Herkku-puhelin
Näin tapasin Sarin
-MT-

Kaunis elokuinen lauantai kesäpäivä oli jo pitkällä, kun ihmiset alkoivat siirtyä hääkirkosta juhlien vietto paikalle. Pidot olivat kattavat syötävää ja juotavaa riitti ylen määrin. Alkoi jo hieman harmittaa päätökseni liikkua autolla. Aika kului kuitenkin nopeasti jutustellen kavereiden kanssa, joihin ei juuri ollut loman aikana pitänyt yhteyttä. Huomioni kiinnittyi tasaisin väliajoin reilusti kolmenkymmenen puolella olevan naisen minulle suuntaamiin pitkiin katseisiin ja niitä seuraaviin hymyihin, hymyilin nätisti takaisin. Itsehän olin tuolloin 25 vuotta. Nainen oli n. 170cm pitkä, hän oli pukeutunut hyvin istuviin liituraita housuihin, jotka kauniisti koristivat hänen hieman normaalia suurempaa takamustaan. Yllään hänellä oli valkoinen kauluspaita, jossa oli hopeisia raitoja. Paita oli muutamaa nappia vailla kiinni ja lupaavasti hieman pullollaan. Housuihin kuuluvan kevytkankaisen takin hän oli ripustanut viereiseen naulakkoon. Kasvoiltaan hän oli kaunis. Huomioni kiinnittyi erityisesti hänen vasemmassa ylähuulessaan olevaan huulikoruun. Hänen hiuksensa olivat pitkät, tummanruskeat ja ihanan kiharaiset. Siinä oli sihteerikkö parhaimmasta päästä, mietin naureskellen. Samalla kun koetin keskittyä seuraamaan kavereideni keskustelua ajatukseni vierivät illalla alkaviin tanssiaisiin.

Tanssit alkoivat illan jo hämärtyessä. Lähdimme kavereiden kanssa suunnistamaan kohti suomalaisen tanssimusiikin sulosäveliä. Toivoin mielessäni näkeväni tuon päivänsäteen ja odotin katseidemme kohtaamista. Hän ei kuitenkaan ollut paikalla, antakoon odottaa itseään tuumin. Ei kulunut kauaakaan kun hän saapui paikalle ystäviensä seurassa siideriä nauttien ja ympärilleen vilkuillen, aivan kuin jotain hänelle kuuluvaa etsien. Tunnistin tutun kappaleen intron lähtevän soimaan ja kävelin tanssilattian poikki. Hän säpsähti hieman kun näki minut. Esittelin itseni, hän kertoi olevansa Sari. Pyysin Saria kohteliaasti tanssilattialle ja hymyilin itsekseni. Olinhan eilen illalla salaa kerrannut vanhojentanssien askeleita. Puhuimme hieman juhlista, kuinka hienot puitteet ovat ja kuinka ruoka oli ollut hyvää. Pian Sari puhalsi korvaani: "Ootpas hyvä viemään, mitähän muuta mahdatkaan osata?" Vastasin välinpitämättömästi: "Harjoittelin sua varten eilen vanhojentanssien juttuja." Samalla laskin kättäni hieman alemmaksi Sarin lantiolla. Sari hymyili suloisesti. Kappaleen jälkeen bändi siirtyi pienelle tauolle. Sanoin Sarille: "Kaverini jo kaipaavatkin minua." "Oli mukavaa tanssia", Sari vastasi. Sarin kasvoille ehti tulla pieni pettymyksen väre, kun irrotin otteen hänen kädestään ja olin kääntymässä pois. Katsahdin kuitenkin takaisin päin ja sanoin: "Saisinko sun sähköpostiosoitteen?" Aurinko palasi naisen kasvoille. Hän antoi käyntikorttinsa minulle ja sanoi: "Pelästyin jo ettet pyytäisikään." Nappasin lapun mukaani ja palasin kavereideni luo.

Loppu ilta meni seurustellessa ja tanssittaessa kavereiden tyttöjä, jotka halusivat tanssia mutta joiden poikaystävät olivat joko juoneet liikaa tai liian vähän. Vilkuilin aina välillä Saria, joka näytti nauttivan olostansa omien kavereidensa luona. Viimein juhlat loppuivat, hyvästelin kaverini ja suuntasin autoani kohden. Ilta oli muuttunut yöksi, ilma oli silti vielä erittäin lämmin. ”Tämä oli niitä viimeisiä kuumia kesäöitä tänä vuonna”, ajattelin. Matkalla törmäsin Sariin, joka kyseli numerotiedustelusta paikallisen taksin numeroa. Yskäisin ja Sari kääntyi minuunpäin. Sanoin: "En voinut olla kuulematta puheluasi, tähän aikaan saattaa olla hankala saada taksia, saanko tarjota kyydin?" Idea sopi Sarille ilman sen kummempia suostutteluja. Sanoin: "Odota tässä niin noukin sinut kyytiin." Matka ei ollut pitkä ja pian olimmekin Sarin kotiovella. Sari sanoin: "Saanko tarjota sulle kiitokseksi kupillisen teetä?" Vastasin vakavana: "Ei kiitos.” Pidin pienen tauon ja vastasin katsoen suoraan Sarin silmiin: ”Kahvia voin kyllä juoda." "Kahvia siis", sanoi Sari ja nousi autosta. Seurasin Saria, ihastellen hänen lantionsa liikkeitä, mukavan kokoiseen ja uuteen omakotitaloon. Olin onnellinen, että olin kaikesta huolimatta saapunut häihin autolla. Sari piti nopean kiertoajelun asunnossaan ja jätti minut olohuoneeseen, mennessään itse valmistamaan kahvia. Istahdin mukavaan nojatuoliin ja pian kahvin lempeä tuoksu leijui keittiöstä Sari mukanaan. Hörppäsin kahvia ja Sari sanoi: "Hyvähän se on kahvia juoda, että jaksat sitten yöllä." Vastasin: "Niin onhan mulla jonkin verran kilometrejä ajettavana, ennen kuin olen kotona."

Sari hiljeni ja näytti hieman tuskastuneelta, pian hän kuitenkin nousi ylös ja suuntasi cd-soittimen luo. Hidaskappale alkoi soida, nousin ylös ja kävelin Saria kohti. Liimauduin intohimoisesti häneen kiinni. Sari päästi helpottuneen huokaisun ja aloin hyväilemään hänen selkäänsä siirtyen vähitellen alemmaksi. Hänen pehmeät rintansa tuntuivat hyviltä vahvaa rintakehääni vasten. Sari haroi takatukkaani ja puhalsi lämmintä ilmaa niskaani. Pian Sari ei voinut vastustaa kiusausta vaan rupesi suutelemaan kaulaani ja korvaani. Siirsin käteni Sarin pepulle ja en ollut uskoa kuinka hyvältä se tuntui käsissäni, paremmalta kuin olin kuvitellutkaan. Vetäydyin Sarista hieman ja näin kuinka hän avasi kiinni olevat silmänsä. Katsoin niihin samalla työntäen kädelläni Sarin huulia lähemmäksi omiani. Suutelimme pitkään ja intohimoisesti musiikin tahdissa keinuen. En ollut koskaan tavannut toista yhtä taitavaa suutelijaa. Ohjasin liimautuneet vartalomme kohti nojatuolia, johon istuuduin rennosti. Sari seurasi päälleni ja jatko suutelemista. Rupesin avaamaan Sarin paidan nappeja samalla hieroin hennosti polvellani Sarin etumusta. Saadessani viimeisenkin napin auki, riisui Sari vaistomaisesti paitansa ja rintaliivinsä. Hän kurottui ylleni ja pääsin hyväilemään hänen rintojaan. Pian hän laskeutui alaspäin ja avasi paitani. Sari nuolaisi muutaman kerran rintakehääni ja tiukkaa vatsaani, jonka jälkeen hän laskeutui lattialle. Autoin häntä ottamaan housuni pois. Sari otti kaluni käteensä samalla hymyillen ihastuneesti minulle. Laitoin käteni niskani taakse ja suljin silmäni nautinnosta Sarin ottaessa suihin minulta. Hetken Sarin antamaa poskihoitoa saaneena olin aivan laukeamispisteessä. Nostin Saria hellästi hänen kiharista hiuksistaan ja ohjasin hänet vuorostaan istumaan nojatuoliin. En yleensä ole pitänyt pimpin nuolemisesta, mutta tällä kertaa päätin tehdä poikkeuksen. Menin Sarin päälle ja suutelin häntä, ensin suulle, sitten rinnoille. Siirryin mahaan ja napaan samalla hieroen hänen selkäänsä. Työnsin käteni hänen peppunsa ja nahkaisen nojatuolin väliin ja rupesin hampaillani avaamaan hänen housujansa. Sain housut auki ja näin valmiiksi kostuneet sirot pikkuhousut. Nuolin hänen reisiensä sisäpintaa pitäen käsilläni kiinni hänen lantioistaan. Viimein riisuin hänen pikkuhousunsa ja rupesin nuolemaan hänen entistä märempää etumustaan. Sari voihki nautinnosta kun työskentelin koko kielen voimalla hänen pimpissään, välillä nuolaisten muutaman kerran hänen reisiään. Kiipesin Saria pitkin suutelemaan samalla hyväillen hänen klitoristaan oikealla kädellä. Pian Sari nousi pystyyn ottaen minua molemmista käsistä kiinni. Kulkumme johti hänen makuuhuoneeseensa. Sari otti yöpöydän laatikosta avaamattoman kortsupaketin ja sovitti yhden niistä minulle maatessani selälläni sängyllä. Täällähän saa hyvää palvelua ajattelin, mutta en halunnut kuitenkaan rikkoa puhumattomuutta kertomalla sitä hänelle.

Sari tuli päälleni kasvot minuun päin, ohjaten munani märkään pilluunsa. Sari alkoi ratsastaa minulla, varovan hitaasti ja lempeästi. En osannut päättää hyväilisinkö hänen rintojaan, peppuaan vai nauttisinko vain hetkestä jolloin pääsin ensimmäistä kertaa tositoimiin minua kymmenisen vuotta vanhemman naisen kanssa. Pian Sari ratsasti voihkien jo sellaista vauhtia, että tulemiseni oli jälleen lähellä. Työnsin käsilläni Sarin peppua ylöspäin jolloin hän tajusi lopettaa ratsastuksen. Kiersin Sarin taakse ja painoin hänet hellästi niskasta kontilleen. Olin tulla välittömästi kun näin hänen pyllistävän ja samalla heiluttaen peppuaan seksikkäästi. Tuntui että munani kasvoi ainakin sentin lisää kun näin hänet siinä asennossa. Kävin kiinni hänen alaselkään ja työnsin munani Sarin märkään pilluun. Rupesin työntelemään pikkuhiljaa vauhtia kiihdyttäen, Sari alkoi voihkia kiimaisesti ja tunsin kuinka olin itsekin tulossa. Enää en säästellyt vaan laukesin täydellä voimalla Sarin sisään. Värisimme molemmat orgasmin voimasta varpaista hiustenrajaan asti. Laskeuduin Sarin viereen makuulle. Liimauduimme tiukkaan pakettiin ja suutelimme toisiamme intohimoisesti. Sari sai huohotettua korvaani: "Oi, että se oli ihanaa." Jatkoimme suutelemista ja nukahdimme pian rakastuneina toistemme lämpimiin syleihin.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute