Herkku-puhelin
Anne ja Timo
Zim

Oli kulunut kaksi viikkoa siitä kun Anne oli lunastanut takuitaan ensimmäisen kerran. Silloin tämä kuvankaunis naapurin tyttö otti minulta siemenet käteensä. Olin ollut salaa todistamassa kun Anne oli pettänyt poikakaveriaan antamalla pillua jollekin vieraalle kerrostalomme kellaritiloissa. Nyt olin julmalla kiristykselläni saanut tämän mukaan uuteen petokseen, petokseen minun kanssani. Anne oli sulkenut suuni runkkaamalla minua ja lypsämällä siemenet rinnoilleen.

Tapasimme taas hississä, ja katsellessani tuota urheilullista ja upeaa tyttöä, tuntui todella kaukaiselta ajatukselta saada kiristettyä sama hoito uudelleen. - Moi Timppa, ootsä iltapäivällä kotona. Mulla ois vähän asiaa, Anne tokaisi. - Olenhan mä, vastasin vähän pelokkaana sillä arvelin että Anne tekisi nyt selvää leikistäni.

Anne tuli meille koulun jälkeen kuten edelliselläkin kerralla. - No mistä sä haluisit puhua? - Kuule Timo. Musta tuntuu että mä oon sulle palveluksen velkaa, kun oot pitänyt noin kiltisti sanasi. - Ehh. niin kai. Anne istahti sängyn laidalle, vei kätensä hetkeksi vyötäisilleni ja hymyili tuon ihanan valloittavan hymynsä. - Mä saan nyt päättää, Anne kuiskasi hentoisesti.

Hän ujutti pehmoiset kätösensä paitani sisään ja hyväili litteää vatsaani, laskeutuen hitaasti alaspäin farkkujeni ylänapille. Elimeni alkoi elää, kun Anne vei kätösensä housujen etumukselle, alkaen hieroa kohoumaa farmareiden päältä. Seisoin hoopona Annen edessä ja tunsin pakahtuvani tiukkoihin farkkuihini.

Sydämeni lyönnit kiihtyivät kun tuo söötti Anne avasi vyön ja napsautti ylänapin auki. Tottunein ottein hän riisui farkut nilkkoihini, ja alkoi nuuskia kookkaalla nenällään napani neitseellistä tuoksua. Siittimeni pää pyrki jo ulos alushousujeni vyötärönauhan alta. Minulle ei koskaan oltu tehty mitään tällaista ja odotin jännityksestä jäykkänä mitä tulisi tapahtumaan. Ottaisiko Anne sen suuhunsa vai tekisikö samanlaisen runkkauksen jonka teki aiemmin.

Annen punaiset töröhuulet olivat nyt laskeutuneet napani alapuolelle, kun tyttö samanaikaisesti riisui puristavat alushousuni kinttuihin. Potkin housut jaloista ja asetuin kevyeen haara asentoon Annen kasvojen eteen. Tämä tarttui minua vyötäisiltä kaksin käsin ja katsoi silmiini valloittava hymy kasvoillaan. - Sulla on Timo söötti . ei se haittaa vaikka se onkin noin pieni, Anne kuiskasi hellästi.

En hämmentynyt tuosta lauseesta, vaikka olinkin hyvin kateellinen sille miehelle joka oli nussinut Annea järeällä, pamppumaisella kyrvällään kellarissamme. Silloin minua säälitti Annen pikkuruinen vittu, kun tuo hirviökyrpä kirnusi sisään ulos naapurin Annessa.

Katsoin alas Annen suloisiin kasvoihin vain todetakseni kuinka kaunis tuo tyttö olikaan. Kun pitkät ruskeat hiukset oli nyt suittu korvien taakse niin kasvojen täydelliset piirteet tulivat parhaiten esille. Raskaat silmäluomet ja sirkeät silmät olivat Annelle tunnusomaista. Kookkaan oloinen nenä loi ylpeähkön vaikutelman ja törröttävä ylähuuli täydensi kasvojen seksikkään yleisilmeen. Valkoinen hammasrivistö ei ollut aivan täydellinen, mutta kaksi eturivin leveää raksihammasta lisäsivät vain persoonallista ilmettä. Miltähän nuo hampaat tuntuisivatkaan kullissani, miten olinkaan päässyt täysin neitseellisenä ja kokemattomana poikana kulli pystyssä Annen kaltaisen tytön kasvojen eteen, ajattelin.

Annen kädet lepäsivät nyt pyllylläni, kun elämäni suurin ihme tapahtui. Anne otti kyrpäni suuhunsa. Hän noukki rustomaisen kullini suuhunsa, siihen käsin koskematta. Päässäni kohisi kun katsoin Annea, tämän ottaessa siitintä suuhunsa huulet tötteröllä. Onnekseni olin runkannut aamulla kouluun lähtiessäni, sillä en olisi nyt tahtonut suihkuttaa liian nopeasti. En osaa kuvailla sitä tunnetta minkä sain kokea, kun liukkaat huulet sulautuivat kyrpäni ympärille ensimmäisen kerran elämässäni. Tunsin suurta ylpeyttä kun tuo ensimmäinen oli Anne, kaupunkimme halutuin tyttö.

Annen kätöset hakeutuivat takapuoleni vakoon ja kulli upposi syvemmälle suuhun. Kun nenä kosketti häpyluutani ja hentoista karvoitusta, oli siitin juurtaan myöten Annen suussa. Kyrpäni oli vain reilut kymmenen senttiä pitkä, joten kokonaan suuhun ottaminen ei tuottanut Annelle mitään vaikeuksia.

- No Timppa, miltä tuntuu, Anne mumisi kulli puolittain suussa, -käypä tuohon sängylle kontallesi. - Ihmeelliseltä, totesin ja siirryin sängylle haluttuun asentoon, kyrpä pystyssä jököttäen. Tunsin itseni idiootiksi nököttäessäni pylly pystyssä ilkialastomana, Annen asettuessa takapuoleni taakse, mutta halusin kokea nyt kaiken mitä oli tarjolla.

Anne puristeli pakaroitani lämpöisillä käsillään ja levitteli niitä erilleen toisistaan. En osannut aavistaakaan mitä oli tulossa, kunnes pieni nyrkki kiertyi kyrpäni ympärille ja saatoin tuntea Annen nenänpään pyllyni vaolla.

Kohta tunsin liukkaan kielen lipomassa pyllyni reikää. En voinut uskoa sitä todeksi. Anne nuolee persettäni ja runkkaa vielä samanaikaisesti! Yritin miettiä ihan jotain muuta, etten olisi ruiskuttanut Annen käteen. Lämmin hengitys, lipova kieli ja tuhina pyllyni seutuvilla vaati itsehillintää. Miettiessäni jääkarhuja, Anne ujuttautui nyt alleni ja juuri oikeaan asentoon., saadakseen siittimeni uudestaan kuumaan suuhunsa. Se asento ei kuitenkaan miellyttänyt.

- Selälleen Timo, käänny selälleen, Anne pyysi. Käännähdin ympäri eikä tuo töröhuuli päästänyt elintäni suustaan. Nojasin puolittain sängyn päätyyn kun Anne aloitti viimeistelyn.

Molemmat kädet siirtyivät haaroihini ja tavoittivat pulleat kivekseni. Kyrpä upposi taas juurtaan myöten tytön suuhun, kun kohta Anne alkoi huulineen hitaasti liukua vartta pitkin ylöspäin. Kädet pumppasivat nyt puolivoimakkaasti kellejäni ja Anne nyökytti jo tehokkaammin imuttaen. Tiesin että Anne aikoi ottaa suihin!

Olisin halunnut riisua Annen alastomaksi, nuolla pillua ja kokeilla nussimista, mutta en halunnut keskeyttää suihinottoa tilanteen menettämisen pelossa. Anne liu'utti suutaan siittimessäni verkkaisesti. Turpeat huulet lypsivät esinahkaa edestakaisin, Annen tehdessä työtään ilmeisen tottuneesti. Huulet asettuivat nyt esinahan reunaan ja Anne alkoi nykyttää päätään lyhyin liikkein. Kun kädet pumppasivat samanaikaisesti pallejani, tiesin että liika on liikaa.

- Anne. Anneh Tunsin pingottuvani jäykäksi jouseksi koko vartaloltani kun hetki koitti. Annen jatkaessa jo äänekästä lutkutustaan, siittimeni kasvoi äärimittoihinsa ja järisyttävä purkautuminen alkoi. Ensimmäinen limppi singahti kuin tykin suusta Annen suuhun ja hetkessä tytön suupielistä tursahti ulos kappale harmaata siemennestettä. Kaksi kättä pumppasi yhä pallejani, kun loputtomat mäihäpanokset ampaisivat kiivaina sarjoina naapurin Annen suuhun. Katsoin huumaantuneena tyttöä joka imi kyrpää ja nieli spermaani sitä mukaa kuin suinkin ehti.

Spermaa valui valtoimenaan Annen suusta kullin varteen ja sieltä vatsalleni. Uskomattoman voimakkaat kouristukset riuhtoivat vartaloani Annen yrittäessä pitää kulliani suussaan loppuun asti. Anne otti suihinsa kaiken mitä otettavissa oli. Anne ottaa suihin. Anne ottaa suihin, hoin mielessäni, tykittäessäni mäihää Anneen. Somat huulet olivat jo harmaana, mäihän mitä Anne ei ehtinyt nielemään, pulpahdellessa ulos suupielistä. Harventuneet sykäykset pullauttivat yhä limaa jo liisteriseen suuhun, Annen hoitaessa huolella tyydyttämäänsä elintä.

Kun ekstaasi alkoi vihdoin hellittää, kulli alkoi löystyä ja Anne katsoi silmiini kyrpä suussaan. Hieman häpeissäni katsoin Annen suloisia suttaantuneita kasvoja, kun elimeni oli jo sulanut miltei alkumittoihinsa. Anne päästi sen suustaan ja nielaisi yskähtäen vielä suuhunsa valuneen siemennesteen. Suupieliään pyyhkien Anne nousi sängyltä ja minä jäin siihen makaamaan aivan tyrmistyneenä.

- Njam. mä luulen että tätä sulle ei oo tehny vielä kukaan. Ens kerralla on Timo sun vuoro. Voit saada sitten vähän enemmänkin, Anne sanoi hellästi, antoi suukon poskelleni ja lähti samantien yskähdellen kotiinsa.

Mitähän vielä voisinkaan saada, jäin pohtimaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute