Herkku-puhelin
Vaimoni teki minusta aisankannattajan jatkoa
aviomies

Heräsin aikaisin aamulla kovaan kipuun, minun kullini oli kivikovana ja siveysvyöni aiheutti tuon kivun. Minua panetti valtavasti. Muistelin kuinka ennen naimisiin menoamme saatoimme ennen töihin lähtöä rakastella, tai rehellisesti sanottuna ne olivat pikapanoja, koska laukesin aina muutaman vedon jälkeen.

Minulla oli myös valtava kusihätä, niin kun aina aamuisin. Pertin miehekkäästä kuorsauksesta päättelin että vaimoni ja Pertti nukkuivat vielä. Hiivin hiljaa vierashuoneen ovelle ja avasin sen varovasti. Oven avattuani huomasin että makuuhuoneemme ovi oli auki ja näin kuinka vaimoni nukkui käpertyneenä Pertin kainaloon. Hiivin alakerran vessaan etten olisi herättänyt heitä. Kävin kusella ja menin sitten keittiöön hakemaan kostuketta kuivaan suuhuni joka sekin kuuluu aamuisiin rituaaleihini. Huomasin lapun keittiön pöydällä ja siinä luki:

Huomenta rakas!

Ennen kun lähdet töihin niin katathan Pertille aamiaispöydän valmiiksi. Pertti haluaa kahvia, kaurapuuroa, keitettyjä kananmunia, ruisleipää jossa päällä voita, juustoa ja kinkkua.

Olehan ahkera töissä!

Terveisin

Rakas Vaimosi

Ps. Pidä panta kaulassa. Jos olet oikein kiltti loppuviikon niin saat palkinnon!

Voitte uskoa ettei paljon huvittanut ruveta tekemään aamupalaa miehelle joka pistää minut katsomaan vierestä kun hän nussii tuoretta vaimoani. No ajattelin että jos nyt tämän loppuviikon jaksaisin vielä tätä vaimoni leikkiä ja yrittäisin kaikkeni että olisin vaimoni mieliksi ja vaimoni saisi kerrankin nauttia kunnolla, niin saisin varmasti todella hyvän palkinnon.

Siispä katoin Pertille pöydän ja keitin kahvit ja tein kaikki niin kuin Pertti halusi. Sitten rupesin valmistautumaan töihin lähtöön. Kävin pikaisesti suihkussa ja puin vaatteet päälleni. Onneksi sain kaulapantani peitettyä kauluspaidan kauluksen alle, niin ettei koko kaulapantaa edes huomannut. Kaiken lisäksi minulla oli lyhyt työpäivä edessä, yksi palaveri ja sen jälkeen olin vapaa lähtemään kotiin. No palaveri meni mainiosti, mutta palaverin jälkeen pomoni Kaija pyysi minut vielä työhuoneeseensa. Kaija oli Janikan äidin ystävä ja samalla myös Janikan hyvä ystävä. Janika ja Kaijan suhteiden avulla olin päässyt tuohon työpaikkaan.

Kaija oli 50-vuotias hyvin menestynyt sinkkunainen. Kaija oli isoperseinen ja muutenkin hieman isompikokoinen vaaleahiuksinen nainen. Kaija pukeutui kuitenkin arvolleen sopivasti ja oli tiukka ja vaativa pomo, varsinkin miehiä kohtaan ja erityisesti vielä nuoria miehiä kohtaan.

Huomasin heti että Kaija katsoi minua jotenkin eri tavalla kuin ennen. Kaija hymyili kummasti ja katsoi minua ihan kun olisi tiennyt minusta jotain ja arvioinut minua sen perusteella. Sitten Kaija aloitti tiukasti "Vaimosi soitti minulle." . Nielaisin ja kiristin kravattiani hermostuneesti, melkeinpä arvasin mitä asia koski. Kaija jatkoi "Janika pyysi että voisin pitää sinua silmällä töissä ja tarkistaa että pidät kaulapantaasi kaulassasi?" Olin todella nolona. Kaija jatkoi "Oletko ollut vaimollesi uskollinen? Avaappas kauluksesi Tuomo!" .

Ei auttanut kun avata kaulus ja näyttää pomolleni Kaijalle että kaulapanta todella oli kaulassani. Kaijalle tuli puhelu. Se oli ilmeisesti joku asiakas koska Kaija rupesi puhumaan palaverin tuloksista. Itse rupesin laittamaan paitani kaulusta kiinni ja olin tekemässä lähtöä, kun Kaija keskeytti puhelun hetkesi ja huikkasi "Äläpäs vielä mene minnekkään! yksi asia meinasi unohtua.". Puhelun loputtua Kaija jatkoi taas asiaansa " Niin, Janika puhui myös että olisit mielelläsi pikkusihteerikköni.". Silloin viimeistään punastuin ja menin vaikeaksi. Kaija jatkoi "Ei sitä tarvitse hävetä Tuomo! Mukava kuulla että haluat miellyttää minua!" Ja jakoi vielä "Minulla saattaisikin olla käyttöä reippaalle apurille!". Tilanne oli todella nolo, mutta olin kuitenkin helpottunut ettei Kaija maininnut missään vaiheessa mitään vaimoni miesystävästä Pertistä. Kaija jakoi "Tule huomenna ilmoittautumaan minulle töihin tullessasi, niin eiköhän me jotain sinulle keksitä." ja sanoi vielä loppuun "Nyt voit mennä!".

Hain työhuoneestani takin ja salkkuni ja lähdin ajelemaan kotia kohti. Olin innoissani että pääsin jo puoliltapäivin lähtemään kotiin. Ajattelin että saisin olla hetken yksin kotona, rentoutua ja katsoa vaikka telkkaria ennen kun vaimoni tulisi kotiin. Kotipihaan ajaessani huomasin että Pertin auto oli vielä pihassa. Ajattelin että Pertti on varmaan mennyt taksilla töihin, jos he vielä nukkumaanmenoni jälkeen joivat vaimoni kanssa viiniä. No marssin kotiovelle siinä toivossa että he olivat töissä. Avasin oven ja kuulinkin jo rakkaan vaimoni äänen "Mitenkäs töissä meni kulta?".

Vaimoni oli pyytänyt sairaslomaa kollegaltaan loppuviikoksi sekä itselleen että Pertille.

Vastasin niin kuin aina ennenkin "Siinä hän se, rakas!". Vaimoni huusi "Otappas vaatteet pois ja tule tänne keittiöön! Me kävimme Pertin kanssa pikkuisen ostoksilla!". No riisuin vaatteet ja menin keittiöön. Siellä vaimoni ja Pertti söivät juuri lounastaan. He olivat tilanneet pitsaa. Vaimoni osoitti lipaston päällä ollutta kassia ja sanoi "Me ostimme sinulle vähän vaatteita. Kokeileppas ovatko ne sopivia!". Avasin kassin ja siellä oli koulutytön asu. Katsoin asua ja katsoin vaimoani ja olin juuri kysymässä että onko vaimoni tosissaan, mutta vaimoni keskeytti "Eikö ole nätti? Pertti valitsi sen! Pistäppäs se nyt päällesi niin näemme miten se istuu." . He molemmat, Vaimoni ja Pertti nauroivat minulle kun rupesin nolona vetämään hametta päälleni. Hameen sainkin juuri ja juuri mahtumaan päälleni, mutta toppi oli liian pieni. Vaimoni totesi "No tänään saat olla ilman paitaa, mutta heti huomenna menemme yhdessä kauppaan etsimään sinulle jonkun söpön topin." Ja jatkoi vielä "No mitäs sanotaan? Kun olet saanut Pertiltä noin sievän hameen ja topin.". Seisoin nolona pienessä tiukassa minihameessa vaimoni ja Pertin edessä, enkä voinut muuta kuin sanoa mitä vaimoni halusi "Kiitos Pertti.". Johon vaimoni tiuskaisi "Kuules Tuomo, haenko piiskan! Koitappas uudestaan!". Ei auttanut muuta kun nöyrästi niiata Pertille "Kiitos Pertti kun sain näin nätin hameen!". Pertti vain hymähti "Oleppas hyvä Tuomo! Itsehän sen maksoitkin". Tuli hieman hyväksikäytetty olo kun vaimoni oli antanut Pertin ostella yhteisen tilimme rahoilla minulle nöyryyttäviä vaatteita.

No en kerennyt kauaa siinä seistä ja käydä läpi tuntemuksiani kun Janika, rakas vaimoni totesi iloisesti "Olipa kiva kun tulit kotiin! Voisit mennä nyt vaihtamaan lakanat sänkyymme sillä aikaa kun me syömme.". No lähdin siitä hieman tuohtuneena kohti makuuhuonettamme. Vaimoni huusi vielä perään "Tule sitten ilmoittamaan kun lakanat on vaihdettu!". Huusin siinä mennessäni "Kyllä, kulta!". Minua vitutti suunnattomasti se nöyryytys ja että jouduin palvelemaan heitä, vaikka olin juuri tullut töistä kotiin. Vaihdoin lakanat ja menin takasin alakertaan.

Vaimoni ja Masterini Pertti istuivatkin jo sohvalla katsellen telkkaria ja juoden viiniä. Marssin hieman vittuuntuneena heidän eteensä ja niiasin oikein hameen helmoista kiinni pitäen ja ilmoitin niin että vaimoni ei voinut olla huomatta vitutustani "Lakanat on vaihdettu teidän ylhäisyytenne!".

Vaimoni naamalle tuli hämmentynyt ilme ja tuntui että hän ei aluksi olisi saanut sanaa suustaan " ku kuinka sinä voit olla noin röyhkeä Tuomo?! Pertti on ostanut sinulle noin nätin hameen ja sinä käyttäydyt tuolla tavalla!". Vaimoni oli todella vihainen ja jatkoi vielä "Nyt haet piiskan yöpöydän lokerostani ja tuot sen minulle! Onko selvä!?". Tuon puhuttelun aikana vitutukseni katosi ja tunsin vain syyllisyyttä huonosta käytöksestäni Vaimoani ja Perttiä kohtaan. Koitin vielä epätoivoisesti pelastaa itseni piiskalta ”Rakas vaimoni! Valtiattareni! Anna anteeksi! En halunnut loukata! Olen todella kiitollinen vaatteista!” Vaimoni pysyi tiukkana ” Tuomo kulta, nyt haet sen piiskan! En mielelläni piiskaa sinua mutta pako minun on sinut kuriin saada.” Lähdin nöyränä miehenä hakemaan vaimolleni tuota piiskaa. Nyt halusin taas kaikin tavoin miellyttää vaimoani, koska kuulosti siltä että vaimoni tiukka ja kylmä linja oli jotenkin muuttumassa pehmeämmäksi.. Tulin piiska kädessä alakertaan ja polvistuin vaimoni eteen ja ojensin piiskan hänelle ”Ole hyvä rakas vaimoni. Olen todella pahoillani huonosta käytöksestäni teitä molempia kohtaan.”. Vaimoni otti piiskan ja sanoi lempeäsi ”Voi Tuomo, tulet vielä oppimaan että mitä kunnollisempi ja kiltimpi aviomies olet niin sitä helpommalla pääset!”.

Ja sitten alkoi piiska viuhua pakaroillani. Teki todella kipeää, mutta siinä viimeistään opin että kuka määrää meidän talossa ja ketä palvellaan. Perseeni oli jo aivan punainen vaimoni antamasta selkäsaunasta. Kun vaimoni vihdoin lopetti piiskaamisen, näin vaimoni ilmeestä että hän ei todellakaan nauttinut piiskaamisestani sen enempää kuin minäkään. Piiskaaminen oli vain keino jolla hän sai laitettua asiat järjestykseen.

Vaimoni tiputti piiskan lattialle ja ojensi kämmen selkänsä minulle suudeltavaksi, ikään kuin kokeillen että olinko jo tarpeeksi nöyrä ja halukas taas palvelemaan häntä, rakasta vaimoani ja Valtiatartani, kyseenalaistamatta hänen tahtoaan. Vastasin tuohon vaimoni rakkauden ositukseen ja tartuin vaimoani hellästi molemmilla käsilläni kiinni tuosta ojennetusta kädestä ja syleilin sitä. Halusin näyttää kuinka kunnioitan häntä ja hyväksyn asemani. Vaimoni veti hitaasti kätensä pois syleilystäni ja sanoi lempeästi ”Rakas Tuomo toivottavasti ymmärrät, minun on pidettävä sinut kurissa että opit kohtelemaan minua niin kuin vaimoa kuuluu. Olet aviomieheni ja aviomiehet tekevät kaikkensa miellyttääkseen vaimoaan, eikö niin Tuomo?”. Olin polvillani siinä vaimoni edessä ja katsoin vaimoani nöyrästi silmiin ja sanoin ”Kyllä rakas.”. Vaimoni jatkoi vielä ” Ymmärräthän sinä miksi sinun tulee kunnioittaa Perttiä ja olla Pertille kiitollinen?”

Tiesin mitä tuohon tulee vastata ja jollain tavalla se kiihottikin minua. Myöntää asemani. Ja sainkin sanotuksi ”Kyllä rakas, Pertti on mies joka pystyy tyydyttämään sinut, toisin kuin minä...”. Vaimoni pörrötti hiuksiani ja hymy levisi hänen kasvoilleen kun hän hymähti ”Oikein kulta, Pertti on miehekäs mies jonkalaista nainen tarvitsee voidakseen olla tyydytetty...Rakastan sinua mutta, ymmärräthän ettei tuolla sinun pippelillä naista tyydytetä? Sinä olet aisankannattaja, eikö vain Tuomo?”. Jostain syystä olin valtavan kiihottunut, ja oli pakko myöntää ”Rakastan sua kulta ja olen mielelläni aisankannattajasi, jos vain niin haluat?”. Vaimoni pörrötti taas tukkaani ja sanoi selvästi onnellisena ”Voi rakas tuo oli niin kiva kuulla! Olehan nyt reipas aviomies niin emme ehkä tarvitse enää tätä piiskaa. Jos olet oikein kiltti niin voidaan vapauttaa pippelisikin viikonloppuna.”

Hymyilin vain vaimolleni ja painuin ajatuksiini.

Helpotus valtasi mieleni kun tajusin ja sain vihdoin oikeasti myöntää että todella olen rakkaan vaimoni aisankannattaja. Oikeastaan jollain tavalla nautin asemastani, vaikkakin halusin vielä oppia itse tyydyttämään vaimoni seksuaalisesti ja jollain tavalla uskoinkin että pystyn vielä tyydyttämään hänet. Ajattelinkin että jos olisin nyt oikein kiltisti niin saisin viikonloppuna mahdollisuuden näyttää vaimolleni että mihin pystyn. Nautin siitä että vaimoni nautti ja että vaimollani oli kaikki niin kuin hän halusi. Oikeastaan Perttikin oli suhteellisen mukava ja reilu mies, vaikkakin jossain määrin pelkäsin häntä niin etten uskaltanut hänelle vastaan sanoa, varsinkaan silloin kun Pertti oli vakavana. Olihan Pertti minua reilusti pidempi ja kaikin puolin isompi miehinen mies, joka osasi pitää puolensa.

Vaimoni keskeytti ajatukseni ja hihkaisi innostuneesti ”Tehdään sinusta kunnon aisankannattaja, kun kerran haluat! Pertti muuttaa meille asumaan, näin aluksi vain muutamaksi viikoksi." vaimoni jatkoi vielä ivallisesti hymyillen "Eikö olekkin mukavaa Tuomo että saadaan Mies taloon?".

Tilanne oli kiusallinen, mutta olin jo niin puutteessa että minua vain kiihotti ajatus siitä että isokyrpäinen Pertti muuttaisi meille ja saisin katsoa vierestä kuinka rakas vaimoni nauttii Pertin miehekkäästä kyrvästä. Siveysvyöni ja toisaalta vaimoni lempeä ja selvästi rakastava äänensävy oli saanut pääni sekaisin ja muuttanut ajatusmaailmaani niin että olin kiitollinen että Pertti antoi vaimolleni isoa kyrpäänsä ja minä sain katsella vierestä. Olin niin kiimassa että minun oli helppo myöntää vaimolleni "Kyllä rakas! Pertti on todellinen mies verrattuna minuun, pieni munaiseen runkkari aviomieheesi.". "Voi kulta! Rakastan sua! Ihanaa että tiedät jo paikkasi!" Vaimoni totesi iloisena.

Olin edelleen polvillani lattialla vaimoni edessä, vaimoni istui viinilasi kädessä sohvalla ja katsoi minua ivallisesti silmiin ja totesi "Me katsomme nyt Pertin kanssa telkkaria! Sinä voisit mennä siirtämään vaatteesi vierashuoneen vaatekaappiin että Pertti saa laitettua vaatteensa kaappiin. Ja kun olet tyhjentänyt kaappisi niin sinulla ei sitten ole mitään asiaa meidän makuuhuoneeseemme ilman minun lupaani!".

"Kyllä rakas!" vastasin vaimolleni ja lähdin nöyränä yläkertaan tyhjentämään kaappiani. Ajatuksissani pyöri vain tuleva viikonloppu ja se kuinka saisin tilaisuuden yrittää tyydyttää vaimoni. Kun olin siirtänyt vaatteeni vierashuoneen kaappiin, menin takaisin alakertaan. vaimoni huikkasi sohvalta "Nyt voisit hakea Pertin laukut autosta!". Vastasin siihen niin kuin minuun kuuluukin vastata "Kyllä kulta.". Kysyin vielä luvan pukeutumiseen, ettei tarvinnut mennä minihameessa pihalle. Vaimoni huusi vielä perääni "Niin, pertin auto on se sininen Volvo siinä kadun varressa ja avain on avainkaapissa.". Avasin avainkaapin ja huomasin hämmästyksekseni Volvon avaimet siinä naulassa johon aina jätän meidän automme avaimet. No sen enempää asiaa kummastelematta menin pihalle ja näinkin siinä aivan talomme edustalla kadunvarressa vanhan sinisen 240 mallin farmari Volvon. Oma automme oli silloin musta 5-sarjan bemari.

No hain Volvosta kaksi isoa matkalaukkua. Ne oli niin painavia että minun piti raahata ne yksi kerrallaan eteiseemme. Pystyin vain kuvittelemaan kuinka Pertti olisi nauranut minulle nähdessään etten jaksa kantaa edes yhtä hänen laukuistaan. Kun olin saanut molemmat laukut eteiseen ja ulko-oven kiinni niin kuulin vaimoni äänen "Vie se musta laukku makuuhuoneeseemme ja sen ruskean laukun voit viedä kodinhoitohuoneeseen! Mutta ensin otat ulkovaatteet pois!". Riisuin vatteet niin että minulle jäi pääleni vain minihame, kaulapanta ja tietenkin siveysvyö. No lähdin raahaamaan hikipäässä yläkertaan tuota mustaa laukua, joka noista kahdesta oli selvästi painavampi.

Kun tulin takasin alakertaa niin näin kuinka vaimoni ratsasti pertin sylissä sohvalla naam minuun päin. Vaimoni voihki "Oih tuntuu niin ihanalata saada kunnon kyrpää, aah uuh!" Jäin katsomaan kuinka rakkaan vaimoni isot ja kiinteät rinnat pomppivat ratsatuksen tahdissa. Kullini alkoi kovettua ja tunsin kuinka siveysvyön putki alkoi taas puristamaan. Minun teki valtavasti mieli runkata, mutta en voinut. Kohta vaimoni tiuskaisi "Mene siitä häiritsemästä! Joko veit laukut?!". Vastasin siihen "En vielä kulta. Ruskea laukku on vielä eteisessä.". Johon vaimoni vastasi käskien tiukasti "Vie se kodinhoitohuoneeseen ja silitä kaikki laukussa olevat Pertin vaattee!". No sipsutin hameessani, nöyränä aisankannattjana eteiseen ja menin silittämään Pertin vaatteita niin kuin vaimoni oli minua käskenyt. Olihan se reilua, minä hoidan Pertin hommat ja Pertti hoitaa sillä aikaa minulle kuuluvat hommat.

No palvelin vaimoani ja Perttiä koko päivän ja illan, niin kuin nöyrän aviomiehen ja aisankannattajan kuuluukin. Siivoilin, hieroin Perttiä, keitin kahvit, ohjasin Pertin kyrpää vaimoni pilluun jne.

Sain jo ilta kymmenen aikoihin luvan mennä nukkumaan. Kapusinkin yläkertaan ja koitin saada unta, mutta olin sen verran kiimassa etten saanut millään unenpäästä kiinni. Kuuntelin vain kuinka vaimoni voihki äänekkäästi ja kullini koitti jatkuvasti kovettua mutta joka kerran jälkeen seisokki lannistui siveysvyön aiheuttamaan kovaan kipuun. Kääntelin siinä jonkin aikaa kylkeä ja koitin saada unta.

Oli ollut jonkin aikaa hiljaista kunnes kuulin kun joku oli tulossa yläkertaan ja vaimoni tulikin huoneeseeni ja laittoi valot päälle. Hieroin siinä häikäistyneitä silmiäni ja tunsin kuinka vaimoni huulet tulivat huulilleni. Vaimoni kieli työntyi suuhuni ja kohta tunsin kuinka vaimoni sylki kuumat spermat suuhuni. Olin aivan hämilläni. Suuni oli täynnä spermaa. Vaimoni nousi ja sammutti valot ja sanoi vielä "Olit niin reipas päivällä että päätin tulla antamaan hyvänyönsuukon

palkinnoksi!" jatkoi vielä viattomasti naurahtaen "Siinä samalla toin Pertiltä lämpimät terveiset!".

No ei auttanut kuin niellä spermat ja että pystyin vastaamaan vaimolleni " Kiitos! ja hyää yötä teillekkin.". Vaimoni jakoi vielä "Me sovittiin Pertin kanssa että en saa harrastaa minkäänlaista seksiä sinun kanssa ennen viikonloppua ilman Pertin lupaa, mutta olit niin kiltti päivällä että saat vielä nuolla mun persettä palkinnoksi!" ja samalla vaimoni tuli sänkyyni ja istuutui naamalleni. Vaimoni avautui vielä siinä naamallani istuessaan "Voi kulta, rakastan sua! Mulla on ollut ihana päivä! Pertti on aivan ihana! Niin miehinen ja pystyvä! Pertti on astunu mua koko illan!".

Siinä istuessaan ja hieroessaan persettä naamaani hän muisti taas siveysvyöni ja koputti metallista pippeliputkea kysellen ivallisesti "Mitenkäs rakkaan pikkupippeli on voinut? Tekeekö jo mieli vapauteen? Vai pidetäänkö pippeli vielä kotelossaan?". Vaimoni painoi persettään tiukemmin naamaani vasten niin etten pystynyt vastaamaan hänen kysymyksiinsä ja jatkoi kiusoittelua "Oih just noin työnnä kieli vaan kunnolla vaimosi nussittuun likaiseen perseeseen! Aah syvälle! Oliko kiihottavaa kun pääsit ohjaamaan oikeeta kyrpää rakkaan vaimosi pilluun? Nuole sitä persettä! Aaah, mua se kiihotti valtavasti kun näin miten alistuit vapaaehtoisesti vierelläni aisankannattajan rooliin ja palvelit meitä. Sait olla oikea aisankannatin.".

Vaimoni nousi naamaltani ja näin kuinka vaimoni hehkui ja oli aivan innoissaan "uudesta" elämäntilanteestaan. Vaimoni sanoi vielä ennen lähtöään "No meen tästä hairitsemästä että saat nukuttua ja jaksat olla huomenna töissä oikein kiltti ja ahkera!". Mietin siinä vielä hetken päivän tapahtumia ennen kunnes nukahdin tyytyväisenä.

Olisin taas todella kiitollinen jos jaksaisitte laittaa palautetta.

Kiitos kaikille jotka antoivat palautetta edelliseen osaan.

Aisankannattaja tuomo

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute