Herkku-puhelin
Annen Pehmoiset Jalat
Zim

Anne sipsutteli sängylle ja asettautui siihen selälleen. Seurasin tyttöä, kädessäni pullo lämmintä ja liukasta manteliöljyä. T-paita valui Anneliinin lanteille, tyttösen koukistaessa polvensa, paljastaen tuon kauan kaipaamani siloisen tytönpyllyn. Riisuin itseni täysin alastomaksi Annen tarkastellessa kiinnostuneena vierestä. Käyrä-, ja vinoon taipunut kyrpäni seisoi jo täydessä valmiudessaan, kun kävin Annen jalkopäähän istumaan.

-No Pikku-kulta, nostapa jalat vähän ylemmäs.
Anne koukisti lisää polviaan ja laski jalkateränsä lepäämään vatsaani vasten. Pullea viivapillu paljastui nyt kaikessa pienuudessaan ihailujeni kohteeksi. Otin runsaasti manteliöljyä käsiini ja voitelin sen kaiken hellästi Annen jalkaan. Imeskelin mantelivarpaita hetken ja voitelin toisenkin jalan. Kullini vaati jo hoitoa ja niin ollen, vein tyttösen liukkaat varpaat tiukkana seisovalle kyrvälleni. Lurautin öljyä varvas-, ja kyrpäyhdistelmän päälle ja Anne ymmärsi juonen. Tyttö alkoi runkata hitaasti pehmoisilla jaloillaan siitintäni. Punakyntiset varpaat liukuivat elimeni varrella hitaasti mutta varmasti ja annoin nautinnon viedä. Kyrpäni kiilteli öljystä liukkaana kun päätin muuttaa asentoa. Pyllistin Annelle sileän perseeni ja laskeuduin jyrkkään koira-asentoon tytön jalkoväliin.
- Sieltä Anne. sieltä.

Pehmoiset jalkapohjat koskettivat pakaroitani. Toinen jalka siirtyi kellien juureen ja toinen teki tietään siihen yläpuolelle peräreiän tuntumaan. Peukaloni paksuinen isovarvas nykersi nyt anustani, toisen jalan varpaiden nipristellessä riippuvia kellejäni. Liukas isovarvas tökki ahkerana reiälläni ja toinen jalka teki hyvää työtään pulleissa palleissani. Öljyiset pikkujalat tahkosivat nyt kohtuullisen lujaa turvonneita kiveksiäni, onnekseni jopa niin lujaa että välillä sattui ja siemensyöksy pidättyi näin ollen tulemasta. Nautiskelin aikani Annen varpaista ja käännyin sitten ympäri.

Anne nojautui puolittain sängyn päätyseinää vasten. Uskomatonta mutta totta; naisvoimistelijan tavoin tyttö taivutti notkeita sääriään kasvojaan kohti, kipristeli varpaitaan ja työnsi lopuksi molemmat isovarpaansa suuhunsa. Tyttö oli somasti linkussa. Pallopylly aukeni ja viivamainen pillu vetäytyi nyt kireääkin kireämmäksi viivaksi. Anne oli kaunis, varpaat suussa ja pylly aukaistuna..

Laskeuduin alemmas ja suutelin Annea, pehmoisten varpaiden sekoittuessa suudelmaan. Anne leikitteli söpöillä varpaillaan, työnteli niitä suuhuni ja välillä taas omaansa. Pikkuiset jalat painautuivat poskilleni ja punakyntiset pienet sormet liukuivat alaspäin vatsaani pitkin, Annen imeytyessä nyt irstaaseen suudelmaansa. Sormet tavoittivat haarukkani. Anne tarrautui kaksin käsin kelleihini ja alkoi puristella niitä lujaa, pitäen samanaikaisesti kasvojani jalkapohjiensa välissä ja suutani suussaan. Liukas pikkukieli velloi suussani ja jalkapohjat puristuivat tiukasti kasvojani vasten. Kulli pysyi valppaana eikä ylikuumentunut liikaa sillä pienet mutta voimakkaat kätöset rusensivat palleja sellaisella teholla että purkautuminen pysyi riittävän matkan päässä.

Irrottauduin otteesta ja asettelin itseni hakareisin Annen kasvojen eteen. Muhkea ja suonikas, yliseisomisesta sinertynyt kyrpäni vaappui nyt tyttösen kasvoilla, muodostaen irvokkaan kontrastin pienen ja siloisen naaman päällä. Anne avasi suunsa ja työnsin kyrvänpään sisään. Tyttönen kohottautui enemmin istuma-asentoon, koukisti taas koipensa ja vei ne vatsalleni. Jalkaterät laskeutuivat hitaan kiihottavasti alaspäin, ensin karvoitukselle ja sieltä turpeisiin kiveksiini. Katse jalkoväliini luotuna Anne alkoi rusennella kellejäni paljailla jaloillaan, kun samaan aikaan aloin työnnellä elintäni lyhyin liikkein tytön suuhun. Kohta suloiset jalat hakeutuivat kyrvälleni.

Tiesin että enää en voisi pidätellä kauaa. Korjasin hieman asentoani ja Anne alkoi runkata esinahkaa varpaillaan. Tyttö laittoi taitavasti nahan liikkeeseen ja pyöritteli pientä kieltään terskan hahlon alapuolella. Huulet olivat pureutuneet puolitiukaksi renkaaksi siittimen ympärille niin että esinahka pääsi liikkumaan suukissa. Varvasrunkkaus suoraan suuhun. Tämä oli aivan uskomatonta. Tämä suloinen naapurin tyttö imi kyrpääni ja runkkasi samanaikaisesti elintä varpaillaan. Yritin ajatella jotain muuta.
- Öljytäänkö Anne sun kädetkin?
- Mnjoo.

Öljypullo oli käteni ulottuvilla. Anne teki käsistään pienen kupin ja lurautin siihen lämmintä manteliöljyä. Hieroin runsaan öljyn Annen kätösiin ja imeskelin pieniä sormia ennen kokemattomassa kiihkossa. Kun öljyiset kädet viimein hakeutuivat vatsalleni, tiesin vuosisadan orgasmin olevan tuloillaan. Varpaat lähtivät taas liikkeelle ja valutin vielä öljyä niihin sekä kullini varteen. Öljyiset, runkkaavat varpaat saivat aikaan irvokkaasti litisevän äänen. Jälleen Anne tarrautui kelleihini ja alkoi leipoa niitä liukkailla käsillään, saamatta kuitenkaan niistä kunnon otetta.
- Laita sormi pyllyyn Anne. laita.

Toinen käsi venytti kellejä ja toinen kiertyi nivusten välistä kellien taakse. Annen liukkaat sormet kulkivat välilihaa pitkin taemmas peräaukkoani etsien. Kun kohde löytyi, Anne otti nykerön hyppysiinsä ja yritti puristella sitä. Jalkarunkkaus unohtui pieneksi hetkeksi. Puskin suoltani ulospäin ja saatoin tuntea laihan keskisormen ryppyisen reikäni päällä. Peukalo, nimetön ja keskisormi näpräsivät reiän ympärystä ja keskisormi työntyi niitten keskeltä sisääni. Toinen käsi puristeli lujaa karvaisia kellejäni.

Anne alkoi nussia persettä sormellaan ja aloitti taas kyrpäni runkkauksen varpaillaan. Työntelin siitintäni tytön liukkaaseen suuhun ja Anne pumppasi kellejäni toisella kädellään. Aloin olla valmis.

Nyt esinahka oli hyvin liikkeessä. Öljyiset varpaat tekivät omaa työtään niin kuin peräreikääni pumppaava sormikin. Yhdistelmänautinto oli uskomaton. Katsoin kullisuu-Annea, ja mansikkavarpaita jotka suomustivat siitintäni vain yhtä päämäärää kohti ja aistin liukkaat kätöset kiveksiäni ja peräsuoltani hoitamassa. Tunsin voimakasta kohinaa elimeni valtasuonessa. Sitten sormi upposi rystysiä myöten suoleeni.
- Anne..

Peräsuoleni vetäytyi suppuun mutta Anne työnsi sormeaan yhä sisempään. Kyrpä turposi äärimittoihin varpaiden runkatessa yhä äänekkäämmin ja kellit rusentuivat muusiksi Anne nyrkissä. Sinertynyt kyrpä nytkähti Annen suussa ja ensimmäinen lima-ammus ampaisi räjähtäen kyrvästä. Se lähti kuin tykin suusta, päätyen maaliinsa, Anne-tyttösen kitalakeen. Anne jatkoi keskeyttämättä varvasrunkkaustaan. Kyrpä taipui kaarelle ja räjäytteli ammuksiaan tytön suuhun. Hetkessä paksu mäihäpuro tulvehti ulos Annen suupielistä, valuen sieltä hennon lintumaiselle kaulalle. Söpöliinin varpaat sotkeentuivat inhottavaan mäihään. Raivoisa orgasmi vavahdutteli kehoani ja jäykisti joka ikisen lihaksen pingottuneeksi lihaskimpuksi. Kyrpä pulpautteli paksuja mällejä Annen suuhun, pikkuhiljaa hidastuvassa tempossa. Anne ei lopettanut kesken vaan jatkoi jopa perseeni nussimista hamaan loppuun, kipupisteeseen asti. Kun kulli veltostui Annen suussa, tyttö päästi sen ulos ja valutti siemennesteen suustaan T-paidalleen. Tämä oli vasta alkusoittoa.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute