Herkku-puhelin
Virkanaisen nöyryytys
HardCore Andersen

Jussi talutti vastentahtoista vanhempaa naista kerrostalon parkkipaikan poikki. "Oletko ihan varma tästä", tämä kyseli kyselemästä päästyään ja pelkäsi kuollakseen törmäystä johonkin tuttuun. Pikkukaupungissa kaikki kyllä tunsivat kunnanvirastossa työskentelevän 43-vuotiaan hienon rouvan, joka pukeutui aina tyylitellyn arvokkaasti iän tuomasta pyylevyydestään huolimatta. Herättäisi varmasti huomiota, jos sama virkanainen nähtäisiin keskellä päivää 18-vuotiaan nulikan seurassa.

Vielä pahemmin sivustakatsojat olisivat hämmästyneet, jos olisivat nähneet rouvan pitkäliepeisen takin alta vilahtavan vaatetuksen. Se oli puhtaasti nuoren miehen keksintöä. Jussi oli saanut ennakkoluuloisen Virpin suostuteltua lopulta nuorisovaatekauppaan ja sovituttanut tällä mitä muodinmukaisimpia luomuksia, mitkä olisivat ehkä näyttäneet hyvältä 20-vuotta nuoremman hoikan naisen päällä. Vai monestiko olette nähneet aikuisen naisen pukeutuvan lyhyeen hiekkapestyyn farkkuhameeseen, paksuihin sukkiin ja mustaan kireään toppiin? Poika oli kuitenkin ollut niin vilpitön kehuissaan ja ihailussaan, että Virpi oli heltynyt ja tahtonut olla tälle mieliksi. Ehkäpä Jussi ei tosiaan nähnyt Virpissä synnytyksen rupsahduttamaa rouvaa, vaan sellaisen kauniin naisen kuin mitä tämä oli nuorempanakin ollut. Niin tuo ainakin aina vakuutti. Vaikka ostokset tehtiinkin suuremmassa kaupungissa kaukana kotinurkilla, pyylevää rouvaa oli kassalla asiointi nolottanut tavattomasti. Jussi oli sentään suostunut lähtemään autolle etukäteen.

Parempi kai täsmentää, ettei kysymys ollut heidän ensitapaamisestaan. Jussi oli vieraillut jo monesti nelikymppisen rouvan luona. Nuoresta miehestä oli kehittynyt oiva rakastaja, joka tuntui toteuttavan loputtomasti pitkäaikaisia fantasioitaan vanhemman naisen kanssa. Virpin poskia kuumotti hänen ajatellessaan sitä. Poika oli saanut hänetkin uskaltamaan levittämään näytille kehonsa jokaisen nipukan. Miten innokas Jussi olikaan päästessään kokeilemaan uutta, ja miten määrätietoinen... Siihen määrätietoisuuteen Virpi oli alun perin pojassa ihastunutkin.

Nyt Virpi oli kuitenkin vierailemassa ensi kertaa Jussin perheen kotona. Vanhemmat olivat lomamatkalla kaukana, kuten sieti ollakin, mutta silti Virpiä jännitti kiinni jäämisen mahdollisuus. Silti hän oli laittautunut parhaimpiinsa miellyttääkseen Jussia - jopa käynyt kampaajalla ja nolostuneena suostutellut tutun kampaajan nuorentamaan kampausta niin paljon kuin mahdollista, etteivät vaatteet olisi näyttäneet niin naurettavilta. Push-up liivit ja runsas kerros pakkelia toivottavasti huolehtivat lopusta.

Epätodennäköinen pariskunta pääsi kuin pääsikin Virpin huojennukseksi kerrostalon porttikäytävään ilman vastaantulijoita. Jussi kääntyi vielä suutelemaan Virpiä kielen kanssa ennen avainten kaivamista taskusta ja oven avaamista. Sitten he olivat jo sisällä. Huoneiston tarkasteluun ei jäänyt aikaa Jussin ollessa yhtä innokas ja päällekäyvä kuin tavallista. Nuori mies riisui naisen ulkotakin ja alkoi kouria tämän rintoja. "Älä kulta", Virpi laittoi vastaan vaikka Jussin suorissa otteissa olikin jotain salaisen kiihottavaa. "Onhan meillä nyt aikaa toisillemme, ja tiedäthän sinä, etten kiihotu aivan noin nopeasti..." Jussi virnisti ja lopetti kourimisen hetkeksi katsoakseen naista silmiin. "Ai et vai?" Jussi kysyi hymähtäen ja jatkoi sitten rintojen esiin kaivamista. Virpi huokaisi. Oikeassahan tuo vintiö oli... Sen kerran kun vanhempi rouva oli ollut vähän kuivempi, niin nuori mies oli vain jatkanut kalunsa runnomista sisään, ja Virpin alapää oli herahtanut kuuliaisesti märäksi, vaikka yhdyntä olikin aluksi sattunut. Sellaisessa innokkuudessa oli jotain eläimellistä ja ihanaa, joka vanhemmilta ja väsyneemmiltä miehiltä puuttui.

Hetken kuluttua Jussi sai pehmeät rinnat nostetuksi esiin kireiden push-up liivien kupeista ja puristeli niiden hyllyvää lihaa sormiensa välissä. Röpelöiset nännit saivat näykkäisyjä hampaista, mikä sai ne kohoamaan terhakkaasti pystyyn pienten tulivuorien tapaan. Pieni voihkaisu pääsi Virpin huulilta.

Sitten Jussi tarttui Virpiä kädestä. "Tule, tule. Mennään olohuoneen sohvalle", innokas nuori poika hoputti, eikä Virpin auttanut kuin totella ja kipittää perässä minkä korkokengiltään pääsi. Virpi joutui tyrmistyksekseen huomata, etteivät he olleetkaan yksin asunnossa. Olohuoneessa heitä odotteli nuori hoikka tyttö, joka oli ikäistensä tavoin pukeutunut tiukkoihin farkkuihin ja ohueen villapaitaan. "Toiko se on? Tuollainen lehmä!" tyttö huudahti nauraen parivaljakon nähdessään ja Jussi vastasi hymyillen: "Tässä se on ja ihan sellaisena kuin käskit. Hankittiin juuri sellaiset vaatteetkin, joita ehdotit." Tyttö arvioi Virpiä katseellaan päästä jalkoihin ja alkoi nauraa. "Sehän on jopa parempi kuin kuvittelinkaan, tursuaa joka kohdasta ulos naurettavista vaatteista. Ihan kuin vanhenemistaan häpeilevä ilotyttö! Ja stay-upit varmaan hameen alla?" Mikko kohotti nuorekkaan farkkuhameen helmaa, jolloin tyttö naurahti heleästi. "Joo! Ja katso nyt noita lyhyitä hiuksia, melkein kuin Demi-lehden muotivinkeistä!"

Virpi oli vajota maan alle häpeästä ja yritti peittää paljaita rintojaan käsillään. Se oli turha toivo, sillä Jussi tarttui Virpiä ranteista ja veti tämän kädet syrjään. "Mitäs roikkurinnoista sitten tykkäät? Komeat nännit ovat ainakin?" mies kysyi. Tyttö hihitti ja vastasi: "Muistuttavat lähinnä ruskeita röpelöisiä tutteja, jos minulta kysyt... ja nuo läskit rinnat ovat ihan kauheat mummorinnat, sellaiset jotka voi heittää olkapäiden yli lähtiessään juoksuun. Ja täynnä näppylöitäkin vielä. Miten sä kehtasit panna moista lehmää?"

Jussi ynähti ensin hieman nolon näköisenä, mutta virkistyi sitten. "Noh, kyllä sen kestää kun huumorilla ottaa... oli vähän kuin pullataikinaa nussisi, mutta onhan siinä oma perverssi riettautensa. Oli siinä kyllä naurussa pitelemistä, kun se levitteli ja työnsi mulle läskipersettään ja kuvitteli mun nuolevan märkää vittuaan!"

Jenniksi osoittautunut tyttö nousi tuolilta ja tuli häpeilevän virkanaisen viereen. "Näytä sen vittu!" tyttö käski, ja juonessa mukana oleva poika vei kätensä farkkuhameen alle ja veti nätit, pitsikoristellut pikkuhousut nilkkoihin. Ne Virpi oli pukenut ihan poikaa ajatellen. "Levitä lehmä kinttujasi, eihän noilta reisiltä ja selluliittiläskeiltä edes nää sun vittuasi!" aiemmin niin kohteliaasti käyttäytynyt poika sihahti eikä Virpin auttanut kuin totella. Jussi vei kätensä suoraan posliiniksi ajellulle pillulle ja levitti vaaleanpunaisena kimaltelevaa vakoa sormillaan. "Katso millaiset turpeat roikkuvat pillunhuulet! Ja tuonne roikkuvien läskien sekaan pitäisi vielä naamansa työntää!" poika kiusoitteli esitellen löysää tavaraa tytölle. Jenni katseli paljasta, turpeaa vakoa perverssillä mielenkiinnolla, kunnes sitten upotti sirot, hoidetut sormensa suoraan vaon keskelle. Virpin oli pakko sulkea silmänsä häpeästä nuoren, timmin tytön sorkkiessa vittua kuin jotain näyttelyesinettä.

Pahimmat nöyryytykset olivat kuitenkin vasta edessä. "Täähän on ihan lämmin ja valuvan märkä!" Jenni pyyhki sormensa Virpin paitaan ja katsoi sitten Jussia kiiluvin silmin. "Laita se nussimisasentoon", tyttö ehdotti ja poistui keittiöön. Jussi tarttui Virpiä kädestä, eikä tämä kyennyt laittamaan hanttiin vaan antoi taivuttaa itsensä kiltisti sohvan käsinojan ylitse ja paljastaa leveä perseensä. Näin he olivat naineet ennenkin Jussin kanssa, joten asento oli Virpille tuttu. Vanhempi nainen tarttui takamukseensa ja levitti sitä helpottaakseen edessä olevaa sisään työntymistä.

Kun sisään työntyminen tuli, se oli erilainen kuin Virpi oli ajatellut. Jenni oli hakenut keittiöstä paksun kurkun ja voidellut sen liukkaaksi ruokaöljyllä. Silti se sai Virpin älähtämään tuskasta ja säpsähtämään, jolloin Jussi painoi käsillään rouvan pään nahkasohvan istuinosaa vasten estääkseen tätä rimpuilemasta. Jenni venytti velttoa ja rupsahtanutta vittua paksulla kurkulla armottomasti, hämmästellen ääneen mokoman lehmän löysyyttä. Sitten pillussa limaantunut kurkku laitettiin virkamiesrouvan nuoltavaksi Jennin läiskiessä ja puristellessa käsillään Virpin leveä takamusta.

"Sanoitko sä nussineesi tätä porsasta perseeseenkin?" Jenni kysyi. Virpi tunsi kyynelten valuvan kasvojaan pitkin, eikä hän kuunnellut enää pojan vastausta. Kun käsky kävi, hän laski konemaisesti kätensä perseelleen ja levitti lihaansa nuorten nähtäväksi. Hän arvasi jo, mitä häneltä toivottiin, ehkä hän ollut väärässä. Ruokaöljyä levitettiin sormin seuraavaksi anukselle, ja hetken kuluttua Virpi ynähti paksun anustapin upotessa suoleensa. Sitten Virpi istutettiin sohvalle kunnolla, ja hän jäi katselemaan Jussia ja Jenniä meikit tuhriintuneena. Pepussa oleva tappi sai koko takapuolen kuumottamaan ja sykkimään tavalla, joka sai naisen nöyräksi ja hiljaiseksi.

"Ala runkata itseäsi", käsky kävi seuraavaksi. Se ei aiheuttanut alistuneessa virkanaisessa enää suurempaa reaktiota, pelkän hiljaisen kysymyksen. Virpi laitettiin toistamaan kysymys äänekkäämmin: "Kurkullako?" nainen kysyi vaisusti. Vastauksena oli pilkallista naurua: "Ei kun nakkisormin." Sellainen nöyryytys ei tuntunut enää kummoiseltakaan Virpin alkaessa masturboida itseään valtiaidensa mieliksi.

Virpin runkatessa itseään Jussi ja Jenni laittoivat toimeksi. Jussi helli tytön kehoa ensin suudelmin, ja sitten jopa nuoli tämän pillua hellästi. Tytön hymähti ja loi halveksuvan katseen Virpiin, joka katsoi poispäin. Sitten kovettunut Jussi kiipesi tytön päälle ja työntyi tähän nautinnosta ynähtäen. Äännähtelyistä päätellen nuoren tytön tiukka ja timmi vittu teki poikkeuksellisen hyvää välissä olevasta kondomista huolimatta. Virpin kanssa Jussi ei ollut ollut kumin käytöstä kiinnostunut.

Jussin otteiden muodostuessa kiivaammiksi ja laukeamisen lähestyessä Jenni käski pojan lopettaa. "Täytyyhän tuon porsaankin saada osansa", tyttö lausahti ääni pahansuopaa ivaa täynnä. "Asettaudu emakko uudelleen nussimisasentoon." Virpi totteli pahaa peläten.

Pillulimaa valuvan, kurkun väljentämän pillun sijasta Jussi valitsi sen nöyryyttävämmän reiän. Pepputapin poistamisen helpotus jäi lyhytaikaiseksi nuoren miehen runnoessa Jennin pillumehujen liukastaman kyrpänsä muitta mutkitta suoleen. Virpi parkaisi, jolloin sohvalle Virpin viereen siirtynyt Jenni läiskäytti Virpiä poskelle.

"Röhki kuin sika kun sinua naidaan!" Jenni käski. Virpi katseli tätä ihmeissään, jolloin Jenni läiskäisi lihavaa naista uudelleen ja selitti: "Röhki kuin porsas joka kerta kun Jussi työntyy sun sisälle, röhki kuin sinua seivästettäisiin!"

Nöyryytys sai vanhemman naisen posket loistamaan punaisina. "Röh! Röh! Röh!" Virpi äänteli. Jussikin alkoi nauraa. "Hemmetti, että sä keksit kaikkea", poika tokaisi Jennille, "Ihan kuin emakkoa naisi!" Virpi jatkoi röhkimistään, ja laukeamista uudelleen lähestyvän Jussin ynähdykset sekoittuivat röhkäisyihin. Jennillä oli vielä muuta mielessä. Hän kumartui nipistelemään ja vetelemään sormillaan emakon nännejä. Tyttö käski: "Röhki kuin Putte Possu siinä nimipäivälaulussa!"

Virpin piti miettiä hetken, mutta sitten hän tajusi mitä Jenni tarkoitti. "Röh röh röh röh uuuiii! Röh röh röh röh uuuiii!"

Se oli jo Jussille liikaa, ja mies laukesi ulvoen alistetun virkarouvan suoleen. Nöyryytyksestään huolimatta Virpi tajusi hämärästi miehen lauenneen perusteellisemmin kuin koskaan.

Siihen loppuivat Virpin kärsimykset. Hän sai levätä sohvalla hiljaa samalla, kun Jussi nuoli Jennille orkun - mulkkuhan ei enää tytölle kelvannut pepussa käytyään. Jotain oikeutta sentään. Nuori tyttö huokaili, ja tämän reidet puristelivat miehen päätä tytön noustessa nautinnon huipulle.

Sitten Jussi antoi Virpille luvan käydä suihkussa, vaikka Jenni katselikin poikaa ihmeissään. "Mitä sä nyt tolleen..." tyttö kysyi, mutta Jussi piti kuitenkin päänsä. Suihkun rauha antoi Virpille hetken yksityisyyttä, ja valuvan veden alla rouva pystyi hetkeksi irtaantumaan nöyryytyksestään. Nolona hän kokeili sormillaan yhä kuumottavaa, liukasta ja arkaa peräaukkoaan ja sitten turvoksissa olevaa pilluaan. Klitoriksen kosketus sai sähköiskun kulkemaan naisen kehoa pitkin ja Virpi tajusi häpeäkseen olevansa tavattoman kiihottunut. Hierovan suihkun hipaisu sai naisen vapisemaan vellovan orgasmin kourissa.

Suihkusta selvittyään ja itsensä lainapyyhkeeseen kuivattuaan virkanainen pukeutui hiljaa nuorten katseiden alla ja kääntyi sitten lähteäkseen pois vähin äänin.

"Odota, mä tulen mukaan", Jussi sanoi yllättäen ja lähti saattamaan Virpiä. Porraskäytävässä nuori mies antoi yllättäen pusun hämmästyneelle rouvalle. Mies ujutti kätensä farkkuhameen alle ja taputteli Virpin takamusta hameen alla. "Mä tahtoisin silti naida sua jatkossakin, ainakin välillä. Sopiiko se sulle?"

Virpi katseli poikaa puoliksi huvittuneena. Pojan sormet seikkailivat jälleen takamuksella ja hipaisivat peräaukkoakin. Se muistutti Virpiä viimeisimmästä panosta ja pojan ulvovasta laukeamisesta.

Virpi kumartui pojan puoleen ja kuiskasi tämän korvaan: "Röh! Röh! Röh!"

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute