Herkku-puhelin
Tosimiehen vierailu
laura_cd

Oli taas vapaailta ja olin yksinäni kotosalla. Kaivoin tietysti kaapista sievät asuni, levitin ne sängylle samalla kun kirjauduin chattiin seuraamaan liikennettä. Juttelin muutaman miehen kanssa samalla kun vedin verkkosukat jalkoihini, sovitin mustan korsettitopin päälleni ja asettelin läpikuultavan mustan minihameeni kauniisti paikoilleen.

Huomioni kiinnitti pian mies, joka kävi suoraan asiaan ilman kiertelyitä, kysyi olennaiset heti ja vaikutti muutenkin kiinnostavalta. Ukkomies, ehkä hiukan nuori makuuni, mutta ilmeisen puutteessa ja käytöstavoiltaan suoraviivainen. Hänen kulmikkuutensa hidasti hiukan asioiden vääjäämätöntä kulkua, kun keskustelimme tapaamisesta, minne ja milloin hän tulisi, mitä haluaisimme tehdä, antaisinko osoitteen ja puhelinnumeroni. En tietenkään antanut, mutta osoitteen kuitenkin rappukäytävän tarkkuudella. En ihan tuntemattomille kaikkea kerro...

Kellon lähestyessä sovittua aikaa vilkuilin verhojen raosta hermostuneena pihalle. Olin vetänyt runsaan aamutakin asuni päälle ja vedin sitä aina miehustasta tiukemmalle kurottaessani katsomaan tulijoita. Muutamaa minuuttia sovitun ajan jälkeen etuovelle astelikin mies, jonka arvelin olevan treffiseurani, leveä, miehekäs, hyvin lyhyttukkainen lihaksikas mies. Hänen saapuessaan kohdalle raotin ovea ja kysyin: - Hei... oletko tänne tulossa?

Hän nyökkäsi ja hymyili lyhyesti ja astui sisään asuntooni. Tarkastelimme toisiamme hetken; hän oli vaikuttavan, ehkä jopa pelottavan näköinen, miehisyyttä uhkuva. Mielessäni kävi, olikohan tämä tapaaminen aivan sitä mitä halusin...

Vatsassani parveilevista perhosista huolimatta annoin siinä eteisessä aamutakkini liukua alas, annoin hänen hetken katsella itseäni, pitkiä hiuksiani, lutkahtavaa asuani, ja astuin sitten lähemmäksi häntä, kosketin hänen käsivarsiaan. Hän siveli lantiotani ja peppuani, vyötäisiäni, murahti hyväksyvästi ja nosti kouransa korsettini rintamukseen, puristeli rintojani, jotka pienuudestan huolimatta täyttävät korsetin kiihottavasti. Hän veti korsetin kupit alas paljasten rintani, man boobsit, joita joku on jopa epäillyt hormonien tuotteeksi...

Viehättyneenä hän puristeli niitä suurilla kourillaan. Henkäisin ja painoin pääni hänen olkaansa vasten, voihkaisten erityisen karkeasta puristelusta. - Purista nännejäni, ole kiltti, pyysin ääni halusta värisevänä. Ja voihkin lisää kun hän toteutti toiveeni. Nojasin nyt häntä vasten, pidin hänestä kiinni, ja tunsin etten todellakaan ole tilanteen "herra", jos niin voi lutkasta sanoa..

Hän tarttui hiuksistani kiinni ja painoi minut alas lattialle, polvilleni. Ei rajusti, mutta niin että tiesin että vastustelu ei tullut kyseeseen. Enkä toki vastustellutkaan, koko huomioni oli häneen kiinnittynyt kun hän avasi vyönsä ja sepaluksensa... ilman kehotusta kaivoin hänen housujensa kätköistä esiin pullistelevan kalun, lihaisan paksun kullinjötkäleen.

- Ota suuhun, kuului määräävä ääni, ja tottakai tottelin, ensin nuollen kalun päätä, sitten ottaen sen huulteni väliin, ja liu'uttaen sitä syvemmälle suuhuni. Tyytyväisesti urahtaen hän painoi jöötiään syvemmälle suuhuni, minun imiessäni ja nuollessani suuni täyttävää herkkua. Hyväilin hänen raskaita, spermalastissa olevia pallejaan samalla kun hän liikutti itseään suussani ja kasvoi. Ja se kasvoi, täytti suuni kokonaan, tuntui valtavan paksulta panonuijalta. Tein parhaani hyväilläkseni häntä, mutta valtava koko tuotti hankaluuksia, en ollut tottunut...

Hän riisui paitansa leveän vartalonsa yltä imiessäni häntä, mutta hänen astuessaan pois housuistaan jouduin päästämään kullin suustani. Hän oli kuitenkin valmis jatkamaan seuraavaan vaiheeseen, kulli seisoi kivikovana.

- Missä haluat pyllyysi? hän kysyi suorasukaisesti.

- Keittiössä, takaapäin... henkäisin peloissani. Otin varaamani kondomin esiin ja rullasin sen hellästi jättikalun päälle. En malttanut olla vielä imemättä muutamaa vetoa tuota jämäkkää vehjettä, sitten nousin ja astuin muutaman askeleen keittiöön. Liukuvoide oli siinä mihin olin sen pannut, ja levitin sitä hänen kullilleen, ja vielä omaan pyllyvakoonikin.

Kumarruin hänen käskystään tiskipöydän päälle ja tunsin hänen kouransa niskassani hänen painaessaan minut antavaan asentoon. Hän nosti hamettani ylös ja tunsin jyhkeän kalun painautuvan pyllyvakooni. Rauhallisesti hän asetteli kullinsa kärkeä anukselleni, painoi hiukan, ja hellitti painetta voihkaistessani.

- Ole varovainen, ole kiltti, se on niin kokematon... anelin pylly tarjolla Miestä, joka valmistautui naimaan transulutkaa.

- Olen toki, hän rauhoitti ja tunkeutui syvemmälle, pitäen lantiostani kiinni, pumppasi hitaasti vaikeroidessani.

- Oih... se on niin iso... kitisin hänen painaessaan melaansa syvemmälle minuun. Se tuntui valtavalta.

- Olet aika tiukka lutka, hän henkäili tullessaan kerta kerralta syvemmälle sisääni. - Alemmas jotta pääsen perille asti, hän murahti käskyn. Laskeuduin matalemmalle, vatsa ja ylävartalo pöytää vasten, pää tiskialtaan puolella, voihkien kun hän käytti minua.

Asento ei ihan helppo ollut hänellekään, sillä hetken painettuan hän veti kullinsa minusta ja talutti minut makuuhuoneen puolelle, jossa hän painoi minut sängylle. Halusin häntä, otin tyynyn ja laitoin sen peppuni alle.

Hän levitti reiteni ja nosti sitten jalkani olkapäilleen. Maltoin lisätä hiukan liukuvoidetta ja sitten hän alkoi taas painamaan kaluaan sisääni. Se tuntui ihanalta ehkä ensimmäisen sentin matkalla, sen jälkeen huokaukseni ja voihkeeni olivat tuskansekaisia. Kulli tuntui yhä jättimäiseltä.

- Sä avaudut hyvin, panomieheni vakuutti painaessaan kaluaan yhä syvemmälle. Hyväilin hänen lihaksiaan, tartuin hänen voimakkaisiin käsivarsiinsa, ynisin hänen työntöjensä tahdissa, voihkin suu auki, tukka hajallaan, nautinnosta murahtelevan alfamiehen alla.

- Nyt saa lutkahuora kyrpää, hän urahteli puuskutuksensa lomassa. - Niin saa, oih... valtava... niin iso minussa.. nyyhkin hänelle antautuneena. Vein käteni väliimme ja hyväilin pikkuklittaani samalla kun hytkyin oikean miehen pannessa minua. En ollut kuin puolikovana, ja olenkin huomannut, että kun minua pannaan, niin olen niin naisen roolissa, että seisokki on vain klitan kokoinen... silti, sen puristelu ja runkkaus tuntui taivaalliselta. Panomieheni painoi minuun oikein syvälle, pumpaten minua nyt jo säälittä, kun haukoin henkeäni, huusin kimeästi ja ruiskin nesteeni väliimme. Tuntui kun silmäni olisivat kääntyneet nurin nautinnosta.

- Pikkulutka nauttii mieskyrvästä todella, puuskutti hän melkein pilkallisesti yläpuolellani huomatessaan laukeamiseni. Sitten hän työnsi vielä muutaman kerran nopeasti, voimakkaasti, syvälle minuun, puristi minua tiukasti, jäykistyi ja laukesi sisääni karjahtaen. Henkäisin ihastuksesta, kun olin saanut tämän miehen laukeamaan minuun, ja samalla salaa helpottuneena, en olisi moista jyystöä enää pitkään kestänyt...

Makasin sängyssä kaikkeni antaneena hänen noustessaan päältäni ja mennessään siistiytymään. Olin aivan rätti. Puhkipantu. Oma spermani hyytyi päälläni ja pakottauduin siistimään sen.

Mies pukeutui ja teki lähtöä. Puolivakavissani olin kiitollinen ettei hän halunnut toista erää, sillä tämäkin oli ottanut voimille.

- Suuret kiitokset sinulle, kiittelin häntä taas nöyrän tytön roolissani.

Hän hymähti, katseli minua arvostelevasti, sanoi: - Hei vaan, chatissa taas tavataan...

Hänen jälkeensä siistin paikat, laitoin asut säilöön ja jäin odottamaan vaimoni paluuta iltatöistä, tyytyväisenä, täysin pantuna, aivan muissa maailmoissa...

-----------------

Tosimiehet saavat ottaa yhteyttä...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute