Herkku-puhelin
Sannan siemennys 2
inssi

Miesten saunoessa talutin Sannan sisälle mökkiin ja tarjosin hänelle muutamia tuhdimpia kossu paukkuja. Sitten pyysin taas häntä poseeraamaan ja pian hän innostuikin tästä ja kuvailin häntä ja sitä miten spermat valuvat ulos hänen pillustaan. Sitten käsken häntä ottamaan suihin minulta. Sanna imuttaa oikein kunnolla ja pian käskenkin hänet kontalleen eteeni. Sitten alan naida häntä takaa päin. Jonkun ajan päästä miehet tulevatkin saunalta ja sanovat: "täällä se pikku rouva vaan jakaa pillua vieraille miehille."

Timo ja Erkki tulevat Sannan eteen ja alkavat kouria rintoja, Olavi ilmestyy takahuoneesta video kameran kanssa ja asettelee sen telineeseen ja kohdistaa sen meihin päin. Sitten hän tulee Sannan eteen ja sanoo:"tehdäänkin oikein kunnon astutus video nyt, mitäs Sanna tykkäät, tulla astutetuksi oikein laatu spermalla?" Sanna kiemurtelee orgasmin kourissa ja kiljahtelee: "pankaa minua kunnolla, mä haluun munaa!" Samassa mökin ovi avautui ja kaksi noin parikymppistä poikaa tuli sisään. Erkki katsahti ovelle ja sanoi: "Mitäs pojat ootteko ennen nähneet kun vieras rouva astutaan tiineeksi?" Pojat punastelivat ja antoivat kieltävän vastauksen. "Oottekos te jo pannut naisia kun täytitte vasta viime kesänä sen 18:sta?" Pojat empivät ja sanoivat epäröiden olleensa kokeilleet muutaman kerran. "Mut nyt eno opettaa teille miten pannaan oikein kunnolla" sanoi Erkki. "Sanna saa opettaa pojille miten sitä nussitaan, se on yhen Kimmon vaimo mut se jakaa pillua kaikille halukkaille tänään täällä mökillä."

Pojat vähän kainostelivat aluksi, mutta juotuaan muutamat kaljat ja katseltuaan kun me panimme Sannaa vuoron perään niin halut alkoivat heilläkin kasvaa ja vaatteet vähentyä. Pian pojat tulivatkin Sannan eteen ja tarjosivat kalujaan imettäväksi. Sanna imi kiimoissaan kumpaakin vuoronperään samalla aina toista runkaten, kun Erkki laski lastinsa takaapäin Sannan pillun uumeniin karjahtaen niin hän sanoi: "Nyt olis tosi liukas tuhero runsailla liukastus aineilla valmiina pantavaksi." Toinen pojista siirtyi Sannan taakse ja alkoi varovasti työntyä sisään samalla kun toinen otti Sannaa hiuksista kiinni ja alkoi nussia suuhun siten, että Sanna kakoi välillä kun terska kutitteli kitalakea. Pian pojat laskivatkin lastinsa ja alkoi olla aamu yö. Erkki sanoi: "Ensi viikonloppuna voitaisiinkin lähteä Sannan kanssa porauslautoille risteilylle näin poika porukassa." Sanna sanoi:" en mä voi lähteä." Erkki vastasi vaan: "kyllä sä voit niin ei tartte virontyttöjä panna kun ei niitä uskalla ilman kumia nussia...

Jatkoa seuraa palautteiden perusteella...

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute