Herkku-puhelin
Vaimoni vaatteissa
"Tiia"

Törmäsin seuranhakuilmoitukseen, jossa noin 10 vuotta minua vanhempi mies etsi nautiskeluhetkiin toista miestä ja plussia sai, jos on kiinnostunut pukeutumaan naisten alusasuihin. Toisinaan tykkään salaa sovitella vaimon pikku stringejä ja stay-uppeja sekä hamosia :) ja haaveilen miltä tuntuisi tulla otetuksi naisena... Siksipä rohkaistuinkin vastaamaan tähän ilmoitukseen ja sehän todellakin kannatti!

Yhteinen sävel ilmoituksen jättäjän kanssa löytyi nopeasti ja eräänä perjantaina vaimoni ollessa reissussa odotettu ovikellon kilkatus sai sydämeni jättämään lyönnin välistä.

Jännitin tilannetta aivan valtavasti ja käteni täristessä menin avaamaan. Oven takana seisoi ystävällisen näköinen mies, joka sanoi ensimmäisenä: "jännittää ihan perkeleesti". Purskahdin helpottuneeseen nauruun ja ilmoitin, että se tunne on kyllä molemminpuolinen.

Olin valmistautunut iltaan huolellisesti. Meikata en tosin osaa mutta varsinkin vyötäröstä alaspäin olin ainakin omasta mielestäni varsin seksikkään näköinen säihkysääri ;) Sitä paitsi lähettämästäni kuvasta oli tykännyt kumppanikin, joten ei hätää. Saunapuhtaana olin pukeutunut vaimoni valkoisiin stay-up sukkiin, valkoisiin stringeihin ja kauniiseen kukalliseen kesämekkoon. Blondi peruukki vielä viimeisteli pukeutumiseni ja ilmeisesti mieskin piti näkemästään, sillä sain kivan vihellyksen perääni, kun kuljin hänen edellään johdattaen meidät olohuoneeseen.

Tarjosin vieraalleni terävän paukun, jotta tunnelma hieman vapautuisi... "Ei auttanut" hän sanoi hymähtäen. Siihen vastasin tarjoutumalla imemään hänen mulkkuaan. Mies jäi suu auki seisomaan paikalleen snapsilasi kädessään, joten minun ei tietenkään auttanut muu kuin ryhtyä sanoista tekoihin :P

Polvistuin ja aloin vapisevin sormin avaamaan hänen housujaan. Kun sain ne viimein pudotettua nilkkoihin, vapina vain lisääntyi kun ujutin käteni hänen boksereidensa lahkeesta sisään. Siellä tuntui normaalin kokoinen veltto elin, jota tunnustelin hetken aikaa ennen kuin kiskoin bokserit pois tieltä ja ihailin hiljalleen nytkähtelevää elintä. Nostin sen ylös vatsaa vasten ja aloin varovasti imeä ja näykkiä hänen kivespussejaan. Ilmeisesti tämä "rentouttaminen" alkoi vähitellen toimimaan, sillä sitä mukaa kun kieleni ja suuni kävi ahnaammaksi, tunsin kädessäni olevan jötikän sykäyksittäin paisuvan. Otin toisen kiveksen suuhuni ja imin sitä varovasti tehden samalla kädelläni pientä runkkausliikettä. Maiskutellen kivestä hellästi suussani katsoin ylös ja näin miehen nauttivan silmät kiinni hoidostani. Kun elin oli jo kunnolla jäykistynyt, siirsin huuliani terskaa kohti koko matkan peniksen vartta näykkien. Perille päästyäni painoin toisella kädellä esinahan taakse ja toisella leivoin varovasti kiveksiä. Sitten annoin tuon herkullisen näköisen kullin upota suuni lämpöön. Hetken aikaa runkkailin ja lutkutin antaumuksella hänen elintään ja katsoin sitten häntä suoraan silmiin ja hymyillen kysyin "vieläkö jännittää, vai oisko välillä mun vuoro saada jotain?"

Hän riisui paitansa ja sukkansa ja seisahtui sitten ilkosen alasti pyytäen minua kääntymään selin. Tietenkin halusin noudattaa uuden ystäväni tahtoa ja käännyin ympäri jääden seisomaan kevyeen haara-asentoon. Pian tunsin sormet nilkoissani ja suljin silmäni nautiskellen hellistä silittelyistä, jotka pikkuhiljaa nousivat sääriäni pitkin ylemmäs reisille ja tunnustelivat kohta jo stay-upieni reunaa. Mies tuli aivan kiinni minuun ja kiersi kätensä ympärilleni painaen pakaroitani rintaansa vasten. Hymyilin huomatessani kuinka paljon hän sukkien verhoamista jaloistani nautti ja halusin antaa hänelle lisää. Irtauduin hänen otteestaan, käännyin ympäri ja nostin toisen jalkani vieressä olevalle sohvalle. Mies oli edelleen polvillaan aivan edessäni ja katseli kuinka silittelin ohkaisten sukkieni pintaa. Hänen kiimainen katseensa seurasi herkeämättä sormeni sivelyä siirtäessäni varovasti mekon helmaa syrjään ja paljastaessani reittäni hieman enemmän. Pian hän tuli lähemmäksi ja suuteli nilkkaani silitellen samalla toista säärtäni. Ahnaat huulet nousivat ylemmäs, polven yli hamuten paljasta reittäni käsien jo tunnustellessa paljaita pakaroitani mekon alta. Kohta hän tarttuikin mekkoni helmaan nostaen sen ylös vyötäisille ja tuijotti hetken lumoutuneena jo voimakkaasti pullottavia stringejäni. Suljin silmäni, työnsin käteni hänen hiuksiinsa ja painoin hänen päätään varovasti lähemmäksi. Tunsin salamoita kipunoivan kosketuskohdassa, kun huulet sipaisivat paljasta reittäni. Ahnaasti näykkien hän siirtyi lähemmäs nivusiani ja pian hänen suunsa seurasi stringieni reunaa ylös alas ja se sai suustani purkautumaan nautinnollisen huokauksen. Huulet ja kieli tuntuivat lämpöisiltä vasta sheivatulla ihollani ja hetken kuluttua minun oli pakko käydä sohvan reunalle istumaan. Levitin jalkani ja koukistin polveni tarjoten tuolle ihanalle suulle esteettömän pääsyn stringieni kimppuun. Hellästi hän suukotteli pullottavia stringejäni ja ujutti sitten kieltään stringin reunan alle tunnustelemaan. Taitavasti pelkkää suutaan käyttäen hän vapautti mulkkuni ja kivekseni stringien puristuksesta ja hieroi poskeaan jöpöttävää kaluani vasten. Pian posliiniksi sheivatut kivekseni pääsivät todelliseen käsittelyyn hänen nuollessa, näykkiessä ja imiessä pallini aivan kauttaaltaan minun ynähdellessä ja huohottaessa nautinnosta ja painaen häntä takaraivosta kaksin käsin itseäni vasten. Kun hän pian otti mulkkuni suuhunsa, jouduin keskeyttämään hänet ja työntämään kauemmas, sillä olin jo aivan räjähdyspisteessä, enkä halunnut vielä laueta.

Vaihdoimme paikkaa ja hän tuli sohvalle puolittain makaavaan asentoon minun asettuessani lattialle hänen jalkojensa väliin. Vaimoni paksua dildoa käyttäen olin opetellut imemään kullin syvälle aivan kurkkuun asti ja nyt halusin tietää tuntuisiko aito elin yhtä kivalta syvällä nielussa. Hetken aikaa imeskelin ja lutkutin ja runkkasin tuota puolijäykkää elintä ja pian se olikin todellisessa juhlakunnossa. Painoin esinahan taakse ja huolellisesti nuolin sen kosteaksi ja liukkaaksi joka puolelta. Sen jälkeen otin terskan suuhuni ja aloin varovasti nielemään sitä syvemmälle. Noin 10cm se menikin helposti, mutta sitten tuli stoppi, jota osasinkin odottaa. Hetkeksi pysähdyin tähän ja liikutin suutani pari senttiä edes takaisin terskan tökkiessä nieluni porttia. Sitten painoin varovasti suutani voimakkaammin häntä vasten ja harjoitukseni oli kannattanut, sillä sainkin sen uppoamaan nieluun asti tukkien samalla hengitystieni. Mies katsoi henkeään haukkoen alaspäin nenäni jo koskettaessa hänen vatsaansa. Pari kertaa olin yökätä, mutta sain ne hallittua ja annoin tuon ihanan mulkun sitten liukua ulos kokonaan ja vedin syvään henkeä. Ylpeänä itsestäni halusin lisää ja pakotin tuon kivikovaksi paisuneen kullin syvälle kurkkuuni vielä muutaman kerran. Se tuntui juuri niin mukavalta kuin olin kuvitellutkin ja tunsin omankin kaluni turpoavan ja valuvan kirkasta nestettä siitä ihanasta lähes tukehduttavasta tunteesta, jonka sykkivä kulli syvällä kurkussa aiheutti. Mies oli aivan ekstaasissa ja joutui todella pidättelemään itseään, ettei laukeaisi suuhuni ja sehän ei olisikaan käynyt päinsä, sillä halusin ehdottomasti vielä ratsastaa tuolla uljaalla elimellä.

Annoin hänen hetken rauhoittua ja asettua sohvalle kunnolla selälleen ja runkkailin hiljaa omaa kaluni pitäen sen "pelissä mukana". Hetken kuluttua kuivasin hänen vehkeensä pyyhkeeseen ja asetin kondomin sen päälle miehen pitäessä sitä juuresta pystyssä. Sitten levitin liukastinvoidetta sekä anukselleni, että kondomille ja nostin mekkoni kainaloihin asettuen hajareisin hänen päälleen kasvotusten. Minua kiihotti valtavasti ajatus anaali-neitsyyteni menettämisestä vaimoni seksikkäissä vaatteissa tälle lähes tuntemattomalle miehelle. Siirsin stringin nauhan syrjään peppuvaostani ja tartuin hänen jöpöttävään kulliinsa ohjaten sen tiukkaa peppureikääni vasten. Aluksi tuntui hankalalta saada sitä ohjattua oikeaan kohtaan ja suuntaan, mutta kun sopiva asento löytyi painoin itseäni varovasti tuota jäykkänä jöpöttävää kalua vasten. Pelkäsin satuttavani häntä, mutta nyökytellen hän kehotti minua jatkamaan ja kohta tunsinkin sulkijalihakseni antavan periksi. Se sattui hieman, mutta kipu meni pian ohi ja sykkivä kalu anuksessani alkoi tuntua ihanan tuhmalta. Hiljalleen aloin liikkumaan ja kokemattomuuttani tietenkin nousin pari kertaa liian ylös ja se pullahti ulos suolestani. Pienen harjoittelun jälkeen ratsastaminen kuitenkin alkoi sujua. Silmät ummessa nojauduin taaksepäin ja nylkytin parhaillaan neitsyyttään menettävää persettäni häntä vasten. Mies näki kiihkoni ja hänen huohotuksensa kertoi minulle tiukan peppuni pumppaamisen tekevän hänellekin gutaa. Hetken nautiskeltuani tunsin hänen tarttuvan puolijäykkänä jöpöttävään mulkkuuni ja levittäen sillekin liukkaria ennen kuin aloitti miellyttävän vatkaamisen. Kauaa en tällaista tilannetta kestänyt, vaan sykkivä mulkku syvällä perseessäni sekä rytmikäs runkkaus heppini varressa sai minut laukeamaan huutaen ja lennättämään spermani kaaressa hänen vatsalleen. Hän ei siitä näyttänyt pahastuvan, vaan hymyillen katseli raukeaa olemustani ihanien jälkiväristysten ravistellessa vartaloani kauttaaltaan.

Väsyneenä kömmin hänen päältään ja ynähdin kullin liukuessa pois suolestani. "Sorry, mutta multa meni kaikki voimat, joten saat hoitaa loput itse", sanoin asettuessani sohvan reunalle kontilleni, painaen pääni alas sekä selkäni notkolle ja tarjoten näin persettäni pantavaksi.

"Se sopii paremmin kuin mainiosti", mies vastasi tuijottaen minua kiimaisena. Pian tunsin taas paineen suolessani hänen työntyen nautiskellen liukkaaseen anukseeni kerralla pohjaan saakka. Ähkäisten tartuin sohvatyynyihin ja painoin kasvoni niitä vasten, ettei ulinani kantautuisi ainakaan naapuriin asti. Mies nussi persettäni antaumuksella minun työnnellessäni vastaan ja arvelin tahdin kiihtymisestä, että pian hänkin laukeaisi. Kohta hän vetäisikin kalunsa suolestani ja kiskaisi kumin pois lennättäen spermat selkääni korahdellen samalla jotakin käsittämättömiä sanoja.

Kömmin sohvalle vatsalleni ja näin hänen pikaisesti pukeutuvan. Toivotin hänelle vielä hyvää jatkoa ja kuulin oven kolahtavan hänen jälkeensä kun olin jo raukeana vaipumassa erittäin rentoutuneeseen uneen täydellisen tyydytettynä :)

---------------

Kehuja, haukkuja ja toiveita otetaan kiitollisena vastaan :)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute