Herkku-puhelin
Toinen kerta vois olla...
Sukkisneito

Ilta alkoi mukavasti, olin kotona ja korkattiin viinipullo mieheni kanssa. Jossain kohtaa illasta mieheni taas kertoi oudosta halustaan eli päästä naimaan vieraan miehen panemaa pillua. Tällainen juttu ei ole oikein se mitä itse haluan tehdä.

No, joka tapauksessa kävin suihkussa ja pesin itseni, pillu mukaan luettuna, erittäin hyvin. Sitten ajoin ne vähät karvanalut jotka olivat ehtineet kasvamaan edellisen sheivauksen jälkeen pois. Mietin että pitäisikö oikeasti lähteä baariin ja kertoa miehelleni että olipas ihanaa saada vierasta kullia. Asiaa miettiessäni olin jo valinnut vaatteeni: Hame lyhyehkö, hieman polvien yläpuolelle ulottuva, paita hieman läpinäkyvä ja siihen kauniit pitsirintaliivit, nännini saattaisivat näkyä läpi. Alusasuvalinta oli vaikeampi mutta koska olin mukamas menossa vieraan miehen kanssa naimaan, päätin että unohdan sukkahousut kokonaan ja aloin pukea ylleni sukkanauhaliivejä. Tässä kohtaa mieheni tuli paikalle ja totesi vain : "Panisin".

Tuo kommentti vitutti jonkin verran joten kaivoin kaapista mustat aidot nylon-sukat joissa on musta sauma takana. Puin sukat ylleni ja mietin että mitkä pikkuhousut laittaisin ylleni. Kaikki naiset jotka ovat joskus kokeilleet lyhyttä hametta ilman pikkuhousuja tietävät että paikat siinä jäätyvät.

Löysin vaatekaapista mustat läpikuultavat pikkuhousut ja vedin ne jalkaani. Meikit vielä päälle ja olin valmis : Lyhyehkö musta hame, valkoiset pitsiset läpikuultavat rintaliivit, valkoinen ohut paita, mustat aidot nylonit saumoilla ja tietenkin sukkanauhaliivit. Olihan ne pikkuhousutkin, hyvin pienet ja läpikuultavat mutta sitähän ei kukaan voi nähdä.

Mukavasti siirryin taksilla tanssiravintolaan, ihmisiä oli paljon paikalla. Joku känniääliö tuli jotain sopertamaan että lähhhhekssss sssäää tansssimmmaan, yllättävästi vastaukseni oli että ei kiitos, olen täällä vain katselemassa.

Tilasin tiskiltä lasin valkoviiniä kun kuulin että mulle samanlainen. Olin hieman yllättynyt, komea mies (täytyy siis olla homo) tilaa samanlaisen mikä sattuu olemaan valkoviiniä. Vaihdoimme Jukan kanssa pari sanaa ja oltiin sitten jo samassa pöydässä. Niin helposti se baarissa voi vain tapahtua !

Tanssittiin Jukan kanssa muutama biisi, Jukan kädet olivat kyllä aika huonossa paikassa eli pepussani, pelkäsin että Jukka huomaa että minulla ei ole sukkahousuja vaan sukat ja sukkanauhavyö ja helvetin pornot pikkuhousut.

Muutaman tanssin jälkeen Jukka ehdotti jotain mitä ei sovi toisen miehen vaimolle ehdottaa, ehdotus oli että mentäiskö hänen luo ottamaan vielä parit. Olin jonkin verran humaltunut ja sanat tulivat kuin itsekseen suustani : Lähdetään vaan.

Taksikyydin jälkeen päästiin Jukan luo, sillä oli hieno kivitalo mutta jostain syystä se nainen puuttui elämästä. Istuimme Jukan sohvalla, telkkaria katsellen ja sitten Jukka siirsi kätensä reidelleni. Hän hyväili sukkien peittämää reittäni ja sitten suuteli minua, oikein kunnon kielipusu oli kyseessä. Hyvin pian Jukka tunnusteli vaatteitteni läpi rintojani, sitten siirsi kätensä hameen alle ja törmäsi esteeseen eli pikkuhousuihini. Jukka pyysi minua ottamaan ne pois ja jostain syystä suostuin ehdotukseen, riisuin kauniit pikkuhousuni pois ja heitin ne olohuoneen lattialle.

Jukka innostui riisuuntumisestani aika lailla ja uskalsi laittaa kätensä hameeni alle. Hieman aikaa seikkailtuaan ensin sukkien yläosassa, sitten sukkanauhavyön nauhaa seurattuaan ylöspäin Jukka tuhmasti alkoi tunnustelemaan pilluani. Suutelimme ja samalla Jukan oikean käden keskisormi oli jo sisälläni pillussani ja Jukka liikutteli sormeaan todella ihanasti sisään ja ulos. Sanoin Jukalle että olen naimisissa, mitään tällaista ei pitäisi tapahtua. Jukka vastasi sormillaan, liu'utti sormeaan ulospäin pillusta ja painoi samalla klitoristani. Voihkaisin nautinnosta, tästä Jukka vain innostui ja sanoi minulle että ota paita pois.

Riisuin sitten paidan pois, otin pois myös rintaliivit, riisuin myös hameen pois. Päälle jäi ainoastaan sukkanauhavyö ja mustat saumasukat.

Jukka työnsi uudestaan sormensa pilluuni, suutelimme kiihkeästi ja sitten Jukka sanoi että jalat auki. Pelkäsin että nyt se panee mua mutta ei, kun olin selällään sohvalla ja levitin jalkani, Jukka alkoi nuolla pilluani. Onneksi Jukka oli ajanut partansa pois, muuten olisi sattunut. Jukan kieli oli todella tuhma, välillä täysin pilluni sisällä, välillä nuoli klitoristani.

Tässä kohtaa tapahtui se mitä olin pelännyt ja mitä mieheni oli toivonut : Jukka otti housunsa pois ja sieltä paljastui, yllätys yllätys, ei maailman suurin kalu vaan ihan sellainen tavallinen. Tarinoissa niitä suuria kaluja riittää, oikeassa elämässä mennään sillä mitä annetaan.

Jukka laittoi kullinsa häpyhuulilleni, kysyin mahdollisista taudeista, kaikki OK. Joku kirjoittaisi että yhdellä survaisulla sisään pohjaan asti, harvemmin näin käy oikesti, no kuitenkin Jukka teki ensimmäisen työntönsä ja kyllä se vaginan pohjalla, kohdussa tuntui. Olin varmaan niin käsittämättömän puutteessa että näin kävi eka työnnöllä.

Jukka nai minua aluksi tosi hellästi, pelkäsi varmaan että menen rikki. Jukan kulli tuntui sisällä ihan saatanan hyvälle, nam ! Jukka oli ilmeisesti ollut pidemmän aikaa puutteessa ja totesi ihan muutaman minuutin höyläämisen jälkeen että nyt tulee. Vastasin tähän toteamukseen että anna tulla vaan, paljon ja sisälle kaikki. Tässä vaiheessa ajattelin jo sitä rakasta aviomiestä joka oli tällaista toivonut...

Jukka laukesi pilluuni huutaen, täytti kaikki paikkani spermallaan mitä tuli vähintään riittävästi.

Lähdin kotiin hieman nolona, pikkuhousutkin jäivät sinne matkan varrelle joten pillustani valui vieraan miehen spermaa taksin penkille.

Kotona mieheni oli nukkumassa, heitin paidan, rintsikat ja hameen pois. Hame oli hieman tahriintunut...

Mieheni heräsi, oli himokas ja sitten naitiin.

Mieheni varmasti edelleen luulee että ne kaikki spermat tuli hänestä :) Eipä tiedä mieheni että pääsi panemaan vieraan miehen spermaamaa vittua...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute