Herkku-puhelin
Vaimoni vieraissa
Aisuriksi joutunut

Vaimoni Sanna on aina kerännyt miesten katseita. Sanna kun on kiinteä vartaloltaan, mutta peppu on mukavan kokoinen ja C-kupin tissejäkin kelpaa katsella. Ei siis ihme, että miehet tuijottavat. Viime aikoina olen huomannut kiihottuvani, kun miehet ja etenkin vanhemmat miehet katsovat häpeilemättä Sannan kaula-aukkoa baareissa ja ravintoloissa. Jotenkin ajatus siitä, että vieras viisikymppinen setä himoitsee kolmekymppistä vaimoani saa minut heti kovettumaan, vaikka en olekaan kehdannut asiaa Sannalle kertoa.

Kun Sanna on käynyt yksin baareissa niin joskus juttu on kotona mennyt siihen, miten miehet häntä katselevat. Kerrankin kultani tuli baarista kotiin hieman humalaisena ja alkoi pian selittämään minulle, miten yksi 53-vuotias ukko oli piirittänyt häntä koko illan ja lopuksi oli kaiken lisäksi vielä täysin avoimesti ehdottanut seksiä.

"Siinä se vain tuijotti rintojani ja yritti hieroa peppuani", Sanna sanoi minulle ja huomasi, että kaluni seisoo ihan kovana alushousuissani (olin jo nukkumassa, kun Sanna tuli kotiin).

"Mikäs se täällä seisoo!", vaimoni huudahti ja alkoi hieroa kovettunutta kaluani. Sanna kaivoi kaluni esille ja alkoi varmoin ottein runkata sitä niin, että minun oli pakko huohottaa kiimasta.

"Haluaisitko sä, että antaisin tuollaisen vanhan sedän työntyä muhun?", Sanna kuiskasi korvaani. Aluksi vain huohotin enkä kehdannut sanoa mitään, sillä häpesin sitä, että ajatus sai minut kovaan kiimaan.

"Haluaisitko?", Sanna toisti kysymyksensä ja minun oli pakko myöntää, että kyllä, haluaisin.

"Sitten meidän pikkuinen pääsisi naimaan spermapillua", kultani sanoi ja runkkasi samalla kulliani. Ei jäänyt epäselväksi, että pikkuisella Sanna viittasi seisovaan kulliini. Sanna nousi hetkeksi sängyltä ja riisui pikkuhousunsa ja hameensa ja istui häpeilemättä kasvoilleni. Kiimaisen pillun tuoksu iski nenääni ja aloin kiltisti nuolla vaimoni limaista vakoa.

"Ajattele, kun siellä olisi vieraan sedän iso kalu", Sanna huohotti ja hieroi pillua kieltäni ja kasvojani vasten. "Sellainen iso hevoskulli. Saisin kerrankin oikein isoa kalu. Olin ihan märkä ravintolassa, kun se setä ehdotti mulle naimista." Taisi humala tehdä tehtävänsä, sillä en ollut koskaan aiemmin kuullut vaimoni suusta noin rivon kiihottavaa puhetta. Sanna vikisi, uikutti ja huohotti kiimaisena ja pian hänen ihana vartalonsa vapisi orgasmin voimasta kasvojani vasten. Runkkasin kaluani voimalla ja laukesin itse samalla hetkellä niin, että spermat ruiskahtivat vatsalleni.

Seuraavana viikonloppuna Sanna lähti taas ystävänsä kanssa baariin. Sanna käytti ennen baariin lähtöä pitkän ajan meikkaamiseen ja pukeutuminen oli normaaliakin rohkeampaa. Huomautin asiasta ja Sanna tokaisi, että kokeillaan, jos tänään vaikka lykästäisi.

"Mitä sä tarkoitat?", änkytin hämmästyneenä. En voinut mitään sille, että kasvoni punottivat ja kaluni alkoi heti kovettua. Vaimoni taputteli kaluani ja kuiskasi korvaani: "Jos joku setä haluaisi nussia mua". En saanut järkytykseltäni ja kiihotukseltani sanaa suustani. Nyt Sanna siis aikoi oikeasti antaa jonkun sedän nussia. Olin jo jonkin aikaa haaveillut asiasta, mutten ollut varma, haluisinko asiaa oikeasti.

Katselin koko illan rauhattomana televisiota ja odotin Sannaa kotiin. Puolen yön aikaan kännykkäni piippasi ja siellä oli viesti Sannalta: "Hei kulta. Tapasin yhden sedän. Käyn jatkoitta ja tuun sitten pian kotiin!". Nyt siitä sitten tulisi totta, halusin tai en: Sanna aikoi naida vieraan ukon kanssa. Aika alkoi madella todella hitaasti. Katselin netistä pornoa, mutten halunnut kuitenkaan runkata kaluani, etten heti laukeasi.

Viimein ulko-ovi kävi neljän maissa ja hiprakassa oleva vaimoni saapui kotiin. Sanna halasi minua ja sanoi häpeilemättä: "Sain tänään kerrankin oikeasti isoa kalua". Olin aivan tyrmistynyt enkä voinut muuta kuin huohottaa kovan kiimani takia. Sanna veti minut kädestäni makuuhuoneeseen ja alkoi riisua vaatteitaan. Kultani avasi paitansa ja otti rintansa esille liivien kupeista sekä riisui hameensa ja pikkuhousunsa. Pikkarit Sanna ojensi minulla ja näin, että niissä oli iso klöntti valkoista spermaa.

"Oi kulta...", vaikeroin epäuskoisena ja oli pakko kaivaa kova kulli esille. Sitten Sanna kävi selälle makuulleen ja kysyi: "Haluutko, että kerron millainen setä se oli?". Vastasin myöntävästi, jolloin nuori rouvani levitti jalkansa ja tokaisi: "Sitten sun pitää nuolla pillu puhtaaksi".

"Kyllä kulta", sanoin kiltisti ja aloin nuolla limaista pillua. Tuoksu oli huumaava, mutta siitä huolimatta työnsin kieleni syvälle turpeaan vakoon, joka maistui kirpeältä ja suolaiselta spermalta.

"Noin kulta, nuole se puhtaaksi", Sanna huohotti ja uikutti. "Tapasin sellaisen reilu viisikymppisen vähän mahakaan sedän, joka oli kiimassa muhun. Mentiin sedän luo ja siellä se halus melkein heti naida mua. Pylly vaan pystyyn ja sitten kalua sisälle pilluun. Sillä oli jumalattoman iso kulli, jolla se siemensi mun vitun kolme kertaa. Setä pani kovaa ja sanoi, että oon kiimainen huoravaimo. En oo koskaan vielä saanut niin isoa, kulta. Nuole nyt sun naitua pikkuvaimoas, sähän haluat, että mä nain vieraita setiä." Tuttu uikutus alkoi kuulua Sannan suusta ja vaimoni laukesi paljon nopeammin kuin normaalisti. Nousin Sannan päälle ja asettelin kaluni limaiseen vittuun.

"Noin, työnnä sinne pikkukullia. Sedällä oli kyllä paljon isompi. Sähän haluat että mä jaan pillua vieraille vai mitä kulta?", Sanna tivasi ja oli tyytyväinen vasta, kun myönsin, että kyllä, haluan vaimoni nussivan vieraita setiä. Sannan pillu tuntui paljon liukkaammalta kuin yleensä, mutta olin niin kiimassa, ettei se haitannut yhtään. Kun Sanna taas sanoi, että "sedällä oli ihanan iso kyrpä", en voinut enää pidätellä vaan laukesin ähkien vaimoni valmiiksi siemennettyyn pillun.

Olen oikeastikin kolmekymppinen mies, mutta tarina oli fantasiaa, sillä minulle ei valitettavasti ole tuollaista vaimoa, joka haluaisi naida setien kanssa. Haluaisin kuitenkin, että olisi, sillä asia kiihottaa minua todella paljon. Palautetta saa mielellään antaa. Mistä tuollaisen ihanan vaimon löytäisi? ;)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute