Herkku-puhelin
Toisen vaimoa
kivamies

Ne jotka ovat seikkailleet keväthangilla Suomen Lapissa, tietävät kyllä kuinka villiksi meno siellä usein äityy. Ikään kuin pohjoisen ilma jotenkin vapauttaa...tai kiihdyttää, kuinka vain. Tämä kuvio osui kohdalleni kaksi talvea sitten Levin maisemissa...

Olin tuolloin isännöimässä yrityksellemme tärkeää sidosryhmää ja melkoista haipakkaa siinä tietenkin mentiin. Ohjelma oli laadittu erään tapahtumafirman toimesta vauhdikkaaksi ja kosteaksi, joten olo alkoi olla kolmantena päivän melko murea. Asiakasryhmä alkoi tehdä lähtöään takaisin Helsinkiin ja itse jäisin vielä viikonloppua viettämään luksusmökkiin. Pari hyvää ystävääni oli tulossa seurakseni ja tarkoituksenamme oli todella keskittyä kauden viimeisiin laskuihin.

Ystäväni saapuivat vihdoin illansuussa ja päätimme saman tien siirtyä ruokailun kautta viihteelle. Paikallisessa menomestassa sitten tein 'tilannekatsauksen' ja totesin kauniita naisia olevan paikalla mielin määrin. Toivoin, että onni olisi suopea ja löytäisin itselleni yhtä himokasta seuraa...

Ilta eteni normaalin kaavan mukaisesti: juomaa, naurua ja iloista jutustelua...tunnelma oli loistava ja huomasimme mini-seurueemme vetävän ihmisiä puoleensa. Hienoa. Ystäväni olivat omilla tahoillaan kiinni parin innokkaan oloisen daamin kanssa, joten päätin käyttää tilannetta hyväksi katselemalla ympärilleni. Itse olen aina pitänyt siroista naisista ja huomioni kiinnittyikin vähän matkan päässä keskenään juttelevan pariskunnan ´petit´naisen sporttisen hoikkaan olemukseen. Nainen oli makuuni vielä itseäni pari vuotta vanhemman oloinen ja se vain lisäsi mielenkiintoani.

Kun huomasin naisen hieman vilkuilevan minua päin, päätin hänen miehestään välittämättä (tai ehkä hänen kiusakseen) pyytää rouvaa tanssimaan juuri soivaa hidasta kappaletta. Hakiessani nainen vilkaisi miestään kuin lupaa pyytääkseen ja yllätyksekseni mies nyökkäsi meille tanssiluvan. Lattialla seksikkään oloinen rouva esittäytyi Helenaksi. Juttelimme niitä näitä ja jatkoimme vielä toistakin kappaletta. He olivat kaksin nauttimassa lumesta ja itse kerroin omat juttuni. Huomasin hieman tiukentuneen otteen ja vedin itsekin Helenaa lähemmäksi. Jutut hetkeksi hiljenivät ja ajatukseni lähtivät laukalle...en voinut mitään, mutta tunsin kaluni heräävän Helenan kiinteää vartaloa vasten. Naureskellen vetäydyin hieman irti Helenasta ja selittelin etten kohta pysty enää hillitsemään pikkuveljeäni. Helena kysäisi viattoman oloisena, että mikäs se nyt noin innostaa ja vastailin jotain vain miesten kanssa vietetystä viikosta ryyppäjäisineen. Helena veti minut takaisin itseään vasten ja kuiskasi kuinka haluaisi tuntea jäntevän kaluni itseään vasten. Olin aivan ällikällä lyöty - Helenan mies oli muutaman metrin päässä ja siinä hän vain kiehnäsi kivikovaa kaluani vasten tanssilattialla.

En voinut itselleni mitään, mutta hetken päästä huuleni painuivat kohti Helenan kaunista kaulaa ja suutelin sinne kevyesti. Kuulin hänen huuliltaan kevyen huokauksen ja tunsin kuinka lantio painui tiukemmin vasten omaani...kaluni hieroi Helenan alavatsan kohdalla kovana kuin rautakanki. Sitten musiikki vaihtui nopeampaan ja jotenkin kompuroin saattelemaan Helenaa takaisin miehensä luokse. Kiitin molempia tanssista ja olin kääntymässä mennäkseni. Kuulin kuitenkin miehen suusta kutsun jäädä heidän kanssa nauttimaan lasillinen. Homma sopi minulle kuin valettu ja ehdotinkin, että voisin kierroksen tarjota tanssikaverin lainasta. Juomat tulivat nopeasti ja jutustelumme lähti vapautuneesti käyntiin.

Jonkin ajan kuluttua toinen ystävistäni etsi minut käsiinsä ja sanoi heidän olevan lähdössä viihdyttämään löytämäänsä seuraa, eikä kuulemma tarvinnut odotella mökille yöksi ja katosi taas... Niinpä niin, ajattelin...sitähän minäkin olin tullut täältä hakemaan - seuraa. Ajatukseni taisi näkyä päälle, sillä Helenan mies kysäisi tai pikemminkin tokaisi, että ei ole tarkoitus 'jarruttaa' iltaani jos olin hautonut muita suunnitelmia. Hetken jo pohdin eteenpäin lähtöä, kun Helenan mies vielä lisäsi naureskellen että muutenhan tässä joudutaan kaksin jakamaan yksi nainen. Huh, vaikka heitto taisi olla vitsiksi tarkoitettu tuli pöytään heti pienoinen jännite. Vilkaisin Helenaa ja huomasin tämän poskilla punan hieman syventyneen, katseen ollessa suunnattu mieheensä. Samalla hieman rauhallisempi biisi lähti käyntiin ja Helena lähti miehensä kanssa lattialle. Tilasin sillä välin vielä kierroksen ja pariskunnan tultua takaisin olikin uudet juomat pöydässä. Juttu jatkui nyt jälleen vapautuneemmin ja Helena tuli aivan viereeni istumaan. Juomien ollessa loppumaisillaan rohkenin tarjota yömyssyä käytössäni olleessa mökissä. Kerroin tilaa riittävän, sillä kyseessä oli 10 hengelle tarkoitettu ylellinen kelohonkapytinki kaikin mahdollisin mukavuuksin. Sanoin pitäväni siellä majaa luultavasti yksin tämän yön, mikäli yhtään tunnen ystäviäni...joten saisimme rauhassa oleilla.

Otin esiin hyvää punkkua Helenalle ja hänen miehensä kanssa konjakkia. Tunnelma oli rento ja hauska. Helena istui vieressäni sohvalla jalka toisen päällä ristissä, enkä voinut olla vilkuilematta mekon alta paljastuvaa säärtä ja reittä...enkä edes välittänyt vaikka jäin ´kiinni´ vilkuilultani. Itse asiassa Helena taisi nauttia saamastaan huomiosta, sillä olin huomaavinani helman liukuvan hieman ylemmäs, hänen korjatessa asentoaan.

Jutut kääntyivät hiljalleen rohkeammiksi ja kohta huomasin kehuskelevani Helenan miehelle kuinka seksikkään oloinen vaimo hänellä onkaan... Mies myönteli hyvillään ja katseli Helenaa, hän sanoi vaimonsa olevan oikea villikissa sille päälle sattuessaan... Helenan mies alkoi olla selvästi hiprakassa konjakkipullon tyhjentyessä tasaista vauhtia. Helenakin osoitti selvää innostumista nautiskeltuaan jo lähes koko punaviinipullon. Hetken päästä Helena ehdottelikin jälleen tanssia ja veti miehensä ylös nojatuolista.

Katselin heidän tanssiaan ja poistuin hetkeksi WC:hen. Palattuani pariskunta keinui yhä lattialla musiikin tahdissa. Hetken mielijohteesta pysähdyin heidän kohdalle, Helenan taakse. Hivutin hiljalleen käteni naisen uumalle ja sain hyväksyvän katseen hänen mieheltään. Painauduin aivan kiinni Helenan selkään ja annoin lantioni painua hänen takapuoltaan vasten. Huomasin kuinka Helena selvästi kiihtyi ja suuteli ahnaasti miestään. Kaluni oli taas täydessä seisokissa ja kiehnäsin sitä Helenan takapuolta vasten. Nainen selvästi nautti kahden miehen huomiosta, sillä hän inahteli suutelun lomassa. Helenan vartalo värähti, kun painoin omat huuleni hänen niskalleen samalla kun annoin käsieni liukua ylemmäs hänen vartalollaan. Helenan mies oli myös aivan tohkeissaan ja ehdotti makuuhuoneeseen siirtymistä.

Ohjasin vieraani käytössäni olevaan tilavaan 'päämakuuhuoneeseen', jossa oli king-size kokoinen suuri sänky. Nyt suutelin ensi kertaa Helenan kanssa kunnolla ja tunnustelin rohkeammin hänen vartaloaan. Samoin teki Helena ja kohta tunsin käden hivelevän kivikovaa kulliani housujen läpi. Olimme molemmat täydessä kiimassa. Helenan mies oli ryhtynyt riisumaan itseään ja pyysi minua riisumaan vaimonsa. Asia sopi minulle mainiosti ja ryhdyin poistamaan Helenan vaatetusta. Kohta nainen olikin edessäni alastomana ja itsellänikään ei ollut kuin alushousut jäljellä. Suutelimme jälleen ahnaasti ja ohjasin samalla Helenaa kohti sänkyä.

Helena istahti sängyn reunalle ja antoi kielensä liukua vatsaani pitkin alemmas kohti kaluani. Alushousut saivat väistyä, kun nainen veti ne hitaasti vapauttaen räjähdyspisteessä olevan kaluni. Helenan mies istui makuuhuoneen tuolilla runkaten ja katsellen kuinka oma vaimo pelehtii toisen miehen kanssa. Tilanne kiihotti minua omituisuudellaan yhä enemmän ja meinasin laueta heti kaluni upotessa Helenan kuumien huulten väliin. Niinpä irrottauduin ja työnsin Helenaa selälleen avaten samalla hänen reitensä. Annoin huulteni ja kieleni hyväillä rauhallisesti naisen vatsaa liukuen hitaasti kohti selvästi kostunutta jalkoväliä. Helena huokaili ja kuiski haluavansa tulla vieraan miehen otetuksi. Hänen miehensä oli nyt siirtynyt hyväilemään toisella kädellä vaimoaan, toisella edelleen itseään runkaten. Suutelin Helenaa ja kysyin hänen mieheltään, oliko asia ok. Mies nyökkäsi ja kuulin hänen sanovan melkein kuiskaten: 'ota Helena, nai vaimoani kunnolla'.

Toista 'käskyä' en tosiaan tarvinnut. Painoin paksun kaluni kerralla pohjaan ja ryhdyin nauttimaan tuosta liukkaasta, kuumasta pillusta. Toisen miehen naisesta. Helena tuntui nauttivan vähintään yhtä paljon ja naidessani tuota upeaa naista, hänen miehensä katseli hiljalleen runkaten vieressä. Otin Helenan toisen nännin suuhuni, imin ja näykkäisin kevyesti samalla kun kiihdytin hieman naimisen tahtia. Vaikutus oli melkoinen, Helenan pieni uikutus koveni selvästi ja tiesin hänen olevan tulossa... Hänen miehensä hieroi toista kiinteää pientä rintaa ja suuteli vaimoaan nyt ahnaasti suulle. Tilanne oli jotenkin epätodellisen kiihottava. Yhtäkkiä Helenan uikutus muuttui melkein ulvonnaksi ja hän jännittyi hetkeksi kaarelle hieman täristen. Tunsin kaluni ympärillä kuinka naisen sametinpehmeä pillu supisteli orgasmin voimasta. En halunnut vielä laueta, joten en uskaltanut hetkeen liikkua lainkaan. Kun Helenan orgasmi oli laantunut, vetäydyin hänestä ja pyysin kääntymään nelinkontin eteeni.

Helenan mies 'avusti' vaimoaan oikeaan asentoon ja päästessäni pystyssä olevan takapuolen taakse, ohjasin räjähdysherkän kaluni pillun huulille. Helena oikein tarjosi herkkuaan notkistamalla selkäänsä ja työnsi pilluaan kaluani vasten. Vaivatta kaluni solahti nyt jo litimärkään pilluun ja otin hentoa naista lantiolta kiinni. Nain Helenaa nyt vain omaa nautintoani hakien, kunnes olin aivan 'reunalla'. Ilmoitin olevani tulossa ja Helena melkein huusi haluavansa kaiken sisälleen. Hänen miehensä ikään kuin vahvisti toiveen huohottamalla vieressä 'antaa mennä pilluun vain koko lasti', 'anna mennä vaan'. ...ja minä annoin, meinasi taju lähteä kun tunsin orgasmin tulevan. Helenan pillu tuntui niin hyvältä ettei mikään koskaan... Kun kaluni ampui spermasykäyksen toisensa jälkeen laukesi Helenakin uudelleen toistellen kuinka hyvältä kaluni tuntuu.

Olen melko 'runsas' lauetessani ja kun vetäydyin Helenasta hänen pillustaan valui spermaani valtoimenaan. Siirryin pois Helenan takaa hänen vierelleen sängylle. Helenan mies käänsi vaimonsa selälleen ja kiipesi naisen jalkojenväliin. Katselin vierestä, kuinka Helena ohjasi miehensä kalun tottuneesti sisälleen ja hyväilin samalla hänen rintojaan. Helenan mies työnteli hitaasti kaluaan liukkaaksi naidussa pillussa ja kuunteli kuinka Helena kertoi nauttineensa toisesta kalusta. Sitten Helena veti minut lähemmäksi ja suuteli minua jälleen selvästi kiiman vallassa. Hetken kuluttua hänen miehensä laukesi vähintäänkin yhtä voimakkaasti vaimoonsa kuin minäkin. Helena nautiskeli selvästi itsekin ja antoi pienten jälkiväristysten kulkea pitkin vartaloaan. Tilanne rauhoittui hiljalleen ja nukahdimme kaikki kolme samaan sänkyyn.

Jonkin ajan kuluttua heräsin järkyttävään janoon. Kävin WC:ssä ja suuntasin keittiöön juomaan. Helena oli myöskin herännyt ja tuli myös keittiöön hakemaan juotavaa. Olimme molemmat yhä ilman rihmankiertämää. Jotenkin tilanne pysähtyi katsellessani Helenan kiinteää vartaloa ja huomasin jälleen kiihottuvani näkemästäni. Helenakin huomasi kaluni hiljalleen heräilevän ja veti minut lähelleen. Suutelimme jälleen ja olin pakahtua halusta - samoin taisi tuntea Helenakin. Hänen miehensä nukkui toisessa huoneessa ja Helena kuiskasi ettei häntä kannata nyt häiritä.

Se riitti minulle: käänsin Helenan eteeni keittiön pöytää vasten ja ryhdyin sovittamaan kaluani tuohon mielettömän hyväntuntuiseen pilluun. Hiljalleen ryhdyin nauttimaan Helenasta ja molemmat vähitellen lähdimme nousemaan kohti hekuman huippua. Yllättäen ulko-ovi kolahti. Helena aluksi hätkähti, mutta nautinto oli jo saanut otteen ja jatkoimme naimistamme. Toinen ystävistäni oli palannut mökille oman 'seuralaisensa' sammahdettua kesken illan ja oli pudottaa silmät päästään kävellessään keittiöön. Hän oli jo kääntymäisillään pois, kun viittasin hänet lähemmäksi ja vetäydyin Helenasta. Helena käänsi päätään katsoakseen mitä tapahtuu ja kysyin haittaisiko pieni vahvistus joukkoomme. Helena pudisti päätään ja kääntyi posket punoittaen tarjoamaan jälleen takapuoltaan otettavaksi. Ystäväni kuoriutui hetkessä vaatteistaan ja sovitteli kovaa suurta kaluaan Helenaan takaapäin. Naimisen lomassa Helena siirtyi niin, että ylettyi ottamaan oman kaluni huultensa väliin.

Homma tuntui jotenkin kiihottavan utuiselta: naimme ystäväni kanssa yhtä aikaa samaa naista hiihtomökin keittiössä, kun naisen aviomies nukkuu yhdessä mökin makuuhuoneista. Samalta taisi tuntua Helenastakin, sillä taas alkoi tutut inahdukset voimistua ja tiesin naisen olevan lähellä. Ystäväni ja Helena laukesivat yhtä aikaa. Ystäväni pumppasi jälleen uuden spermalastin tuohon seksikkääseen naiseen. Ystäväni häipyi kiitellen ja käänsin Helenan vielä selälleen keittiön pöydälle. Helenan taitava suuhoito oli saanut minut jo lähelle laukeamista, joten kun työnsin jälleen räjähtämäisillään olevan kaluni Helenan kuumaan, spermasta liukkaaseen pilluun, tiesin etten kestäisi kauaakaan. Tunne oli mielettömän kiihottava: Helena silitteli vartaloani ja kaluni liukui kuumassa pillussa. Samalla hän kuiskasi, kuinka haluaa vielä saada uudestaan vieraan miehen laukeavan sisäänsä. Se oli liikaa ja näin tähtiä kaluni laukoessa kuumat siemenensä Helenaan... Hetken toivuttuamme hiippailimme takaisin makuuhuoneeseeni, jossa Helenan mies yhä nukkui sikeästi.

Aamulla heräsin siihen kun Helena ja hänen miehensä olivat tekemässä lähtöä. Molemmat kiittelivät illasta ja uudesta kokemuksesta. Vastailin sanoin samoin ja hymyilin ajatellessani itsekseni, ettei Helenan mies tainnutkaan ihan koko totuutta tietääkään... Pukeuduttuaan Helenakin taisi ohuen peittoi alta huomata armottoman aamuseisokkini. Kumartuessaan antamaan jäähyväispusua, hän vetäisi peittoni syrjään ja hellästi hyväili kivikovaa kaluani. Helena sanoi, että olisi oikein mielellään vielä auttanut aamukankeuden poistamisessa. Hänen miehensä kuitenkin hoputteli lähtemään, taisi äänessä kuitenkin olla hivenen mustasukkaisuutta tai morkkistakin... Helena antoi korttinsa ja toivotti yhteydenoton tervetulleeksi jos uusinta joskus kiehtoisi... Ehkä joskus vielä sekin saadaan aikaiseksi...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute