Herkku-puhelin
Vaimoni petti ulkomailla
Worker

Käänsin mustasukkaisena kylkeä, kun Karita kolautti matkalaukut eteisen kaappia vasten. Ja taas oli takana yksi reissu parhaan ystävättären kanssa ulkomaille. Milloin Pariisia, milloin Istanbulia. Nyt oli käyty perehtymässä kulttuuriantropologisiin nähtävyyksiin Milanossa. Vaimoni ystävä Taija oli oikea pahanilmanlintu. Aina houkuttelemassa mukaan paheisiin. Kummatkin olivat hyvissä työpaikoissa ja akateemisesti korkeasti koulutettua, mutta välillä mieli oli kuin teinipissiksillä.

Kylppärissä avattiin suihku. Katselin kattoon ja haudutin pahaa mieltä. Kelloradio näytti puoli kolmea yöllä. Kuvittelin helposti kaksi suomalaista kanaa spagettitukkaisten italiaanojen sekaan. Kyllä siinä mahtoi paikallisten silmä levätä. Oma vaimoni oli 33-vuotias ruskeasilmäinen brunetti, joka sai varmasti miesten huomion kookkailla rinnoillaan ja sopusuhtaisella vartalollaan.

Leikin nukkuvaa, kun rouva ryömi sänkyyn ja kurotti antamaan suukon niskaani. Ehkä olin turhaan mustasukkainen. Ei vaimo ollut mikään leväperäinen hupakko, mutta joskus vain niin perkeleen naiivi. Taijasta ei voinut sanoa samaa. Se kyllä varmasti antoi vieraiden käkien munia pesäänsä, jos tilaisuus tulisi ja veressä vaeltelisi tarpeeksi promilleja.

Kun Karita tuhisi unessa, hiippailin kylpyhuoneeseen ja aloin seuloa matkan aikana kertynyttä pyykkiä. Vähän tyhmältähän se vaikutti, mutta kuuleman mukaan ”tyttöjen reissut” tapasivat olla aika villejä. Hopeanharmaat stringit olivat kopan pohjalla mytyssä. Milloin se tuollaiset oli hankkinut? Tarratessani pikkuhousuihin tunsin heti niiden märkyyden. Housuissa oli vieraan miehen tuoksu. Kääntelin olemattoman haarakiilan ja rääkäisin. Kuivunutta spermaa oli kokkareittain tussulimalaikkujen päällä. Joku mies oli joko lauennut näille housuille tai sitten naiseni sisään. Toivoin ensimmäistä.

Napsautin makuuhuoneeseen täysvalaistuksen ja viskasin housut sängylle. Uninen vaimoni tiesi heti mistä oli kyse ja alkoi itkeä. Kärtin vastauksia, kuin Stasin kuulustelija ja viimein niitä alkoi herua kyynelryöpyn seasta.

Eilisiltana vaimoni oli lähtenyt vähän vastenmielisesti shoppailujen jälkeen baarikierrokselle, kun ystävätär Taija oli sitä aikansa vinkunut. Kun kerran oli hankittu uutta biletoppia, niin kyllähän sitä piti näyttämään päästä. Noin oli logiikka toiminut. Laittautumisen jälkeen kolmekymppiset leidit olivat iskeytyneet viehättävään viinipaikkaan, jossa oli ollut mukavasti paikallisia siemailemassa rautaisannoksiaan. Selvästi parempaa porukkaa, ei mitään tyhjätaskuja.

Muutaman mukin jälkeen seuraan oli työntynyt pari rasvalettistä, lähes viitisentoista vuotta vanhempaa liikemiestä istuvissa puvuissaan. Vaikka herrojen puheet olivat lipeviä ja niiden visio löytyi selvästi housuihin pyrkimisestä, olivat naisemme jääneet kuitenkin juttelemaan. Olihan se mukava vaihtaa pari sanaa paikallisten kanssa, Taija oli perustellut. Miesten sivistyneet puheet, kulttuuritietämys ja ihailu Skandinaavista naiskauneutta kohtaan vetosivat ämmiin, sillä viinin särpimisen ohessa käytiin vähän tanssimassakin. Sitten oli puhuttu suu vaahdolla Italian kulttuurin saavutuksista ja naisnäkökulmasta, kiehnätty lisää tanssilattialla ja miesten kädet olivat eläneet kuin Il Biscionen eli rantakäärmeen liikkeet.

Illan taittuessa yöhön, oli vaimoni esittänyt siirtymistä hotellille, mutta Taija oli tahtonut välttämättä jäädä spanielinsilmäisen Gianlucan kanssa vaihtamaan ajatuksia. Herrasmiesmäisesti tämä toinen liikemies ilmoittanut, että hänenkin pitäisi olla aikaisin aamulla työkunnossa ja luvannut saattaa vaimoni hotellille. Siinä kävellessä öisessä Milanossa, oli myskille tuoksuva pukumies keksinyt, että hänellä olisi kiinnostava englanninkielinen teos feministisestä antropologiasta, jonka vaimoni olisi ehdottomasti nähtävä. Luulisi, että Karita olisi ymmärtänyt mihin tifoso pyrkii, mutta ei. Sokeana oli paineltu miehen ”viehättävään” lukaaliin.

Viattomasti mies oli esitellyt kirjaa ja kaadellut lisää lombardialaista viiniä. Karita oli kuulemma suhtautunut varauksella ensin, mutta oli kuitenkin ajatellut tutkia kirjaa hetkisen. Mies – jonka nimi oli Marcello tai jotain – oli siirtynyt vaimoni Karitan viereen sängylle ja silittänyt tämän tummia hiuksia. Ukko oli sanonut jotain italiaksi käheällä bassollaan, hivellyt vaimoni niskaa ja lopulta suudellut. Kauhistunut rouvani oli estellyt, mutta karismaattinen mies oli jo hamunnut hyväilemään glitteritopin päältä painavia rintoja. Sen jälkeen Marcello oli hieronut Karitan reittä bilehameen sisältä, työntänyt kieltä tämän suuhun ja yrittänyt jo levittää kolmekymppisen naiseni jalkoja auki.

Vaikka Karita oli kertonut mumisseensa miehestään ja paluustaan hotellille, oli hän pian maannut selällään liikemiehen sängyllä hame vatsan päälle rullattuna ja tuijottanut miten suklaasilmäinen mies oli kiskonut hänen hopeanvärisiä stringejään sivuun. Naiseni oli vielä koettanut selittää asiallisesti miehelle, mutta tämä oli tullut päälle ja jatkanut kielisuudelmien vaihtoa. Sen jälkeen Marcello oli kuulemma painanut päänsä Karitan mustakarvaiselle hävylle ja nuollut hänen pilluaan niin herkästi, että rouvani oli antautunut sukkelalle kielelle.

Saatuaan vaimoni kiiman huipulle, oli liikemies riisunut kalliilla räätälillä sorvatun pukunsa lattialle ja pimppikarvoja sylkien käynyt Karitan päälle. Kivikova ruskehtava kyrpä oli jo sykkinyt vaimoni reittä vasten, kun hän oli edes tajunnut pyytää miestä laittamaan kondomin. Naureskellen liikemies oli rullannut luumumaisen terskansa päälle kortsua ja levittänyt rouvani valkoisia jalkapohjia sivulle. Sitten hän oli työntynyt hitaasti vaimoni sisään, suudellut tätä koko ajan ja nussinut verkkaisesti kosteaan emättimeen. Omien sanojensa mukaan vaimo pidellyt miestä selästä kiinni ja heittäytynyt panoon mukaan liikemiehen pumpatessa lujemmin. Hän ei itsekään tajunnut, mihin oli ryhtynyt. ”Kotona oli ihana mies ja minä makasin vain siinä haarukka auki ja voihkein”, Karita nyyhki minulle. Aikansa jyystettyään majavaa, oli Marcello ähkäisten vetäissyt kyrpänsä pimpistä, tempaissut kortongin pois ja lauennut vaimoni navalle.

Hikinen mies oli tehnyt sydäninfarktia uhkean rouvani päällä ja kumonnut palan painikkeeksi lasillisen viiniä. Häveliäs rouvani oli selitellyt, että hänen pitäisi palata hotellille, mutta lipevä pukki oli taas syöksynyt paikalle. Marcello oli ylistänyt vaimoni rintoja ja kertonut, ettei sellaisia ollut italialaisilla naisilla. Ne olivat kyllä upeat, pyöreät E-kupin melonit, joissa oli tummanpunaiset isot nännit. Nuoltuaan nisiä ja kourittuaan pehmeää lihaa, oli mies noussut polvilleen Karitan eteen ja työntänyt spermaisen kalunsa vaimoni suuhun. Marcellon penis oli kuulemma maistunut happaman pahalle ja tosi suolaiselle. Vaimoni ei ollut liiemmin pitänyt, miten kyrpä oli herutellut vielä viimeisiä pisaroita mälliä hänen suuhunsa, mutta kuitenkin hän oli nuollut suonikasta mulkkua ja imuttanutkin.

”Tämä saa riittää” oli Karita sanonut lopulta englanniksi, mutta ketterä ori oli määrätietoisesti kääntänyt naiseni polvilleen vuoteelle ja painanut alaselästä lakanaa kohti. ”Mä en tajua. Makasin siinä pylly pystyssä sen miehen karvaat spermat suussa, enkä tehnyt mitään” Karita äimisteli jälkeenpäin. Liikemies oli ottanut pikkuhousut kokonaan pois ja painanut siittimensä uudelleen sisään. Tällä kertaa ilman kondomia. Ensimmäisestä laukaisusta suomalaisnaisen sisään italian orhi oli selvästi karaistunut ja jaksoi nyt paaluttaa pitkään ja perusteellisesti.

Vaimo kertoi tunteneensa miten viisikymppisen miehen paksut karvat olivat raapineet hänen selkäänsä rajun yhdynnän aikana, miten makealle partavedelle lemahtava sänki oli hionut hänen kaulaansa, miten raskaat kivekset olivat takoneet hänen peppuansa vasten ja vatsa rummuttanut selkää ja miten Marcello oli pidellyt ronskein ottein kiinni nussimisen mukana hölskyvistä tisseistä. Se kuulosti todella iljettävältä. Vielä pahemmalta tuntui kuulla, kun Karita kertoi saaneensa orgasmin syvemmin ja kovemmin kuin koskaan. Marcello oli huutanut forzaa naiseni nännit sormenpäidensä välissä ja roiskinut siemennesteensä pillun perukoille.

Kuuntelin kertomusta järkyttyneenä. Vaimo sanoi katuvasti, että oli sen jälkeen kerännyt tahdonvoimaansa ja livahtanut liikemiehen asunnolta uunituoreet spermat sisässään.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute