Herkku-puhelin
Kaverin faija alistaa
Alisa

Mä olin sopinut tapaavani Samin sen luona. Sami on mun kaverin Jennan isä, vähän päälle nelikymppinen, ikäisekseen ihan hemmetin kuuma pakkaus. Ekan kerran näin Samin kun se toi Jennan mun 18-vuotis synttäreille. Samilla on lihaksikas kroppa, tummanruskea pörrönen tukka, pieni parta ja ihan jäänsiniset silmät. Aina kun mä olin ollut Jennan luona, mun ja Samin välillä oli ollut jonkinlaista vetovoimaa, kyl sen huomas. Mä nautin siitä kun Sami suorastaan söi mua katseellaan aina kun me Jennan kanssa viime kesänä otettiin aurinkoa niiden takapihalla. Ja sinä iltana kun mä odotin Jennan luona Jennaa kotiin sen harkoista, tuijotin tosi intensiivisesti Samin muhkeaa jalkoväliä sen tiukoissa farkuissa, livoin huuliani ja uskaltauduin kysyyn sen. Mä kysyin, suostuisko Sami toteuttamaan yhden mun fantasioistani. Ja tottakai se suostu, eihän sillä oo vaimoakaan. Ja tänään ois se päivä kun mä saan vihdoin kokea sen mistä oon jo kauan haaveillut.

Puin päälleni ne mitä sovittiin. Laitoin päälleni lyhyen, valkoisen minihameen, mustat saappaat ja mustan topin. Rintsikat ja pikkuhousut jätin kotiin. Katsoin itseäni peilistä ja pörrötin vaaleaa pitkää tukkaa. Nännini nöpöttivät jo kiihotuksesta ja erottuivat selvästi topin läpi. Kokeilin sormella myös pimppaani joka oli jo tässä vaiheessa märkä: olin niin kiihottunut, kun ajattelin että kohta saan sisälleni Samia. Rohkaisuksi nautin vielä ennen lähtöäni lasillisen valkoviiniä, sitten nappasin takkini ja lähdin Samille.

Painoin ovikelloa hermostuksissani. Jenna on viikonlopun poikaystävällään, hyvä, sillä aion naida tänään hänen isäänsä, ajattelin tilanteen koomisuutta. Ovi avautui ja Sami seisoi sen takana komeampana kuin ikinä. Hänellä oli päällään tiukka t-paita joka paljasti hänen lihaksensa, ja farkut. Sanaakaan sanomatta menin Samin ohitse sisälle ja röyhkeästi kengät jalassa kävelin keittiöön. Roolit olivat nyt päällä. Istuin pöydälle. "Kuules neiti, Jenna on nyt poikaystävänsä luona ja minä haluan viettää koti-iltaa yksin. Voisitko poistua?", Sami kysyi äreästi, aivan kuten "käsikirjoitimme". "En", sanoin halveksuvasti. Nostin toisen jalkani pöydälle niin, että Samille avautui kunnon näkymä suloihini. Huomasinkin hänen katseensa ajautuvan kosteaan posliinipimppaani, ja nautin täysin tilanteesta. "Nyt, sinä pikkuhuora, lähdet talostani", Sami sanoi hampaat melkein irvessä ja viistoi ulko-ovea. "Mitäs jos en", sanoin tylysti ja hypähdin pöydältä pois. Astelin Samin nenän alle ja tuijotimme toisiamme lähekkäin. Sitten Sami rivakasti otti lantiostani kiinni, käänsi minut ja painoi minut vasten pöytää. Kiihotuin tästä ihan älyttömästi. "Katotaanpas mitä pikkulutka tästä pitää", Sami sanoi, nosti hameeni ylös ja läppäsi minua pyllylleni. Sen jälkeen hän upotti sormen sisälleni ja minä voihkaisin kiihoksissani. "Mites nyt sanot", Sami kysyi kiihkoissaan ja piti toisella kädellä päästäni kiinni. Sen jälkeen hän laittoi toisenkin sormen sisälleni, ja se tuntui uskomattoman hyvältä. Hän sormetti minua rajusti hetken, jonka jälkeen otti pillumehuistani märät sormet pois ja toi ne kasvojeni eteen. "Maista nyt omia mehujas sitten", Sami sanoi ja tunki sormet suuhuni. Nuoleskelin sormet ja maistoin "itseäni". Tämän jälkeen Sami nosti minut pöydälle istumaan ja levitti haarani. "Saatanan märkä horo", Sami sanoi ja hetken vain katseli pimppiäni. Ehdin melkein nolostua, ennen kuin Sami alkoi ahnaasti syödä pilluani. En voinut kuin vikistä Samin taitavan kielen alla. Hän osasi tunkea kielensä juuri oikeisiin paikkoihin, välillä hän lipaisi myös pepunreikääni.

"Mitäs tyttö tästä sanoo?", Sami kysyi yhä lipoessaan pimppiäni. En saanut sanotuksi mitään voihkinnaltani. Painoin Samin naamaa pilluani vasten, josta hän sitten "suuttui". "Sinähän et likka minua käske", hän sanoi, ja välittömästi nosti minut pöydältä lattialle. Menin polvilleni. Hän työnsi haaroväliään naamaani kohti ja tiesin jo mitä tekisin. "Ime", hän sanoi ykskantaan. Epäröin hetken. "Ime sitä vitun narttu", Sami sanoi. Samin sanoista kiihottuneena avasin nopeasti Samin farkut ja huomasin jo suuren pullotuksen boxereissa. Laskin boxerit ja ulos ponnahti pitkä ja paksu herkkukulli, karvaton ja isoterskainen. Imaisin sen välittömästi suuhuni. Sami otti takaraivostani kiinni ja alkoi nussia suuhuni. Se tuntui niin hyvältä että tunsin pillumehuni suorastaan valuvan reisiäni pitkin. Samin miehekäs, kiihkeä huokailu vielä sai minut kiihottumaan lisää. Hyväilin toisella kädellä Samin palleja. Yhtäkisti Sami veti kyrpänsä pois suustani. Nousin pystyyn, Sami otti minua leuasta kiinni ja katsoin minua syvälle silmiin. Kohotin kulmiani, mikä oli sopimamme merkki että voimme jatkaa. Silloin Sami repi toppini pois ja imaisi toisen nännini suuhunsa, ja toisella kädellä hyväili C-kokoista tissiäni. Sen jälkeen hän suuteli minua ensi kerran huulille. Myös täällä päässä Sami osasi hommansa ;) "Lutkahan osaa suudella", Sami sanoi ivallisesti irottaessaan huulensa minusta. Jälleen kerran hän läppäsi minua pyllylle. Sitten hän nosti minut syliinsä ja painoi minut seinää vasten. Hetken hän sormeili pimppaani, ja sen jälkeen upotti kyrpänsä minuun. Tuo iso elin tuntui ihan uskomattomalta sisälläni. Hän alkoi naimaan minua rajusti seinää vasten ja minä en voinut muuta kuin huutaa nautinnosta. "Suu kiinni huora", Sami komensi. Yritin hillitä huutoani, mutten pystynyt parempaan hetken hiljaiseen voihkintaan, jonka jälkeen aloin taas vikistä äänekkäästi. Sami nai minua lujaa ja välillä sormeili peppureikääni ja sain äänekkään orgasmin.

Sami kantoi minut olohuoneen sohvalle. "Kontallesi", hän käski ja minä tein työtä käskettyä. En ollut saanut läheskään tarpeeksi Samista ja kun hän viivytteli, sanoin hänelle äkäisesti "Nai mua jo!". "Lutka perkele, sinä et komentele minua!", Sami sanoi ja asettui polvilleen taakseni. "Tässä on sinulle rangaistus", Sami sanoi ja tunsin kuinka hän asetti kyrpäänsä peppureiälleni. Hän siveli liukastetta ensin ja sitten hitaasti työnsi kullinsa ryppyreikääni. Tunsin suurta kivunsekaista nautintoa. "AAAAAAHHHHHH", huusin kiihkoissani kun Sami alkoi nopeantamaan tahtiaan. "Saatanan tiukka huora", Sami sanoi ja läppäsi minua pepulle. Minua ei oltu ikinä ennen pantu peppuun, mutta se tuntui paljon paremmalta kuin olin ikinä uskonut. Hän nussi minut jälleen orgasmiin ja sen jälkeen otti kyrpänsä pois pyllystäni ja toi sen naamani eteen. Avasin suuni ammolleeni ja runkkasin hänet loppuun. Hän päästi ison miehekkään nautinnon äänen, kun hänen lämpimät spermansa tulivat suuhuni. Nuoleskelin huuleni ja nielin spermat tyytyväisenä. Sami hymyili minulle. "Se oli täydellistä", hän sanoi, tuli makaamaan viereeni ja suuteli minua. Tämän jälkeen Sami kertoi minulle oman fantasiansa, sekin on toteutettu, mutta se on jo ihan toinen tarina..

Copyright © Herkku.net 2003-2021 - Tietosuojaseloste - Palaute