Herkku-puhelin
Vaimoni kiihkeä työkaveri
biukkomies

Vaimoni Milla työskentelee isossa kauppaketjussa sisäänostajana. Eräänä iltana vaimoni kertoi työpaikkansa uuden varastomiehen osoittaneen kiinnostusta vaimoani kohtaan. Eihän se mikään ihme ole: onhan vaimoni muodokas, sopivasti kurvikas, isot rinnat ja pyöreä peppu, jota vaimoni usein korostaa tiukoilla housuilla tai hameilla.

Itse en ole kovin mustasukkainen. Vaimoni voisi mielestäni hyvinkin kokeilla muitakin. Vaimoani tämä vaihtoehto ei ole kiinnostanut eikä hän minulle moisia kokeiluja myöskään sallisi. Tosin olemme kerran vuosia sitten harrastaneet tuttavapariskuntamme kanssa seksiä neljästään, mutta se on toinen tarina.

Kun vaimoni kertoi varastoveijaristaan, kiinnostuin asiasta, ainakin mieliksi. Milla kertoi Harrin olevan hauska, mukava ja vartaloltaan ja kasvoiltaan varsin komea. Tunsin pientä mustasukkaisuutta, Millan eleet ja ilmeet paljastivat, että kiinnostus taisikin olla molemminpuolista.

Muutamaa päivää myöhemmin Milla kertoi Harrin hakeutuvan hänen seuraansa vähän väliä, milloin minkäkin syyn varjolla. Tavatessaan Harri kuulemma hakee kosketusta ja keskustelee vihjailevasti. Harri oli myös udellut yksityisasioita, olipa kysellyt minustakin, että millainen karju Millan kanssa iltaisin saman peiton alle kaivautuu. Ihmettelin vaimoni innokkuutta jakaa asia kanssani, kyselin häneltä enemmän. Milla sanoi vain, että hän halusi olla minulle rehellinen ja avoin. Kun kysyin, oliko hän kiinnostunut itse Harrista, Milla naurahti vaivautuneesti. Hän sanoi että tottahan häntä imartelee komean miehen huomio, niin kiinnostaisi kuulemma minuakin! "Komean miehen huomioko?", kysyin naurahtaen. Milla totesi naureskellen kujeilevasti: "Olethan sinä bi, kyllä sekin sinulle kelpaisi."

Totta tosiaan, pidän itseäni vähän biseksuaalisena. Joskus teini-iässä olen kaverini kanssa runkkaillut ja imutellutkin. Siinä missä itselläni on vain vähän kokemusta poikien kanssa, Millalla on siinäkin suhteessa paljon enemmän kokemusta. Hän on seurustellut opiskeluaikanaan jopa asunut vähän aikaa yhdessä tytön kanssa.

Firman tilinpäätösjuhlien lähestyessä vaimoni sanoi kerran, ettei aikonut lähteä juhliin ollenkaan. Ihmettelin tätä kovasti, jolloin vaimoni kertoi Harrin vihjailevan jo melko suorasukaisesti. Ja koska Harri lähes joka keskustelussa otti esiin tulevan juhlan, Milla pelkäsi Harrin yrittävän jotain juhlissa. Sanoin, että olisi kurjaa, jos hän ei osallistuisi juhliin, koska onhan hän työllään ansainnut juhlat siinä missä kuka tahansa. Ja eihän Harrin kiinnostus pelkästään huono asia ollut ollut: siitä lähtien kun Harri on ollut puheenamme, olimme harrastaneet seksiä paljon enemmän kuin keskimäärin siihen asti.

Milla siis lähti juhliinsa, pyntättynä ja kauniina. Pieni arkuus häivähti mielessäni, mutta sammutin tuon pilkahtavan mustasukkaisuuden mielestäni. Päätin luottaa vaimooni.

Ilta oli tuskin ehtinyt kääntyä aamuyön puolelle kun kuulin ulko-oven käyvän. Ihmettelin, miten Milla näin aikaisin kotiin tulisi. Olin jo makuuhuoneessa, en tosin vielä nukkumassa. Nousin sängystä ja aloin pukea kylpytakkia ylleni, kun kuulin Millan puhuvan jotain. Tajusin, ettei vaimoni tullutkaan yksin. Niinpä vaihdoin suunnitelmaa: päätin laittaa kylpytakin sijasta vähän muuta vaatetta ylleni. Pukiessani olin kuulevinani miehen ääntä. Aloin arastella, pitäisikö minun sittenkin jäädä sänkyyn ja vaikka teeskennellä nukkuvaa. Tätä miettiessäni kuulin vaimoni askeleet portaista. Hän ilmestyi makkarin ovelle ja sanoi hyväntuulisena: "Hyvä, oletkin jo pukeutumassa. Laita vaan päällesi ja tuu alakertaan! Meillä on vieraita."

Puettuani menin vaimoni perässä alakertaan. "Tässä on Harri, mies josta olen jo puhunutkin", vaimoni esitteli. Mies kääntyi puoleeni ja todellakin: mies oli komea, hyvännäköinen, hauskat hymykuopat kasvoilla. Mies kätteli minua lämpimästi. Hän pyyteli anteeksi, että tällä lailla antoi vaimoni tuoda hänet kotiin.

Istuuduimme olohuoneeseen, vaimoni toi meille juotavaa. Vaimoni istahti Harrin viereen sohvalle. Itse istuin lempituolissani. "Isännän paikalla", kuten vaimoni tuoliani kutsuu.

Milla kertoi äkkiä, että heillä oli Harrin kanssa ollut illalla kovin hauskaa, ehkä vähän liian hauskaa. Niinpä hän oli päättänyt lopettaa silmä- ja muut pelit alkuunsa ja lähteä kotiin, ettei tulisi tehtyä mitään, mitä molemmat katuisivat jälkeen päin. Ja koska ilta oli ollut hauska, olisi ollut sääli sitä jättää kesken, hän oli pyytänyt Harrin mukaan meille.

Harri näytti vähän vaivautuneelta vaimoni avautumisesta. Hän arveli että jokainen mies olisi ylpeä, jos olisi samanlainen vaimo kuin omani: kaunis, seksikäs ja luotettava. Olin huomaavinani että vaikutti harmistuneelta, että ilta oli päättymässä näin. Kyllä hän itse olisi halunnut vaimoni kanssa mennä kahdestaan johonkin muualle, arvelin.

Kuitenkin tunnelma vapautui ennen kaikkea siksi, että Harri oli hauska ja vitsikäs. Hän otti minut luontevasti keskusteluun mukaan. Vaimoni ollessa vessassa Harri kehui minua ja ulkonäköäni. Hän sanoi ettei ihmetellyt yhtään, miksi Milla oli minut valinnut. Kelpaisin kyllä hänellekin! Yllätyin, ihmettelin tuota naurun mukana tullutta kohteliaisuutta, mutta nauroin mukana.

Millan palattua vieraamme kiinnostui taas enemmän vaimostani, piti aina välillä kättään vaimoni reidellä. Milla ei tuosta pahastunut, jossain vaiheessa hän jopa laski hetkeksi kätensä reidellään lepäävän miehen käden päälle.

Milla lähti hakemaan lisää juotavaa, hän vinkkasi hienovaraisesti minua seuraamaan häntä keittiöön. Keittiössä Milla totesi, että hän oli kuumana: hän halusi Harrin pian ulos, että pääsisimme harrastamaan seksiä. Hän suuteli minua pitkään, kiihkeästi. Sitten hän tosin sanoi, että häntä kiihotti kovasti, että hänellä olisi mahdollisuus päästä näkemään miesten välistä kisailua. Äimistyin tästä, vaimoni selitti, että Harri oli matkalla meille tunnustanut katselevansa kumpaakin sukupuolta.

Mielessäni myllersi. Päätin sitten mennä tilanteen mukaan: olisihan joka tapauksessa tulossa riemukas seksiyö. Tilanne kun oli jo saanut vaimoni kiihottuneeksi. Kuiskasin vaimolleni, että mennään takaisin ja katsellaan, mitä tuleman pitää. Mutta ei vaimonikaan saisi miksikään sivustakatsojaksi jäädä. Vaimoni totesi, ettei siitä olisi pelkoa, hän kun halusi. Hän olisi itse ollut valmis ihan kaikkeen. Sovimme että hän lämmittäisi Harria ja katsottaisiin, mitä ilta tullessaan toisi.

Palattuamme paikoillemme Harrin käsi hakeutui saman tien vaimoni polvelle. Vaimoni naurahti ja avasi aavistuksen verran reisiään ja nojautui selkänojaa vasten. Harri jatkoi jutustelua, mutta silitteli kuin vaivihkaa vaimoni reittä.

Vaimoni siirsi oman kätensä Harrin jalan päälle ja kuljetti sitä reiden sisäpinnalle. Harri säpsähti. Kun hän huomasi minun katselevan heitä kiinnostuneesti ja hymyillen, hän totesi että tästähän saattoikin olla tulossa varsin kiintoisa yö. "Vähintäänkin!", vastasin. Huomasin kiihottuneeni itsekin. Kalu alkoi olla jo varsin koholla.

Harri nosti toisen käden Millan hartioille, toinen oli jo sukeltanut vaimoni lyhyen hameen helman alle, siliteli mustien sukkahousujen verhoamaa pyöreätä reittä tai kenties jo pikkuhousuja. Milla huoahti ja valui sohvalla alemmas. Hän tarjosi itseään vieraamme kädelle. Vieraamme käsi liikkui hameen alla, näin että käsi oli saavuttanut päämääränsä. Hame kohoili siinä kohdin, että arvelin Harrin käden liikkuvan klitoriksen kohdilla.

Vaimoni käsi oli Harrin haaroissa. Vaimoni pyysi minua viereensä, toiselle puolelleen. Sanoin haluavani vielä katsella.

Harri suuteli Millaa pitkään. Hartian yli käsi hamusi vaimoni isoa rintaa. Milla vastasi suudelmaan kiihkeästi ja antautui miehen kosketukselle. Harrin hyväillessä Milla availi puseronsa nappeja, tummansini-mustat rintaliivit avautuivat näkyville. Milla avasi liivien hakaset etupuolelta. Harrin kädet siirtyivät oitis noille muhkeille, minulle niin tutuille melooneille. Nännit olivat kivikovat, kiihottuneet. Harri imi toista nänniä ja puristeli toista, vaimoni availi jo kiihkoissaan hameensa nappeja. Ymmärsin että vaimoni haluaa kiihkeästi saada sisäänsä kalua.

Vaimoni irrottautui Harrin syleilystä siksi aikaa että sai lasketuksi hameensa ja pikkuhousunsa peppunsa alta, samalla hän riisui paitansa ja liivinsä kokonaan. Hänen koko uhkeutensa oli nyt paljaana: mustat saumasukat olivat enää reisillä. Harrin käsi hieroi pimppaa, Milla oli tosi märkä, pillu litsahteli vieraan käden alla. Milla voihki.

Siirryin sohvalle Millan viereen. Milla suuteli ja halasi minua ja voihki nostellen peppuaan Harrin kättä vasten. Tartuin hänen toiseen rintaansa, puristelin sen nänniä. Milla voihki äänekkäästi. Kohta Milla tarttui kasvoihini, piti kasvojani omiensa edessä, katsoi minua silmiin, inisi ja lopulta laukesi nytkähdellen. Suutelimme pitkään.

Kun irtauduimme siirsin katseeni Harriin. Harri katseli hymyillen, kuin ylpeänä aikaansaannostaan. Hänen kätensä harhalivat edelleen vaimoni rehevää vartaloa silitellen. Milla oli siirtänyt kätensä Harrin jalkoväliin. Hän runkkasi Harria housun läpi, kohta hän alkoi toisella kädellään avata housun nappia, hän avasi vetoketjun ja laittoi kätensä sepaluksesta sisään. Milla hengähti tyytyväisenä saavutettuaan maalinsa. Milla nousi sohvalta ja meni polvilleen Harrin eteen, Harri nosti kuuliaisesti peffaansa ja milla veti sekä päällys- että alushousut alas. Katsahdin Harrin uteliaana Harrin kalua, ymmärsin hyvin vaimoni tyytyväisen huokauksen. Kalu seisoi suorana ja paksuna. Kalu ei ollut hirmuisen pitkä, ei ehkä edes omani mittainen, mutta se oli paksu ja suonikas. Milla runkkasi tuon mahtikalun vartta hitain vedoin. Milla kysyi, saisiko hän maistaa. Tottakai saat, vastasin.

Milla painoi Harrin esinahan alas, nuolaisi pari kertaa vartta ja terskan alapintaa. Lopulta hän avasi suunsa ja antoi tuon paksun nuijan upota suuhunsa. Harri katsoi minua vaimoni imuttaessa häntä. Harri ojensi kättään minun jalkoväliini ja totesi, että täälläkin näyttää olevan jotain kovaa. Harri puristeli seisovaa kyrpääni, en vastustellut. Tunsin kiimatippojeni kastelevan alushousuni Harrin puristellessa housujeni päältä. Siirsin itseäni lähemmäs ja avasin samalla housun nappini. Harri avasi vetoketjun ja työnsi kätensä alushousujeni sisään. Olin laueta saman tien, niin kiihottunut olin tilanteesta. Harrin käsi runkkasi kyrpääni, Milla imi Harrin kalua. Kumarruin Harriin päin ja tartuin hänen palleihinsa. Milla katsahti minua. Hän taisi nyt vasta huomata, että Harri oli jo kullini kimpussa. Vaimo jatkoi hymyillen Harrin imemistä.

Jatkan kertomusta myöhemmin...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute