Herkku-puhelin
Tyttö ja Mies 2
Tyttö

Tarinan ensimmäinen osa julkaistu nimellä Tyttö ja Mies. Kiitos kaikille palautteesta. Tässä väritetty, mutta todellisuuspohjainen jatkotarina pyynnöstä.

***

Tyttö vannoi tapahtuneiden olleen ensimmäinen ja viimeinen kerta. Hän jopa uskoi tähän valaansa aina niin kauan kun pitkän ajan päästä kohtasi Miehen käytävällä. Molempien silmiin syttyvä katse kertoi enemmän kuin tuhat sanaa ja kaikki tekosyyt olla toistamatta vääriä, mutta niin nautinnollisia hetkiä, katosivat sillä autuaalla sekunnilla.

Tyttö ei vieläkään voinut ymmärtää miten jollakin ihmisellä voi olla noin voimakas vaikutus häneen. Hän ei koskaan ollut kenellekään antanut lupaa päästä niin lähelle. Tällä kertaa Tytöltä ei edes kysytty mielipidettä, näin vain tapahtui. Miehen ääni saa väreet kulkemaan iholla, Miehen katse saa hänet hehkumaan, Miehen tuoksu meinaa viedä jaloista voimat pysyä pystyssä. Ja samalla Tytön itsenäinen olemus, voimakastahtoisuus ja tietynlainen erilaisuus vetää Miestä häneen kuin magneetti. Vaikka ei olisi edes nälkä, pelkästään toisen näkeminen saa automaattisesti

molemmat teroittamaan kynsiään ja haluamaan saalistaa.

Tapaamisia, näennäisesti työaiheisia, alkoi taas tapahtua oudon syrjäisissä paikoissa, poissa muiden silmistä. Mitään ei koskaan sanottu ääneen, tapahtuneista ei puhuttu, mutta vääjäämätön tuntui olevan aina vain lähempänä. Tytön olo alkoi olemaan tuskaisen himokas, mutta hän ei halunnut antaa periksi - ei vielä. Joskus hänen oli pakko sulkea työhuoneensa ovi kesken päivän ja ujuttaa sormensa hetkeksi vasten kosteita pikkuhousujaan yrittääkseen hillitä haluaan.

Eräänä viikonloppuiltana molemmat olivat toisistaan tietämättä työkavereidensa kanssa viettämässä iltaa. Kapakat vaihtuivat yhdestä toiseen ja sattuman kautta kaikki päätyivät yöllä samaan paikkaan. Tyttö on keskittynyt keskustelemaan ystävänsä kanssa, kun yhtäkkiä Miehen tuttu ääni kuiskaa hänen korvaansa henkilökohtaisen tervehdyksen. Miehen lämmin hengitys tuntuu Tytön niskassa ja Tytöllä on täysi työ hillitä itsensä ja salamana syttyneet halunsa, vaikka hän ei edes käänny katsomaan Miestä. Hänen ei tarvitse.

Tyttö hakee itselleen uuden juoman Miehen perässä ja he siirtyivät tyhjän pienen pystypöydän viereen seisomaan. Mies tuiottaa Tyttöä silmiin ja hänen toinen kätensä puristuu voimakkaasti Tytön ranteen ympäri. Tyttö irtautuu leikitellen hänen otteesta, mutta jää sivelemään Miehen pöydällä lepäävää kättä. Tyttö osoittaa ettei häntä hallitse kukaan ja Miehen suupielet kohoavat ilkikuriseen hymyyn, hän pitää tästä.

Tyttö ottaa askeleen lähemmäksi, hän seisoo aivan Miehen edessä. Ulkopuolisen silmissä heidän henkilökohtaiset reviirit ovat sulautuneet yhdeksi. Mies nojaa pöytään ja levittää jalkojensa asentoa hieman, että voi vetää Tytön suoraan kiinni itseensä. Mies on kuiskaavinaan jotain ja Tyttö kääntää katsettaan sivuun kuullakseen paremmin. Pian hän kuitenkin tuntee himokkaat huulet kaulallaan ja Tyttö voihkaisee mielihyvästä.

Ei täällä, jäädään vielä kiinni - Tyttö ajattelee ja mielessään leikittelee ajatuksella, että jos he todella jäisivät teoistaan kiinni. Kierolla tavalla se kiihottaa Tyttöä entistä enemmän. Tyttö johdattaa Miehen baarin käytöstä poistettuun yläkertaan. Henkilökunnan huomaamatta he livahtavat suljettujen ovien taakse.

Mies pujottaa kätensä Tytön paidan alle ja alkaa hieroa tämän rintoja. Tyttö painaa oman kätensä vasten Miehen paisunutta housuetumusta. Samalla he suutelevat toisiaan himokkaammin kuin koskaan. Epätoivoisen nopeasti Tyttö riisuu kenkänsä ja housunsa. Mies avaa omia housujaan vain sen verran, että saa kalunsa ulos. Mies nappaa Tytön syliinsä ja kantaa sohvalle työntyen malttamattomana Tytön sisään kun istuttaa hänet päällensä. Mies tarttuu Tyttöä lantiolta ja nostaa Tytön kevyttä vartaloa ylöspäin painaakseen sen taas itseään vasten. Nyt Tyttö saa voihkia rauhassa, nautinnon äänet katoavat musiikin pauhuun.

Tyttö nousee Miehen sylistä ja menee selälleen pöydän päälle. Mies tulee seisomaan Tytön eteen ja nostaa tämän jalat suoriksi vasten rintakehäänsä ja alkaa nopenevassa tahdissa panna Tyttöä. Mies kovettuu entisestään, kun tuntee Tytön supistuvat lihakset kalunsa ympärillä. Hän ei voi enää pidättää vaan laskee kaiken Tytön sisään.

Vielä kotimatkallakin Tyttö tuntee hehkun sisällään ja hän ei voi olla hymyilemättä. Tyttö ei arvaa, että Mies tekee samalla hetkellä juuri samoin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute