Herkku-puhelin
Naapurin virolaisneitokaista
könsikäs

Asuin muutamia vuosia sitten Vaasankadulla Helsingissä ensin tavallisena asunnon haltijana kunnes minut valittiin taloyhtiön hallituksen puheenjohtajaksi. Rehellisesti sanottuna en kyseistä luottamustointa halunnut itselleni, mutta edessä olevat suuret taloyhtiön remontit pelottivat muut kandidaatit kauaksi joten pesti kaatui minun syliini. Tosin edellinen puheenjohtaja olisi varmaankin halunnut jatkaa, mutta käytettyään asemaansa väärin ei hänellä ollut enää luottamusta. Meidän taloyhtiössä kun asusteli näitä venäläisiä ja virolaisia ilotyttöjä joita edellinen puheenjohtaja kävi tavan takaa ns puhuttamassa. Varoitusten ja huomautusten sijaan tämä nelikymppinen taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja hoidatti ilmaiseksi omat seksin tarpeensa kunnes jäi ikävästi kiinni, mutta ei siitä enempää.

Ehkä taloyhtiön osakkaitten valinta minuun johtui siitä että tällainen yli viisikymppinen vatsakas leskimies ei onnistuisi saamaan itselleen luontaisetuja ilotytöiltä vaan hoitaisi järjestysongelmat kerralla kuntoon.

Itse asuin neljännessä kerroksessa ilman että ilotyttöjen asiakkaat minulle olisivat mitään järjestyshäiriötä aiheuttaneet. Pahempaa häiriötä aiheuttivat yleensä niiden pahimpien nalkuttajien ja valittajien omista kodeista lähteneet riitelyäänet. Enpä toisaalta ollut noita ilotyttöjä nähnyt myöskään rappukäytävillä tai hississä. Ehkä liikkuivat silloin kun minä olin jo nukkumassa.

Sain ensimmäiseksi tehtäväkseni huomautuslappusten jakamisen häiriöasuntoihin. Kolmen huomautusten jälkeen seuraisi varoitus ja siitä eteenpäin häätöön riitti neljäs huomautus.

Kuukausi puheenjohtajapestin alkamisesta oli ensimmäisen varoituksen antamisen vuoro. Ihmettä meikäläiselle aiheutti se että varoitus tuli alakerrassani olevaan kaksioon mistä en ikinä kuullut mitään meteliä. Koska varoitus piti aina antaa henkilökohtaisesti huoneiston haltijalle päätin ensin kokeilla varoituksen viemistä itse. Toisena keinona oli sitten virkavallan apu varoituksen perille viemisessä.

Vetäisin verkkahousut jalkaan ja työnnettyäni sandaalit villasukkien päälle laskeennuin portaita kolmanteen kerrokseen mukanani kirjallinen varoituspaperi.

Keinänen luki kyseisen asunnon ovessa, mutta varoitettava asukas oli luultavammin joko venäläinen tai virolainen ilotyttö. Asunnon vuokralainen kun ei välttämättä ollut sama ihminen kuin se joka oli merkitty talon asukasluetteloon. Siellä luki kyseisessä asunnossa joku venäläiseltä haiskahtava nimi.

Soitin ovikelloa ja kuten arvelinkin ei kukaan tullut avaamaan. Niinpä huusin postilaatikosta että tulkaa avaamaan että täällä on taloyhtiön hallituksen puheenjohtaja. Tehostin sanomaani uhkauksella että jos ovi ei aukene tulen yleisavaimella sisään vaikkei minulla tietenkään ollut oikeutta uhkauksen toteuttamiseen sen paremmin kuin edes yleisavaintakaan.

Yllätyin hiukan kun ovi tempaistiin auki. Hyvä etteivät silmälasini tipahtaneet päästäni. Kampesin itseni ylös ja olin sanomassa pari painavaa sanaa kun huomasin tuntevani oven avanneen naisen. Hän oli esittäytynyt Nadjaksi ja kertonut opiskelevansa Helsingin yliopistolla biologiaa. No nyt tuo biologian opiskelu tuntui menneen ihan kongreettiseksi kokeiluksi miesasiakkaiden kanssa tuumin hiukan pettyneenä sillä tämä nuori reilu parikymppinen tyttö oli antanut itsestään fiksun ja älykkään ensivaikutelman.

Nadjalla oli tiukka ilme kasvoillaan hänen ilmoittaessa ettei minulla ole mitään oikeutta tulla sisään omilla yleisavaimilla. Sitten hänen ilmeensä muuttui hämmästyneeksi ja sitten hiukan nolostuneeksi tunnistaessaan minut.

”Hei köriläs,” Nadja sanoi viittoillen minua peremmälle huoneistoon jatkaen:”En tiennytkään että sinä olet se uusi hallituksen puheenjohtaja mistä muut tytöt puhuvat täällä hämillään.”

”Enkä minä tiennyt että se biologian opiskelija jonka olen lukuisia kertoja tavannut mattoparvekkeella tupakilla onkin…niin siis tuotaa…”

”Huora,” Nadja täydensi miltein sylkäisten sanan suustaan.

”Anteeksi ei ollut tarkoitus nimitellä sua mitenkään,” pahoittelin tarkoittaen sitä. Olin ainoastaan pahoillani sitä että tuo fiksu tyttö tekikin sitten työkseen mitä teki.

Istahdin tuolille jääden kuuntelemaan Nadjan lyhyttä kertomusta siitä että miten hän oli nykyiseen hommaan ajautunut. Opinnot hän oli puolitoista vuotta sitten todellakin aloittanut Helsingin yliopistolla, mutta ei biologiaa opiskelemaan vaan teologiaa koska sitä tiedekuntaa oli helpompi päästä virolaisena opiskelemaan.

Jutustelun yhteydessä olimme ottaneet pari Nadjan tarjoamaa oluttölkkiä. Lisäksi hän oli surutta kaivanut esiin lasipurkin mikä nyt toimi tuhkakuppinamme.

Nadja jatkoi kertomustaan siitä kuinka hänelle oli jo ensimmäisellä ravintolakerralla joku suomalainen mies tullut ehdottamaan maksullista seksiä. Silloin eikä kymmenen muuhunkaan seksin myymistarjoukseen hän ei ollut suostunut. Päinvastoin hän oli saanut joka kerta vähintäänkin pienen raivokohtauksen. Kuitenkin moni hänen ulkomaalaisista sekä osa suomalaisista opiskelukavereista myi enemmän tai vähemmän säännöllisesti itseään rahasta. Lopullisen niitin Nadja sai kun hänen vanhempansa erosivat Virossa ja Nadjan olisi pitänyt muuttaa takaisin kotiin äitinsä turvaksi ja tueksi. Nadjan isä oli siihen saakka rahoittanut hänen opiskelunsa, mutta nyt myös isä oli vaatinut Nadjaa palaamaan kotiinsa Viroon.

Jutustelumme jatkui ja käsissäni ollut varoituspaperi alkoi tuntua koko ajan vähemmän oleelliselta asialta. Jotenkin säälin tuota kaunista ja jotenkin viattoman oloista Nadjaa. Tämän mustat pitkät hiukset ulottuivat miltei ristiselkään saakka. Katsoin Nadjan vartaloa ihaillen nyt ensimmäistä kertaa. Nadjan yllä oleva kylpytakki paljasti pintaa tämmöiselle keski-ikäiselle leskimiehelle vähän liikaakin. Eniten huomioni kiinnittyi erittäin lihaksikkaisiin pohkeisiin ja reisiin siltä osin kuin paljaat reidet välillä vilahtivat kylpytakin alta.

Nadja huomasi katseeni todeten että hänellä on pitkä tausta telinevoimistelijana. Ihmeteltyäni sitä hän halusi näyttää että on edelleenkin hyvässä fyysisessä kunnossa vaikkei telineillä ole ollutkaan pariin vuoteen. Nadja nousi vastapäiseltä tuolilta ylös kasvot minuun päin ilmoittaen että silta onnistuisi vielä kevyesti. Tämän sanottuaan Nadja ojensi minulle oluttölkkinsä asettautuen sitten leveään haara-asentoon. Siitä hän rauhallisesti taivutti sitten selkänsä kaarelle niin että ensin sormet koskettivat lattiaa ja sitten pää. Tahtoen tai tahtomattaan tämä esitys tarjosi minulle esteettömän näyn reisien väliin sillä kylpytakin helmat olivat laskeutuneet vartalon sivulle. En ehtinyt nauttia näystä kuin sekunnin pari sillä notkeasti ja vaivattomasti Nadja nousi takaisin ylös. Samantein Nadja tajusi että olin nähnyt esteettä hänen posliiniksi ajeltuun pilluun. Hienoinen puna Nadjan poskilla kertoi siitä että tämä tuskin oli tahallaan sulojaan minulle näyttänyt. Olihan siitä parikymmentä vuotta aikaa kun viimeksi oli nähnyt nuoren naisen kiinteän vartalon. Eipä tuollaisesta ollut oikein vuosiin edes ihannoinut kun vierellä oli ollut kolmisenkymmentä vuotta nyt edesmennyt rakas Vilhelmiina vaimoni.

Siinä missä Vilhelmiinalla oli ollut sopivasti suomalaista pyöreyttä oli Nadjalla kapea vyötärö. Ja Vilhelmiinan raskaisiin rintoihin verrattuna Nadjalla ei juuri rintoja ollut nimeksikkään. Kuitenkin tunsin pientä painetta verkkareitteni etumuksessa mikä sai minut yrittämään keskittyä johonkin muuhun kuin seksistisiin asioihin. Se tosin oli vaikeaa kun Nadja ei vaivaantunut korjaamaan auki jääneen kylpytakkinsa helmoja kiinni. Pienellä hipaisulla tuo kylpytakki olisi tipahtanut lattialle ehdin ajatella kunnes Nadjan toteamus keskeytti mielikuvitukseni juoksun.

”Sinä Köriläs olet komea mies. Tuo sinun harmaantunut hiuspehkalo saa sinut silla lailla seksikkääksi,” Nadja pudotteli, enkä tiennyt oliko hän tosissaan vain pelkästään leikitteli kustannuksellani.

Asian oikea laita paljastui kun Nadja otti kädestäni oluttölkin ja istuutui syliini. Sitten hitaasti ja varmasti Nadja aloitti suukottelun ja suutelemisen. Pian hänen otteensa kävivät vaativimmiksi kielen työntyessä yhä kiivaammin suuhuni ja välillä poskien kautta herkälle kaulalleni. Minä istuin paikoillani tekemättä mitään kunnes vähitellen aloin päästä homman ytimeen kiinni. Varovasti nappasin kourillani kiinni noihin pieniin rintoihin ja niissä nöpöttäviin nänneihin. Nadja huohotti ja hinkkasi kroppaansa minua vasten yhä kiihkeämmillä liikkeillä. Nyt Nadja nousi eteeni tarjoten rintojaan ja etenkin nännejään nuoltaviksi ja näykyttäviksi. Samalla kylpytakki tipahti lattialle paljastaen Nadjan vartalon ihanuudet minulle kokonaan. Imin ja näykin nännejä käsien hakeentuessa hieman arkaillen Nadjan pakaroille. Ne pakarat olivat niin pienet ja kiinteät että tällaisen suomalaisen raavaan miehen kourat miltei imaisivat ne kämmeneensä.

Minun oli nyt vaikea jatkaa nännien näykintää sillä Nadja polvistui sen verran että sai puristelluksi kyrpääni verkkahousujeni haaroista. Kyrpäni oli huomaamatta noussut täyteen seisokkiin ja se sai Nadjan katsomaan minua vaativasti silmiin.

Ei ollut epäilystäkään siitä etteikö Nadja halunnut yhtä paljon kuin minäkin sitä että verkkahousuni lähtisivät jalastani. Nadja repi verkkarini ja niiden alla olleet flanelliset pikkuhousuni pois jättäen jalkaani villasukat ja yläkropan suojaksi verkkopaitani.

Nadja kumartui eteeni napaten sitten kaksin käsin kyrvästäni kiinni. Esinahkaa ei tarvinnut alas rullata sillä sinertävänpunainen terska oli löytänyt ulos ilman ulkopuolista apua.

Nadja aloitti suihinoton palleistani nousten hitaasti kohti touhutippoja henkäilevää terskaani. Vaan eipä meikäläinen niin helposti lauennut kuin ehkä Nadja pelkäsi tai toivoi sillä kyrpäni oli näissä seksitouhuissa ollut sen verran passiivinen kuukausia ettei se nyt heti ruvennut spermaa syöksemään.

Kymmenisen minuuttia kestäneen suihinoton jälkeen Nadja kiiruhti makuuhuoneeseen palaten pikaisesti takaisin mukanaan kortsupaketti sekä liukastusvoidetta.

Näppärästi kortsu rullaantui kyrpäni päälle ja liukastettuaan kumen Nadja laskeentui ratsastamaan syliini.

Kyllähän nuoren naisen pillu kivalta tuntui tällaiselle vanhalle leskimiehelle. Vaivatta se kyrpä voideltuna upposi tuohon posliiniksi ajeltuun pilluun vaikka ulospäin näyttikin niin pieneltä ja sirolta verrattuna minun paksuun suonikkaaseeen kyrpääni.

Nadja sai sitten orgasmin tai näytteli sen hyvin minun vasta päästessä vauhtiin. Tosin minulla tuo pumppu on sen verran reistaillut että oli pakko vähän hillitä vauhtia. Nadjan jatkaessa nyt ratsastamista sain kuningasajatuksen minkä myös tälle totesin:” Mä voisin Nadja näyttää sulle mistä tuollaiset kirjalliset varoituslaput ovat peräisin.”

Nadja näytti hieman hämmentyneeltä kommentistani ja etenkin siitä että komensin hänet nelinkontin olohuoneen pienen villamaton päälle.

Levitin nyt Nadjan reidet kohtalaisen erilleen niin että perse oli sopivasti tarjolla. Repäisin inhoamani kortsun pois ahdistamasta suonikasta kyrpääni ja kietaisin A4 kokoisen varoituspaperin kyrpäni ympärille. Viimeistelin työn kastelemalla paperin liukasteöljyllä niin että sain terskan pään myös paperin suojaamaksi. Loput pienestä liukastevoidepurkin sisällöstä menivätkin sinne mistä kaikki hemmetin turhanpäiväiset varoituspaperit olivat kotoisin eli perseeseen !

Nyt Nadja vasta tajusi mitä olin tekemässä. Hän yritti epätoivoisesti kontata karkuun, mutta minä pidin hänet aloillaan toisella kädellä tämän lantiosta kiinni pitäen. Sitten ohjasin paperin ympäröimän kyrpäni Nadjan persreijälle. Erehdyin pahasti kun luulin että Nadjan perse olisi yhtä helposti kyrpäni vastaanottava kuin tämän pieni pillukin. No eihän se sinne niin vain mennytkään vaikka olin pari vuotta sitten näh nyt kaapelitelevision kanavalta kuinka musta mies työnsi jättikyrpäänsä vaivatta pienen viattoman naisen perseeseen.

Minua alkoi jo hermostuttaa saamattomuuteni joten nappasin molemmilla käsillä Nadjaa hartioista terskan pään ollessa jotensakin tämän persereijän kohdalla. Sitten vain kylmästi ja raasti työnsin koko kyrvän pohjaan saakka. Nadja kiljui tuskasta ja minä onnesta. Vetäisin kyrvän miltein ulos saakkka kunnes työnsin sen uudelleen pohjaan saakka. Paperi repeentyi heti ja osa siitä meinasi tulla kokonaan ulos Nadjan perseestä. Vetäisin hetkeksi kyrpäni ulos ja tungin loput paperit oikeaaaseen osoitteeseen ja sitten taoin ne pohjaan saakka kyrvälläni.

Nyt on pakko myöntää että tämä perseeseenpano alkoi sattua aika lailla sillä paperin mukana meni luisto sillä liukastevoidetta oli vain paperin päällä ja perseeseen laitetut loput liukasteöljyt olivat varmaankin imeentyneet paperiin.

Minun oli pakko vetäistä kyrpä ulos hieman harmistuneena sillä pelkäsin että se olisi voinut jäädä sinne nalkkiin.

Halusin rauhoittaa tilannetta hiukan joten käänsin Nadjan selälleen. Pyysin äskeistä tältä anteeksi, ja helpotuksekseni näin ettei Nadja vaikuttanut kovinkaan vihaiselta tai surulliselta. Päinvastoin sillä tämä nosti jalkansa spakaattiin tarjoten pillunsa minulle nuoltavaksi. Haistoin ja maistoin tuota hieman suolaisenmakuista pillua. Kutitin pari päivää vanhalla parransängelläni tämän klitorista ja pienriikkisiä häpyhuulia. Lopulta painoin kyrpäni sisälle kosteaan ja onneksi liukkaaseen pilluun. Jälleen oli vain pakko lopettaa kun pumppu ilmoitti että vanhalla leskimiehellä on liian kiivas tahti päällä. Ähkäisten nousin ylös ja nadja konttasi eteeni valmiina ottamaan jälleen kyrpäni suuhunsa. Estin kuitenkin Nadjan aikeet kehottaen tätä vain puristelemaan minua palleista.

Aloin runkkaamaan vuosien tuomalla kokemuksella ja kun Nadjan sormi eksyi harhailemaan perseessäni samaan aikaan kun hänen huulet välillä pääsivät kourani edestä nuolemaan terskani päätä tunsin kuinka spermalasti lähti liikkeelle. Olisihan se ollut aikamoinen kliimaksi kun olisi saanut päästää lastin Nadjan suuhun, mutta siihen tämä ei suostunut. Hoiti kuitenkin tyylikkäästi kyrpäni loppulypsämisen.

Nadjan kavutessa ylös näin kuinka valtava spermalastini oli lennähtänyt tämän rinnoille, vatsalle ja etureisille.

Poltimme vielä yhdet tupakit kunnes minun oli aika lähteä. Pitihän Nadjan päästä takaisin leipätyöhönsä.

Erosin puheenjohtajan toimesta terveyteeni vedoten ja tilalleni valittiin tomera rouvashenkilö. Nadja jatkoi asumistaan sillä sain vakuutettua hallituksen jäsenet siitä että häiriötä oli todellisuudessa aiheuttanut Nadjan kaveri sillä aikaa kun Nadja oli ollut rahoittamassa opiskeluaan siivouskeikoillaan.

Nadjan tapasin muutamia kertoja mattoparvekkeella. Vaihdoimme aina ystävälliset pusut ja pari kertaa Nadjan käsi harhaantui pikaisesti verkkahousujeni sepalukseen ilman että homma eteni siitä pitemmälle sillä erää.

Puoli vuotta sitten Nadja muutti lopulta takaisin Viroon sairastelevan äitinsä luo. Viimeisenä iltana hän esitti virolaistytön joka tuli hänen tilalleen vuokralaiseksi. Silloin tapasin eka kerran myös asunnon varsinaisen haltijan. Kuusikymppisen herra Keinäsen. Siinä tuli sitten kahteen mieheen tutustuttua näihin virolaisneiteihin ja pari kertaa sen jälkeen olemme Keinäsen kanssa kahdestaan viihdyttäneet tätä uutta kolmikymppistä virolaisneitokaista.

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute