Herkku-puhelin
Takan ääressä
peetex

Hei! Joku on saattanut lukea juttujani suomi24, ajattelin laittaa ekaa kertaa uusimman tänne :)

------------------------------------------------------

TAKAN ÄÄRESSÄ

Päivällä paistoi aurinko komeasti ja olimmekin hiihtelemässä jäällä. On todella piristävää pitkän talven jälkeen olla aurinkoisessa ulkoilmassa kahdestaan. Kävimme yleisellä laavulla paistelemassa nuotiossa vähän makkaraakin. Tulimme melko vasta kotiin ja nyt onkin jo pimeä kevät talvi-ilta. Sauna on lämpiämässä ja aivan kohta valmiina. Olen takkahuoneessa tekemässä valkeaa. Takkahuone sijaitsee kylpyhuoneen oven takana, makuuhuoneeseen on pääsy takkahuoneesta.

Takkahuone on juuri sellainen kuin takkahuoneen pitääkin olla, hieman hämyisä, tummia väriratkaisuja sekä himmentimellä säädettäviä spottivaloja.

Itse takka on perinteinen avonainen malli. Mikään ei vedä vertoja elävän tulen valaistukselle pimeässä. Siksi olenkin laittanut jo valmiiksi myös saunaan lautasellisen pieniä lämpökynttilöitä tunnelmaa luomaan.

Takan edessä on pehmeä sohva, jonka vieressä odottaa viinipullo ja pari asiaankuuluvaa lasia. Hymyilen, tämä ilta tulee olemaan kahdenkeskistä laatuaikaa parhaimmillaan.

Paitsi että olet vielä puhelimessa ja sauna olisi jo valmis... huoh, naiset...

Käyn viisaamassa sinulle sormella että menen saunaan. Riisuudun takkahuoneessa ja otan hieman viiniä lasiin ja menen saunaan. Sammutan kaikki lamput ja sytytän kylppärin ja saunan kynttilät, kylppäri suorastaan herää henkiin kun laitan peilin eteen kynttilöitä. Sauna saakin jäädä pimeämmäksi paikaksi. Juuri kun istun lauteille niin sinä tuletkin jo kylppäriin ja menet suihkuun. Hämyisässä saunassa lepattavien kynttilöiden himmeä valo hyväilee rintojesi ja lantiosi kaaria kun astut saunaan viinilasi kädessä.

Jäänkin tuijottamaan rintojasi, huomaat sen ja leveästi hymyillen siemaat lasista hieman viiniä.

Istumme ylimmällä lauteella toisiamme vastatusten ja katsomme toisiamme silmiin. Näen silmissäsi sen leikkisän ja kiusoittelevan naisen ilmeen, sinä puolestasi näet silmistäni sen kiihkeän ja kiimaisen miehen ilmeen. Istut hävyttömästi toinen jalka alemmalla lauteella ja toinen jalka ylimmällä lauteelle koukussa ja nojaat seinään, samassa asennossa kuin minäkin. Minulla on täysin vapaa näkymä haarojesi väliin. Katsomme toistemme vartaloja niin tiiviisti että heitän löylyäkin edes vilkaisematta kiukaalle päin.

Laitat ylemmällä lauteella olevan jalkasi suoraksi. Otan jalanpohjastasi kiinni ja alan hieromaan sitä varoen että en kutittaisi sinua. Huomaan sinusta että se tuntuu hyvälle, siemaat loput viinit ja suljet silmäsi ja painat pääsi seinää vasten nauttivan näköisenä.

Olet lakannut varpaankyntesi tummanpunaisella ja säärikarvatkin on melko vasta ajettu, tästä onkin hyvä hieromalla sitten jatkaa ylöspäin sääriä pitkin :)

Siirryn taktisesti hieromisessa ylöspäin säärtäsi pitkin, hieron kevyesti sormenpäillä, mutta pohkeesta hieman varmemmilla otteilla. Polvesi takaa piirtelen sormenpäillä kevyesti ja katson kasvoiltasi reaktiota. Näen kasvoiltasi, että se kutittaa. Sitten siirrän piirtelevät sormenpääni polvellesi, se kutittaa liikutat jalkaasi. Siirrän sormeni sitten äkkiä alareidellesi ja tulen samalla lähemmäksi sinua. Silmäsi ovat edelleenkin kiinni.

Piirtelen sormenpäilläni reiteesi viivoja tullen kokoajan ylemmäksi, näen kuinka puret alahuultasi. Yhtäkkiä siirränkin molempien käsieni sormet kyljillesi, piirtelen viivoja sormillani kylkiäsi pitkin mennen ylöspäin. Rintojesi tasolla sormet siirtyvätkin piirtelemään viivoja rintojesi ympäri. Huomaan kuinka nännisi alkavat kovettua, suutelen sinua pehmeästi ja samalla rintojasi hieroen.

Panet toisen kätesi rinnalleni vieden sitä hiljaa vatsaani pitkin alaspäin. Juuri

ennen kuin kätesi koskettaa kaluani sanot kiusoittelevan hymyilevästi meneväsi suihkuun, ja karkaat altani juuri kun olin viemässä kättäni reidellesi.

Seuraan sinua kylppäriin, olet kääntänyt selkäsi saunaan päin jotta en näkisi ilmettäsi. Tulen taaksesi suihkun alle, otan lantiostasi kiinni ja vedän sinut vahvasti vartaloani vasten. Puren hellästi korvaasi ja murisen sanoen että jätit kiimaisen miehen kuiville lauteille. Puren niskaasi ”sieltä” ja käteni menevät rinnoillesi.

Tunnen kuinka painat lantiotasi minua vasten samalla kun varmoilla otteilla hyväilen rintojasi. Tunnet pakaroissasi kuinka kaluni alkaa hiljalleen kovettua. Otan käsistäsi kiinni ja painan ne seinää vasten, panen jalkani jalkojesi väliin ja väännän jalkasi levälleen, nojaat käsiesi varassa seinään pyllysi tiukasti minua vasten. Toinen käteni jää hieromaan rintojasi, kun taas toinen käteni menee hitaasti vatsaasi pitkin kohti alapäätäsi.

Kun käteni pääsee alapäähäsi, niin levitän sormillani häpyhuuliasi niin, että tunnet kuinka lämmin vesi virtaa vartaloasi pitkin sisimmille häpyhuulillesi. Kaluni on jo kovana, tunnet sen pystyssä pakaroidesi välissä kun painan lantiotani pakaroitasi vasten. Siirrän sormeni klitoriksellesi, hieron sitä hitaasti ylös ja alas. Sitten otan kyrpäni ja laitan sen haarojesi väliin, en laita sitä sisääsi vaikka mieli tekisi, mutta laitan sen häpyhuuliasi vasten samalla kyrpääni hitaasti liikuttaen.

Kuulen kuinka huokailet ja liikutat lantiotasi kiihkoissasi. Näen toimintamme sivuseinän peilistä missä ne kynttilätkin ovat, huomaan sieltä sinunkin katsovan tilannetta. Katsot minua silmiin peilin kautta, huomaan sinun tuhman ilmeesi ja hieron klitoristasi nopeammin. Nautit siitä ilmiselvästi ja lantiosi liikkuu levottomammin. Laitan sormeni suuhusi ja sinä imet niitä kiihkeästi. Sammutan yhtäkkiä suihkun, vetäydyn vartalostasi ja päästän sinut vahvasta otteestani ja sanon sinulle virnistäen, että seuraavaksi imet kaluani tuolla takkahuoneessa.

Otan kylpytakkini ja piilotan komeasti sojottavan paksun kaluni sen alle, huomaan että seurasit sitä katseellasi, sillä katseella, joka on äärimmäisen himoisa, mutta samalla hieman ärsyyntynyt kun ei saanut haluamaansa suihkussa. Hymyilevästi virnuillen kävelen kylppäristä takkahuoneen sohvalle istumaan, odottamaan sinua. Nappaan ohimennen huikan viinipullosta joka oli lattialla. Istun sohvalla kylpytakki hieman auki, kyrpä pystyssä, sinua odottaen.

Tuletkin kylppäristä tähän pimeän hämyisään ja elävän liekin valaisemaan takkahuoneeseen. Kylpytakkisi on puolihuolimattomasti auki, niin että melkein koko toinen rintasi näkyy. Kävelet minun ja takkatulen väliin, aukaiset dramaattisesti kylpytakkisi vyön ja tiputat kylpytakkisi lattialle. Näen vartalosi kaarien ääriviivat kun takanasi on elävä liekki ja seisot edessäni, huomaan levottoman hengityksesi, taidat olla todellakin kiihkeänä tänään. Kävelet eteeni, huomaan kovat nännisi ja kuinka elävän takkatulen valoleikki saa suihkun raikkaan ihosi suorastaan elämään. Kumarrut puoleeni, nappaat viinipullosta huikan, suutelet minua antaen viiniä minullekin suusta suuhun, polvistut eteeni, sinä, minun rakkaani.

Olet polvillasi haarojeni välissä, aukaiset kylpytakkini vaikka kyrpäni ei piilossa ole pysynytkään. Levität kylpytakkini auki ja laitat kätesi rinnoilleni ja viet niitä hiljalleen vatsaani pitkin alaspäin. Nyt on minun vuoroni nauttia, painan pääni taaksepäin ja suljen silmäni, olen nyt sinun vallassa. Tunnen kuinka kätesi menevät reisilleni ja tunnen kuinka nenäsi kärjellä piirtelet viivoja kullini alavarteen, tunnen lämpimän hengityksesi ja se kiihottaa minua. Suutelet kaluni vartta hellästi kosteilla huulillasi joka puolelta samalla reisiäni käsilläsi hyväillen.

Tunnen kuinka märkä ja kuuma kielen pääsi nuolee kaluni vartta kuin tikkaria. Sitten kätesi ottavat otteen reisistäni ja tunnen kuinka otat kaluni pään suuhusi. Tunnen kuinka kielelläsi painat terskaani kitalakeasi vasten ja pyörittelet päätäsi, terskassani tuntuu todella hyvältä, reiteni leviävät ja suuni aukeaa. Katselet minua ja seuraat jokaista reaktiotani, tiedät mistä pidän. Sitten viimein otat toisella kädelläsi kiinni paksun kaluni varresta ja aloitat samalla runkkaamaan kyrpääni ja liikuttamaan päätäsi sen mukaisesti.

Aukaisen silmäni, minun on nähtävä sinut imemässä minua, se on mielikuvanakin jo niin kiihottava näky. Huomaan että katsot minua todella kiimaisesti ja kuinka lantiosi heiluu puolelta toisella samalla kun imet minua. Otan sinua tukasta kiinni ja hellästi painan sinua enemmän itseäni vasten hetken ajan, niin hyvältä tämä tuntuu. Vaikka kovasti tekisikin mieleni tulla suuhusi, niin minun on saatava jotain enemmän, haluan tuntea koko vartalosi vartaloani vasten ja haluan tulla sisällesi. Pyydän sinua tulemaan syliini.

Tulet kasvotusten syliini, hieron ja imen ihania rintojasi kaksin käsin, pidät siitä ja painat pääni rintojasi vasten. Toinen käteni menee pakaroillesi niitä hetken puristellen kunnes se menee alapäähäsi. Huomaankin että olet vieläkin täysin märkä, valmiina saamaan kovan kaluni suoraan sisääsi. En malta kuitenkaan olla laittamatta kahta sormenpäätä sisällesi liikuttaen niitä edestakaisin, voihkaiset ja lantiosi liikkuu halukkaasti, siksipä, samalla kun sormenpääni ovat sisälläsi, laitan peukaloni klitoriksellesi ja alan kiihottamaan sinua toden teolla.

Voihkit ja painat päätäni entistä enemmän rintojasi vasten, olet todella märkänä. Kysynkin sinulta että haluatko jo kovaa kyrpää sisääsi. Ja samassa jo otatkin kalustani kiinni ja alat asettelemaan sitä häpyhuulillesi. Tunnen niin kuumankosteat häpyhuulesi terskassani kun pyörittelet kaluani hetken häpyhuulillasi, sitten ohjaat sen sisään, ensin vain terskan verran, sitten hiljalleen istut kaluni päälle selvästi joka sentistä nauttien.

Otan lantiostasi tiukasti kiinni ja vedän sinut alas asti. Katsomme toisiamme silmiin kun hiljalleen liikuttelemme lantiotasi edestakaisin sylissäni, panet kätesi kaulani ympärille. Tunnen terskassani kuinka tässä asennossa pääsen todella syvälle sinuun, ja sen huomaan kyllä sinun ilmeestäsikin, pyörittelenkin lantiotasi niin että kaluni koluaa sisälläsi joka seinämän, ja sinä puret huultasi.

Menet kyykkyyn että pääset paremmin pomppimaan kaluni päällä, siirränkin käteni lantiolta rinnoillesi. Aloitat rytmikkään hyppimisen kaluni päällä, teet koko kalun varren mittaisia liikkeitä, aina terskasta pohjaan saakka. Hetken päästä sitten käännytkin selkä minua vasten ja pyörität lantiotasi villisti niin että tunnen terskassani kuinka se koluaa sisältäsi joka paikan. Nojaat eteenpäin ja jatkat hyppelyä kaluni päällä, tästä asennosta minulla on mahtava näköala. Tarraankin pakaroistasi kiinni ja annan sinulle lisää vauhtia. Tämäkään ei minulle riitä vaan nousen ja tönäisen sinut polvillesi lattiamatolle yhdellä liikkeellä rakastelun keskeytymättä ja aloitan itse tahdin määräämisen.

Seison kyykyssä ja työnnän kaluani takaapäin sisällesi hiljakseen kiihtyvällä tahdilla. Haluaisin jo pian tulla sisällesi, puristan lantiotasi ja työnnän itseni pohjaan asti sinuun. Kuulen voihkinastasi että hyvältä tuntuu. Painat pääsi mattoa vasten ja panet kätesi rinnoillesi, pyllysi nousee korkeammalle ja haluttavammin pantavaksi. Panet jalkasi tiukasti yhteen jotta tuntuisit tiukemmalta, ja tämä toimii. Koitan levittää pakaroitasi jotta en tulisi niin helposti, mutta teet selvästi parhaasi jotta minulta vain tulisi. Kiihdytän tahtiani ja puristan käsilläni sinua lujempaa, tunnet kuinka kaluni pitää tiukkuudestasi.

Joko haluat että tulen? joo ja päästä ne kuumat spermat syvälle!

Hierot rintojasi kiihkeästi ja voihkit tietäen että kohta minulta tulee. Kiihdytänkin tahtia jatkuvasti, tunnen samalla kuinka kaluni turpoaa, se valmistautuu ampumaan lastin sisällesi. Tunnet kaluni kasvamisen ja kuinka ähinäni muuttuu levottomammaksi. Työnnän sen niin syvälle joka työnnöllä kuin saan, ja jokaisella työnnöllä tunnen kuinka lastini vähä kerrallaan tyhjenee sisällesi, huudamme molemmat nautinnosta, et jaksa enää olla polvillasi vaan romahdat mahallesi ja minä seuraan kalu sisälläsi perässä. Olemme aivan hiljaa, liikutan lantiotani vielä hieman ja tunnen kuinka sinä nostelet pyllyäsi minua vasten. Suutelen niskaasi hellästi, hymyilet, takkatuli lämmittää meitä, spermainen kaluni lopsahtaa pois sisältäsi kiihkeän rakastelun jälkeen, tätä on aviorakkaus...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute