Herkku-puhelin
Yllätysvieras
marjaana

Meidän piti mennä ystävien luo iltaa istumaan,odotan sinua töistä saapuvan kotiin olet jo puolituntia myöhässä varmaan liikenneruuhka tai töissäsi on tullut ylitsepääsemätön juttu joka pitää hoitaa ennen kun pääset lähtemään, päätän odotella vielä jonkin aikaa ennen kuin alan soitella missä viivyt jospa vaikka kerkeät tullakin siihen mennessä kotiin.

Istuudun suureen upottavaan nojatuoliin nostan jalat rahille ja rentoudun radiosta kuuluu hento biisi joka vie mukanaan suljen silmäni,kaikki päivän kiireet ottavat veronsa ja nukahdan. Kuulen kuinka ovi käy mutta en jaksa avata silmiäni tunnen askeleiden lähestyvän kumartuvan puoleeni ,vahvat käsivarret nostavat minut syliinsä nostan käteni kaulaasi, painan pääni kaulakuoppaasi. Et puhu mitään lasket sängylle ja laitat huovan päälleni,sanon meidän piti mennä ulos ja en jaksa pitää silmiä auki joten nukahdan taas, en tiedä kuinka kauan olen nukkunut mutta havahdun siihen kun tunnen huoneessani liikkuvan jonkun oli pimeää kysyin kulta sinäkö? En saanut vastausta näin kuinka mies tuli lähemmäksi minua ja kun erotin hänen kasvonsa.

En tuntenut miestä entuudestaan,aivan uppo outo säikähdän ja pomppaan istumaan. Mies ennättää luokseni ja sanoo älä pelkää. Mies oli ruskeasilmäinen ja hänellä oli lihaksikkaat käsivarret sekä täyteliäät huulet. Juuri sellaisilta huulilta nainen haluaa suudelmia ja hyväilyjä, äkisti tunsin kuinka haluni tuota salaperäistä miestä kohtaan vain kasvoi ja kasvoi, miltei säikähdin itseäni ja tunteitani sillä minähän olen ollut varsinainen siveyden sipuli yhden miehen nainen ja nyt tämä tuntematon muukalainen tulee ja herättää minussa villin himon saada kokea muutama raju hetki hänen kanssaan.

Kysyn missä mieheni on et vastaa mitään kun vain katsot niin kuin et olisi ennen naista nähnytkään. Mies istahti mitään sanomatta minun viereeni ja katsoi minuun pitkään noilla uskomattoman lumoavilla silmillään joissa oli rakkaudennälkäinen palo. Hän vain katsoi, minäkään en virkannut enää mitään. Lopulta hyvin pitkän ajan kuluttua tuo muukalainen kysyi nimeäni. Vastasin että Anniina, jolloin mies silitti hellästi poskeani ja suuteli." Kaunis nimi, aivan kuin itsekin olet". Hän esitteli itsensä Esaksi ja jatkoi: " olen jo kauan ihaillut sinua salaa,t änä iltana kun miehesi pyysi tulemaan seuraksesi ettei tarvitse olla koko yötä yksin, kun hän joutui lähtemään työmatkalle ja tulee huomenna iltapäivällä ajattelin että viimein toiveeni toteutuu ja saan olla kanssasi. Miehesi antoi avaimet jotta pääsisin sisälle jos et sattuisi olemaan kotona, kun tulin oli aivan hiljaista näin sinut olohuoneessa sohvatuolissa nukkumassa en hennonut herättää joten kannoin sinut sänkyysi lepäämään, ajattelin viimein tapaan sinut kahden.

Olin kuin unessa, en uskonut tätä todeksi mutta siinä sinä olet nyt ja meillä on koko yö aikaa tutustua. Naurahdin ja nousin sängystä kävelin pöydän luo ottamaan lasin vettä ja ihmettelin ääneen miksi hän ei vain voinut soittaa että on joutunut yllättäen lähtemään, miksi laittaa tuntematon mies seuraksi? En tiedä kuinka kauan olin ollut ajatuksissani kun kuulin takaani askeleita, mies kosketti lantiotani säpsähdin tunsin polttavat sormenpäät porautuvan hameeni läpi ihooni huokasin tahtomattani. Esa sanoi minä haluaisin rakastaa sinua tämän yön olin kuin unessa, en uskonut tätä todeksi.

Mies käänsi kasvoni puoleensa ja painoi huulensa huulilleni hellästi mutta vaativasti vastasin suudelmaan intohimoisesti ja salaa toivoin ettei yö koskaan loppuisi että aika pysähtyisi. Esa alkoi tunnustelemaan pehmeillä käsillään muodokasta naisen vartaloani. Kuinka hellä hän onkaan, ajattelin. Mies ohjasi sängyn luo ja alkoi riisumaan otti paidan ja samalla suuteli olkapäitäni avasi liivini suukotteli rintojani laskeutui siitä vatsaani alaspäin samalla laski hamettani kunnes senkin otti kokonaan pois.

Niin lähti vaatteet päältäni enkä nolostunut alastomuuttani yhtään. Esa kaatoi minut sängylle pitkälleen ja alkoi tutkimaan alastonta vartaloani. Tämä oli menoa nyt, tiesin. Esa oli uskomaton, hän kiihotti minut hekuman huippuun ja äkisti lopetti ja näin pitkitti ihanasti nautintoani. hän löysi salaisen g-pisteeni ja aaah, miltä se tuntui. Kun Esalla alkoi olla hetkensä otin hänen mahtavan falloksensa huulieni väliin ja sanoin että tee mitä haluat rakas, suostun kaikkeen. Ja niin hän tekikin,sain tuon ihanan rakkauden nektarin suuhuni ja nautin sen aromista kuin parhaimmastakin viinistä. Välillä lepäsimme ja sitten taas aloitettiin entistä kuumemmat puuhat kunnes olimme lopen uupuneita.

Kun aamu tuli niin Esaa ei ollut missään. Hän oli lähtenyt. Sanomattakin olin todella pettynyt mutta samalla iloinen yhteisestä rakastelusta. Hymyssäsuin nousin ja menin suihkuun ja aloin valmistua töihin lähtöä varten puin päälleni hyräillen iloisesti kun ovikello pirahti, ihmettelin kuka siellä nyt näin aikaisin. Hämmästyin kun kynnyksellä oli isoin ruusupuska mitä koskaan olin nähnyt ja mukana kortti: ”kiitos viimeisestä, Esa”. Kortin takana oli puhelinnumero; ”jos yksinäisyys vaivaa soita”.

Vein kukat keittiöön maljakkoon ja laitoin kortin käsilaukkuuni josta löysin paperinpalan johon oli kirjoitettu viesti “Rakas,tapaamme uudelleen hyvin pian “.

Olin juuri lähdössä töihin kun puhelimeni pirahti ja mieheni soitti. Hei rakas oliko mukava ilta?Ihmettelin kysymystä ja vastasin kyllä kiitos oikein ihana, hyvä jutellaan lisää illalla nyt täytyy lopettaa…moi.

Miettimättä puhelua sen kummemmin puin takin päälleni otin avaimet ja käsilaukun ja lähdin töihin…mielessäni aprikoin mitähän mukavaa tämä ilta tuo tullessaan,no se jää nähtäväksi…

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute