Herkku-puhelin
BondagePiss 2
Jenni(trans)

Olen sidottuna nelinkontin sängylläsi ja koska en näe siteen takaa mitään, joudun kuuntelemalla yrittää selvittää mitä teet. Pitkän aikaa tunnut vain liikkuvan ympärilläni ja viimein vaimeasta äänestä tajuan sinun ottavan kuvia minusta, siitähän oli puhetta aikaisemmin muistan nyt. Sävähdän kun kämmenellä läpsäiset paljasta pakaraani, läpsäiset uudestaan hieman kovempaa vetäen samalla toisella kädellä stringieni narun tiukasti peppuvakooni. Pyöritän hieman lantiotani ja tunnen kuinka levität pakaroilleni jotain nestettä, ilmeisesti jonkinlaista öljyä, pyöritän lantiotani ja saan useita läpsäyksiä nyt öljystä liukkaille pakaroilleni.

Stringini vedät sivuun ja vaimea nautinnon ääni karkaa huuliltani kun nuolaiset peppuvakoani, livot kielellä ylhäältä alas ja alhaalta ylös vakoani väistäen kuitenkin aina reikäni. Lopulta painat kielen pillulleni ja voihkaisen äänekkäämmin kiimaisena, välillä painat kieltä sisääni ja välillä painat suusi aukolleni imien aukkoani. Juuri kun nautintoni kasvaa isommaksi lopetat ja peräännyt luotani, jään odottamaan halukkaana mitä seuraavaksi tapahtuu.

Saankin tietää sen kuunneltuani ensin vieressä aukeavien ja sulkeutuvien laatikoiden ääniä ja korkin avaamista muistuttavan äänen, stringit lasket pois tieltä ja sitten viileähkö neste valuu vakoani alas.

Painat sormella reikääni ja liukuvoidetta painuu sisääni hieman samalla, sitten tarjoat suuni eteen jotain jolla kosketat huuliani. Nuolaisen huuleni märäksi ja kielelläni kokeilen mitä sokeiden silmieni edessä on, hmm...se on aika paksu mutta päästä ja tyvestä ohut, sileä ja noin 15 senttiä pitkä. Hymyilen hieman nuollessani pepputappia ja sitten otan sitä huulieni väliin hetkeksi, tuttu ääni kuuluu taas kun otat kuvia minusta ja välillä läpsit öljyttyjä pakaroitani.

Pepputappi löytää nyt tiukan reikäni ja alat painamaan sitä sisään liukkauteen, sileä tappi uppoa sisääni vähän kerrallaan mutta vaivattomasti, päästän vaimeita nautinnosta johtuvia ääniä kun tapin paksumpi kohta kulkee edestakaisin reikäni suulla. Viimein jätät sen sisääni ja yllätyksekseni painat vibran päälle tappiin, hiljaisella nopeudella se tuntuu ihanalle ja himoni pomppaa aivan uudelle tasolle taas. Asetut eteeni sängylle ja tarjoat omaa kulliasi suuhuni imettäväksi, tartun tilaisuuteen hanakasti ja imaisen kullisi huulieni väliin alkaen lutkuttaa sitä äänekkäästi märällä suullani, kuvaat totta kai kokoajan suihinottoani ja kurkotat läpsimään pakaroitani. Alat survomaan hitaasti pepputappia aukkooni ja samaan aikaan kullisi uppoaa suuhuni uudestaan ja uudestaan, tahtoisin runkata kovettunutta elintäsi kädelläni mutta en voi koska käteni ovat sidotut. Vedät pepputapin ulos ja kullisi pois suustani, laatikkojen avautuminen ja sulkeutuminen kuuluu vierestäni.

Nyt otat siteen silmiltäni koska haluat minun katsovan jotain, silmäni tottuu hämärään valaistukseen ja huomaan sinun laittaneen naamion peittämään kasvosi ennenkuin laitat kirkkaat valot huoneeseen päälle ja näen kädessäsi olevan paksun kumisen kyrvän. Minua alkaa pelottamaan hieman kuinka paljon se mahtaa sattua mutta haluan edes yrittää saada sisääni sen. Onneksi kuminen kyrpä on suht sileä ja runsaasti laittamasi liukuvoide varmasti auttaa sen saamisessa pilluuni, puristan allani olevaa latexlakanaa kun painat dildon päätä reiälleni...sentti sisään, hetken odottelua ja toinen sentti. En tajua sitä itse mutta melkein ujellan hitusen kivusta ja enemmän kiimasta, paksu kumimuna uppoaa pilluuni sinun toimesta ja läpsiessäsi pakaroitani kamera kuvaa jalustalla ilmeisesti jo videota. Kumilelu pysyy sisälläni ja tuntuu että reikäni on täydempänä kuin koskaan ennen, pieni kivun tunne menee nopeasti ohi ja tahtoisin sinun alkavan naimaan minua lelulla. Vapautat jalkani ja käsket minut ratsastamaan, hymyillen asetun dildon päälle ja se painuu niin syvälle kuin vain uskallan. Nostan persettäni ylös reisieni varassa ja voihkin nautinnosta, sinua miellyttää näkymä ja tarjoat kyrpäsi huulieni väliin taas, nuolen kovana seisovaa aisaasi ja imen sitä suuhuni katsellen välillä kameraan hymyillen. Paksu kyrpä suussani ja iso kumimulkku pillussani olen kuin ekstaasissa ja ratsastan nopeammin lelulla, samalla tietysti kyrpäsi katoaa suuhuni ja tulee esiin nopeammin sylkeni valuessa leualleni.

Et pysty pidättelemään enää ja käsket minua avaamaan suuni ammolleen kieli ulkona, runkkaat syljestäni liukasta kyrpääsi naamani edessä ja laukeat voimakkaasti. Kuumaa spermaa ryöpsähtää meikatulle naamalleni ja avoimeen suuhuni, nielen suuhuni osuneet silmät kiinni koska spermaasi lentää kasvoilleni vieläkin, levität kädelläsi "ohi" menneet ympäriinsä ja meikkini tuhriintuu tietysti samalla. Käsket minua katsomaan kameraan päin ja samalla nuolemaan kullisi puhtaaksi, tottelen kiltisti ja edelleen paksu kuminen kyrpä sisälläni maistelen mälliäsi. Alan taas ratsastamaan tekokullilla, pyöritän lantiotani ja hitaasti otan sitä sisääni ja ulos, voihkin huomaamattani ja joudut komentamaan minua avaamaan nautinnosta kiinni laittamani silmät sekä katsomaan kameraan. Kehut että spermalla tahritut meikatut kasvoni näyttävät irstailta, hymyilen ja selkä kaarella ahdan dildoa sisääni.

Annat kameran jäädä kuvaamaan jo villiksi muuttunutta ratsastamista kun ilmoitat meneväsi vessaan, epäröit hetken makuuhuoneen ovella ja tulet irroittamaan käsikahleeni. Vedät minut pystyyn kumimunan lupsahtaessa reiästäni äänekkäästi, jalkani tärisee hieman ja otan tukea lipastosta kun nappaat vielä kameran mukaasi. Sitten oikeastaan talutat minut vessaan ja käsket menemään suihkunurkkaukseen polvilleni, tottelen kiltisti ja ehdin vilkaisemaan suttuisia kasvojani kylppärin peilistä. Tiedän mitä on tulossa joten odotan kiltisti aloillani, sinä suljet silmäsi ja keskityt hartaasti jonkin aikaa. Muutama tippa, useampi, viimein yhtenäinen suihku ja kuset kasvoilleni. Nyt minä suljen silmäni ja suuni hivenen auki tunnen kuinka kuuma pissa valuu ihollani, pidän tunteesta ja sinun mielestä näky on erittäin rietas. Saan ravistaa kullisi ja nuolen viimeiset pisarat terskan päästä maistellen, sitten poistut kameroinesi ja annat minun käydä suihkussa sekä korjata meikkini. Kyrpäsi ei vielä ole työntynyt ahnaaseen peppuuni ja haluamme kummatkin sen sinne.

Ei tule jatkoa enää tähän tarinaan, kiitos palautteesta!

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute