Herkku-puhelin
Toisen omaa laivalla
Komea Mies

Olen pitkän työrupeaman jälkeen miettinyt lähtemistä rentoutumaan. Varaan itselleni laivamatkan kunnon isolla hytillä miettien jos taas saisin maistaa varattua rouvaa. Siistiytymisen jälkeen lähden katselemaan laivan menoa, ja suuntaan yökerhon puolelle. Välittömästi kiinnitän huomioni kauniiseen tummaan rouvaan, joka on lähtenyt kaveriporukassa liikenteeseen. Katselen häntä muutaman tovin ja alan lähestyä häntä. Hän on pukeutunut hameeseen ja aika avonaiseen paitaan joka paljastaa vähän rintavakoa sekä takkiin. Käyn hakemassa kaksin drinkkiä baaritiskiltä ja lähestyn häntä. Tarjoan hänelle drinkin ja hän ottaa sen vastaan. Vetäydymme hiukan hänen kaveriporukasta ja alamme juttelemaan. Nainen kertoo olevansa varattu ja siksi hiukan ujona. Esittelen itseni ja kerron ettei minulla ole mitään aikeita iskeä häntä, vaikka tarkoitukseni on nimenomaan vietellä taas varattu nainen ja ottaa hänet tietäen että on hän toisen miehen vaimo.

Pyydän naista tanssimaan ja hän suostuu siihen. Tanssimme muutaman nopean kappaleen ja lopulta tulee hidas kappale. Nainen tulee aivan lähelleni ja lisäksi hiukan vedän lisää häntä vasten itseäni. Jatkamme juttelua ja nainen alkaa luottamaan minuun. Nainen unohtaa täysin oman porukkansa ja viihtyy seurassani. Kysyn naiselta lähtisikö hän hyttiini juttelemaan kun yökerhossa alkaa olla meteliä ja porukkaa niin paljon ettei saa selvää mitä toinen puhuu. Nainen suostuu tähän ja lähden häntä viemään kohti hissiä ja koitan välttää hänen kaveriporukkaansa.

Hississä nainen alkaa sanomaan ettei hänen olisi pitänytkään lähteä ja muutenkin empimään. Vastaan hänelle että ei hänen tarvitse olla huolissaan, en yritä häntä mihinkään vietellä, haluaisin vain jutella lisää. Nainen empii mutta suostuu kuitenkin tulemaan hyttiini. Hyttini on iso jossa on leveä sänky. Pyydän Merjan peremmälle ja tarjoan hänelle juotavaa, teen juoman hieman vahvahkon että häneltä katoaisi estot. Jatkamme jutustelua ja Merja valittaa niskojaan, tarjoudun hieromaan niitä.

Pyydän Merjan istumaan tuolille eteeni ja ottamaan takin pois. Merja istuu tuolille ja ottaa takin pois, alta paljastuu musta tiukka toppi joka korostaa hänen isoja rintoja. Alan hieromaan Merjan niskoja jutellen samalla hänelle, hän alkaa nauttia hieronnasta minkä kuulee hänen äänestään. Pyydän että hän ottaisi toppinsa pois, jotta voisin hieroa paremmin. Merja hiukan empii, vakuutan hänelle että hieron häntä vain. Pienen miettimisen jälkeen hän ottaa topin pois ujostellen. Topin alla on mustat pitsiliivit jotka tukevat Merjan rintoja kohottaen niitä. Hän hiukan naurahtaa ja sanoo että olen ensimmäinen vieras mies jolle näyttäytyy näin.

Merja käy takaisin istumaan ja alan hieromaan hellästi hänen niskojaan ja hartioita. Kehun häntä miten upealta hän näyttää ja miten onnellinen hänen miehensä on saadessaan tuollaisen vaimon. Pikku hiljaa juttumme kääntyvät seksiin ja samalla alan hieromaan hieman etupuolelta ja kyljistä. Merja kertoo ettei hänellä ole ikinä ollut muita miehiä kuin omansa. Kehun miten uskollinen hän on ollut miehelleen. Hieroessani kylkiä käyn koko ajan vaativammaksi koskettaen melkein hänen rintojaan, huomaan miten Merja alkaa nauttimaan siitä. Tästä johtuen pääni on aivan Merjan niskassa. Varovasti kokeilen Merjan liivejä sivusta samalla painaen pääni hänen kaulalleen suudellakseni sitä. Toiseen käteen otan koko rinnan ja hieron sitä.

Merja säpsähtää ja sanoo että mun pitäisi lopettaa. Sanon hänelle että tiedän hänen haluavan tätä, mutta silti hän koittaa mumista etten saisi jatkaa. Hyväilen rintaa hieman vaativammin ja suutelen hänen kaulaa ja korvan lehteä. Toinenkin käteni menee hänen etupuolelleen hyväilemään rintoja liivien päältä. Tunnen miten hänen nänninsä ovat jo kovina ja nipistelen niitä hiukan. Merja edelleen sanoo ettei hän voisi tehdä tätä ja hänen pitäisi mennä jo takaisin kavereiden luokse. Jatkan rintojen hyväilyä vaativammin ja kaivankin toisen rinnan ulos kupista ja hyväilen sitä. Nipistelen nänniä ja se on aivan kovana sormieni välissä.

Toinen käteni menee hänen housuilleen ja avaan farkkujen napin ja tunnustelen hänen pikkareitaan haarojen päältä. Pikkarit ovat aivan märät ja hyväilen siitä. Kysyn vaimoltasi haluaako hän että menen pidemmälle, Merja sanoo ettei hän saisi tehdä tätä ja kuinka hän on ollut uskollinen miehelleen. Otan toisenkin rinnan ulos liiveistä ja hyväilen sitä, nänni kovettuu sormieni välissä. Haaroissa käteni hyväilee vaativammin ja siirrän pikkareita vähän sivuun että pääsen hyväilemään hänen märkää pilluaan.

Hetken jatkettuani pyydän häntä nousemaan ylös tuolista ja Merja nousee, riisun häneltä farkut pois. Hän on edessäni pikkarit jalassa ja liivit päällään, joista rinnat on otettu ulos. Merja näyttää todella seksikkäältä ja hänellä on kiimainen katse. Äkkiä hänen puhelin piippaa tekstaria, hän kaivaa puhelin esille ja hänen kaveri kyselee että minne hävisi ravintolasta. Merja alkaa jo perumaan kaikkea ja sanoo että hänen pitäisi mennä. Pyydän häntä istumaan takaisin tuolille ja käyn hänen jalkojen väliin. Levitän hiukan haaroja ja näen todella märät pikkarit.

Siirtäessäni Merjan pikkareita sivuun alkaa hänen puhelin soida, hän katsoo kauhistuneena soittajan nimeä, ”mieheni soittaa” Merja parahtaa kiimoissaan. Minussa herää piru mielessäni ja käsken Merjan vastata siihen. Samalla siirrän hänen pikkareitaan sivuun ja alan nuolemaan hänen pilluaan. Kuulet kuinka hänen hengityksensä kiihtyy välillä ja puhe on katkonaista. Merja koittaa laittaa haarojaan yhteen, mutta ei onnistu siinä kun olen niiden välissä. Merja katsoo minua samalla koittaen jutella kanssasi. Nuolen häntä pitkin vedoin ja välillä näykin klitorista, Merja kostuu siitä edelleen. Saadessaan puhelun loppuun hän sanoo ettei sitten enempää kuin tämä nuolenta, koska tämä ei ole pettämistä vielä, nyökkään hänelle ja jatkan nuolemista.

Pyydän hänet sängylle makaamaan jotta voin jatkaa nuolemista ja Merja käy sängylle selälleen ja levittää jalkansa heti auki. Näen miten hänen pillunsa valuu kiimanestettä. Käyn hänen eteensä nuolemaan ja näykin klitorista. Samalla toinen käteni jatkaa hänen rintojen hyväilyä ja nännien nipistelyä. Merja inisee kiimassa ja huokailee. nousen ylös ja etsin kumin käteeni ja pyydän vaimoasi laittamaan sen paikalleen ja hän tekee sen varmoin ottein. Pyydän Merjaa levittämään jalkojaan enemmän että pääsen työntymään häneen.

Alan työntyä isolla kalullani häneen hiljalleen tuntien miten Merjan pillu antaa periksi ja hän inisee samalla. Työntelen hiljaa kaluani edes takaisin Merjan märässä pillussa ja kysyn miltä vieras kyrpä tuntuu pillussa, hän vastaa että todella hyvältä ja isolta ja kuinka se tekee tosi hyvää. Katselen Merjan kiimaisia kasvoja samalla kun nain häntä. Hetken kuluttua pyydän häntä käymään kontalleen eteeni. Käyn hänen taakseen ja Merjan huomaamatta otan kumin pois ja työnnyn paljaalla kalullani häneen. Nyt tunnen paremmin hänen märän ja kuuman pillun kaluni ympärillä. Kyselen uudestaan miltä vieras kyrpä tuntuu hänen pillussa. Merja vastaa ettei hänen miehensä kyrpä ole koskaan tuntunut samalta ja miten kiimainen hän onkaan saadessaan vierasta kyrpää.

Merja hyväilee alakautta itseään samalla kun nain häntä takaapäin. Tunnen miten hänen pillunsa alkaa supistelemaan ja hän saa orkun. Merja inisee ja huohottaa orkun tullessa. Annan oman kyrpäni nauttia Merjan pillun supistelusta ja lopetan naimisen. Vetäydyn ulos hänestä ja Merja alkaa sanomaan että hänen pitäisi mennä jo takaisin kavereidensa luokse. Sanon hänelle että hän voisi imeä vielä minua uudestaan. Merja suostuu tähän ja kävelen hänen eteensä ja hän ottaa kaluni kiimaisena suuhunsa. Pidän häntä päästä kiinni ja nautin Merjan suusta. Hetken annan Merjan imeä minua ja vetäydyn ulos hänen suustaan. Kävelen hänen taakseen ja upotan hänen syljestä märän ja kovan kyrpäni takaisin hänen pilluunsa. Merja käskee panemaan mua kovaa, koska ei ole kotona ikinä saanut tällaista kyrpää. Merja huohottaa kiimasta nainnin tahdissa, kehuu miten iso kyrpä minulla on ja miten hyvää se tekee hänelle

Välillä kiihdytän tahtia kovemmaksi ja Merja huutaa kiimaisempana, välillä hiljennän tahtia jolloin Merja käskee naida kovaa hänen märkää pilluaan. Kyselen onko hän ikinä saanut tällaista kyytiä ja nauttiiko hän vieraan miehen kyrvästä pillussaan, Merja sanoo olevansa aivan täynnä isoa kyrpääni ja tuntuvan sen paremmalta kuin miehensä kyrpä. Kuulen miten Merjan pillu litisee kiimaisena naimisen tahdissa. Otan kaluni ulos Merjan pillusta ja katselen miten pillu jää avoimeksi, Merja sanoo että mun täytyy laittaa se heti takas sisälle koska se tekee tosi hyvää hänelle.

Jatkan naimista pitkään välillä kehuen Merjaa ja hänen pilluaan, sanon hänelle kohta saavani. Merja sanoo etten saisi tulla sisälle, lupaan olla laukeamatta sisälle, kuitenkin mielessäni päätän että sinne Merja saa spermani. Toistan olevani lähellä tulemista, mutta niin on Merjakin saamassa omaa orkkuaan. Sanon että nyt tulee ja työnnyn niin syvään Merjan märkään pilluun kuin vain saan. Merja hokee että ei sinne, ota ulos, eih näin, hän huutaa itsekin kiimassa ja tuntuu nauttivan saadessaan spermat sisäänsä.

Toivuttuaan omasta orkustaan, Merja alkaa katumaan koko juttua ja sanoo että hänen pitäisi palata kavereidensa luokse ja mitä Timokin tästä sanoisi jos tietäisi että hän kävi vieraissa. Sanon etten kerro tästä kenellekään ja hän voisi käyttää suihkua puhdistumiseen. Merja sanoo että voisi käydä suihkussa pesulla, kävelemme sinne yhdessä ja laitan suihkun päälle. Kysyn Merjalta saisinko pestä hänet, hän suostuu siihen pitkän harkinnan jälkeen, ajatellen ettei se enää haittaisi.

Seisomme molemmat lämpimän suihkun alla, minä Merjan takana. Saippuoin häntä joka paikasta, varsinkin rinnat saavat suuren huomioin käsiltäni. Hyväilen niitä ja nipistelen nännejä sormieni välissä. Siitä siirryn hiljaa alaspäin kohti hänen haarojaan. Pyydän että hän levittäisi niitä. Merjan levitettyä haarojaan alan pestä ja hyväillä häntä. Tunnen miten spermani valuu hänestä ulos ja pyöritän sitä sormissani. Välillä kiusaan klitorista ja kuulen miten Merja alkaa taas olla kiimassa. työnnän sormea hänen sisään ja tunnen miten märkä hän on sisältä.

Merja alkaa vastustelemaan ja sanomaan että olen jo saanut hänet antautumaan. Merjalle alkaa tulla morkkis siinä minun hyväillessä häntä. Jatkan silti pillun hyväilyä ja tunnen miten pillu kostuu entisestään. Pyydän Merjaa käymään polvilleen eteeni ja ottamaan minulta suihin siinä suihkussa veden virratessa meidän päältä. Merja käy polvilleen ja alkaa ottamaan minulta suihin, samalla kun pidän hänen päästä kiinni. Tunnen miten Merjan pehmeät huulet painautuvat kyrpäni ympärille ja miten kyrpä alkaa liikkumaan hänen suussaan.

Kehun samalla miten hyvä hän on ottamaan suihin ja miten onnekas Timo onkaan saadessaan noin kiimaisen naisen. Katson koko ajan Merjan kasvoja hänen imiessään minua, näen miten kiima paistaa hänen silmistään. Kysyn Merjalta haluaako hän lisää vierasta kyrpää pilluunsa, hän nyökkää. Katkaisen suihkun ja talutan hänet takaisin hytin puolelle ja käsken hänet kontalleen sängylle ja käyn itse hänen taakseen. Kysyn Merjalta mitä hän haluaa, hän vastaa vienosti että vierasta kyrpää, sanon hänelle etten kuullut mitä hän haluaa, Merja vastaa hiukan kovempaa että vierasta kyrpää. Sanon etten kuullut vieläkään ja nyt Merja huutaa että vierasta kyrpää. Vastaan hänelle että täältä sitä sitten saa ja työnnyn häneen. Tunnen miten pillu on liukasta spermasta jota valuu joka työnnöllä ulos hänen pillustaan. Sä taidatkin olla aika kyltymätön, Merja sanoo että on aina tykännyt kyrvästä ja haluaa sitä paljon.

Takaapäin naidessa katselen Merjan peppua. Otan sormella pillusta valuvaa spermaa ja laitan sitä hänen peppuaukolle. Merja alkaa sanomaan ei sinne, sanon vain hänelle että kyllä hänen pitää saada täysi nautinto vieraasta miehestä. Varovasti työnnän spermaisen sormen Merjan peppuun. Tunnen miten tiukka peppu on ja miten se antaa vähitellen periksi. Merja vikisee vieläkin etten saisi työntyä sinne, mutta en välitä siitä. hetken aikaa sormella työnneltyäni Merjan peppuun on aika vaihtaa sinne oikea kyrpä.

Vedän kaluni ulos Merjan spermaisesta pillusta ja vien kaluni peppuaukolle. Hiljaa alan painautua Merjan peppuun, Merja vinkuu ettei ole antanut sitä edes Timolle, sanon hänelle että tämän jälkeen annat sitä mielellään hänelle. Terska liuskahtaa Merjan peppuun ja Merja vingahtaa samalla. Hellitän hetkeksi että Merja tottuu tunteeseen kun vieras kyrpä uppoaa peppuun ja alan työntää loppua kyrvästä hänen peppuunsa. Varovasti työnnettyäni pääsen aivan kokonaan hänen peppuunsa. Merja ulvahtaa nautinnosta samalla kun kyrpäni on täysin hänen pepussaan.

Näin kävi erään miehen vaimolle, voisiko sinun vaimosi olla seuraava???

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute