Herkku-puhelin
Kauppaopiston naiset, osa 1
Tapsa Tuntiopettaja

KAUPPAOPISTON NAISET, osa 1: Kuinka kaikki alkoi

Tämä on jatkokertomus eräästä tapahtumaketjusta. Kaikki osat perustuvat tositapahtumiin, mutta toki muutelluin yksityiskohdin tunnistamisen estämiseksi. Tapahtumaketjun alkaessa olin yli kolmekymppinen, eli kymmenisen vuotta useimpia tapahtumaketjun pääosien esittäjiä vanhempi, ja olin jo parin vuoden ajan hankkinut lisäansioita tuntiopettajana erään suurehkon kaupungin kauppaopistossa. Eräänä iltana kauppaopisto muuttui kuitenkin rahansaantipaikasta paikaksi, josta sai muutakin - ja paljon.

--

Oli lämmin, suorastaan helteinen elokuun ilta. Olin aiemmin viikolla sattumalta törmännyt Esaan, yhteen niistä harvoista opettajista, joita olin oppinut yhtään paremmin tuntemaan tuntiopettajaurani aikana. Esa oli onnistunut houkuttelemaan minut terassikierrokselle parin muun opettajan kanssa ja niinpä istuimme nyt erään keskustaterassin nurkkapöydässä jutustelemassa niitä näitä.

Aika kului siinä rupatellessa kuin siivillä, varsinkin kun kuuma sää oli saanut naiset pukeutumaan hyvin kevyesti ja silmäniloa oli siten kaupungilla runsaasti tarjolla. Parin tuopillisen jälkeen Esa yllättäen kysyi, olinko aikeissa lähteä illan bileisiin. Kysyvä ilmeeni kertoi kai vastauksen ennen kuin ehdin mitään sanomaankaan. ”Ai, et ole kuullutkaan koko bileistä, vai?”, Esa kysyi. ”No, eipä ole tieto moisesta minun korviini kulkeutunut. Mitkä bileet ne oikein on?”, utelin häneltä.

Sain nopean esitelmän siitä, kuinka edellisenä keväänä valmistuneilla olisi juuri tuona iltana jonkinlaiset muistelubileet, jonne opettajatkin olisivat tervetulleita. Bailupaikka oli isohko yökerho, jonka sokkeloinen rakenne tarjosi runsaasti suojaisia nurkkauksia niille, jotka halusivat olla lähes kahden ihmispaljouden keskellä. Vähänpä arvasin, että... No, kohtahan siihen päästään.

Niinhän siinä kävi, että lopulta marssimme koko terassiporukka sisään yökerhoon. Hetken pysyttelimme porukassa, mutta aika nopeasti hajaannuimme ympäri yökerhoa. Jossakin vaiheessa huomasin juuttuneeni porukkaan, jossa oli kymmenkunta opiskelijaa, melkein kaikki tyttöjä. Porukan liikehtiminen vapautti sopivasti yhden ison pöydän, jolloin ahtauduimme koko porukalla sen ympärille istumaan.

Istuin pöydän nurkassa ja vastapäätä viereisessä nurkassa istui tumma, pitkätukkainen tyttö nimeltä Kati. Muistin Katin edellisen kevään tunneilta, jolloin olin hänen ryhmäänsä opettanut. Kati oli aina istunut aivan perällä ja pukeutunut hyvin väljiin vaatteisiin niin, että vartalon muodoista oli vaikea sanoa mitään. Silmät olivat suuret ja kauniit ja koko olemus jotenkin bambimaisen hento. En ollut koko opetusaikana juuri sanan sanaa hänen kanssaan vaihtanut, mutta nyt juttu alkoi jostain syystä kulkea vilkkaasti.

Jutellessa minulle alkoi käydä yhä vaikeammaksi pitää silmiäni kurissa. Kati oli nimittäin tavoistaan poiketen pukeutunut varsin paljastavasti. Kun hän poistui naistenhuoneeseen, katseeni seurasi pitkään timmin pepun keinuntaa ihonmyötäisten housujen puristuksissa. Kun Kati palasi, juuttuivat silmäni tiukan, avoimen topin verhoamiin rintoihin, jotka vaikuttivat hyvin kiinteiltä ja pystyiltä. Topin päällä roikkuva ohut neule ei juuri näköaloja estänyt. Kovasti taistellen sain pidettyä silmäni irti noista houkuttelevista kumpareista, vaikka tietoisuus niistä aiheutti kyllä sen, että kaluni alkoi heräillä kesähousujeni alla.

En tiedä vieläkään, missä vaiheessa ja miten kaikki oikein loksahti uomiinsa, mutta yhtäkkiä Kati virnisti ilkikurisesti, nousi ylös ja tarttui minua kädestä kiskoen perässään kohti yökerhon toista päätä. Seurasin kiltisti kunnes Kati pysähtyi aivan perimmäisessä nurkassa olevaan suojaiseen kulmaukseen ja kääntyi katsomaan minua silmiin. ”Tapsa, luuletko sä että sä voisit suudella mua?”, Kati kysyi räpytellen muka viattomasti silmiään.

En saanut sanotuksi mitään. Sen sijaan kumarruin hieman ja painoin huuleni Katin huulia vasten. Samassa silmänräpäyksessä sylini oli täynnä kiemurtelevaa, tulisesti suutelevaa tyttöä. Kädet sivelivät vartaloani ja lantio painautui hieromaan nopeasti kovettuvaa kaluani. Kiersin käteni Katin hoikan vartalon ympärille ja annoin käsieni vastata hyväilyihin. Yhtäkkiä Kati irrottautui suudelmasta ja vilkaisi nopeasti ympärille. Olimme lähes pimeässä ja parin pilarin suojassa, joten muiden katseet eivät meitä tavoittaneet. Ilmeisesti Katikin oli sitä mieltä, sillä hän suuteli minua uudelleen entistäkin tulisemmin ja samalla suorasukaisesti sujautti kätensä kesähousuihini ja tarrautui nyt jo kivikovana sykkivään kaluuni. ”Vau, sulla on mahtavan paksu kalu.”, kuulin Katin kuiskaavan kun hän irrottautui hetkeksi suudelmasta. Vaistomaisesti vastasin sujauttamalla käteni neuleen alle ja edelleen topin sisään, ottamalla Katin rinnat kämmeniini ja hieromalla niitä. En vieläkään ymmärrä, missä välissä Kati oli onnistunut riisumaan rintaliivinsä, mutta niin vaan olivat nuo ihanan kiinteät, sopivasti aikamiehen kouraan mahtuvat rinnat topin alla paljaina, nännit kovana nöpöttäen. Järki käski lopettaa, mutta hormonit veivät mukanaan.

Yhtäkkiä järki kuitenkin voitti sen verran, että puoliväkisin irrottauduin Katin syleilystä ja kuiskaten muistutin häntä siitä, että millä hetkellä tahansa joku saattaisi kurkistaa koloomme, joten emme voisi jatkaa eikä varsinkaan mennä yhtään pitemmälle. Kati katsoi minua pitkään ja latasi sitten suoraan: ”Mä haluun kokeilla, kuinka toi sun paksu kalu mahtuu muhun. Mennään mun kämpille. Nyt heti.”.

Eipä tullut mieleenkään kieltäytyä, joten hetkisen kuluttua poistuimme yökerhosta yrittäen saada poistumisen näyttämään siltä kuin emme olisi lähteneet yhtä matkaa. Tuo harhautus osoittautui turhaksi, kuten myöhemmin ilmeni, mutta silloin suunnitelmamme vaikutti oikein fiksulta. No, tämän tarinan kannalta pääasia on se, että vajaan vartin päästä olimme jo Katin ovella.

Kati avasi oven ja päästi minut sisään. Tuskin Kati kerkesi sulkea oven takanaan, kun olin hänen kimpussaan. Otin hänet tiukkaan syleilyyn ja suutelin tulisesti. Samalla ohjasin meitä kohti syrjäsilmällä näkemääni sohvaa. Kati tajusi mihin olin matkalla, irrottautui hetkiseksi ja korjasi suunnan kohti makuuhuonetta. Kati edellä suorastaan syöksyimme makuuhuoneeseen, jonka täytti melkein kokonaan iso sänky. Yritin paiskata Katin suoraan sängylle, mutta tyttö kiepahti sivuun ja tempoi nopeasti housunsa ja toppinsa päältään. Seurasin nopeasti esimerkkiä ja hetkessä seisoimme vastakkain, Katilla yllään vain pikkuruiset mustat stringit ja minulla mustat bokserit.

Katin katse oli kiinnittynyt boksereitteni mahtavaan pullotukseen. Omat silmäni taas olivat nauliintuneet Katin rintoihin. Olipahan tytöllä ihanat rinnat! Kiinteät ja pystyt, rusinamaiset nännit kovina nöpöttäen. Astahdin kiinni Katiin ja työnsin häntä kohti sänkyä. Tällä kertaa hän ei vastustellut vaan antoi minun kaataa hänet selälleen keskelle sänkyä.

Kumnarruin Katin päälle ja painoin huuleni hoikille reisille. Suutelin ja nuoleskelin reisien silkinpehmeää ihoa sivellen samalla käsilläni Katin lanteita ja kylkiä. Katin hengitys alkoi olla jo melkoista huohotusta ja kun lähestyin huulineni stringien niukalti peittämää pillua, tunsin voimakkaan kiiman tuoksun. Tuo tuoksu sai minut aivan villiksi himosta. Kohottauduin ja riuhtaisin yhdellä tempaisulla stringit Katin yltä. Samalla painoin Katin reidet levälleen ja kumarruin niiden väliin.

Katilla oli erittäin kaunis pillu. Karvoitus oli ajeltu siistiksi kolmioksi. Pienet, kiinteät häpyhuulet olivat selvästi turvonneet kiihotuksesta ja niiden välistä saattoi nähdä aavistuksen kosteutta kiiltelevää lohenpunaa. Painoin huuleni häpyhuulille ja aloitin pitkällä hitaalla kielarilla. Kati vääntelehti allani, kun annoin kieleni lipua eestaas pitkin häpyhuulia, upota välillä niiden väliin ja nousta sitten kiusoittelemaan kovaksi nappulaksi turvonnutta klitorista. Pillu oli todella valuvan märkä ja tytöllä jo orgasmi lähellä, kun hän yhtäkkiä työnsi pääni pois jalkovälistään ja kohottautui. ”Sä voit jatkaa tota ihanaa nuolemista myöhemmin, mut nyt mä haluun sitä sun paksua kalua mun pilluun. Jos se vaan mahtuu sinne. Mä oon meinaan aika tiukka enkä mä oo koskaan ees nähny noin paksua kalua.”, Kati sanoi, tempaisi sängyn päädystä tyynyn ja asetti sen peppunsa alle.

Kohottauduin sen verran, että sain bokserit riisuttua. Kati oli todella irstaan kiihottavan näköinen peppu tyynyllä, reidet levällään ja kiimanesteistä kiiltelevä pillu avoimena edessäni. Olin jo asettelemassa kalua valmiusasemiin, kun tajusin jotain unohtuneen. ”Oota, mun tarttee kaivaa kumi.”, henkäisin Katille. ”Ei tartte, mä haluun ton parrun paljaaltaan ja spermat mun pilluun. Mä syön pillereitä eikä mulla oo mitään tauteja, eikä varmaan sullakaan.”, Kati vastasi tärisevällä äänellä. Parin sekunnin miettimisen jälkeen annoin periksi ja jatkoin valmistelujani.

Otin kiinni kaluni paksusta varresta ja vein terskan Katin häpyhuulille. Hieroin terskalla hitain vedoin eestaas pitkin häpyhuulia. Sitten painoin terskan klitorista vasten ja pyöritin hetkisen. ”Tuu sisään!”, Kati voihkaisi. Painoin terskan pillun aukolle ja hitaasti, hyvin hitaasti aloin tunnustella tietä sisään. Sinipunaisena sykkivä valtava terska levitti hitaasti häpyhuulia ja milli milliltä upposin syvemmälle. ”Aa, aahh, uu, varovasti, sattuu, se on kaameen paksu!”, Kati voihki allani. Pysähdyin ja liikuttelin terskaani hyvin pienin liikkein häpyhuulien välissä antaen niitten hitaasti tottua sisään työntyvän kalun paksuuteen. Vähitellen Katin voihke vaimeni ja peppu alkoi tehdä vaativia vastaliikkeitä, joten päätin ajan olevan sopivan lopulliseen sunkeutumiseen tuon ihanan pillun uumeniin.

Otin tukevan otteen Katin lantiosta ja painoin yhdellä hitaalla, pitkällä työnnöllä kaluni niin syvälle kuin se meni. Kati ulvaisi ja kietoi kätensä ja säärensä tiukasti ympärilleni. Todella tiukka pillu sykki kaluni ympärillä kuin olisi yrittänyt nylkeä sen. Katin puristus oli naulinnut minut liikkumattomaksi, joten en pystynyt tekemään hetkeen muuta kuin pyörittämään lantiotani kalu syvällä pillussa. Kati yritti sanoa jotakin, mutta sanoista ei saanut mitään selvää. Samassa puristus hellitti sen verran, että pääsin taas liikkumaan.

Kati ynisi ja huohotti allani ja tajusin hänen olevan aivan laukemaisillaan. Hitaasti vedin kaluni puoliväliin ulos ja survaisin sitten kolme, neljä voimakasta työntöä puolivälistä aivan pohjaan. Silloin Kati räjähti tärisevään orgasmiin. Hän vapisi allani niin että koko sänky tuntui tutisevan. Annoin tytön käydä rauhassa läpi orgasminsa ja odotin, kunnes vapina alkoi hieman rauhoittua. Sitten otin uudelleen tukevan otteen Katin lantiolta ja aloitin oman loppukirini. Tilanne oli niin kiihottava, että aloin olla itsekin aika lähellä huippua. Ja näin ensimmäisellä kerralla olisi hyväkin hoidella homma aika nopeasti, jotteivät Katin paikat kipeytyisi liikaa. Työntelin pitkillä työnnöillä hitaasti kiihtyvään tahtiin, mutta ei mennyt kuin kymmenkunta työntöä, kun tunsin lastin olevan valmiina lähtemään. Kati oli käsissäni kuin hiljaa voihkiva vahanukke, kun kohotin häntä hieman parempaan asentoon ja survaisin pari viimeistä työntöä. En pystynyt estämään kurkustani purkautuvaa karjaisua, kun sperma alkoi suihkuta tuon nuoren pillun syvyyksiin. Sitä tuntui riittävän loputtomiin. Lopulta lysähdin Katin viereen.

Makoilimme vierekkäin jonkin aikaa mitään puhumatta. Sitten Kati kääntyi ja painautui tiukasti kylkeeni. ”Se oli ihanaa. Mä haluisin yrittää vielä uudestaan, mut täytyy oottaa vähän aikaa. Mä en tiedä kuinka mun paikat kestää tota sun kalua. Se on niin hirveen paksu. Mut hemmetti että se tuntuu hyvälle vaikka sattuukin.”, Kati kuiskutteli korvaani. ”Ja sulla on ihan älyttömän ihana pillu ja upeet rinnat”, vastasin ja kumarruin Katin puoleen, Otin nännin huulieni väliin, imin sitä kevyesti ja annoin kielen tanssia sen ympärillä. Katin sormet leikkivät niskassani ja hänen hengityksensä alkoi uudelleen kiihtyä. Hentoinen käsi liukui niskastani alemmas ja kiertyi uudelleen kovettuneen kaluni ympärille. ”Mä haluun kattella sitä.”, Kati kuiskasi ja kiepsahti istumaan. Hän otti kaksin käsin kiinni kaluni varresta ja alkoi hitaasti hyväillä sitä. ”Ihana kalu. Mä en kyllä takuulla pysty kävelemään huomenna mutta mä haluun lisää. Saanko mä tulla sun päälle?”, Kati huokasi äänellä, joka alkoi taas sortua kiihkosta.

En vastannut mitään, vaan käännyin paremmin selälleni. Kati kumartui ja painoi varovaisen suudelman terskani päähän. ”Voi luoja, mä haluun sen heti sisään, mä lupaan imee sit myöhemmin”, hän ähkäisi ja kohottautui päälleni hajareisin. Katselin lumoutuneena ihanaa näkyä kun tuo tumma söpöläinen heilautti pitkät hiuksensa taakse, avasi toisen käden sormilla pillunsa huulia ja ohjasi toisella kädellä terskani hitaasti häpyhuulien väliin. Kati asetteli kalua pitkän aikaa oikeaan asentoon ja istahti sitten yhdellä määrätietoisella liikkeellä sen päälle. Kati ulvaisi ja minä voihkaisin kun paksu kalu upposi yhdellä kertaa nuoren, tiukan pillun pohjaan asti. Tuntui niin hyvältä, että yritin ajatella jotain mahdollisimman epäeroottista ollakseni laukeamatta heti paikalla. Onneksi Katin toipuminen tuosta rajusta aloituksesta kesti sen verran että ehdin rauhoittua.

Kati oli pitkään paikoillaan, mutta kohottautui sitten hitaasti ja varovasti. Vetäisin tyynyn niskani taakse niin että saatoin katsella tuota kiihottavaa näkyä. Paksu kaluni lipui limaisen kiiltävänä hitaasti ulos tiukasta pillusta upotakseen sitten taas hitaasti syvälle sisään. Tytön peppu nousi ja laski hitaasti ja rauhallisesti, uudelleen ja uudelleen, ja puristus kaluni varressa tuntui koko ajan vain kiristyvän. Tuntui kuin pillu nylkisi pian nahat kalustani. Yhtäkkiä Kati teki muutaman nopean pyöräytyksen lantiollaan ja alkoi vapista ja vikistä jotain käsittämätöntä uuden orgasmin kourissa. Hetken aikaa tyttö tärisi päälläni ja tiukka pillu puristeli kaluani niin että tunsin olevani itsekin taas hyvin lähellä laukeamista. Sitten Kati kiljaisi jotain sekavaa ja rojahti sängylle vapisten ja täristen orgasminsa syövereissä. Olin niin lähellä laukeamista, että en jäänyt odottamaan Katin toipumista vaan käänsin hänet kyljelleen, nostin toisen jalan ylös ja survaisin kaluni sivulta syvälle orgasmissa sykkivään pilluun. Muutama nopea työntöä ja olin valmis. Vetäisin kaluni ulos pillusta, annoin Katin rojahtaa takaisin selälleen, kiipesin hänen päälleen ja annoin spermani pulputa noille ihanille rinnoille. Roiskahdukset levisivät yltympäriinsä kiinteitä pystyrintoja, ja lopuksi vielä hieroin sperman tasaisesti joka puolelle. Sitten rojahdin Katin viereen. Nukahdimme kahden orgasmin raukaisemina ja heräsimme vasta aamun sarastaessa. Molempien teki aamulla mieli jatkaa, mutta Katilla oli paikat niin arkoina, että naimisesta ei tullut mitään. Niinpä tyydyimme aamupalaksi siihen, että nuolin Katin hurjaan orgasmiin ja Kati nuoli ja runkkasi minulta vielä lopuksi spermat ihanille rinnoilleen.

Niin päättyi tuo seikkailu, jonka en vielä silloin tiennyt muodostuvan kokonaisen seikkailuketjun ensimmäiseksi osaksi. Katin tapasin uudelleen sattumalta noin vuotta myöhemmin ja kiihkeisiin hetkiinhän sekin tapaaminen johti, sillä kertaa erittäin pitkän rakastelun merkeissä, mutta siitä mahdollisesti joskus myöhemmin. Mutta tämä varsinainen tapahtumaketju jatkuu osalla kaksi, jonka alaotsikko on ”Katin lipsautus, Annin innostus”. Tai siis jatkuu, jos palaute on sellaista, että kannattaa jatkaa. Palaute on siis toivottavaa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute