kiimainen pillu ja suolainen sperma. Livoin kielelläni vittua oikein syvältä ja Sanna alkoi ulista kiimasta. En enää kestänyt, vaan nousin ylös ja upotin kiireesti kivikovan kaluni pilluun. Vittu oli todella märkä ja liukas, mutta kiimani oli niin kova ettei se haitannut ollenkaan. Kyselin Sannalta, mitä pikkuhuora tykkäsi sedän kyrvästä ja tyttö alkoi huohottaen kehua sedän kalua ja kertoa, miten iso ja kova se oli ollut, ”sedän jättikypä”. Nussin yhä kovempaa ja Sanna alkoi vapista ja huutaa orkusta ja se oli minullekin liikaa. Puskin kalun vitun pohjaan ja kullini alkoi syöstä sykäyksittäin spermaa kireään pikkupilluun. Huusin ääneen kun laukesin ja ajattelin, miten sedän iso kyrpä oli juuri kyntänyt nuoren lutkani pillua.

Tämä tarina oli fantasiaa, mutta haaveilen oikeasti tällaisesta tilanteesta ja suhteesta, jossa narttuni jakaa vanhoille ”sedille”. Palautetta saa antaa…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute