Herkku-puhelin
Lesboilua Bestiksen Faijan mökillä 5
Kristaah<3

(Tarina on jatkoa bestiksen faijaa- saagalle, mutta nyt on vuorossa sextailuni naisen kanssa, ni vaihdoin otsikkoa:D)

Odotin kiimaisena ja jännittyneenä Anitan nuolemista kanssani. Pian Anitan kieli tuntuikin pimpissäni. Hän imi klitoristani ja samalla sormetti minua. Minä olin ihan ekstaasissa, koska en ollut aikaisemmin harrastanut seksiä toisen naisen kanssa. Anita taas selvästi olikin. Kauaa en minä kestänyt, kun laukesin huutaen ja aivan horkassa ollen..

Anita nousi seisomaan ja sormetti minua vielä. Olin pettynyt, mutta Anita ei siitä välittänyt, vaan lähti kammarista ulos hetkeksi.. Minä otin vibran, joka oli ollut pöydällä, ja työnsin sen pimppiini. Minusta oli tullut melkein seksiriippuvainen, kun olin pannut Pertun ja Anitan kanssa niin paljon.

Kuulin Anitan lähestyvän, ja vedin vibran äkkiä pois, ja laitoin sen takaisin pöydälle. Anita tuli kammariin, kädessään kurkku.

- Nyt Krista naidaankin sitten hieman miesmäisempään tapaan, hän sanoi samalla, kuin työnsi kurkkua omaan vittuunsa. Tilanne kiihotti minua. Anita tuli luokseni, ja alkoi työntää puoliksi hänen vitussaan olevaa kurkkua, minun omaan vittuuni. Se meni kevyesti sisään, ja Anita alkoi panna minua vittuun paremmin kuin ikinä. Minä voihkin ja Anita voihki. Hän tarttui minua lantioista kiinni ja nosti seisomaan.

Seisominen oli hankalaa, koska kurkkua ei näkynyt ollenkaan, vaan se oli uponnut meidän pimppeihin, ja hankaloitti seisomista. Anita kaatoi minut lattialle, rojahtaen suoraan päälleni. Kiljaisin kivusta. Anita tarttui jalkoihini, ja nosti ne ylös olkapäilleen. Sen jälkeen hän alkoi uudestaan panna minua. Lattia tärisi ja olin itsekin aivan laukeamispisteessä taas.

Laukesin viisi kertaa sen kurkkupanon aikana. En laskenut, monta kertaa Anita laukesi. Lopulta, Anita irrottautui minusta, vetäen kurkun samalla pois kummankin vitusta. Huohotin. Anita laskeutui päälleni, ilmeisesti hän ei halunnut antaa minulle taukoja laisinkaan, ja asetti pimppinsä oman pimppini päälle, ja alkoi hieroa omaansa minua vasten. Suutelimme samalla kiihkeästi. En kuullut ollenkaan, että joku katseli meitä..

Anita sai orgasmin ehkä minuutin hieronnan jälkeen, ja Minä laukesin pian hänen jälkeensä. Hän nosti minut ylös, sitoi silmäni ja vei minut jonnekin. Päättelin olevamme pihalla, koska pieni tuulenvire heilutti hiuksiani. En nähnyt mitään. Samassa joku alkoi suudella minua intohimoisesti. Oletin sen olevan Anita.

Me kaaduimme suudellen maahan. Hän nosti jalkani taa olkapäilleen, ainakin oletin niin. Yhtäkkiä tunsin jonkun ison ja paksun työntyvän perseeseeni. Aloin huutaa,hämmennyksestä ja kiimasta. Siteeni avattiin samalla, ja tajusin ison ja paksun olevan Pertun jättimuna. Anita nuoli vittuani Pertun ollessa minun sisälläni...

Tätä asentoa kesti ehkä joku kymmenisen minuuttia, sen jälkeen Perttu laukesi syvälle perseeseeni. Kumpikin irrottautui minusta huohottaen.

- Nyt Krista, sun on aika levätä vähän aikaa. Oot ollu ahkera tyttö tän kahen päivän aikana.. Perttu sanoi.

- Jäät tänne mökille Anitan kanssa, oli muute hyvät sessiot teillä, minä menen tyttäreni luo. Hän joutuu leikkaukseen. Lähetti sinulle terkkuja, Perttu jatkoi hymyillen. Hän nousi ylös ja puki housut päälleen ja meni auton luo. Hän ajoi auton kanssa pois.

- No, oliko kivaa, Anita kysyi minulta hellästi. Nyökkäsin, ja mietin hymyillen samalla, millaisia sessioita meillä Anitan kanssa tulisi olemaan täällä mökillä....

(Msn- sexseuraa? ja palautetta ehdottomasti!!)

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute