Herkku-puhelin
Kypsä nainen
Poikanen

On lämmin kesälauantai. Olen ekaa kertaa tänä kesänä appivanhempieni mökillä. Tyttöystäväni Eila sai houkuteltua minut mökille viikonloppua viettämään. En oikein koskaan ole viihtynyt erityisemmin mökillä, mutta vielä kun kuulin anoppini Sointun tulevan mökille ilman miestään ajattelin että mikä ettei. Olen aina tullut hyvin juttuun 67-vuotiaan anoppini kanssa. Vaikka ikäeroa meillä onkin yli 30 vuotta olen aina tykännyt katsella Sointun upeaa vartaloa ja varsinkin hänen pyöreätä pyllyään.

Vaikka suhteemme Eila kanssa voi hyvin, olen huomannut itseni katselevan anoppiani yhä enemmin "sillä" silmällä. Monta kertaa olen haaveillut Seksistä anoppini kanssa mutta mitään ei ole vielä tapahtunut vaikka pientä viatonta flirttiä kylläkin.

Olemme kolmistaan mökillä valmistamassa ruokaa ja kuulen Eilan hoputtavan meitä ja hän pyytää laittamaan ruuan valmiiksi pakettiin sillä aikaa kun hän itse pukeutuu. Eilalla on perinteisesti lauantain iltavuoro ja hän on harmissaan kun joutuu lähtemään töihin. Eilan lähtiessä yömme anopin kanssa kaksin ja päätämme mennä ruuan jälkeen rannalle löhöämään ja ruokaa sulattamaan. Kello on kaksi ja aurinko porottaa lämpimästi. Sointu alkaa levittämään aurinkorasvaa kiinteälle vartalolleen ja minä tyytyväisenä katselen vieressä ja huomaan mulkkuni alkavan elämään omaa elämäänsä. "voisitko levittää rasvaa selkääni" anoppini kysyy. "ilman muuta" minä vastaan. Kaadan kylmän rasvan hänen selkäänsä ja saan vastaukseksi kiljaisun. "Anteeksi taisi olla hieman kylmää" vastaan. "ei se mitään, levitä vaan" anoppini sanoo. Levitän rasvaa kevyin vedoin pitkin hänen kaunista selkäänsä ja samalla toisella kädellä aloin hieromaan hänen niskojaan ja kysyn onko niskat kipeänä. "tuntuu oleva aika kireänä" sanon vaikka en mitään erikoista huomaakaan. "kyllähän ne aika jumissa ovat, haluaisitko hieroa?" anoppini kysyy. "voinhan minä koittaa vastasin ja huomasin keppini jo osoittavan elonmerkkejä.

Hieroin anoppini niskoja ja hän kehui kuinka hyvin hieroin. Ilmoitin halukkuuteni hieroa myös muualta selästä ja tämän käydessä Sointulle kysyin voisinko ottaa bikini yläosan pois joka oli ollut ikävästi tiellä jo selkää rasvatessa. Kun Sointu nyökytti päätään suostumisen merkiksi avasin hakaset ja poistin bikinit. Hieroin aikani ja aina välillä anoppini päästi hiljaisia ynähdyksiä jotka saivat nuoren miehen ajatukset villiin lentoon.

"voisinko saada pyyhkeen jalkojeni päälle, on vähän vilu" Sointu pyysi. Ajattelin mielessäni: kuinka täällä voi olla kylmä kun on 25 lämmintä ja kesän lämpimin päivä. Enempää kyselemättä hain hänelle saunalta pyyhkeen ja levitin sen hänen päälleen. Samalla huomasin Sointun pöksyjen kostuneen sieltä tutusta paikasta ja tiesin todellisen syyn pyyhkeen tarpeesta. Kiusasin anoppiani hymyillen ja sanoin "noin..ettei vain tule kylmä".

Anoppini punastui ja sanoi "Kiitos paljon avusta, eiköhän se selkä ole jo rasvattu". Minä lopetin hieman pettyneenä ja ajattelin sen nyt olleen tässä. Otimme aurinkoa noin tunnin verran ja puhelimme niitä näitä.

Anopin alkaessa kyselemään minun ja Eila seksielämästä yllätyin hieman, sillä en arvannut Sointun suusta kuulevan sellaista. Hieman hämilläni ollessa vastasin vain ettei mitään vikaa sillä saralla. Lieneekö Sointun nauttimilla muutamalla siiderillä vaikutusta vai mistä johtuen hän kuitenkin alkoi purkamaan omaa seksielämäänsä ja kertoi että on elänyt puutteessa jo useamman vuoden. Ukko on kuulemma jo parhaat vuotensa nähnyt ja vieraissa ei viitsi käydä.

Mielessäni ajattelin että tänään koitan onneani, kävi miten kävi. Ehdotinkin Soinnulle saunan lämmittämistä jo näin päiväsaikaan, jotta voitaisiin uida samalla. Kun hänkään ei vastustellut pukeuduimme ja menimme yhdessä saunalle.

Olin aina ihaillut Soinnun raskaita isonännisiä tissejä ja pehmeitä huulia

Sointu lupasi kantaa vedet jos minä sytyttäisin saunan. Sointun kantaessa vettä ja kaataessa sankoa isompaan saaviin päätin koettaa onneani. Anopin ollessa selkä minuun päin tartuin häntä molemmin käsin lanteille ja aloitin suutelemaan hänen kaulaansa. Anoppini säpsähti ja kysyi: "Jari, mitä sinä teet?" Vedin hänet takaisin lähelleni ja kuiskasin hänen korvaansa: "jätetään tämä meidän väliseksi."

"Ei, emme saa" Sointu sanoi. Menin takaisin hänen iholleen ja nyt hänenkin täytyi huomata kovana seisova kullini. Otin hänet tiukasti otteeseeni ja suutelin häntä uudestaan kaulalle ja hieroin hänen takamustaan. Hiljalleen anoppini lopetti vastaan pyristelyn ja huomasin hänen rentoutuvan. Saunassa oli hiljaista, vähän aikaa emme sanoneet sanaakaan, mutta hänen silmistään näin että hän halusi samaa. Työnsin anoppini kevyesti seinää vasten ja aloin riisua häntä. Nähdessäni Soinnun vain pelkissä pikkuhousuissa, sanoin hänen näyttävän kauniilta. hän selvästi ihastui sanoistani. Suutelin Sointua kaulalle, rinnoille ja vatsalle. Kuulin anoppini päästävän samoja hiljaisia ynähdyksiä kuin aikaisemmin. Huomasin hänenkin osoittavan innostumisen merkkejä: hänen hengityksensä kiihtyi ja hän alkoi riisumaa sortsejani. Kullin ponnahti esiin ja hän tarttui siihen kädellään päättäväisesti ja alkoi vedellä kulliani edestakaisin. koskettelin kevyesti anoppini kauniita rintoja sekä suutelin hänen kaulaansa. Laskeuduin polvilleni ja riisuin Soinnun kosteat pikkuhousut pois.

Edessäni näkyi kypsän naisen ihana pillu ja kauniit huulet. Pyysin Sointua levittämään haarojaan jotta pääsisin paremmin "käsiksi hommiin." Koitin sormella hänen märkää pimppiään, aloin nuolla hänen tumman ruskeita huuliaan sekä klitorista. Huomasin anopin nauttivan käsittelystäni, enkä ollut yllättynyt sillä tiesin osaavani hommat, koska olin ollut Eilan hyvässä opissa. Anoppini hengitys kiihtyi ja ääntely voimistui. "En kestä pitkään" Sointu sanoi. Nopeutin liikkeitäni ja kuulin kuinka anoppini orgasmi lähti liikkeelle. Hän voihki, hänen vartalonsa alkoi nykimään ja hän veti hiuksiani kun nuolin hänen pilluaan.

Sointu valahti väsyneenä syliini. Olin antanut orkun Soinnulle, olin haltioissani. "Kiitos se tuntui mahtavalta" Sointu sanoi. Näin hänen silmäkulmassaan kyyneleen, koskin siihen ja se lähti pois. "Ilosta" hän sanoi.

Noustessamme maasta hän huomasi kyrpäni joka edelleen sojotti kattoa kohden. Hän polvistui ja otti mulkkuni suuhunsa ja alkoi imeä sitä. Yllätyksekseni se tuntui jopa paremmalta kuin Eilan antama suihin otto. Hän liikutti päätään ja imi kulliani määrätietoisesti. Se tuntui taivaalliselta. Lyhyen ajan kuluttua aloin tuntea paineen lähtevän liikkeelle ja sanoin Soinnulle tämän ja hän lopetti suihin oton ja alkoi runkata munaani nopeasti. Tunsin kuinka lastini lähti liikkeelle ja spermani lensivät anoppini rinnoille. Se olikin voimakkain orkkuni koskaan ja jalkani oli hieman aikaa niin hyytelönä että oli pakko istuutua alas penkille.

Palasimme anopin kanssa takaisin alakertaan jatkamaan iltaa kahdestaan. Rohkeiden puheitten ansioista laitoin käteni anopin olkapäälle. Sointu katsahti minuun, mutta ei sanonut mitään. Maistelimme laseistamme aina vähän ja keskustelu jatkui.

Sointu alkoi humaltua. Kysyin häneltä, että onko hän päästänyt Oskarin jälkeen ketään käymään luonaan. Sointu sanoi että hän ei ole kaivannut ketään tänne. Päätin että Sointu ei olisi helppo tapaus. En voinut edetä suoraan hänen vitulleen.

Laitoin tunnelma musiikkia soimaan ja pyysin Sointua tanssimaan sukkasillaan. Sain näin ottaa Sointua syleilyyn. Hyväilin häntä kevyesti selkää pitkin. Aloin myös kevyin suudellen hänen kaulaansa ja aina välillä kevyin poskisuudelmin. Sointu antoi kaiken tapahtua kun sitten otimme aina välillä hieman viiniä.

Jatkoimme tanssimista ja annoin käteni valua hänen täyteläisille pakaroilleen. Hieroin niitä kevyin liikkein ja aina hieman puristaen niitä. Kohotin toisen käden hänen kaulansa ympärilleen ja samalla ohjaten hänen huuliansa huulilleni. Suutelin hätä kevyesti. Toinen käteni nousi ylöspäin hieroen hänen rinnoillaan.

Kun katselin Sointua, näin silmistä tutun lasimaisen katseen. Hän alkoi pyörittelemään päätään. Ei, tämä ei ole sopivaa kun olet tyttöni mies, vaikka haluaisin. Suutelin hänen rintojaan vain vaatteiden päältä. Tanssimme vielä lähekkäin kappaleita toisiimme kiihkeämmin suudellen.

Vajosimme takaisin sohvalle istumaan. Pujotin käteni hänen rinnoilleen liivien alle puristellen niitä sekä hieroen nänninpäitä. Nostin hänen tunikaa ja liivejä ylös jolloin pääsin suutelemaan ja nuolemaan niitä.

Viimein Sointu riisui ylävartalon vaatteista. Hän kävi sohvalle nojamaan selkänojaa vasten jolloin minulla oli suoraa tietä rinnoilleen. Nousimme vielä tanssimaan jolloin ohjailin häntä kohti hänen makuuhuonetta. Matkalla avasin hänen housujen napitusta ja pudotin ne lattialle. Sitten kuorisin häneltä nimettömät pois.

Kaaduimme sänkyyn. Otin myös minulta vaatteet pois. Sointu meni selälleen makaamaan nostaen polvensa koukkuun. En halunnut vielä työntyä hänen pimpsaa, vaan halusin nuolla ja suudella häntä sieltä ensin.

Sointu alkoi väristä ja otti minua kyrvästä ja halusi sen vain ja ainoastaan vittuunsa. Sinne tyrkkäsin sen vähitellen, kunnes otin sen aivan huulille ja leikittelin siinä. Sointu kävi kuumana ja teki kaikkensa saadakseen kovaa kyrpääni sisäänsä.

Sointulta tuli melkein heti mutta minä lisäsin vauhtia ja nain anoppiani kuin viimeistä päivää. Sointu sai vielä kaksi valtaisaa orgasmia ennen kuin suihkutin nesteeni hänen emättimen pohjiin. Nuolimme vielä toisillemme vielä purkauksen.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute