Herkku-puhelin
Plantagenet club
Lady Nickoi

Kuulin erittäin selvästi kuinka esiripun takana olevan yleisön nuoret poikamiesedustajat ulvoivat. He olivat kuin kiimaiset rakit ääntelystä päätellen. Huokaisin raskaasti, tämä oli ensiesiintymiseni tällä klubilla. Mieheni veli omisti tämän paikan ja hän oli tämän työnkin minulle antanut, vaikka olisin saanut sen varmaan muutenkin. Pahaksi onneksi edellisen työpaikkani isäntä oli alkanut osoittaa kiinnostustaan minua kohtaan ja heti kun toinen paikka oli varmassa tiedossa niin lähdin sieltä.

Katsahdin itseäni vielä kerran kulissien takana olevasta pelistä. Näin solakan tumman naisen katsovan takaisin. Olin pukenut ylleni vaalean violetin (ja erittäin paljastavan) asun joka kimalteli tähtien lailla. Puvun yläreuna kohotti rintojani hieman ylemmäs saaden ne näyttämään enemmän herkullisemmilta ja hameen sivulla oleva halkio ylettyi lonkkaani asti. Pitkät hieman kiharat hiukseni roikkuivat vapaina (joita mieheni nimitti "mustaksi kullaksi") peittäen toisen puolen kasvoistani, tehden minusta vielä enemmän arvoituksellisemman näköisen. Lopun kruunasivat pitkät mustat samettihansikkaat jotka ylsivät melkein kainaloihini asti.

- Vauhtia nyt Sueandra!, pianistini hoputti ja hakeutui pianonsa ääreen.

Kipitin nopeasti lavalle pitkissä koroissani ja asetuin seisomaan aivan alhaalla olevan verhon eteen. Katsomon valot himmenivät ja kuumaveriset miehet vaimenivat. Suoristin selkääni ja katsoin miten esirippu aukeni edessäni hiljalleen. Aloitin laulamaan hiljaisella äänellä ja pian pianon unettavan tasaiset sävelet yhtyivät lauluuni. Yleisö kohahti kun astuin esiin varjoista esiintymislavalle. Kuulin useita vihellyksiä ja haukahduksia mutten antanut niiden vaikuttaa esitykseeni. Sitten näin yllättäen mieheni istuvan eräässä pöydässä valkoviinijuoma seuranaan. Hymyilin hänelle veitikkamaisesti ja lähdin kävelemään catwalkin omaista lavaa pitkin keskemmälle yleisöä.

- Hänkö on Richard Plantagenetin vaimo, kuiskasi lähipöydässä istuva mies toverilleen.

- Niin, mikä onnen tyttö, vastasi hänen nais-seuralaisensa.

Vilautin puoli huolimattomasti ja kiusoitellen sileitä sääriäni hameeni alta catwalkin molemmilla puolilla kuolaaville miehille, nautin suunnattomasti heidän kiusaamisestaan. Tässä salissa oli vain yksi mies jolle en sanoisi "ei kiitos". Kiinnitin katseeni mieheeni joka istui paikoillaan kuin noiduttuna.

Olin niin iloinen että hän oli tullut katsomaan esitystäni tällä kaupungin "kuumimmalla" klubilla. Hänen kasvoillaan oli se sama hienoinen hämmentynyt ja palvova ilme kuin ensikerran tavatessamme, minun oli niin ihanan helppoa lumota hänet uudelleen ja uudelleen. Kiersin keinahdellen hänen taaksensa ja sivelin hänen hartioitaan sormillani juuri ja juuri aistittavalla kosketuksella. Mustan popliinitakin alla olevat lihakset värähtivät kuin sähköiskun saaneena. En suinkaan lopettanut siihen vaan jatkoin sivelyä hänen pöydällä lepäävään käsivarteensa asti. Hänen kämmenselkänsä vapisi kun sormeni viilettivät sen päältä. Heitin hänelle vielä viekoittelevan hymyn olkani ylitse ja kävelin takaisin catwalkille.

Ohjelmanumero oli viimein päättynyt ja minä kävelin takamustani keinutellen esiripun taakse suojiin. Yleisö ratkesi valtaviin aplodeihin ja vihellyksiin. Kävelin suorinta tietä pukuhuoneelleni ja suljin oven perässäni, vasta nyt jännitys laukesi ja tunsin kuinka jalkani muuttuivat hyytelöksi. Raahauduin hyvin valaistun meikkauspöytäni ääreen ja istuuduin tuolille. Nyt tarvitsisin jotain lämmittävää. Samassa oveltani kuului koputus, tunnistin sen välittömästi.

Klubin isäntä Edward Plantagenet oli onneksi sen verran myötätuntoinen työnantaja että hän oli palkannut hyvän vartijan naispuolisten henkilökunnan pukuhuoneille ettei kuka vain voisi rynnätä naisväen tiloihin kyselemättä. Mieheni Richard astui sisään pidellen kädessään yhtä valkoista ruusua.

- Hei kultaseni, lauloit kauniisti, hän tervehti ja ojensi minulle ruusun. Ruusun tuoksu oli puhdas ja raikas nuuhkaistessani sitä. Päätimme virallisen tervehdyksemme hellällä suudelmalla, jossa paloi edelleen intohimon hehku.

- Oli erittäin julmaa kiusata minua noin, hän mutisi suudelmien lomasta.

- Miten niin, tiedustelin viattomasti.

- Tiedät kyllä mitä kosketuksesi saa minussa aikaan, hän vastasi ja vetäytyi kauemmas.

- Niin ja sitten vielä muiden miesten epätoivoisen kateelliset katseet, Richard lisäsi.

Astuin aivan hänen eteensä ja kiedoin samettihansikkailla verhotut käsivarteni hänen kaulansa ympärille.

- Ja sinä olet heistä ainoa joka saa koskettaa minua, virkoin lempeästi ja katselin uneliaasti hänen sinisiin silmiinsä.

- Luojalle kiitos siitä, hän murahti ja veti minut tiukasti itseään vasten. Tuntui hyvältä olla vihdoin hänen vahvassa syleilyssään. Samassa tunsin jotain kovaa hänen nivustensa kohdalla. Puristin hänen kovettunutta miehuuttansa ja sain hänet huokaisemaan nautinnosta.

- Ole kiltti ja kosketa sitä samettikäsilläsi, hän kuiskasi.

Hymyilin hänen pyynnölleen ja sujautin käteni hänen tumman pukunsa housuihin. Tuttu muoto ja paksuus osui käteeni ja puristin sametin sen ympärille. Nyt tämä vanha tuttavani vasta heräsi kunnolla ja hetken näytti siltä kuin Richardin housujen etumus ratkeaisi. Pelastin hänen kalliin pukunsa housut vetämällä niitä sen verran alas jotta hänen peniksensä mahtui ulos.

- Minun on pakko saada sinut nyt, hän ilmoitti himon karhealla äänellä ja heitti yltään popliininsa ja lierihattunsa. Aloin myös itse kuoriutua liioista vaatteistani ja pian minua peittivät enää mustat suortuvani. Myös Richard avasi kireällä hevosen hännällä olevat tummat hiuksensa. Olin rukoillut häntä olemaan leikkaamatta niitä sillä vapaina ne loivat vaikutelman hillitystä leijonan harjasta. Sulauduimme yhdeksi maidon valkeaksi ihoksi halatessamme jälleen toisiamme.

Edward oli lahjoittanut pukuhuoneeseeni valtavan helakanpunaisen sohvan (ehkä juuri tällaisia tilaisuuksia varten) jolle Richard kantoi minut kuin häävuoteelle. Suutelimme villisti ja hieroin poskeani hänen ihanan sileäksi ajeltuaan vasten. En saanut hänestä kyllikseni. Kiljahdin hiljaa tuntiessani hänen tulevan sisälleni.

- Sattuiko, hän kysyi heti valpastuen.

- Ei, se tuntui hyvälle jatka vain, kehotin käheästi. Hän täytti minut ääriäni myöten ja yhtä ahnaasti otin hänet vastaan. Hän oli niin lämmin ja hellä, mies jolle uskalsi antautua, hän ei halunnut minulle pahaa.

- Olet niin kaunis, hän kuiskasi yläpuoleltani silmät sakeina himosta. Hymyilin hänelle autuaasti ja kiersin jalkani hänen lantionsa taakse. Hän oli niin vahva ja varma liikkeissään kuten aina eikä minun tarvinnut muuta kuin seurata mukana. Hän nopeutti työntöjään ja laukesi rajusti huutaen. Olin hieman pettynyt siihen että en ehtinyt hänen kanssaan huipulle mutta tiesin ettei Richard jättäisi minua ilman täyttymystä. Vedettyään hetken henkeä hän suuteli minua hellästi ja tunsin kuinka hänen pitkät sormensa hiipivät hävylleni. Levitin tottuneesti jalkojani tarjoten hänelle esteettömän pääsyn turvonneille häpyhuulilleni.

- Sinä olet niin lämmin, hän kuiskasi raukeasti ja etsi klitorikseni.

Värähdin mielihyvästä tuntiessani hänen sormensa oikealla paikalla ja pyysin hiljaa häntä tekemään minulle hyvää. Richard kohottautui toisen kyynärpäänsä varaan ja hieroi pitkällä nenän selällään kovia nännejäni. Välistä hän nuolaisi ja imaisi kiusoitellen minua armotta. Kiemurtelin ihanan mielihyvän syleilyssä janoten aina vain enemmän. Hän oli niin hellä. Tunsin huipun vihdoin lähestyvän ja pyysin häntä olemaan rajumpi.

Hän totteli mitään sanomatta ja sysi minua huipulle. Se oli aivan ulottuvillani ja voihkin kovaan ääneen. Ihan pian, kohta ja lopulta suustani sinkoutui kova nautintoa tihkuva kiljaisu. Richard silitteli häpyäni vielä heten ennen kuin veti kätensä pois. Hengitin raskaasti silmät puoliavoimina hänen vierellään.

- Tuntuiko mukavalle, hän kiusoitteli minua.

- Erittäin, vastasin hengitykseni tasaannuttua. Käperryin hänen viereensä onnellisena ja vedin sisääni hänen tuttua sekä turvallista tuoksuaan.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute