Herkku-puhelin
Asiakkaana hierojakoulussa
panomestari

Olin viime kuussa työmatkalla ja päätin samaisella reissulla nauttia kokovartalohieronnasta paikallisessa hierontakoulussa.

Kävin palavereiden jälkeen suihkussa ja vaihdettuani ylleni rennommat kuteet suunnistin hotellin vieressä sijaitsevalle hierontakoululle.

Olin varannut puolentoista tunnin hieronta-ajan itselleni tietämättä oliko hieroja mies vain nainen. Sillä ei sinällään ollut väliä sillä olin tullut pelkästään rentoutumaan tiukkojen palavereiden jälkeen. Samalla tämä puolitoistatuntinen oli pois oluen litkimisestä joten sekin oli vain plussaa kun ajatteli seuraavaa päivää.

Maksoin hieronnan etukäteen ja jäin odottelemaan hierojaani. Odotusaulassa oli lisäkseni puolenkymmentä muutakin asiakasta joista minä nelikymppisenä olin nuorimmasta päästä. Näytti siltä että eläkeläiset olivat löytäneet edullisen hierontapaikan itselleen.

Kymmenisen minuuttia sovittua hieronta-aikaa myöhässä hierojani tuli odotushuoneeseen pyytäen minua seuraamaan hierontatilaan.

Hierontatila oli jaettu kymmeniseen erilliseen hierontasoppeen. Kummallakin puolella käytävää oli viisi tai kuusi verhoilla eristettyä hierontasoppea. Minä seurasin hierojaani käytävän puolivälissä olleeseen hierontasoppeen.

Hierojan ohjeiden mukaisesti riisuin pikkuhousujani lukuun ottamatta kaikki pois asettautuen sitten vatsalleni hierontapöydälle.

En vielä tässäkään vaiheessa rekisteröinyt hierojasta muuta kuin sen että tämä oli polkkatukkainen noin kolmikymppinen nainen.

Vaivuin horrokseen jo vartin hieronnan jälkeen kuullen viimeiseksi kuinka hieroja sanoi kuinka kiva oli hieroa välillä kunnon miestä ikäloppujen eläkeläisten jälkeen.

Heräsin horroksestani siihen että hieronta oli edennyt yläkropastani pakaroille. Pikkuhousuni oli vedetty polvitaipeeseen saakka. Jatkoin rauhallisesti makaamista hierontapöydällä sillä en ollut juttutuulella. Ilmeisesti myös tämä hieroja kuvitteli että olen vielä jossakin horroksessa sillä se mitä tämä teki seuraavaksi ei varmaankaan olisi toteutunut jos hieroja olisi hoksannut että olin hereillä.

Tunsin seuraavaksi kuinka märkä hieman viileä pyyhe liukui pakaroitteni välissä. Anusaukon kohdalla olin tuntevani jonkin sormen pienoisen painalluksen, mutta se saattoi olla vain kuvitelmaa. Se mitä seuraavaksi tapahtui ei sitä vastoin enää mennyt kuvitelman piikkiin. Hieroja oli laittanut ainakin toiseen käteensä kertakäyttöhanskat. Sitten perseeni rasvattiin huolella. Sitten tuo kertakäyttöhanskalla suojatut sormet alkoivat pyöriä anusaukkoni ympärillä ja sitten yksi sormista luiskahti sinne sisään. Hierojan oli pakko ymmärtää että vähintäänkin tässä vaiheessa kuka tahansa asiakas olisi herännyt vaikka olisi ollut kuinka syvässä horroksessa tahansa.

Se oli eka kerta kun joku minun persettäni oli rasvannut tässä mielessä. Samoin sormen tunkeutuminen sisälle perseeseeni oli eka kerta. Se tuntui lopulta aika hyvältä sen jälkeen kun tajusin rentouttaa pakaralihaksiani.

Hierojan sormet sukelsivat sisään ja ulos rauhallisella tahdilla. Samaan aikaan ympäriltä kuului hierojien ja asiakkaiden välistä rupattelua.

Koska olin varma että hierojani tiesi minun olevan nyt valveilla nostin päätäni kasvoaukosta sen verran että pääsin kurkistamaan olkani taakse hierojan suuntaan. Tämä seisoi selin minuun jatkaen perseeni vatkaamista. Stondikseni oli noussut kuin huomaamatta ja tunsin että minulla oli hiukan tukala olo kyrvässä olevan paineen johdosta.

Tarkkailin tuon hierojan kroppaa nyt jo seksuaalisessa mielessä. Hieroja oli kohtalaisen lyhyt mikä merkitsi valitettavasti myös sitä että tällä oli myös hieman makuuni liian lyhyet jalat. Vyötärön uumasta tai pakaroiden mallista en päässyt selville sillä seksintappoaseena oleva hierojan työasu peitti tehokkaasti kaikki naiselliset muodot.

Lopulta paine nivusissa kävi ylivoimaiseksi joten ähkäisin että eiköhän käytetä loppuaika rinta- ja etureisilihasten hieromiseen.

Hieroja säpsähti silmiin nähden toteamustani. Kertakäyttöhanska lähti salamana kädestä pois päästäen huomiota herättävän äänen, mutta onneksi ketään ei ilmaantunut paikalle kysymään ihmeellisen äänen aiheuttajaa. Ehkäpä muutkin hierojat olivat syventyneet niin omiin ajatuksiinsa etteivät sitten mitään kuulemastaan reagoineet.

Käännyin ympäri tahallaan niin että en vetänyt pikkuhousujani ylös polvitaipeesta vaikka se hankaloitti kääntymistäni.

Näin kuinka hieroja puri hermostuksissaan alahuultaan vilkuillen samalla minuun ja välillä ympärilleen kuin peläten että joku voisi tulla verhojen takaa milloin tahansa.

Katsoin kuinka hieroja kaatoi valkoista hierontarasvaa käteensä, eikä minulla ollut mitään epäselvyyksiä mitä seuraavaksi tapahtuisi. Hieroja levitti rasvaa kyrvälleni, mutta ei aloittanutkaan kyrpäni vatkaamista. Syykin selvisi kun edelleenkin hermostuneen oloinen hieroja toi kasvonsa kasvojeni eteen kuiskaten:”Anna viisikymppinen nyt, niin hoidan myös tämän,” hieroja sanoi koskettaen rasvattua kyrpäni vartta.

Olin ensin rehellisesti sanottuna pettynyt sillä kuvittelin että tämä täysverinen suomalainen hieroja oli vain kiihottunut tällaisesta kymmenen vuotta vanhemmasta miehestä. Nielin kuitenkin pettymykseni ja osoitin takkiani jotta saisin maksettua tämän extrahoidon etukäteen kuten selvästi tämä hieroja vaatikin tehtäväksi.

Annoin satasen ja näytin että hierojan pitäisi vetää housut jalastaan. Siitä tuo hieroja ei innostunut pätkääkään. Tämä hieroja osoitti minulle seinällä olevaa kelloa osoittaakseen ettei meillä ollut paljon aikaa käytettävissä. Pidin edelleenkin satasta kädessäni osoittaen että en antaisi periksi. Todellisuudessa olisin maksanut tuon satasen pelkästään tuosta käsihoidosta sillä en saisi stondistani laskemaan ilman orgasmia.

Hieroja yritti vielä käsimerkein ja ilmein osoittaa ettei hän suostuisi ottamaan housujaan jalastaan, ja kello kävi. Tilanne ikään kuin jähmettyi paikoilleen minuutiksi hierojan punnitessa vaihtoehtoja. Niitä oli tasan tarkkaan kaksi rahallisesti. Olla ilman tai sitten satasta rikkaampi. Varmaankin hieroja mietti myös sitä kuinka suurella riskillä hän tuon satasen tienaisi.

Lopulta hieroja teki päätöksen vetäisten hieronta-asun housuosan jalastaan. Näytin käsimerkein että myös pikkuhousut piti ottaa pois hänen päältään.

Kun pikkuriikkiset pikkarit olivat myös lattialla pääsin katsomaan tämän hierojan persettä paremmin. Minun piti nostaa hieronta-asun paitaosaa ylöspäin jotta tämän perseeseen oli esteetön näky. Hierojan perse oli sopivan pyöreä, eikä tämän lantiokaan ollut mikään hullumpi. Vedin tämän paidan helmasta lähemmäksi itseäni jotta pääsin sormettamaan tämän haarojen väliä. Tätä ei hieroja sulattanut heti, mutta huomattuaan että olin päättänyt että satasen hintaan kuului myös pillun sormettaminen tämä antoi periksi.

Ajamattomissa pillunkarvoissa kiilsi kiimanesteet, ja hämmästyksekseni tämän pillu oli litimärkä. Pienet häpyhuulet olivat turvoksissa ja klitoris otti hanakasti vastaan peukalo etusormiotteen käsittelyn.

Huolimatta siitä että molemmat yritimme olla hiljaa minusta tuntui kuin koko muu hierontatilassa olleet ihmiset kuulivat kuinka sormeni sormettivat hierojan pillua ja kuinka tämän käsi vatkasi kyrpääni hitaasti mutta varmasti kohti orgasmia.

Minulla on ollut fetissi rakastelusta yleisellä paikalla ja yhtäkkiä tuo ajatus sai järjestäni selkävoiton. Sanoin kuuluvalla äänellä hierojalleni että saisinko lasillisen vettä kun pääsi jano yllättämään.

Hieroja mulkaisi minua suuttuneesti sillä tämä oli huomannut että olin ollut saamassa orgasmia ja hän sitä kautta sata euroa, ja kello kävi uhkaavasti koko ajan.

Hieroja meni käsipesualtaan luo ottaakseen minulle pyytämääni vettä. Minä käytin tilaisuutta hyväkseni ponnahtaen pystyyn. Se tapahtui kyllä niin äänekkäästi että hierojani kääntyi välittömästi minuun päin ihmettelevä ja hieman torjuva ilme kasvoillaan.

Nappasin lattialta hierojan mustat pikkarit ja sen jälkeen kertakäyttömukin hierojan kädestä. Hörppäsin veden kertahuikkasulla kitaani ja sitten kylmästi tungin hierojan pikkarit tämän suuhun. Lukitsin nyt hierojan kädet tämän selän taakse ja sitten painoin tämän yläkropan hierontapöytää vasten. Onneksi tajusin vetää hierontapaperia hiukan syrjemmäksi jotta se ei päästäisi turhaan kahinaa.

Pidin edelleenkin hierojan käsiä tämän selän takana potkaisten jalallani tämän haarat leveämpään asentoon. Se että hierojalla oli tämän pikkarit suussa ei luonnollisestikaan estänyt tätä huutamasta, mutta olisihan se ollut hiukan noloa kun opiskelukaverit tai opettajat olisivat tulleet hierontapaikkaan ja hieroja olisi ollut alasti. Siihen minäkin tekoni perustin, eli ettei hieroja halunnut jäädä kiinni epämääräisistä seksipalveluiden myynnistään.

Jos olisin osannut nostaa hierontapöytää ylemmäs olisin niin tehnyt sillä nyt asentoni oli erittäin haastava nussimiseen. Päästin nyt hierojan molemmat kädet irti selän takaa ja sitten lopulta irrotin otteeni kokonaan hierojasta. Jos tämä olisi halunnut nyt luopua leikistä se olisi ollut mahdollista ilman eettä siitä olisi seurannut muuta seurausta kuin se että satanen olisi häneltä jäänyt tienaamatta.

Kovasti tuo kuitenkin rahaa tuntui tarjoavan sillä hän levitti pakaroitaan erilleen niin että anusaukkokin tuli esiin kuin tarjottimelle. En kuitenkaan edes harkinnut anaaliseksiä koska se olisi merkinnyt välittömästi kiinni jäämistä.

Rasvattu kyrpäni liukui hitaasti kuumaan kosteaan pilluun. Hengitykseni oli katkonaista kun yritin hillitä itseäni. Hieroja sai kiittää omia pikkareitaan sillä niitä pureksimalla pystyi pidättämään suurimman osan äännähdyksistään sisällä.

Eipä minun tarvinnut kuin muutaman kerran painaa kyrpäni pohjaan saakka kun tunsin lastin lähtevän liikkeelle. Annoin koko lastin mennä syvälle hierojan pilluun. Hieroja oli ilmeisesti itsekin saamaisillaan sillä tämä painoi voimakkaasti persettään lantiotani vasten. Minun kuitenkin piti kylmästi lopettaa nussiminen tähän sillä nyt nussimisesta alkoi kuulua ääniä jotka saattaisivat kantautua hierontapaikan verhojen ulkkopuolelle. Nappasin pienen pyyhkeen käteeni ja sitten vedin kyrpäni ulos tuon hieman erikoisesti käyttäytyneen hierojan pillusta.

Pyyhin pahimmat kiimanesteet ja spermat kyrvästäni ja lopuksi pyyhkäisin hierojan pillusta valuvat spermatipat pois.

Olin jo aikeissa pukeentua, mutta kun tämä hieroja pysyi liikkumattomana ja hiljaa paikalla päätin antaa hänellekkin orgasmin. Kastelin lämpimällä vedellä puhtaan pienen käsipyyhkeen ja sitten pyyhkäisin hierojan pakaroiden välin sekä tämän pillun.

Erityisen hyvin putsasin hierojan anusaukon sillä aioin antaa sinne kielikäsittelyn.

Kumaarruin alas ja upotin pitkän kieleni hierojan tiukkaan anukseen. Hieroja sai täysillä kyllä keskittyä puremaan edelleenkin suussaan olevia pikkareitaan jottei hän päästäisi äänekkäitä huohotuksia.

Olin jo aikamoisessa akrobatia-asennossa siinä vaiheessa kun taivutin itseni yhä alemmas jotta pääsin näykkimään hierojan klitorista.

Laitettuani peukalon tämän anukseen samalla kun näykin tämän klitorista hieroja sai koko kroppaa ravistelevan orgasmin.

Minun oli pakko aloittaa keskustelu hierojani kanssa jotta hänen huohotuksensa peittyisi puheensorinani alle. Se oli kyllä eka kahteen minuuttiin minun osaltani yksinpuhelua sillä hieroja keskittyi täysin tasapainonsa säilyttämiseen jotta sai putsattua hierontapöydän seuraavaa asiakasta varten.

Annoin satasen hierojalle kiittäen perusteellisesta hoidosta. Kuiskasin sitten tämän korvaan että eikö hänen kannattaisi vetäistä housut jalkaan ennen seuraavaa asiakasta !

Enpä ole ikinä nähnyt ketään joka niin nopeasti punastuisi letkautuksesta. Ilmeisesti hieroja oli vielä jossakin transsissa niin perusteellisesti että olisi luultavammin mennyt seuraavaa asiakasta vastaan ilman housujaan.

Kävin odotushuoneen veskissä mukamas tarpeillani. Todellinen syy oli kuitenkin se että kastelin hiukan hierojalta nappaamiani pikkuhousuja. Menin sen jälkeen odotustiskille missä parikymppinen opiskelijatyttö antoi asiakkaille seuraavia hieronta-aikoja.

”Tuolta miesten veskistä löytyi tällaiset Triumph- merkkiset naisten pikkuhousut. Lieneekö joku asiakas ne sinne jättänyt. Kannattaa kysyä teidän opiskelijatytöiltä onko jollakin kateissa tällaiset merkkipikkarit. Ja koska ne on edelleenkin kosteat ei ne siellä kauan aikaa ole ollut,” pohjustin tätä opiskelijatyttöä lopuksi.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute