Herkku-puhelin
Rohkaisua
Kamies

Koko seurustelumme ajan olen ihmetellyt hieman ujoa asennettasi seksiin. Joskus myöhäisinä baari-iltoina olemme huppelissa jutelleet ihmisten kanssa seksifantasioista ja –kokemuksista, ja joka kerta olet paljastanut jonkun minulle uuden ja villin mielihalusi, mutta myöhemmin et olekaan sitten halunnut kokeilla sitä. Olen usein kuvitellut sinun pelkäävän minua, hellää, mutta määrätietoista poikaystävääsi. Sen vuoksi en ole rohjennut painostaa sinua.

Lopulta ostan sinulle syntymäpäivälahjaksi käsiraudat. Punastelet hieman, mutta selvästi pidät lahjasta. Tahallani en seuraavana yönä näytä merkkiäkään siitä, että haluaisin niitä sinuun käyttää.

Parin päivän päästä pyydät minut kämpillesi käymään. Heti eteisessä käy ilmi, mitä sinulla on mielessäsi. Suurisilmäiset sukkahousut, minihame ja antoisalla kaula-aukolla varustettu toppi päälläsi huutavat seksiä ja saavat minut syttymään. Nännisi nöpöttävät topin läpi selvästi. Alamme kiihkeän suutelun jo eteisessä. Nyt ei tarvitse puhua; tätä on odotettu.

Vaativasti riisut minut alasti ennen kuin saan sinulta riisuttua mitään. Talutat minut makuuhuoneeseen silmät seisoen. Jännitätkö? ”Minä olen paha tyttö oikeasti”, kerrot, katse lukittuna silmiini. Peittelet ujouttasi selvästi. Melkein täriset. ”Sitten sinua pitää käsitellä kuin pahaa tyttöä”, sanon, yrittäen saada sen kuulostamaan sekä vihaiselta että turvalliselta. Vilkaiset sivulle merkitsevästi. Huomaan käsiraudat yöpöydällä. ”Niiden aika tulee kyllä”, lupaan.

Istut sängyn reunalla. Tulen taaksesi ihan kiinni, ja tartun kuumottavaan poveesi. Kuljetan hiljaa huuliani kaulallasi. Pääsi taittuu sivulle ja kätesi nousee silittämään tukkaani. Toinen kätesi pullauttaa rintasi kaula-aukosta ulos ja ohjaa käteni käsittelemään niitä juuri oikeista kohtaa. Kiduttavan hellästi suutelen niskaasi ja nuolen kaulasi herkkiä kohtia. Huohotustasi seuraten löydän parhaimman kohdan kaulaltasi, näykkäisen ja alan imeä ja nuolla sitä rajusti. Hengityksesi salpautuu ja ennen kuin alat huutaa, lukitsen hiuksistasi tukistaen pääsi tähän asentoon. Toinen käteni hieroo jo melko kovakouraisesti rintojasi. Ja sitten alkaa huudahdukset ja tyytyväinen yninä. Levität haarojasi, liu’utat oman sormesi pyhimpääsi ja maistat omaa kosteuttasi. Ujous alkaa hiljalleen hälvetä ja vaihtua kiihkoon. ”Sinä taidat pitää tästä?”. Nautinnollinen ”juu…” pääsee huuliltasi. ”Kuka onkaan tuhma tyttö tänään?” kysyn. ”Min…minääh.”

Nappaan käsiraudat pöydältä ja lukitsen kätesi selkäsi taakse. Istut edelleen paikallasi, kun tulen eteesi. Tukistan sinua taas ja ohjaan seisokissa olevan peniksen suuhusi. Ohjaan joka liikettäsi ja käännän sinut imemään juuri niin kuin itse haluan. ”Onko nyt kivaa?”. ”Juuh”, ynähdät. ”Nuole mun palleja”, sanon vihaisesti. Teet hätkähtäen työtä käskettyä ja hetken kuluttua naamallesi ilmestyy pieni virnistys. Päästän irti tukastasi ja alat taitavasti antamaan suuhoitoa minulle. ”Sä taidat oikein nauttia tästä. Pitäisköhän mun panna sua?” Ujosti nyökkäät ja kaadut vatsallesi sängylle. Pyytämättä nostat pyllysi pystyyn ja tarjoat itseäsi minulle. ”Hyvä, juuri noin”, kehun.

Valutan pikkarit ja sukkahousut jalastasi ja alan nuollen tunnustella tarjottimella olevaa pilluasi. Valut kosteutta sängylle asti, mikä saa minut kovaan kiihkoon. Huohotat jo melkein orkun partaalla. ”Älä kiusaa, ota minut jo”, anelet ei niin ujosti. Sen enempää kiusaamatta vien kyrpäni pillusi huulille ja seivästän sinut yhdellä pitkällä työnnöllä pohjaan saakka. Kiljaiset lujaa. Alan rytmikkään panemisen. Työntelet vastaan minkä pystyt, mutta melko nopeasti pano muuttuu todella nopeatahtiseksi paalutukseksi. Vingut voimattomana allani ja työnnät persettäsi paremmin esille. Rukoilet, etten lopettaisi kesken kaiken. Viimein selkäsi vääntyy mutkalle ja supistelet kyrpäni ympärillä. Kosteutesi lisääntyy todella paljon ja kiljut suoraa huutoa työntöjeni tahdissa. Kiemurtelet orkkusi lumoissa allani.

Tunnen, että tulen pian, joten käännän sinut ympäri. Vien kankeni rintojesi väliin, puristan ne yhteen ja alan panna. ”Tule, tule, tule”, anelet. Lopulta tavarani lentää murahduksen saattelemana kasvoillesi ja sängylle. ”Nuole kaikki pois”, komennan ja tuon vehkeeni suullesi. Puhdistat sen suurella mielihyvällä ja lopuksi laitan sinut nuolemaan vielä sängyltä pahimmat pois. Katsot minua silmiini ja kiität. Ehkä viimein sain karistettua sinusta suurimman ujouden, rakas kiihkeä tyttöystäväni.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute