Herkku-puhelin
Toisen omaisuutta
Chastity-

Tekstiviestin merkkiääni saa minut havahtumaan ajatuksistani. Nappaan puhelimen pöydältä ja luen viestin, mikä on tullut Valtiattarelta: ”Onhan orja muistanut varata ajan rengastukseen, kuten sovittiin? Tavataan keskustassa 17.00!” Laitan kuittausviestin takasin, kyllä Valtiatar! Matkalla keskustaan ehdin jo miettiä mielessäni edessä odottavaa koettelemusta. Mietin myös miten yksi ihminen on saanut toisen niin koukkuun ja riippuvaiseksi, että saa tekemään mitä tahansa… Jopa varaamaan ajan lävistysstudiolle Prinssi Albert –lävistykseen. Itse en lävistyksestä ole yhtä innoissani, mutta mitäpä en olisi valmis tekemään Hänen vuoksi.

Aika kuluu ja määräaika lähenee tuskallisen hitaasti odotellessa. Pian erotan aina yhtä kauniin ulkomuotosi lähestyvän, jopa hiukan etuajassa. Tervehdittyämme huomaan, että Valtiattaren on hyvin vaikea kätkeä innostustaan. Hymyillessäsi suloisesti kysyt, oletko valmis rengastukseen? Samalla kätesi tarttuu jalkovälistäni kiinni ja rutistat kevyesti. Käden hyväillessä alan jo hiukan kiihottumaan ajatuksesta Valtiattareni merkitessä munani omaisuudekseen. Koskettelusi saa minut hetkeksi lamaantumaan, mistä toivuttuani vastaan: ”kyllä Valtiatar, eiköhän jo lähdetä ettei myöhästytä varatusta ajasta.”

Lävistysstudiolle saavuttuamme alkaa jo karu todellisuus herätellä haaveista. Kuumeisesti mietin miten voisin perääntyä tästä ja kuinka paljon itse toimenpide sattuu… Lävistäjän vakuuttelut ja vilkaisu Valtiattaren silmiin saa epäröinnin jäämään kokonaan. Pelkästään tieto mielihyvästä, minkä merkitty munani Valtiattarelleni tuo saa minut alistumaan kohtalooni ja istumaan operointituoliin. Pian tunnen virtsaputkeeni työntyvän instrumentin. Tuntemus ei ole kivulias, vaan lähinnä epämiellyttävä. Yllättäen alkaa nipistävä kipu ja ennen kuin huomaankaan rengasmallista korua pujotetaan tehtyyn reikään. Hämmästyneenä operaation nopeudesta ja ylpeydestäni olla merkittynä, katselen verta tihkuvaa munaa mitä koristaa rengas päässä.

Studiolta lähtiessämme ilmoitat haluavasi nähdä korun heti. Vieläkin hiukan häkeltyneenä kokemuksesta tuumaan ääneen, etten nyt voi keskellä kaupunkia alkaa housuja laskemaan. Samalla silmiisi osuu tien toisella puolella oleva yleinen vessa. Ennen kuin tajuankaan, olemme jo matkalla kohti vessaa ja tunkemassa kolikkoa oveen. Takanani kuulen pahaenteisesti vessanoven naksahtavan lukkoon ja samalla sekunnilla tajuan, etten sittenkään päässyt näin ”helpolla”…

Innostuksen ja käskevän sekaisella äänellä käsket ottamaan kaikki vaatteet pois. Riisuttuani ilkosen alasti tartut munaani kovakouraisesti ja alat tutkimaan korua. Älähdän vaistomaisesti kivusta: ”varovasti! Se on tosi arka”. Huomaan kuinka innostunut ilmeesi muuttuu tuimemmaksi ja kohotat katseesi munasta. Sillä sekunnilla ymmärrän sen olleen paha virhe. Kylmällä äänellä ilmoitat munan olevan Valtiattaren omaisuutta ja tekee sille mitä haluaa. Samalla tunnen sormiesi tiukentavan otettaan arasta munastani ja toisen kätesi tarttuen kivuliaasti hiuksistani. Tuijotat tiukasti silmiini, mikä saa oloni tuntumaan todella nöyräksi. Yritän sopertaa: ”Anteeksi Valtiatar…” Mihin saan vain kylmän vastauksen: ”orja kaipaa selvästi rangaistusta, niin muistaa asemansa ja ketä sen munan oikeasti omistaa nyt”.

Äkisti sormiesi ote irtoaa pahoinpidellystä munastani ja työnnät minut kasvot edellä seinään kiinni. Kipakka paikkakäsky saa minut jähmettymään paikalleen ja odottamaan kauhunsekaisella jännityksellä mitä tuleman pitää. Kuulen kuinka hivutat nahkavyötä lattialla lojuvista farkuistani ja jotain metallista kilinää kuuluu käsilaukkusi uumenista. Kylmä teräs kilahtaa kummankin ranteeni ympärille, mikä saa minut havahtumaan olevani vessan patteriin kytkettynä. Kädet tiukasti käsiraudoilla kiinni vessanpöntön yläpuolella olevan patteriin pakottaa minut kumaraan asentoon, työntämään pyllyni taakse. Takaa kuulenkin Valtiattaren ivallisen äänen: ”Onpas se orjan perse siinä oikein tyrkyllä. Taidat haluta piiskaa?” Jo sen verran koulutettuna orjana tiedän, että tähän kysymykseen on vain vääriä vastauksia kun rangaistus on tiedossa. Yritän kuitenkin tukalasta asennosta anella: ”Muna on tosi arka… no ehkä ihan vähän…” Turha anelu keskeytyy kirpeään läimäykseen vyöllä perseelle. Yllättävä kipu saa minut vääntelehtimään kivusta ja haukkomaan henkeä. Kymmenien iskujen jälkeen tahti hiukan hellittää ja kuulen kuinka kysyt: ”kenen muna tänään rengastettiin?” Vastaan kuin apteekin hyllyltä, Valtiattaren! ”Mitä Valtiatar tekee munallaan? Alistuneesti vastaan, mitä ikinä haluaa. ”Saako orja koskea Valtiattaren munaan ilman lupaa? Entistä nöyrempänä poikana vastaan, ei saa.

Vihdoin piiskaaminen loppuu ja havahdun kun pengot jälleen laukkuasi. Pahaenteisesti tunnen pyllynreiälläni jotain kovaa, mikä tunkeutuu syvemmälle ja syvemmälle. Anustappi tuntuu olevan todella iso tai ainakin tuntuu siltä. Yninäni ja tuskainen kiemurtelullani saa nopean lopun läimäistessäsi kädelläsi kipakasti pakaralleni. Yritän rentouttaa itseäni, kun kuulen Valtiattaren maanittelevan äänen: ”Kiltisti kun otat tapin sisään, niin saat sellaisen palkinnon mistä orja ei ole osannutkaan unelmoida”. Ikuisuudelta tuntuvan hetken jälkeen tappi on pohjaa myöten survottuna sisuksiini, minkä jälkeen ohjaat minut istumaan vessanpöntön teräksiselle kannelle, käteni ollessa edelleen kytkettynä patteriin.

Jääkylmä pöntön kansi alkaa tuntua todella tuskalliselta rikki hakatuilla pakaroilla. Oloa ei myöskään helpotta perseeseen työnnetty tappi ja höllänä oleva lävistetty muna. Kivusta ja nöyryytyksestä huolimatta katson huumaantuneena kun kaunis Valtiattareni riisuu hameen ja alushousut, jättäen vain saappaat jalkaan. Kiusoittelevasti koskettelet ajeltua pilluasi. Hajareisin seisoessasi edessäni työnnät kosteat sormesi suuhuni samalla hivellen lävistettyä munaani. Muutamassa sekunnissa olen jo niin kiimassa, että muna seisoo täydessä erektiossa. Tässä vaiheessa en muista enää ollenkaan lävistäjän varoituksia erektiosta ensimmäisinä päivinä…

Erektio saa lävistysreiästä valumaan solkenaan verta, mitä en edes ehdi harmitella kiimoissani kun alat rullamaan kortsua munan päälle. Tunnen kuinka rupeat hinkkaamaan häpyhuulillasi tuskissaan olevaa munaa ja erityisesti kohtaa missä on lävistys. ”Ei kai vaan orja himoitse Valtiattaren pillua? mitä olet valmis tekemään sen eteen?” Koetan sopertaa räjähtämispisteessä: ”Mitä ikinä Valtiatar haluaa!” Luopuuko orja loppuelämäkseen vapaudestaan ja oikeudestaan munaan?” Kiiman ja tuskan sekaisella saan vaan huudettua, kyllä Valtiatar mitä ikinä haluat! Verinen muna alkaa samalla liukua kostean ihanaan pilluun hitaasti. Kuulen korvassani kuiskauksen: ”Jos laukeat sisääni revin lävistyksen paljain käsin irti.” Kuiskauksen jälkeen tunnen kuinka hampaasi hakeutuvat kaulalleni ja huulilleni purren tuskallisesti. Lantiosi pumppaa todella kovakouraisesti sylissäni. Kiima ja tuska alkaa olemaan yhtä kovat…

Orgasmin ollessa yhden työnnön päässä nouset yllättäen sylistäni ja avaat lukitut käteni. ”Polvilleen maahan eteeni ja runkaa loppuun!” Polvistun jalkojesi väliin ja tartun verta täynnä olevan kortsun peitossa olevaan munaani. Korvissani soi ivallinen äänesi: ”Samalla kun orja runkkaa, niin ajattele Valtiattaren pillua ja sitä ettet lävistyksen takia enää pysty koskaan pissamaan seisaaltaan.” Valtaisan orgasmin tullessa tunnen kuinka virtsasi valuu kasvoilleni. Jään lattialle kyyhöttämään yltäpäältä virtsassa ja tuskissani sekä häpäistynä. Pelokkaasti katson lattialta ylös kohti ihanaa sadistista Valtiatartani. Hänen pelkkä katse kertoo, ettei tästä ole enää koskaan paluuta vapauteen. Olen toisen ihmisen omaisuutta.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute