Herkku-puhelin
Vaimoni kiihkeä työkaveri 3
biukkomies

Siinä minä olin kontallani vaimoni työkaverin edessä, pää vaimoni sylissä. Tuo taitava mies hieroi peräaukkoni herkkää suuta sormillaan. Olin kiimasta hulluna, työntelin kiihkeästi peppuani kohti miehen sormea.

Ylävartaloni ja pääni lepäsi vaimoni sylissä. En nähnyt Millan kasvoja mutta arvasin hänen seuraavan tarkkaavaisesti ja kiinnostuneesti leikkejämme koko ajan. Jossain vaiheessa huomasin kourivani vaimoni pullean pyöreitä, pehmeitä reisiä melko kovakouraisestikin. Hellitin hiukan otettani. Olin valmis, halusin kalua suoleeni. Tajusin Millan ojentavan jotain Harrille, kohta sormet palasivat anukselleni. Tällä kertaa sormet olivat rasvaiset ja paksu sormi, taisi olla peukalo liukui suoleeni. Huokaisin mielihyvästä, notkistin selkääni. Halusin ahteriini lisää täytettä. Kohta peukalo tai sormi, kumpi tahansa, vetäytyi. Ehdin olla hetken pettyneenä, kun tunsin uudelleen painetta peräaukollani, tällä kertaa tunsin, että sinne painui kaksi sormea. Sormet venyttivät peräaukkoni suuta, se ei tuntunut kipeältä, kiihottavalta pikemminkin, sormet hieroivat suoltani taitavasti ja kiihottavasti. Kosketus tuntui munan juuressa, tunsin kuinka kiimanestettä tippui kullini päästä. Lykin itseäni sormille, sormet osuivat herkkään kohtaan kerta toisensa jälkeen. Tunne oli uskomaton!

Uurastettuaan pitkään ja autuaasti suolessani sormet vetäytyivät. Tiesin odottaa, mitä nyt tapahtuisi. Harri ähelsi hetken rasvatuubin kanssa ja sitten painoi ison kalunsa persreiälleni. Kipu tuntui vihlovana persessäni, kun Harri painoi herkkumutteriaan perseeseeni. Huusin kivusta.

Vaimoni silitti hiuksiani. "Rentouta alapäätäsi, niin se ei satu", hän neuvoi. Yritin noudattaa vaimoni ohjetta. Harri työntyi peppuuni varovasti. Silti tuntui kuin perseeni olisi revennyt kahtia. Tuo kalu oli hirvittävän iso!

Jokin antoi periksi, älähdin kivusta uudelleen. Tajusin kivun läpi, että terska oli nyt sisälläni. Hirvittävä kipu helpotti hetkeksi. Harri piti kaluaan täysin paikoillaan. Nyt vihdoin onnistuin rentoutumaan. Liikahdin vähän taaksepäin kalua kohti, kipu pakoitti kuitenkin perääntymään, sitten sekin liike sattui, kun terskan lihava osa alkoi taas venyttämään reikääni. Liikahdin taas taakse, kalu työntyi taas vähän lisää sisään, sattui. Peräännyin taas takaisin, taas sattui. Joka kerta liike oli muutaman millin, puoli senttiä enemmän. Perse janosi kyrpää, mutta tuo kyrpä oli iso, liian iso. Aikani liikuteltuani itseäni kyrpä tavoitti kohdan, jota sormet olivat niin nautinnollisesti pumpanneet. Huokaisin nautinnosta. Harri alkoi liikuttaa lanteitaan ja nussia persettäni. Huokailin tahattomasti nautinnosta, annoin itseni tuolle kalulle.

Milla kumartui eteenpäin ja tavoitti sormillaan nännini, hän näpläsi nännejäni kynsillään, välillä nipisti niitä sormiensa välissä. Paksu kalu pyllyssäni lähetti nautinnollisia sykäyksiä munaskuihini, nänneistäni tuntui lähtevän kuin sähköiskuina lisää nautinnollisia virtauksia jalkoväliini. Tunsin kuinka kaluni nytkähteli haaroissani, kuin lauetessa, vaikka kukaan ei heppiini koskenutkaan. Tuntui käsittämättömän hyvältä. Kalu täytti suoleni joka sopukan, oli kuin olisin ollut halki tuolle seipäälle, en koskaan osannut kuvitella kuinka hyvältä kalu voisi pyllyssä tuntua.

Milla liukui sohvalta eteeni lattialle istumaan. Hänen kasvonsa olivat edessäni, nostin päätäni hiukan ja pussasin. Milla vei kätensä mahani ali ja yletti juuri ja juuri limaa valuvan, spermaisen kyrpäni pään. Milla puristeli terskaani, tuo kosketus oli liikaa, tuntui kuin tuo hipaisu, puristus olisi vapauttanut sisukseni ja laukesin nautinnollisesti vaimoni käsille. Spermaa pulppusi kullistani jokaisella Harrin työnnöllä, tuntui kuin laukeaminen ei koskaan loppuisi, huohotin kuin höyryveturi ja sain, sain, sain... Harrin liikkeet tuntuivat kovemmilta, vaativammilta. Tajusin, että hän puski kaluaan yhä kovemmin, nopeammin, syvemmälle. Sitten yhtäkkiä veti minut lantiotaan vasten ja työnsi parrunsa minuun niin että tuntui taas että jotain alapäässäni olisi revennyt. Tuntui yhtä aikaa kipeältä ja nautinnolliselta, tunsin kuin spermaa olisi tulvinut kullistani taas. Milla ainakin jatkoi terskani puristelua edelleen. Uh, mikä orgasmi!

Harri peruutti, kulli valahti ulos suolestani, spermaa valui palleilleni, reisilleni. Nousin jalat täristen vaimoni syleilystä ja menin vessaan. Matkalla hämmästelin, että kullini jöpötti edelleen. Vessassa oli vaikeaa saada virtsatuksi kun kalu seisoi kuin ei olisi koskaan lauennutkaan. Olin kuitenkin lauennut jo kahdesti tänään. Aikani ähellettyäni sain pissatuksi, pyyhin spermat perseeltäni ja pesin alapäätäni vähän suihkussa. Palasin olohuoneeseen.

Milla istui sohvan edessä lattialla, kuin ei olisi liikkunutkaan. Oli hän kuitenkin hakenut viiniä, hän maistoi viiniä lasistaan, näytti että pöydällä oli lasi minullekin. Harri oli yläkerrassa suihkussa. Otin toisen pöydälle tuoduista laseista, istuin vaimoni viereen. Halasimme. Totesin, että olipa ilta! Vaimoni nyökkäili raukean oloisena. Siemaisin viiniä, silittelin vaimoni reittä kalu edelleen kovana. Laskin lasin lattialle ja tartuin kädelläni Millaa vyötäisiltä ja puristin häntä itseäni vasten. Milla vastasi syleilyyni, antoi päänsä painua olkaani vasten. Siirsin kättäni ylemmäs, tavoitin Millan ison painavan rinnan. Silittelin ja puristelin tuota isoa rintaa, puristin ja pyörittelin sen kosketukseni kovettamaa isoa nänniä. Milla naurahti, enkö ollut vielä saanut tarpeekseni. "Sinähän lupasit, että minäkin saisin vaimoani vielä tänään", naurahdin. Vaimoni naurahti vastaan ja sanoi, että tottahan saisin, jos vain vielä jaksaisin.

Siirryimme Millan kanssa keskemmälle matolle ja asetuin hänen viereensä. Puristelin uudelleen rintaa ja imeskelin toista nänniä. Etenin vauhdilla. Olin vieläkin kiihottuneena, siirsin käteni Millan jalkoväliin. Milla sanoi, ettei häntä tarvinnut lämmittää, hän oli kuuma valmiiksi, ala tulla vaan!

Nousin reisien väliin ja työnsin kullini pimppiin. Kulli luiskahti vaivattomasti sisään, vaimoni oli tosi märkä, kulli litsahteli liikuttelun tahdissa. Olihan siellä Harrin siemennesteet liukastamassa, muistin. Tuntui ihanalta rakastella vaimoni kanssa. Harri tuli huoneeseen, otti neuvostani lasin pöydältä ja asettui sohvalle istumaan ja katselemaan rakasteluamme. Harri vei kätensä kalulleen ja alkoi vetelemään esinahkaa hitaasti edestakaisin. Kalu jäykistyi.

"Käännytään toisin päin", ehdotin Millalle. Niinpä kiepahdimme kyljen kautta ympäri, sohvaan päin. Milla ratsasti päälläni. Yritin tavoittaa Harrin kalua kädelläni, mutten yltänyt kuin hänen polveensa. Tartuin miestä polveen ja vedin itseäni kohti. Harri ymmärsi aikeeni ja tuli polvilleen lattialle. Runkkasin hänen kaluaan samalla kuin kullini souti vaimossani.

Millan isot DD-kokoiset rinnat heiluivat ratsastuksen tahdissa. Harri tarttui toiseen rintaan ja puristeli sen nänniä. Milla kääntyi häneen päin, suuteli lyhyesti Harria suulle ja jatkoi ratsastustaan.

Jossain vaiheessa sain ajatuksen. Käteni runkkasi edelleen Harria, ja ohjasin kädelläni kullista vetäen Harria Millan taakse. Harri empi hetken, mutta sitten liikkui tottelevaisesti tarkoittamaani suuntaan. Irrotin käteni hänen kalultaan. Puristelin kaksin käsin Millan mehukkaita perseenpuolikkaita kourissani. Levitin reheviä pakaroita erilleen. Harri oli kontallaan vaimoni takana, otti rasvatuubin sohvalta. Myhäilin tyytyväisenä. Milla ei tainnut aavistaa mitään ennen kuin Harrin rasvattu peukalo painui hänen peppureiälleen. Milla yritti livistää karkuun, mutta painoin hänen peppuaan syliini. Hän katsoi taakseen livahtanutta Harria kysyvästi, mutta jatkoi sitten ratsastustaan Harrin sormeillessa hänen anustaan.

Harrin sormet tuntuivat ohuen välilihan läpi kullillani. Tuntui kiihottavan hyvältä. Sanoin: "Jokaisen tytön pitää ainakin kerran eläessään saada kahta miestä yhtä aikaa sisäänsä." Milla nauroi ja liikutteli peppuaan vähän kiivaammin sylissäni Harrin sormien jatkaessa touhuaan Millan suolessa. Milla ei tainnut ymmärtää, mihin touhumme oli menossa tai ei hän ainakaan sitä vastustellut. Kun Harri veti sormensa ulos vaimoni pepusta, vaimoni ulahti pettyneen kuuloisena. Kun Harri sitten siirtyi lähemmäs ja alkoi rasvata kaluaan, Milla alkoi toppuutella: "Ei, pojat, ei... ei se mahdu." Kuitenkin kaikesta kieltelystään huolimatta Milla lopetti ratsastamisen ja pyllisti Harrille. Tunsin painetta kaluni varrella. Milla kirkaisi kivusta. "Rentouta alapäätäsi, niin se ei satu!", valistin ilkikurisesti hymyillen vaimoani. Milla hymähti, läpsäisi minua rintaan. Kasvot vääristyivät kivusta kun tuo jättimeisseli työntyi vaimoni peräaukkoon. Tunsin pillun tiukkenevan äärimmilleen. kaluni varressa tuntui kiihottavaa painetta. Milla nousi pystympään, kirkui tuskasta. Tartuin säikähtäneenä Millaa reisistä painaen häntä itseäni vasten, peläten, ettei hän vain karkaisi. Ei Milla ollut mihinkään kuitenkaan lähdössä.

Terska oli lumpsahtanut vaimoni perseeseen. Harri antoi Millan totutella vierailijaan, ihan niin kuin minunkin kanssani. Minä aloin liikuttaa kaluani pillussa. Millan ilme ei enää näyttänyt niin tuskaiselta. Milla alkoi liikuttaa lantiotaan aluksi ihan hiukan, kohta aavistuksen enemmän. Harri alkoi liikehtiä myös. Kun Harrin terska meni oman terskani ohi välilihan toisella puolen, tuntui aivan mielettömän ihanalta. Pillu puristui kaluni ympärille tiiviinä ja vaativana, kalun liikkeet tuntuivat selvästi ohuen välilihan läpi. Tunsin taas orgasmini lähestyvän.

"Naikaa samaan tahtiin, niin se ei satu". Yritin saada naintini Harrin kanssa samaan rytmiin. Onnistuimme pumppaamaan jonkin aikaa samassa tahdisssa. Millan kivun vääristämille kasvoille kohosi nautinnollinen ilme, muutaman työnnön jälkeen kasvot vääristyivät uudelleen, tällä kertaa nautinnosta, orgasmi oli tulossa hänellekin. Harri kiihdytti tahtiaan. En kerennyt enää lykkiä samaan tahtiin. Pyysin Harria hidastamaan tahtiaan. Harri ei joko kuullut tai sitten ei vain halunnut hidastaa. Niinpä jäin itse kulli paikoillani odottamaan. Harrin kalu souti Millan pepussa yhä villimmin. Se tuntui kiduttavan ihanalta omassa kalussani. Milla alkoi huutaa: "Voi taivas, nyt multa tulee, voi taivas, multa tulee, anna, oi anna, mä saaaan!" Milla vapisi taas, puristeli reisillään kylkiäni, uihki ja ulisi, Harri pumppasi edelleen persettä, tajusin sykkiväni spermaa vaimoni orgasmin kiihottamana tai Harrin kalun kiihottama, joka tapauksessa olin lauennut tuossa tiimellyksessä. Siemensin vaimoni siemennettyä pillua, jossain vaiheessa Harrikin laukesi perseeseen.

Olimme yhtä orgasmista tärisevää lihavuorta koko sakki. Milla imi minun kaulaani, puristi käsillään ja tärisevillä reisillään minua itseään vasten. Puristelin Millan pakaroita. Tunsin kuinka Harri veti kalunsa ulos pepusta. Taas Harrin sperma valui kiveksilleni, tällä kertaa toisesta peppureiästä, toiselle puolelle pallejani.

Milla jäi vielä päälleni makaamaan ja huohottamaan. Sanoista ei juuri saanut selvää. Lopulta hän nousi, lähdimme tärisevin jaloin kolmestaan suihkuun.

Suihkun jälkeen Harri lähti, me Millan kanssa vetäydyttiin makkariin, nukkumaan. Kun aamulla keskusteltiin asiasta, sovittiin ettei tämä olisi viimeinen kerta.

Töissä asiat kuitenkin muuttuivat, Harri muuttui Millaa kohtaan vaativammaksi, ahdistavaksi. Hän kosketteli ja yritti saada Millalta milloin ruokatunti-, milloin kahvitunti-, joskus taas iltapäivä- tai aamupäiväpanoa. Millaa ahdistelu alkoi nyppimään ja hän teki Harrille selväksi, ettei tämä voinut jatkua. Harri ymmärsi yskän, mutta samalla välit rikkoutuivat. Puoli vuotta myöhemmin Harri sai hakemansa siirron toiselle varastolle.

Tavallaan siis surku, ettei tämä tarina saa enempää jatkoa. Tosin tätäkin ollaan Millan kanssa muisteltu usein ja lähes joka kerta se saa halut heräämään. Toista kertaa ei siis ole koskaan tullut, sitä edelleen odotellaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute