Herkku-puhelin
Kaappi-tiitin vaimona: sukkia ja sidontaa
Ritu

Olin ollut työmatkalla Brysselissä. Aikataulu oli muuttunut ja onnistuin vaihtamaan lentoni perjantai-iltaan lauantai-aamun sijasta. Lento meni Köpiksen kautta, joten olisin vasta puolenyön jälkeen kotona, mutta mukavampi niin kuin vasta lauantai-aamupäivänä. Kun mietin lauantai-aamua kotona mieheni kainalossa, minua alkoi suomeksi sanottuna panettamaan, mikä ei tietenkään nelikymppiselle terveelle naiselle ole mitenkään kummallista.

Koneessa ja business-lounchissa ottamani valkkarit eivät innostustani ainakaan laskeneet ja kun viimein hiivin kahden lennon ja taksimatkan jälkeen varovasti pimeään asuntoomme en enää ajatellut odottaa aamuun, vaan halusin rakastella mieheni kanssa saman tien. Hiivin varovasti makuuhuoneemme ovelle. Raskas hengitys kertoi, että Tomppa ei ollut herännyt tulooni. Riisuin kaiken muun paitsi rintsikat ja pikkarit olohuoneessa ja siirryin makuuhuoneeseen. Sytytin pienen yövalon pukeutumispöydälläni ja hiivin yllättämään mieheni. Hän nukkui kyljellään tyynyään halaten ja näytti söpöltä.

Sitten huomasin kaksi tolloksi rypistettyä paperinenäliina lattialla sängyn vieressä: Oliko Tompalla nuha vai oliko hän runkannut? Tomppa hengitti nenän kautta eikä kuulostanut tukkoiselta, joten nuhasta tuskin oli kysymys. No pojat on poikia eivätkä he pysty pitämään käsiään irti kikkelistään. Toivoin kuitenkin ettei ollut uuvuttanut itseään kokonaan.

Sitten huomasin Tompan olkapään yli menevän mustan nauhan. Se näytti epäilyttävästi rintaliivin olkaimelta ja kun katsoin sitä lähemmin se näytti siltä yhä enemmän. Miehen toinen jalkaterä pilkisti peiton alta ja näytti kuin se olisi ollut verhottu mustaan naisten nylon-sukkaan. Mieleeni tuli hakematta kysymys: mitä helvettiä?!

Tartuin peittoon ja kiskaisin sen kertavedolla pois mieheni päältä ja näky oli melko sävähdyttävä: hänellä oli päällään musta korsetti ja siihen sukkanauhoilla kiinnitetyt mustan nylon-sukat. Pikkuhousuja hänellä ei ollut ollenkaan, vaan puoliveltto kalu ja pallit retkottivat paljaana sukkanauhojen välissä. Tomppa katsoi minua teevadin kokoisin silmin ja yritti änkyttäen muodostaa ymmärrettävää lausetta. Kun se viimein onnistui hän sai sanotuksi:
- Luulin että tulet vasta huomenna.
En oikein tiennyt olisiko pitänyt nauraa vai suuttua, mutta päätin ottaa hyökkäävän roolin:
- Siltä totisesti näyttää. Voisitko kertoa mitä helvettiä nämä hepenet oikein tarkoittaa?

Hän yritti vetää peittoa päälleen, mutta minä en antanut sitä hänelle. Tilanne alkoi huvittaa yhä enemmän, mutta pidin ilmeeni tuimana. Nolona hän alkoi selittämään:
- Tämä varmaan näyttää kummalliselta, mutta ... itse asiassa tämä taitaa näyttää juuri siltä mitä tämä onkin. Minä joskus ... pukeudun naisten vaatteisiin.
- Ja kauanko tätä on jatkunut?
- Taisin olla kolmetoista ensimmäisellä kerralla kun kokeilin isosiskon alushametta.
- Kolmetoista? Kolmetoista vuotiaana! Etkä ole kertonut minulle mitään koko sinä aikana kun olemme olleet yhdessä?
- No ei tällaista ole helppo ottaa puheeksi. Monet ei ymmärrä.

Katselin miestäni. Korsetti näytti aika laadukkaalta ja istui hyvin hänen päälleen. Minulla oli melkein samanlainen, mutta kyse ei voinut olla minun korsetistani, koska olin 15 senttiä Tomppaa lyhyempi ja huomattavasti sirompi, joten minun vaatteeni ei repeilemättä hänen päälleen sovi. Sanoin Tompalle:
- Kerroinhan minäkin siitä, että minä olen aina halunnut sitoa miehen ja ... dominoida. Ja eikös siitäkin seurannut vain puolin ja toisin mukavia leikkejä? Mikset sinä voinut paljastaa omia ... mieltymyksiäsi?
- No se sinun juttusi nyt oli jotenkin lievemmin pervoa kuin ... tällainen.
- Lievemmin pervoa?

Naisten alusvaatteissa makaava mieheni sanoi minua lievästi pervoksi. Tämän hän saisi maksaa korkojen kanssa. Minä aloin saarnani:
- Voi helvetin helvetti! Minä olen pikkuhousut märkänä odottanut koko päivän pääseväni tänne rakastelemaan oman mieheni kanssa, mutta minä löydän sinut näin. Korseteissa itsesi uuvuksiin runkanneena toivoen, että tulisin vasta huomenna.
Tomppa vastasi korostetun rauhallisesti:
- En minä *toivonut*, että tulisit huomenna - minä *luulin*, että tulet vasta huomenna, koska niin sinä olit minulle sanonut. Minä en ole kertonut tästä koska pelkäsin, että suuttuisit tai hermostuisit, niin kuin näytät hermostuvan... enkä minä nyt niin uuvuksissa ole, ...
- Minä en ole vihainen ... mieltymyksistäsi, minä olen vihainen siitä, että sinä et ole ollut avoin ja kertonut niistä, vaikka minä olen ollut avoin sinulle.

Tomppa vastasi:
- Anteeksi. Voinko hyvittää jotenkin...
Kiima alkoi voittaa taas ensijärkytyksen ja minun piti yrittämällä yrittää näytellä vihaista. Sanoin:
- Hyvittämisen voisit aloittaa hakemalla minulle Campari-tuoremehun. Minä tarvitsen nyt ryypyn!
Tomppa nousi ja sanoi:
- Minä vain riisun nämä ensin.
- Etkä riisu! Sinä olet teeskennellyt nyt neljä vuotta että et pukeudu naisten vaatteisiin, mutta enää et teeskentele. Sinä itse halusit viettää tämän yön korsetissa, joten pidä nyt vaan ne päälläsi!

Tomppa myöntyi rauhoitellakseen minua ja kun hän tuli takaisin kauniinvärinen oranssi juoma mukanaan katselin häntä vähän tarkemmin. Tomppa oli vähän yli 180 senttinen, jäntevä ja hoikka mies ja vaikka hän näytti mustissa nylon-sukissa ja korsetissa pervolta, niin minusta hän alkoi näyttää hyvällä tavalla pervolta. Hieman tavallista turpeampi kalu ja raskaat pallit heiluivat söpösti mustien sukkien ja sukkanauhojen välissä hänen kävellessään. Korsetti korosti hänen aika hoikkaa vyötäröään ja lihaksikkaita käsivarsiaan. En voinut enää esittää vihaista, vaan hymyilin hänelle ja sanoin:
- Voisit olla useamminkin minun henkilökohtainen alaosaton tarjoilija-tarjoilijattareni.

Otin lasin ja menin sängylle istumaan. Join pitkän huikan ja sanoin:
- Jos haluat jatkaa hyvittely-yrittämisiäsi, niin voisit pitää minua vähän hyvänä ja ehkä nuolla ... Minulla on ollut aika levoton olo koko päivän. MINÄ kun en ole hoidellut itseäni.
- Enkö saisi riisua näitä vaatteitani?
- Et!
- Saanko kuitenkin riisua sinut?

Minä menin sängylle makaamaan ja laitoin lasini yöpöydälle. Tomppa suuteli minua, avasi rintaliivini ja leikki hetken rinnoillani ja imi jo valmiiksi nöpöttäviä nännejäni. Sitten hän siirtyi suudellen alaspäin pallean ja vatsan poikki. Hän veti pikkarini kiusoittelevan hitaasti alas koko ajan suudellen paljastuvaa ihoa. Kun pikkarit oli riisuttu levitin jalkani ja hänen kielensä alkoi leikkiä klitallani. Haalin tyynyjä pääni alle ja otin lasin yöpöydältä. Tämä oli elämää: mies antoi taitavasti suuhoitoa ja minä siemailin hyvää drinksua.

Makasin ja nautin ja yritin pitkittää nautintoani niin paljon kuin pystyin, mutta kauaa en pystynyt, vaan ihanan lämpöinen kihelmöinti voimistui ja voimistui alavatsassani ja tiesin että en voisi enää kauaa estää orgasmin tuloa. Otin vielä suullisen Campari tuoremehua ja laitoin lasin takaisin yöpöydälle, etten läikyttäisi. Sitten nautinnon aallot alkoivat enkä voinut kuin vikistä ja kiemurrella. Se kesti ihanan pitkään. Kun en kestänyt enää työnsin Tompan pään pois jalkovälistäni.

Tomppa oli minua nuollessaan kiihottunut ja kun hän nousi kontalleen päälleni näin että hänellä seisoi kivikovana. Työnsin hänet kuitenkin pois ja sanoin:
- Jos kerran ollaan pervoilemaan alettu, niin jatketaan sitten samalla linjalla. Jos haluat saada, niin anna minun ensin sitoa sinut. Tomppaa ei tarvinut paljon houkutella ja hän kävi selälleen sängylle kun hain silkkihuivit pukeutumispöydän laatikosta (en käytä naruja tai käsirautoja).

Seitsemän partiovuoden tuomalla pätevyydellä sidoin Tompan kunkin raajan sängyn päätyihin kunnes hän makasi armoillani raajat levällään X-asennossa kalu pystyssä. Silittelin hänen sukkien peittämiä reisiään ja sanoin:
- Sidottuna, korsetissa ja vielä komea seisokki! Tämä on kyllä sen verran kinkyä herkkua, että sinut pitäisi oikeastaan ikuistaa...
Tomppa tajusi heti mitä vihjailin, sillä olimme ottaneet joskus toisistamme "rohkeita" kuvia digikamerallamme. Hän vastusteli:
- Älä hei Ritu ihan oikeasti. Ne voi vielä päätyä vahingossa jonnekin...
- Rauhoitu, rakas pervo. En minä kasvoja ota kuviin ... ainakaan tahallani, enkä ainakaan kokonaan. Ehkä.

Tomppa käänteli päätään poispäin kun häärin hänen ympärillään kamerani kanssa. Salamavalo räpsähteli ja minä kiusasin Tomppaa:
- Ehkä laitan tämän jonnekin treffipalveluun otsikolla "Kiimainen transu-bi etsii hyvinvarustettua top-miestä".
Tomppa rukuoili minua lopettamaan kuvaaminen ja viimein siihen suostuin. Vedin kiusoittelevasti sormeani pitkin hänen korsetin peittämää vartaloa ja sukkien peittämiä sääriä. Kysyin:
- Oletko meikannut koskaan?
- En oikein osaa...
Tomppa kiemurteli minun hyväillessäni hänen reisiensä sisäpintaa ja alavatsaa. Jätin toistaiseksi kovana seisovan kalun rauhaan. Minä jatkoin:
- Eli olet yrittänyt kuitenkin meikkaustakin. Minä voisin joskus tehdä sinulle kunnon meikin. Sellaisen vähän huorahtavan. Onko sinulla peruukkia?
- Ei ... enää. Minä hävitin sen samalla kun hävitin aika paljon tähän liittyvää, kun muutimme yhteen. Ei minulla ole kuin muutama alusvaate jäljellä.

Hypistelin hänen kiveksiään ja se sai aikaan vaimeita ynähdyksiä. Sanoin:
- Sinä tarvitset blondiperuukin ja mukavia vaatteita. Minihame varmaan sopisi sinulle, kun sinulla on aika hyvät jalat. Löytyyköhän noin isoja korkkareita? Tomppa selvästi nautti puheistani, vaikka niihin vastaaminen olikin hänestä selvästi myös kiusallista. Hän sanoi:
- Oli minulla yhdet... kahdeksan sentin korolla. Punaiset.
Sivelin sormenpäällä kalusta valunutta touhutippaa ja sanoin:
- No sinulle pitää ehdottomasti hankkia sellaiset. Tahdon nähdä miten soma pikku perseesi keikkuu, kun tepastelet korkeissa koroissa ja minihameessa... sukkanauhat somasti vilkkuen helman alta.

Tompan tanakasti seisovan kalun katselu ja hänen hyväilynsä saivat minutkin taas kiimaan. Kapusin sängylle ja Tompan päälle. Asettelin lanteeni sopivasti ja tunsin kalun painavan huuliani. Liikutin lantiotani eteen ja taakse ja terska hieroi mukavantuntuisesti liukasta vakoani. Sitten autoin vähän kädellä ja jäykkä, paksu kalu soljahti sisälleni. Se tuntui hy-väl-tä.

Tomppa työnteli lannettaan ylös ja alas. Hän täytti minut ihanasti ja vein oman käteni haaroihini tehostamaan vaikutusta. Pyöritin kahta sormeani klittaani hieroen. Tomppa makasi allani korsetissaan naama punaisena ja puuskutti. Katsoin häntä silmiin ja purin alahuultani:
- Miltä tuntuu naida hepenissä? Tuntuuko ihanan pervolta?
Tomppa ei vastannut, mutta hänen läähättävä suunsa vääntyi hymyyn. Minä jatkoin:

- Minä voisin pukea sinusta sievän koulutytön: riettaan lyhyt vekkihame ja läpinäkyvä pitsipusero ja kunnon meikki. Pitäisitkö siitä?

Tomppa huohotti:
- Voisin pitää paljonkin.
- Minä voisin pitää sinulle vähän kuria. Pikkaisen piiskaa pitsipöksyjen peittämille pakaroille.
- Minä olisin tosi nöyrä komenneltava.

Tompan puuskutus kiihtyi tunsin itsekin olevani laukeamisen partaalla. Sitten tunsin kuinka kalu alkoi supistella sisälläni ja tulimme molemmat. Kun Tomppa lopetti nousin hänen päältään ja kellahdin hänen vierelleen ja suutelin häntä.

Jonkin ajan kuluttua päästin Tompan siteistä irti. Sanoin hänelle:
- Minä haluan että nukut noissa hepenissäsi.
Tomppa kysyi:
- Miksi?
- Koska nyt kun sinä olet lauennut ja olet vähemmän kiimainen, sinua nolottaa niiden käyttö enemmän.
- Ja sekö on tarkoitus.
- Kyllä. Sinä vietät vielä monta nolostuttavaa hetkeä hepeneissä minun ilokseni. Monta.

Ajattelin, että tästä minä vielä ottaisin kaiken ilon irti. Sitten nukahdin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute