Herkku-puhelin
Villan lämpöä 4
Woolgear

Saunottuamme kävelimme kämpälle kiristyvässä pakkasillassa. Olo oli raukea makoisista löylyistä ja eritoten vaimoni järjestämästä uskomattomasta sessiosta. Söimme hieman iltapalaa ja kömmimme makuupusseihimme. Unta ei tarvinnut odotella vaikka mielessäni pyöri päivän kiihkeät tapahtumat.

Aamulla heräilin ensimmäisenä ja pistin kahvit ja aamupalan valmiiksi ennekuin herätin Essin.

”Essi lähdetäänkö hiihtelemään, keli on juuri sopiva.”

”Joo… mua kyllä väsyttäisi vielä.

Essi kömpi kuitenkin ulos makuupussista ja vetäisi pitkikset jalkaan ja poolon päälleen. Söimme aamupalan katsellessamme ulos aurinkoiseen aamuun.

Laitoimme sukset valmiiksi ja vetäisimme hiihtoasut yllemme ja suuntasimme ladulle. Heitimme 25 km lenkin ja palattuamme kämpille hieman hikisinä kävimme saunalla pesulla. Laitoimme hieman ruokaa ja kömmimme loikoilemaan makuupusseihimme.

Illan suussa oli tarkoitus lähteä Niinan luokse sovitusreissulle. Essi ei suostunut vieläkään paljastamaan mitä sovittaisimme, mutta arvelut aiheuttivat hieman kihelmöintiä pikkuveljessä. Essi laittoi yllensä samaisen villahameasunsa, jota oli käyttänyt torireissulla. Pukeutuessaan paksuihin villavaatteisiin hän ei pitänyt mitään kiirettä. Essi veti villahousut jalkaansa korostetun hitaasti ja samalla hyväili itseään kevyesti haaroista. Minulle hän sanoi:

”Laita ihan normivaatteet. Sulle on kyllä varattuna jotain kivaa perillä”

Hyppäsimme autoon ja ajelimme samaa reittiä kuin kylille mentäessä, mutta muutamaa kilometriä enne keskustaa Essi neuvoi ajamaan pienelle maalaistielle. Hetken ajettuamme käännyimme pihatielle, joka johti hienon maalaistalon pihaan. Nousimme autosta ja suuntasimme ulko-ovelle. Niina tulikin vastaan ja avasi iloisena oven.

”Hei. Tulkaa sisään!”

Niinalla oli päällään mustat ohuet villahousut, lyhyt hame ja viininpunainen mohairneule. Hän näytti siinä kauniilta luonnonlapselta.

”Panin kahvit tippumaan. Juodaan rauhassa ja katsotaan sitten niitä asuja.”

Istuimme pirtinpöydän ääreen kahville ja Essillä ja Niinalla alkoi juttu luistaa heti. Ihan kuin he olisivat tunteneet toisensa koko elämänsä. Katselin hiljaa näitä kahta upeata naista.

Eteisestä kuului kolinaa kun joku oli tulossa sisälle.

”Laura sieltä on varmaan tulossa laskettelemasta.” Niina sanoi

Ovesta tupsahti iloinen punaposkinen aivan Niinan näköinen nuori nainen paksussa untuvatakissa ja toppahousuissa.

”Hei äiskä onko ruokaa… Oh sorry, sun vieraat onkin jo tulleet. Moi mä olen Laura” hän huusi meille. Moikkasimme takaisin ja Niina meni keittiöön laittamaan ruokaa lämpiämään. Laura alkoi riisua ulkovaatteita naulakkoon.

Pulla meinasi mennä väärään kurkkuun, kun hän kuoriutui päällysvaatteistaan. Ujostelematta hän heitti housut ja takin pois. Alta tuli esiin upea näky. Lauralla oli jalassaan pehmoiset tiukat villahousut ja kauniit kirjoneuleiset polvisukat. Yläosan peitti tiukka vartalonmyötäinen pehmeä V-aukkoinen neule josta näkyi isojen rintojen vako. Astellessaan meitä kohti erotin housujen läpi kookkaan häpykummun muodot. Housujen neulos oli painunut häpyhuulten väliin ja erotin selkeän kiihoittavan viivan. Nuori vartalo oli timmissä kunnossa.

Tuijotin suoraan kohti.

”Älä tuijota” Essi kuiskasi

”Haittaks teitä, jos syön tässä teidän kanssa.” hän sanoi asettuessaan istumaan vastapäätä. Terhakat nännit nöpöttivät neuleen alla suoraan edessäni.

”Eiii...” mumisin ja köhin pullan paloja kurkustani..

Niina tuli Lauran ruoan kanssa keittiöstä ja asetti sen pöydälle hänen eteensä.

”Laura, me menemme sovittamaan niitä neuleita tuonne työhuoneeseen. Syö ihan rauhassa.

Lähdimme seuraamaan Niinaa talon toiseen päähän, jossa työhuone sijaitsi. Huoneessa oli useita pahvilaatikoita, joista osasta näkyi joitakin neuleita. Ilmassa leijui selvä villan tuoksu.

”Riisuupa vaatteesi, niin käyn hakemassa sinun asusi.” sanoi Niina minulle. ”ota kaikki pois” hän jatkoi.

Katsoin vaimoani, joka vain nyökkäsi hymyillen. Riisuin itseni alushousuisilleni ja odottelin Niinan paluuta.

”Mähän sanoin, että kaikki vaatteet.” Niina sanoi kantaessaan suurta laatikkoa.

Riisuessani alkkareita hieman häpeillen, kaivoi Niina laatikosta ison villaisen mytyn, joka näytti aika painavalta hänen käsissään. Neuleen pinta oli hieman pörröinen ja kaunis harmaa väriltään. Sitten tajusin että se oli koko vartalon peittävä kokohaalari, ”catsuit”. Pikkuveljeni reagoi heti täydellä seisokilla, kun arvasin, että kohta saan pukea tuon ylleni. Niina esitteli asua:

”Tämä on kolminkertaista neulosta, ulko- ja sisäpuoli ovat erittäin pehmeätä mohairia ja välissä on paksu aito villa. Kokeillaanpa nyt sitä yllesi.”

Tartuin pukuun ja tarkastelin sitä joka puolelta. Se oli painava, mutta villa tuntui erittäin pehmoiselta. Puvun selkäosassa vetoketju jonka avaamalla siihen pääsi pujottautumaan sisään. Pukuun oli neulottu kiinteä huppu jossa oli silmien ja suun aukot. Veitikalle oli oma pieni reikä ja takamuksen päällä oli vetoketju.

”Avaa puku niin autan sinua pukeutumaan.” Niina sanoi

Avattuani puvun vetoketjun vapisevin käsin työnsin toisen jalan sisään. Villan pehmeys ja paksuus tuntui fantastiselta. Veitikkani päässä oli jo kiimatippa.

Vedin molemmat lahkeet jalkoihini ja nousin ylös penkiltä saadakseni lahkeet asettumaan kunnolla. Niina tuli viereeni ja sanoi hieman paksulla äänellä:

”Mä autan sinua hieman.”

Niina tarttui pukuun takaapäin ja nosti housuosaa ylöspäin. Sitten hän tarttui kaluuni, jolloin esinahka rullautui taakse. Hän veteli kaluani hitaasti pari kertaa ja lopulta ohjasi sen omalle paikalleen puvun aukkoon. Villan kosketus oli liikaa ja laukesin vavahtaen hänen käsilleen.

”Tämä puku taitaa olla mieleinen” Niina hymyili

Kyllä, se oli hyvin mieluinen! Vaimoni istui tuolilla huoneen nurkassa ja huomasin, että hän oli nostanut hameensa vyötärölle. Käsi oli työntyneenä villahousujen alle hävylle. Kiihotuin entisestään nähdessäni hänen nautinnosta sulkeutuneet silmänsä ja käden liikkeet jalkavälissä. Essin kasvot näyttivät suloiselta korkean pehmeän kauluksen keskellä. Seisokkini ei laskenut olenkaan.

Niina auttoi puvun yläosan ylleni. Hän pujotti käteni hihoihin ja nosti hupun päähäni. Hän suuteli minua kiihkeästi. Niina sulki vetoketjun selkäpuolelta ja sanoi:

”Tähän kuuluu vielä muutama asuste.”

Hän kaivoi laatikosta paksut polvipituiset villasukat jotka olivat samaa neulosta. Vedin ne jalkaani ja sitten Niina antoi kyynärpituiset paksut lapaset.

”Näistä lapasista saat käännettyä teräosat pois sormien päältä, jotta voit käyttää sormiaasi helpommin.” Niina sanoi ja iski silmää.

Lopuksi hän kaivoi laatikosta bokseri malliset housut, jossa oli päästä umpeen neulottu penisputki. Niina kehotti nostamaan jalkoja ja veti bokserit ylös. Hän asetteli ne paikoilleen ja hitaasti hän työnsi veitikkani pehmoiseen tuppeen. Katselin kaluani joka oli pehmoisessa putkessa ja nytkyi ylös ja alas sydämen lyöntien tahdissa.

Niina tarttui kaluuni ja veteli sitä hitaasti edestakaisin. Suustani purkautui hiljaista huohotusta ja huomasin kuinka vaimoni sai orgasmin katsellessaan meitä.

Kuulin takanani oven avautuvan ja Lauran vieno ääni sanoi:

”Äiti, voinko mä jo tulla?”

Jatkuu…..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute