Herkku-puhelin
Vaimoni yllätti
Marianne TV

Tämä tapahtui pari viikkoa sitten.

Vaimoni oli lähtenyt töihin ja itse olin jäänyt vapaapäivänä sänkyyn lepäilemään, kaivoin esiin pornolehden jossa oli kuvia kiihottavista Shemale naisista joita miehet naivat ja kaluni alkoi seistä, siispä menin vaimoni vaatekaapille ja otin sieltä esiin hänen seksialusasuja sisältävän korin.

Olen ostanut niitä vaimolle ja salaa pukeutunut niihin aina kun on ollut mahdollista, onneksi olemme suht samankokoisia vaimoni kanssa.

ensiksi laitoin päälleni viininpunaisen korsetin missä oli sukkanauhat, samanväriset pitsistringit mustat sukat ja punaiset korkokengät ja lopuksi vielä vaimoni vaalean pitkän peruukin.

Aloin hiljakseen runkata stringeissä seisovaa kaluani ja otin yöpöydän laatikosta vaimoni mustan tekokalun. Nuolin sitä ja työnsin sitä suuhuni saaden sen liukkaaksi ja sitten aloitin työntämään sitä anukseeni.

Se upposi sisääni kokonaan ja aloin hitaasti runkaamaan sillä ja samalla runkkasin kovaa kaluani kun kuulin ulko-oven avautuvan ja vaimoni tuli sisään ja suoraan makuuhuoneeseen.

En ehtinyt tehdä mitään ja näin vaimoni hämmästyneen ilmeen joka kuitenkin muuttui kiimaiseksi ja samalla hän riisui vaatteensa ja tuli viereeni.

Sanaakaan sanomatta hän rupesi runkkamaan kaluani ja otti sen sitten suuhun runkaten samalla anustani sauvalla, kestin 30 sekunttia ja minulta tuli vaimoni suuhun spermat jotka hän nieli ja antoi sen jälkeen minulle spermaisen suudelman.

Sitten vaimoni sanoi että nyt meikataan sinusta oikein kunnolla naisen näköinen narttu sitähän sinä haluat eikö niin.

En voinut kuin nyökätä ja niin alkoi meikkaus kynnet lakattiin ja huulipunat sekä muut ja kun olin valmis niin peilistä katsoi upea nainen.

Siten vaimoni käski laittaa päälleni hänen musta nahka minihame ja rinnoiksi vedellä täytetyt kortsut ja päälle vielä punainen tiukka toppi.

Nyt on täydellistä sanoi vaimoni, sinun nimesi on Marianne senkin lutka, ja hän käski minut makuuhuoneeseemme ja laittoi siteen silmilleni.

Vaimoni käski minun odottaa, kuulin vaimoni puhuvan jonkun kanssa puhelimessa ja 10 minuutin odottelun jälkeen ovikello soi. Vaimoni meni avaamaan ja kuulin jonkun tulevan makuuhuoneeseen.

Sitten tunsin kuinka kädet rupesivat hyväilemään minua ja kohta tunsin jotain kovaa huuliani vasten,

suuni pakotettiin auki ja tuo tuntematon rupesi nussimaan minua suuhun kyrvällään nopeammin ja nopeammin kunnes tunsin kuinka spermat lensivät suuhuni, nielin minkä kerkesin etten olisi tukehtunut ja lopulta kalu otettiin suustani ja sain loput spermat pitkin kasvojani.

Mutta ei siinä kaikki vaativa ääni käski minun imeä kyrpä kovaksi uudestaan ja otin sen suuhuni samalla runkaten sitä ja tunsin kuinka se kasvoi ja kovettui.

sitten minut käännettiin ympäri ja tunsin kuinka kova kyrpä tunkeutui sisääni ja alotti rajun nainnin anukseeni hetken aikaa takaapäin naituaan tuntematon käänsi minut selälleen ja aloitti kiivaan nussimisen uudestaan samalla runkaten kovana seisovaa kaluani samalla tunsin kuinka vieras nopeutti nussimistaan ja samalla laukesi syvälle sisääni vetäisi kyrpänsä ulos ja roiski spermaa päälleni ja silloin myös minulta tuli niin että sain spermaa kasvoilleni ja suuhun joka oli auki kun huusin orgasmissa.

Jäin makaamaan paikoilleni ja kuulin kuinka ulko-ovi kävi ja vaimoni tuli luokseni ja otti siteen pois silmiltäni ja käski minun mennä katsomaan miltä yltäpäältä spermassa oleva kiimainen nainen näyttää.

Olin todella irstas näky ja samalla vaimoni kertoi että koko juttu on sitten videolla josta kiimainen narttu näkee kuinka sua on nussittu.

Samana iltana myös vaimoni pukeutui seksikäisiin alus-asuihin ja yhdessä katsoimme videota jossa minulle tuntematon mies nussi minua, vaimoni kertoi hänen olevan työkaverinsa joka tulee hoitelemaan minua aina silloin kun hän käskee.

Ilta päättyi todella rankaan nussimiseen vaimoni kanssa ja olen tyytväinen että vaimoni hyväksyy pukeutumiseni ja minä saan toteuttaa fantasiani olla kiimainen nainen miesten nussittavana.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute