Herkku-puhelin
Toinen sessio dominani kanssa
Marie

- Voi ei.. Kuinka paljon kello oikein on? Mumisin, ja nyt vasta tajusin olevani kahleissa. Ainiin, olin vieläkin dominani luona.. ja työvuoroni alkaa kymmeneltä! Etsin katseellani Saaraa, ja näin hänet sohvalla istumassa. Katsoin häneen mahdollisimman nöyrästi ja kysyin:

- Dominani, kuinka paljon kello on? Työvuoroni alkaa kymmeneltä.

- Orja on nyt hiljaa ja kuuntelee. Kello on nyt puoli kymmenen, mutta sinullahan piti olla huominen vapaata! Sinä et lähde mihinkään. Saat rangaistuksesi eilisillasta, koska tulit ilman lupaa, huusit ja menetit tajuntasi kesken kaiken. Eli pysy siinä vain.

- Rakas dominani, anteeksi, en onnistunut saamaan vapaata työstä, ja menetän työni, jos en noudata työaikoja.

- Hmm.. Hyvä on, hän sanoi kiero katse silmissään ja lähestyi minua. Sitten hän irrotti kahleeni ja käski minun nousta ylös. Tottelin. - Saat mennä töihin, mutta minä puen sinut. Saat pilluusi sauvan.

Hän kaivoi kätköistään sauvan, joka oli sen muotoinen, että se ei vahingossakaan tippuisi ulos, ja työnsi sen pilluuni. Lopuksi nänneihin vielä nipistimet. Käveleminen oli hankalaa, ja nipistimet nänneissäni painoivat ikävästi topattujen liivieni alla. Päälle vielä lyhyt hame, stay-up-sukat, avonainen neule ja samat mustat avokkaat. Ei minkäänlaisia alushousuja. Onneksi dominani suostui viemään minut autollaan kirjastolle, jossa työskentelin kirjastonhoitajana.

Kun saavuin sisään, tajusin olevani myöhässä, ja yritin mennä mahdollisimmat huomaamattomasti lainaustiskin taakse, vaikka se olikin vaikeaa. Kun istuin tuolille, värähdin, kun sauva sisälläni työntyi syvemmälle. Ensimmäinen asiakkaani lähestyi minua. Hän kasasi tiskille muutaman kirjan. Kun pyysin miehen kirjastokorttia, sauva pillussani rupesi värisemään. Se oli täysi järkytys, ja tajusin että dominani täytyi olla jossain lähistöllä leikkimässä sauvan kaukosäätimen kanssa. Älähdin, ja mies nosti heti katseensa minuun ja kysyi huolestuneena, että onko jokin hätänä. Istuin suorassa kuin kynttilä ja vastasin kireästi, ettei ole. Hoidin lainauksen ja kun mies lähti, huokaisin helpotuksesta kun värinä lakkasi, mutta lähdin kuitenkin vessoja kohti. Matkalla törmäsin Saaraan. Hän vetäisi minut invavessaan kanssaan.

- Miksi et voi jättää minua rauhaan! Riittää, en jaksa enää sadistisia tempauksia! minä huusin, ja vetäisin sauvan pillustani pois. Se maiskahti äänekkäästi. Heitin sauvan vessan lattialle.

- Marie, hän sanoi hiljaa. Se oli ensimmäinen kerta kun hän kutsui minua nimelläni session aikana. - Tuhmat tytöt saavat aina rangaistuksen. Muista asemasi. Mikä sinä olet?

- Lopeta.

- Mikä sinä olet? Hän kysyi minulta vähän uhkaavampaan sävyyn.

- Olen itseään kunnioittava nainen, joka ei halua olla enää missään tekemisissä dominansa kanssa, sanoin, ja ennen kuin tajusinkaan, vasen ranteeni oli käsiraudoilla kiinni lattianrajassa kulkevassa pienessä putkessa. Tiesin kyllä, ettei sanomani ollut totta ja Saara tiesi myös, mutta olin nyt uudessa roolissa halusin nähdä mihin se johtaa.

- Mikä sinä olet? Hän kysyi taas ja kaivoi mielettömän suurta kassiaan.

- Olen.. ymmh.. päästä minut! Minä vaikersin. Se meni rajan yli, ja hän riuhtaisi paitani rintojeni yläpuolelle niin, että rintaliivit paljastuivat. Sitten hän avasi liivit takaa ja rintani pääsivät vapaiksi. Nännit olivat tumman violetit nipistimien takia eikä niissä ollut tuntoa. Saara riuhtaisi nipistimet irti nänneistäni ja alkoi hieroa ja nipistellä niitä, että kipu voimistui kun veri alkoi taas palata niihin. Huulieni välistä pääsi kiimainen vaikerrus.

- Mikä sinä olet? Hän kysyi, ja nipisteli nännejäni kivuliaasti.

- Aah.. Olen orjasi, kuiskasin.

- Mikä? Hän kysyi kuin ei olisi kuullut ja siirtyi hameeni alle.

- Olen orjasi, olen kiimainen huorasi! Huusin kivun ja nautinnon rajamailla, kun hän kouri häpyäni.

- Nyt kuulostaa oikealta. Kauan siihen menikin, hän sanoi. - Nyt saat rangaistuksen aikaisemmasta käytöksestäsi ja törkeästä kielenkäytöstäsi, hän jatkoi.

Hän otti laukustaan suurimman tekokyrvän, mitä olen koskaan nähnyt. Se oli varmaan neljäkymmentä senttiä pitkä ja ainakin kymmenen sentin paksuinen. Dominani asetti sen pystyyn vessan lattialle, rasvasi tekokyrvän liukkaaksi, ja vaihtoi käsirautojen paikkaa niin, että pääsin liikkumaan vapaammin.

- Nouse ylös, hän komensi, ja minä tottelin nöyränä.

- Aseta tekokyrpä huulillesi, kuului seuraava käsky, ja taas minä tottelin. Sitten hän painoi minua olkapäistä hitaasti alemmas ja alemmas. Kyrpä venytti minut äärimmilleni. Kyyneleet valuivat poskilleni, mutta tunsin samalla järjettömän suurta nautintoa. Pilluni imi ahnaasti suurta kalua sisäänsä. Sentti sentiltä se meni syvemmälle ja syvemmälle. Kun se oli ihan pohjassa, dominani irrotti otteensa olkapäistäni ja siirtyi taas kaivamaan laukkuaan. Tällä kertaa sieltä paljastui kamera.

- Tämä on niin upeaa, että on pakko laittaa nauhalle, hän sanoi, ja asetti kameran lavuaarin leveälle reunustalle videokuvaamaan.

- Miltä tuntuu, huora? Oletko täysi? Hän kysyi.

- Olen aivan täysi, dominani, kuiskasin ymmälläni siitä, miten tuo valtava esine oli mahtunut minuun.

Dominani käski minun nousta ylemmäs kalulla. Nousin, ja se kävi helpommin kuin laskeutuminen. Kun kalun terska oli huulillani, dominani lisäsi liukastetta, ja laskeuduin taas, nyt nopeammin. Pian ratsastin jättikyrvällä jo täyttä päätä. Tällä kertaa muistin dominani kiellon. Tunsin orgasmin lähestyvän. Taistelin sitä vastaan, ja lopetin ratsastamisen. Nousin kyrvältä, ja pilluni päästi maiskahtavan äänen. Dominani tuntui olevan tyytyväinen minuun.

- Huora alkaa oppia, hän totesi. - Käänny ja nojaa käsilläsi pytyn kanteen, hän jatkoi ja minä tottelin. Perseeni oli täysin avoimena ja tiesin, että pilluni valui nesteitään reisille saakka. Pian tunsin, kun perseeseeni työnnettiin värisevä sauva. Se tuntui uskomattoman ihanalta, perseeni oli ollut pitkään tyhjänä. Hän jätti sauvan värisemään suoleeni ja leikitteli klitoriksellani. Hän hieroi sitä taitavilla sormillaan. Tiesin, että hän halusi minun laukeavan, koska silloin hän pääsisi taas rankaisemaan minua, mutta taistelin orgasmia vastaan. Hengitin syvään suun kautta ja yritin ajatella jotain ihan muuta. Nautinnon aallot kuitenkin voimistuivat kerta kerralta, ja kun hän lipoi vakoani kielellään, en voinut enää taistella vastaan, ja sain orgasmin. Räjähtävän, ihanan orgasmin, jonka aikana ilmeisesti ejakuloin, koska dominani huulet olivat ihan vaaleassa nesteessä, kun hän nousi jalkojeni välistä ylös vihainen ilme kasvoillaan.

- Sinunlaisesi kiimaiset huorat eivät näköjään koskaan opi, hän totesi, ja kääntyi taas kaivamaan suurta kassiaan. En uskaltanut liikahtaakaan, oli täysi työ pysyä pystyssä orgasmin jälkimainingeissa. Pian tunsin piiskan perseelläni. Se läimähti lujaa ja kiljaisin. Iskuja sateli perseelleni. Ne olivat kerta kerralta voimakkaampia.

- Mitä sanotaan? Hän kysyi piiskauksen jälkeen.

- Ki-kiitos, vaikersin.

- Mikä unohtui? Hän muistutti.

- Kiitos, dominani.

Hän vaikutti tyytyväiseltä, ja sain pukea vaatteet ylleni. Tällä kertaa sain pilluuni pienet, värisevät kuulat, ja koska minulla ei ollut vieläkään minkäänlaisia alushousuja, jouduin ponnistelemaan, jotta ne pysyivät sisällä. Niiden värinä oli juuri sopivaa; se antoi ihanaa nautintoa, mutta ei vienyt minua orgasmiin saakka. Toisaalta se oli hirveän turhauttavaa. Siistin vielä pikaisesti hiukseni ja lähdin vessasta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute