Herkku-puhelin
Vaimoni tarjolla
haluaisin

Vaimoni, 52-vuotias ja runsaspeppuinen nainen tykkää puhua seksifantasioista naidessamme. Kerroin hänelle halustani katsella kuinka hän saisi vierasta kyrpää vittuunsa ja sitten suuhunsa, lopuksi spermaa rinnoilleen ja pari ruippausta suuhunsakin. "Miksi et hanki kunnon urosta toteuttamaan unelmasi" hän kysyi kerran ollessamme sängyssä ja hänen kätensä puristellessa kyrpääni.

"Jos olet todella valmis voin hankkia panomiehen", sanoin. Viikon kuluttua olisi vaimoni synttärit ja päätin, että silloin se tapahtuisi. Selasin nettiä ja viimein löysin kaverin jolla oli oman ilmoituksensa mukaan komea kulli ja kova kestävyys. Pyysin häntä tulemaan vaimoni synttärilahjaksi ja tietysti lähetin hänelle kuvan vaimostani. "Asia selvä, vaimosi on tosi nami, perse sai minut jo käymään vessassa runkkaamassa" tuli vastaus. Meilasin hänelle osoitteen ja sovittuna päivänä hän oli ovellamme.

Olin valmistellut vaimoani etukäteen ja hän oli hetken emmittyään todella valmis ottamaan vieraan vastaan. Verkkosukat ja korkokengät, rinnat paljaina. Näissä varusteissa vaimoni avasi oven vieraallemme. Jukka, se oli vieraamme nimi, oli vähintään hämmästynyt nähdessään vaimoni avaamassa ovea. "Tule toki sisään" vaimoni kehotti orittamme. Sinulla on varmaan jotakin minulle tarkoitettua housuissasi?". "Taitaa olla jos olen oikeassa osoitteessa" vieraamme sanoi. "Näytä se sitten" vaimoni sanoi.

Enempiä kursailematta vieraamme kaivoi kyrpänsä esiin ja se olikin vaimolleni mieleistä nähtävää. Hän imaisi oitis suuhunsa terskan, joka oli kuin tomaatti, turvonnut ja punainen. Itse laskin housuni alas ja aloin runkata puolikovana seisovaa kaluani. Hetken imeskeltyään kullia vaimoni pyllisti leveän perseensä ja sanoi:" Ori on hyvä ja siementää vittuni oikein suurella lastilla ja aivan pohjaan asti"

"Okei", sanoi sonnimme ja alkoi hivuttaa kyrpäänsä vitun huulien välistä sisään. "Toppailee", huusin "haluan ohjata sen sisään" sanoin ja tartuin tuohon suureen kyrpään kaksin käsin...

Lisää tulee jos haluatte!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute