Herkku-puhelin
Vaimoni kiihkeä työkaveri 2
biukkomies

Edellisessä osassa päästiin tähän: Istuin siis sohvalla ja puristelin vaimoni työkaverin, Harrin, palleja vaimoni imiessä miestä kiihkeästi. Harrin käsi touhusi kaluni kimpussa.

Jossain vaiheessa Milla kysyi, olisinko pahoillani, jos Harri panisi häntä. En tietenkään ollut. Sitten vaimoni katsoi kujeillen Harria ja kysyi, haluaisiko Harri. Harri vastasi kurkku hiukan karheana: "Tietenkin!" Hän halusi sitä enemmän kuin mitään muuta tällä hetkellä, arvelin. Harri pomppasi ylös sohvalta ja etsi katseellaan paikkaa, missä voisi tehdä unelmastaan totta. Vaimoni siirtyi minun syliini, nousi suutelemaan minua. Milla kiitti minua, että olin niin vapaamielinen ja lupasi että minä saisin sitten heti perään.

Milla kävi selälleen sohvalle niin, että hänen päänsä nojasi reiteeni, levitti pyöreät, uhkean pehmeät reitensä työkaverinsa edessä. Harri syöksyi kivikovan paksun kalunsa kanssa Millan levitettyjen reisien väliin ja työntyi vaimoni pimppiin. Harri oli paljon Millaa pitempi, hänen kasvonsa olivat liki kasvoissani kiinni. Hän huokaisi syvään ja yritti panna vaimoani. Asento oli hänen kannaltaan aika tukala, joten siirryin itse pois vaimoni alta, siirryin lattialle seisomaan. Harri alkoi painamaan vaimoani kunnolla, Milla heilahteli Harrin työntöjen voimasta ja huohotti kiihottuneena. Tuo paksu kalu työntyi kerta toisensa jälkeen juurta myöten vaimooni. Vaimoni alkoi valittaen kehua Harria: "ihana kalu, ihana kalu, ihana kalu... anna... oih... anna minulle... älä vaan lopeta... annaaah!" Millan kädet olivat Harrin pakaroilla, hän veti Harria syliään kohti kuin krampissa ja sai jo toisen orgasminsa illan aikana Harrin ansiosta.

Harri pysytteli pitkään paikoillaan ja antoi vaimoni rauhoittua ja alkoi liikuttelemaan sitten rauhallisesti uudelleen. Vaimoni keskeytti Harrin ja pyysi, saisiko hän vielä takaapäin.

Harri irrottautui Millasta. Milla nousi sohvalta, tuli luokseni ja halasi ja suuteli taas minua ja sanoi että se oli taivaallista. Kyllähän sen olin itsekin huomannut. Milla asettui kontalleen karvamatolle. Harri syöksyi Millan taakse ja upotti taas kalunsa Millaan, tällä kertaa takaapäin. Millan täyteläiset, pulleat pakarat hyllähtivät työntöjen voimasta. Siirryin kalu pystyssä sojottaen lähemmäs katsomaan kuinka tuo iso mies pani pientä vaimoani takaapäin. Harri oli polvillaan kontallaan olevan vaimoni takana ja työnteli patukkaansa kiihkeästi vaimoni pimppiin. Milla uikutti työntöjen tahtiin.

Äkkiä Harri tarttui kädellään kivikovana seisovaan kaluuni ja veti minua lähemmäs. Harri kumartui hiukan. Tunsin hengityksen kalullani ja sitten kuumien huulien kosketuksen. Harri imi samalla minua ja pani vaimoani. Tuntui taivaalliselta! Lykin lantiollani munaani innokkaasti kohti imevää suuta. Tunsin tuttua kiihotusta lantiossa. Juuri kun aloin saada, Harri irrotti huulensa kalustani ja otti molemmin käsin kiinni taas vaimoni lantiosta ja alkoi lykkiä vaimoani lähes mielipuolisesti.

Kävin maahan selälleni ja luikertelin nopeasti vaimoni vatsan alle, että näkisin tuon vieraan pumppaavan vaimoni pillua. Vaimo levitti reisiään, kun pääsin reitten väliin. Harrin kalu oli todellakin uskomattoman paksu, vaimoni pillu oli täynnä tuota suonikasta, villisti pumppaavaa kyrpää. Siirsin lantiotani vaimoani kohti ja vaimoni antoi minulle tilaa ja lopulta upotti kiimaisen kaluni suuhunsa. Näin vaimoni klitoriksen pilkottavan turpeana. Yritin kohottautua nuolemaan sitä. Enemmän taisin nuolla Harrin heilahtelevia palleja. Vaimoni kuitenkin alkoi uikuttaa kiihkeämmin: "Oih, kulta, nuole mua samalla... " Yritin nuolla sen minkä pystyin. Kulli vaimon suussa imin ja nuolin klitorista ja Harrin karvaisia palleja. Milla uikutti ja päästi kaluni suustaan. Kiemurtelin kiimaisena, orgasmini oli niin lähellä. Milla armahti minua hiukan, hän levitti kullistani pulppuavaa kiimanestettä sormellaan terskalleni. Nostelin kiimaisena lanteitani. Pian hän kuitenkin lopetti ja ulisi taas: "nuole kulta, nuole, ihanaa... mä saan ihan kohta...." Hän lykki pimppaansa vastaan kun tuo iso kalu souti hänen pimpissään ja jätti minut kiimaisena kiemurtelemaan. Katsoin, kuinka Harri pumppasi kaluaan Millan pienen pillun venyessä äärimmilleen. Nuolin heitä molempia. Harrin rytmi sekosi lopulta ja hän laukesi kouristellen vaimooni. Vaimoni lykki peppuaan villisti, kehotti minua nuolemaan edelleen. Imin ja nuolin klitorista, vaimoni laskeutui niin alas kuin pystyi ja hieroi pilluaan suutani vasten. Nuolin, kiihkoissani. Sain suuhuni spermaa, se kiihotti entisestään, Harri työnteli edelleen kaluaan vaimossani. Pidin kaksin käsin vaimoni reisistä, tunsin kuinka reidet tärisivät orgasmin tullessa. Vaimoni sai kiljahtaen kolmannen orgasmin lyhyen ajan sisällä. Hänen reitensä tärisivät kuin horkassa ja hän lysähti vatsani päälle makaamaan. Hänen rintansa painautuivat kiimaista kaluani vasten. Yritin nostella lantiotani, mutten onnistunut liikkumaan niin, että kulli olisi hankautunut tarpeeksi, että olisin purkautunut.

Harrin kalu jäi roikkumaan kasvojeni eteen. Harri tökki sillä poskeani selvästi osoittaen halunsa. Avasin suuni ja otin terskan huulteni väliin. Lerppunakin Harrin kalu oli niin paksu että jouduin avaamaan suuni lähes ammolleen saadakseni terskan suuhuni. Terska täytti suuni kokonaan, enempää en sitä suuhuni pystynyt ottamaan. Sivelin vartta kädelläni ja imeskelin terskaa. Välillä laskin sen ulos sitten taas imaisin suuhun. Kulli maistui pillulta ja spermalta. Se kasvoi ja jäykistyi uudelleen suussani. Harri kysyi, halusinko naida häntä.

Vaikka pyyntö hiukan yllättikin, olin niin kiihkoissani että olisin nainut vaikka mursua. Tuuppasin vaimoani merkitsevästi ja hän kiepahtikin päältäni. Nousin jaloilleni, Harri tarttui kaluuni ja totesi että tarvittaisiin liukastetta, vaikkapa margariinia. Vaimoni oli jo hänkin tilanteen tasalla ja kipaisi yläkertaan. Harri piteli ja runkkaili minua, kun vaimoni toi Jelly-geelituubin. Harri lurautti ison klimpin geeliä kädelleen ja levitti sen ihanasti kullini päähän ja varrelle, hyvä etten lauennut hänen sormilleen. Harri asettui kontalleen sohvalle. Hänen kyynärpäänsä nojasivat selkänojaan ja hän notkisti selkäänsä merkitsevästi. Otin geelituubin sohvalta ja puristin vähän geeliä sormilleni. Työnsin geelin liukastaman sormen Harrin peppuun. Harri otti sormeani lykkien persettään sormeani vasten.

Otin sormen pois. Harri ynähti hiukan ja asettauduin hänen taakseen. Harri laski persettään ja kohta painoin terskaa tuota tiukkaa reikää vasten. Rasvattu kyrpäni painui varsin vaivattomasti rasvattuun pyllyyn. Vaimoni katsoi silmät kiiluen vierestä kun kolmella työnnöllä sain kaluni tungettua hänen työkaverinsa perseeseen. Milla näytti tarttuvan alapuolelta Harrin kaluun ja runkkaavaan Harria samalla kun minä lykin parruani takaapäin. Harri ynisi ja lykki pyllyään minua vasten rytmikkäästi. En ehtinyt kovin montaa työntöä painaa, kun jo roiskin spermani tuon ison miehen persreikään. Lauetessani suustani pääsi tahaton äännähdys. Lykin ulisten spermaa sykkivää kaluani Harrin sisässä. Tuntui uskomattoman hyvältä kun lopultakin pääsin laskemaan paineet. Lopulta vedin kaksin käsin Harrin persettä omaa lantiotani vasten ja jäin huohottamaan kyrpä syvällä Harrin spermaisessa suolessa.

Milla irrotti otteensa Harrin pippelistä ja kohottautui suutelemaan minua. Suudeltuaan hän kysyi: "Oliko tuo eka kerta kun nain miestä peppuun?" Vastasin että oli. Milla kysyi: "Tuntuiko hyvältä?" Vastasin taas myöntävästi. Milla kysyi Harrilta: "Onko sinua naitu pyllyyn aiemmin?" Harri vastasi, että useasti ja jatkoi että se tuntui joka kerta tosi hyvältä. Tällä kertaa se kuitenkin tuntui paremmalta kuin ikinä aiemmin, sillä vaikka häntä oltiinkin pantu ennenkin, tämä oli eka kerta kun nainen runkkasi häntä samalla. Vedin kaluni ulos, Kaluni seisoi edelleen varsin tanakasti, limaisena, mutta tomerana.

Harri jatkoi jutusteluaan ja sanoi että jokaisen miehen tulisi tuntea ainakin kerran elämässään kuinka hyvältä tuntui kun elävä kalu nussi peppuun. Sanoessaan näin hän nousi, katsoin hänen tummanpuhuvaan, hirvittävän paksuun aisaansa ja tajusin, ettei tuo parru ikinä mahtuisi minuun. Ei vaikka kuinka olisikin sitä halunnut kokeilla. Pelkäsin tuota aisaa, samalla halusin sitä enemmän kuin kertaakaan aiemmin. Fantasioissani minua oli pantu monesti, tosi elämässä ei ikinä. Tänä iltana juuri tänä hetkenä halusin sen kokea. Tarrasin kädelläni Harrin aisaan, vetelin esinahkaa edes takaisin, runkatessani himokkaasti tuota pelottavan paksua elintä päätin, että uskallan kokeilla. Naama kiihkosta ja häpeästä punoittaen sanoin Harrille: "Saat panna minua, jos vain lupaat olla varovainen". Poskiani kuumotti, tiesin punoittavani, Harri sanoi kuitenkin rauhoittavasti: "Tietenkin olen varovainen, onhan tämä sinun eka kertasi". Vaimoni katseli minua kiinnostuneesti hymyillen.

Asetuin kontalleni lattialle pää sohvalle päin vaimoni kohdalle. Milla istahti eteeni. Kasvojani kuumotti. Tilanne tuntui nöyryyttävältä, häpeälliseltä, mutta mielettömän kiihottavalta: pää vaimoni sylissä odotin perse pystyssä, että kyrpä painuisi peppuuni. Harri tuli taakseni hieroi pallejani ja pallien takana olevaa välilihaa tottuneesti. Kun hän hieroi välilihan seudulta, tuntui mielettömän upealta. Kaluni tuntui ponnahtavan pituutta lisää ja tunsin kuinka kiimapisarat taas lähtivät liikkeelle. Aikansa hieroskeltuaan peppureikäni tuntui kaipaavan kosketusta. Harri ei pitänyt mitään kiirettä. Hän hieroi pallejani, reisiäni ja taas välilihaani. Kun tuo taitava mies siirsi lopulta sormensa tai peukalonsa herkälle peppureiälleni, työntelin peppuani ahnaasti vasten hänen kättään. Yritin kuumeisesti saada hänen sormensa uppoamaan syvälle sisääni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute